bence olur canım dün bizde kahvaltı yapmıştık.bende akşama ne yapacağımı bilmiyorum...kızlar ya akşama kahvaltı yapsam ne dersiniz
canım istedi
kociş yok zaten
gidince spor yapcam, evi toplıcam, ev dağınık kaldı malesef dünden
banyo yapcam bide osman var izlemem gereken, yemekle uğraşmiyim dedim
aslında yemek var ama onu yarın öğleyin işe getiriyim diyorum da
tavuk, çorba ve salata şeklinde
siz ne dersiniz?
afiyet olsun canım benim..bende bendehamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum sonradan aklım başıma geldi...ama olsun geldi ya
ne kadarlık evlisin
afiyet olsun bende şimdi içiyorum yeşil çay
afiyet olsun...ben de diğer minnak elmamı yiyorumm
bende azıcık dinleneyim kızlar. hemen halsiz bitkin kalıyorum uyusam geçer
canın öğle istediyse öyle yap.ne olucak kiii.nasıl olsa ne kadar yediğin önemli...
aslında olur ama öğlen güzelde yediysen. gece acıkma yalnız.:44sman 11 den önce bitmez.
canım ben aslında kendim için ince olmak istiyorum. böyle mutlu değilim çünkü.
sonrada kocişim içinnnn
en sonra ileride karar verince çok kilo almak istemiyorum hamilelikte. olabildiğince incelmeliyim ki sonra sıkıntı olmasın. hep kilolu oldum ömrüm boyunca artık bıktım yaaa tombul olmaktan :84::84::84:kociş iki hafta öncesine kadar tombişim diyordu birden dudu dilleri sustu nedense
kızlarrrrrrrrrrrr nörüyonuz bakemmmmmmmm
ben bugün 2 ara yaptım
1 portakal ve 200 ml süt içtiiimmmm
offfffffffff ders çalışmayı sevmiyorum ya,hele bu yaştan sonra hiç çekilmiyo heeeeeeeeeeeeeeeee
okumanın yaşı yoktur diyenler yalan dimişler valla
ıykkk evet bence de hiç zevkli değillllll ama çalışman laaazımmmmmmmmmmsen kaçıncı sınıfsın buarada ne zaman biticekkkk
Benim de bugün evde işlerim var biraz çok uğrayamadım birazdan da bi manava falan gidicem akşam yemeği yapmam lazım sonra spor yapmam lazımmmmm lazımmmm lazımmmm lazımmmm:86::86::86::86::86:
kızlar ben çıkıyorum azcuk kitap okumaya çalışıcam yeni söküyomda okumayıbu gidişle fambıı geçecem galiba
ne çabuk geldin kız eveyine bennnnn
eve gelirken altn çülek aldım kızlarr
içinde 10 taneden fazla var ve kutusu 5 liraydı :))
yarın sabah 2 tanesini yicemm
şimdi de camelot videosu dolsun, spora geçicem
ne çabuk geldin kız evehem camelot ne ki? Arthur'un camelotu mu
ne güzel valla biz işten çıkmadan hatun evde oluyoben altıda çıkıcam da yedi çeyrek gibi evde olacam ohooo bu akşam hafif spor günü 10 dk eliptik karın hareketleri yaparım dambıl kol hareketleri kalsın da bacak yapim her gün kol yaparsam çam yarması gibi bişi olurum allah korusun
kızlarrrrrrrrrrrr nörüyonuz bakemmmmmmmm
ben bugün 2 ara yaptım
1 portakal ve 200 ml süt içtiiimmmm
offfffffffff ders çalışmayı sevmiyorum ya,hele bu yaştan sonra hiç çekilmiyo heeeeeeeeeeeeeeeee
okumanın yaşı yoktur diyenler yalan dimişler valla
merabalar kızlar ben geldim bugün gezmekte çayla 1simit yedim öyle yemeyi yememiştim yarımelma cok acıkmıştım yarım bırakamadım şimdi çok pişmanımakşama ekmek yok enginar yemeyi salata herkese ,banada iştamız azalsın dilerimlebay
benden sizlere yani 40 yaş altı olanlar neyapıp yapın 40kadar verip orada kalmak çok güzel metobolizma 40ta yarıya düşüyoyor nerdeyse şimdi yaptıgımı 25,30 dayapsaydım iyne iplik olurdum.çok tabi bunun yanında.şeker,tansiyon,bel,bacak,agrısıda çıkıyor anlayacanız durum zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?