60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim mesai bitti
ben eve geçeceğim arkadaşlar
görüşrüz
kendinize iyi bakınnnnn
öptüm hepiniziii

bence olur canım dün bizde kahvaltı yapmıştık.bende akşama ne yapacağımı bilmiyorum...
bende bendehamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum sonradan aklım başıma geldi...ama olsun geldi ya
ne kadarlık evlisin

afiyet olsun bende şimdi içiyorum yeşil çay
afiyet olsun canım benim..
ben de diğer minnak elmamı yiyorumm
afiyet olsun...
bende azıcık dinleneyim kızlar. hemen halsiz bitkin kalıyorum uyusam geçer

peki canım dinlen....arkadaşlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar....:79::79::79::79::80::80::80::79:

canın öğle istediyse öyle yap.ne olucak kiii.nasıl olsa ne kadar yediğin önemli...

walla canım çekti kız
omlet falan da yapayım kendime köy yumurtasından sari saaari :)))))))))

aslında olur ama öğlen güzelde yediysen. gece acıkma yalnız.:44sman 11 den önce bitmez.

yok canım acıkmam sanırım, acıkırsam da sütlü kahve içerim
sen bilirsin belki has akasya var ya aydında, onun kahvesi
ondan başkasını içmiyorum da ben :)))))))
sütle pişiririm onu
bide yatmadan elmam var zaten yediğim, tamamdır

ya kızlar bide bişi sorcam size
ben kek ve börekleri kocişle beraber gönderdim, yolda yesinler diye ama keşküller kaldı, napim onları, bi fikir verin bana
4 tane olsa 2şer 2şer komşulara vericektim ama 3 tane var (((

aynı duygular canım. koçişim bana da sen hamile kalınca vinçle doğuma götürürüz seni artık diyor

kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlaaarrr

akşam gelirim belki
zaten evde tekimm

kızlarrrrrrrrrrrr nörüyonuz bakemmmmmmmm
ben bugün 2 ara yaptım
1 portakal ve 200 ml süt içtiiimmmm

offfffffffff ders çalışmayı sevmiyorum ya,hele bu yaştan sonra hiç çekilmiyo heeeeeeeeeeeeeeeee
okumanın yaşı yoktur diyenler yalan dimişler valla

ıykkk evet bence de hiç zevkli değillllll ama çalışman laaazımmmmmmmmmm sen kaçıncı sınıfsın buarada ne zaman biticekkkk

Benim de bugün evde işlerim var biraz çok uğrayamadım birazdan da bi manava falan gidicem akşam yemeği yapmam lazım sonra spor yapmam lazımmmmm lazımmmm lazımmmm lazımmmm:86::86::86::86::86:

3. sınıftayımm ablasıııııııııııııııııııı,bitti sayılırrrrrrrrrrrrrhaziran itiabriyle bitecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
sen halledersin neruşummmmmmmmmmmmm

son aramda yarım elma bir portakal 20 leblebi yedimm
ohh sonunda akşam yimee zamanıııı
koccaman bi kapta bol salatam ve ızgara took getirmiştim. şimdi odamda çaktırmadan götüyorum. çatkapı sekreter geldi demin neyse o zaten biliyo benim durumları patron gelmeden yimeemi bitireytim yoksa basılcez

kızlar ben çıkıyorum azcuk kitap okumaya çalışıcam yeni söküyomda okumayı bu gidişle fambıı geçecem galiba

yine bennnnn

eve gelirken altn çülek aldım kızlarr

içinde 10 taneden fazla var ve kutusu 5 liraydı :))

yarın sabah 2 tanesini yicemm

şimdi de camelot videosu dolsun, spora geçicem

yine bennnnn

eve gelirken altn çülek aldım kızlarr

içinde 10 taneden fazla var ve kutusu 5 liraydı :))

yarın sabah 2 tanesini yicemm

şimdi de camelot videosu dolsun, spora geçicem
ne çabuk geldin kız eve hem camelot ne ki? Arthur'un camelotu mu
ne güzel valla biz işten çıkmadan hatun evde oluyo ben altıda çıkıcam da yedi çeyrek gibi evde olacam ohooo bu akşam hafif spor günü 10 dk eliptik karın hareketleri yaparım dambıl kol hareketleri kalsın da bacak yapim her gün kol yaparsam çam yarması gibi bişi olurum allah korusun

ee kızım küçük yerde yaşamanın faydaları
bide bi arkadaş bıraktı eve, süper oldu :)))

hee. arthur's camelot

ama masterchef izleyip uzaya mı gitsem, ne yapsam kızlar?

merabalar kızlar ben geldim bugün gezmekte çayla 1simit yedim öyle yemeyi yememiştim yarımelma cok acıkmıştım yarım bırakamadım şimdi çok pişmanım akşama ekmek yok enginar yemeyi salata herkese ,banada iştamız azalsın dilerimlebay

vallahi doğru söylüyorsun canım belli bir zamandan sonra çok zor geliyor ders çalışmak..bu arada geçmişi okumadım sen kaç yaşındasın?ne okuyorsun çok merak ettim tatlım

yürüyüş yaptın mı peki canım?akşam salata ile geçiştirirsen dengelersin bence üzülme

benden sizlere yani 40 yaş altı olanlar neyapıp yapın 40kadar verip orada kalmak çok güzel metobolizma 40ta yarıya düşüyoyor nerdeyse şimdi yaptıgımı 25,30 dayapsaydım iyne iplik olurdum.çok tabi bunun yanında.şeker,tansiyon,bel,bacak,agrısıda çıkıyor anlayacanız durum zor

sen 40 yaşından sonra metabolizmanın yavaşlaması ve troid rahatsızlığın olmasına rağmen 20 kilo verdiysen bizim çok daha azimle vermemiz gerek zaten..tabi bende bu tembellik ve iştah açıklığı varken zorlanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…