60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar akşam yemeğimi yedim

2 parça somon balığı tost mak. pişirdim

bol salata

1 dilimcik tahıllı ekmek

üzerine de güzel bi çay içeceğim.

hoşgeldin canım aramıza yemekten sonra daha kalabalık oluruz kızlar yemekte sanırım

tamam. ben hemen yazayım o zaman bilgilerimi

22yaşındayım. 5sene boyunca fitness yaptım. ve danscıydım. tango yapıyordum. geçen sene bu vakitlerde 48kiloydum. psikolojik tedavi gördüm. antidepresanlar ve depresyon yüzünden birden bire kilo aldım şuan 66 kiloyum. sporu ve dansı bırakmak zorunda kaldım. hedefim 16 kilo verip 50 kilo olmak. bir türlü motive olamıyorum. evden çıkamıyorum gerçekten kendimi berbat hissediyorum. aynaya bile bakamıyorum. moralim çok bozuk. eski günlerimi çok özledim gerçekten bu yaz sonuna kadar vermeye çalışacağım hepsini.
1hafta boyunca nesfit diyetiyle uğraştım ama içindeki besin değerlerini görünce gözlerim yuvalarından fırladı. 30 gramında 14 gram şeker varmış çünkü. ne gereksiz çok gereksiz.. o kadar emeğime yazık. evimde eliptiğim ve bir sürü dvd var.. onlarla birlikte desteklemeyi düşünüyorum. umarım başarabilirim.

bol salata

1 dilimcik tahıllı ekmek

mükemmel olmuş yaa..
somon balığı tost makinesinde pişiyorsa harika! ben çok üşendiğim için 3yıldır balık yemedim hiç. malum öğrencilik filan. ben de öyle yapıyım madem. balık çok faydalı bişey!

istedikten sonra e burada olduktan sonra kesinlikle başarırsın canım burası mucize gibi kızlar mükemmel motive ediyorlar inan

istedikten sonra e burada olduktan sonra kesinlikle başarırsın canım burası mucize gibi kızlar mükemmel motive ediyorlar inan

umarım canım. elimden tutun benim de.. çok ihtiyacım var gercekten. tedavim hala devam ediyor zaten. umarım en kısa zamanda bütün bu sorunların hepsi biter.. eylül ayında mis gibi bi şekilde okuluma gitmek istiyorum

bendd pazara gıttım bugunn ne guzel aldım bıssuru yesılık

sıkma canını halletmıs bak esın cnm ne guzel

hosgeldın cnm emınol verıceksın ben 1 aydır burdayım 1.5 kıloo gıtmısss aaaa toplamda hıc bole dememıstımmm

neruda manavdan geldin herhalde canım..yemek mi hazırlıyorsun?

ivettt manava markete gittim sebzecikler aldımmm geldim kendime yağsız taze kırmızı biberli tavuk sote yaptım akşam için; erkek arakdaşım için de patatesli,havuçlu kimyonlu tavuk yaptımm ayrıca kavrulmuş kıymam vardı onunla da yine taze kırmızı biberli bulgur pilavı yaptımmm ben akşam karbonhidrat yemiyorum yarın öğlen yerim artık pilavımdan 2-3yk akşama boll salata ve tavuk sote yiycem şidi de sporumu yapıcam inşallahhh önce 25dk koşu bandı sonra karın egzersizleri ve dambılla iç bacak çalışıcammmm

bol salata

1 dilimcik tahıllı ekmek

Canımm afiyet olsun gayet güzelll

Ben sana yazmışmıydım bunları hatırlamıyorum ama

mesela öğlen et-balık-tavuk ya da bakliyat yediysen akşam sebze ye ya da tam tersi sabah yumurta yiyosan yanında 1kk peynir yumurta yoksa 2kk peynir yiyebilirsin dediğim gibi yumurta haftada 2 ya da en fazla 3 kez yiyoruz ayrıca günde 1 su abrdağı süt 1 su abrdağı yoort 3 porsiyon meyve tüketmemiz gerekiyor karbonhidrat da 4-5 dilim ekmek ya da işte buna denk gelicek bulgur pilavı-makarana yiyebilirsin ( 2yk pilav ya da makarna 1 dilim ekmeğe denk geliyor)

Son düzenleme:
slm kızlar

öğlen:
1 dilim ekmek
7 yemek kaşığı zeytin yağlı taze fasulye
yeşil salat
ayran

ara:500 ml su
4 kuru kayısı

ara:500 ml su
1 elma

akşam:
1 dilim ekmek
4 ızgara köfte (avuç içinden küçük)
1 közlenmiş biber
1 domates
1 salatalık
yarım söğüş soğan
ayran

böyle kızlar umarım cok yememişimdir ama fazla bile geldi diyebilirim

inanmıyorum kisecıkler yokkkkk:85::85::85:

aksam yemegım 4-5 minik kupcuk tavık göğsü
6 yk barbunya
4-5- kasık yogurt
maydonoz bıber y sogan

emziren annenin diyeti
sabah 1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir
2 dlm c.t.ekmek
ara: 1 muz
ogle:1 kase tarhana çorba
1 tbk kapuska
1 tbk salata
1 kase yogurt
2 dlm c.t. ekmek
ara: 1 yeşil elma
4-5 tatlı çatalı pilav(ogluma yapmıstım caım cekti)

akşam: 3yk kapuska(ayyy bıktım artık kapuska yemekten ama bitmedi hala,yarım tbk var
3 tavuk kalca(tost makınasında pişti)
1 kase yogurt corba
1 dlm ç.t.ekmek
yarım kase yogurt

bugun cok yidim sanki ama kaçamak yapmadım ona şükrediyorum.oğlum çok yaramazdı bugun hiç uyumadı,2,5 yasında bir canavar,tam 5 saat zıpladı galiba evin altını üstüne getirdi

ben geldim ama gidicem yine
ev duruyo daha
gelince tv izlersen böle olur tabe

şincik 55 dk koşu bandında yürüdüm, yoruldum yaf

ama bi yandan dizi izliyorum o yüzden keyifli oluyii :)))

ben kahvaltı yapıcaktım ya, gelince aç hissettim kendimi

1 dilim ekmekle biraz (!) finduk ezmesi yedim ama bu doğal yani, sade fındık, şeker yok içinde

bide 2 tane minnak poğaça yedimm

artık akşam yimaa olmaz

neruş kızacak bana yine ama kociş olmayınca sapııtı iyice düzenim

allahtan öğle yemeklerini düzgün yiyorum :)))

akşam menüm:

6-7 kaşık fırında az yağda yapılmış sebze yemeği (patlıcan,domates,biber,soğan, sarımsak)
2 dilim ekmek,
1 y.k. peynir
1 adet taze soğan ,
2 adet süs biberi,
1 adet kornişon turşu,
2 kaşık yoğurt,

nerudacık avokadoyu sormussun nasıl yıyosun diye.gazete kagıdına sarıp olgunlaşmasını bekliyorum önce,birkaç gün içinde olgunlasıp yumuşuyor,sonra kaşıkla çıkarıp içini eziyorum,biraz dövülmüş ceviz,limon ve tuz ekleyip karıştırıyorum.bazıları sarımsak da ekliyor buna ama ben genelde sabah yediğim için koymuyorum.başta begenmeyebilirsin ama yedikçe alısıyor insan,ben bayılıyorum şimdi tadına

afiyet olsun....gayet iyi çok fazla değil.....
afiyet olsun canım....
inanmıyorum kisecıkler yokkkkk:85::85::85:

aksam yemegım 4-5 minik kupcuk tavık göğsü
6 yk barbunya
4-5- kasık yogurt
maydonoz bıber y sogan
afiyet olsun.......

yok canım benim hiç çok değil gayet hoş.....afiyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…