beni de aranıza alır mısınız
hoşgeldin canım aramızayemekten sonra daha kalabalık oluruz kızlar yemekte sanırım
kızlar akşam yemeğimi yedim
2 parça somon balığı tost mak. pişirdim
bol salata
1 dilimcik tahıllı ekmek
üzerine de güzel bi çay içeceğim.
bol salata
1 dilimcik tahıllı ekmek
tamam. ben hemen yazayım o zaman bilgilerimi
22yaşındayım. 5sene boyunca fitness yaptım. ve danscıydım. tango yapıyordum. geçen sene bu vakitlerde 48kiloydum. psikolojik tedavi gördüm. antidepresanlar ve depresyon yüzünden birden bire kilo aldım şuan 66 kiloyum. sporu ve dansı bırakmak zorunda kaldım. hedefim 16 kilo verip 50 kilo olmak. bir türlü motive olamıyorum. evden çıkamıyorum gerçekten kendimi berbat hissediyorum. aynaya bile bakamıyorum. moralim çok bozuk. eski günlerimi çok özledim gerçektenbu yaz sonuna kadar vermeye çalışacağım hepsini.
1hafta boyunca nesfit diyetiyle uğraştım ama içindeki besin değerlerini görünce gözlerim yuvalarından fırladı. 30 gramında 14 gram şeker varmış çünkü. ne gereksiz çok gereksiz.. o kadar emeğime yazık. evimde eliptiğim ve bir sürü dvd var.. onlarla birlikte desteklemeyi düşünüyorum. umarım başarabilirim.
istedikten sonra e burada olduktan sonra kesinlikle başarırsın canım burası mucize gibi kızlar mükemmel motive ediyorlar inan
bende pazara gittim bişeyler aldım market filan onları yerleştirdim kocişin pilavını yaptım pudinge bisküvi koyunca çok seviyo onu yaptım çorbamda ateşte. çok yoruldum daha düzelemedimya ondan. hastayım ama mubişlerim anlamazki gözümün içine bakıyorlar bugündemi bişey vermeyeceksin bize diye. onlarada yumurta maması vericem birazdan yoksa gün boyu sararlar bana
üffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84: eşim aradı.eve gitmiş mutfağı su basmış.halı su içindeymiş...yağan fala yağmurdan lağamsuları her yerde taşıyormuş...eşim kokmuyor ev sadece halı sırılsıklam dedi...yaaaaa bu mutfağın halısının çektiği ney ya...daha geçende makia suyu patlamıştı berbattı...gönderirim gene yıkamaya...
tamam. ben hemen yazayım o zaman bilgilerimi
22yaşındayım. 5sene boyunca fitness yaptım. ve danscıydım. tango yapıyordum. geçen sene bu vakitlerde 48kiloydum. psikolojik tedavi gördüm. antidepresanlar ve depresyon yüzünden birden bire kilo aldım şuan 66 kiloyum. sporu ve dansı bırakmak zorunda kaldım. hedefim 16 kilo verip 50 kilo olmak. bir türlü motive olamıyorum. evden çıkamıyorum gerçekten kendimi berbat hissediyorum. aynaya bile bakamıyorum. moralim çok bozuk. eski günlerimi çok özledim gerçektenbu yaz sonuna kadar vermeye çalışacağım hepsini.
1hafta boyunca nesfit diyetiyle uğraştım ama içindeki besin değerlerini görünce gözlerim yuvalarından fırladı. 30 gramında 14 gram şeker varmış çünkü. ne gereksiz çok gereksiz.. o kadar emeğime yazık. evimde eliptiğim ve bir sürü dvd var.. onlarla birlikte desteklemeyi düşünüyorum. umarım başarabilirim.
neruda manavdan geldin herhalde canım..yemek mi hazırlıyorsun?
bol salata
1 dilimcik tahıllı ekmek
afiyet olsun....gayet iyi çok fazla değil.....emziren annenin diyeti
sabah 1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir
2 dlm c.t.ekmek
ara: 1 muz
ogle:1 kase tarhana çorba
1 tbk kapuska
1 tbk salata
1 kase yogurt
2 dlm c.t. ekmek
ara: 1 yeşil elma
4-5 tatlı çatalı pilav(ogluma yapmıstım caım cekti)
akşam: 3yk kapuska(ayyy bıktım artık kapuska yemekten ama bitmedi hala,yarım tbk var
3 tavuk kalca(tost makınasında pişti)
1 kase yogurt corba
1 dlm ç.t.ekmek
yarım kase yogurt
bugun cok yidim sanki ama kaçamak yapmadım ona şükrediyorum.oğlum çok yaramazdı bugun hiç uyumadı,2,5 yasında bir canavar,tam 5 saat zıpladı galiba evin altını üstüne getirdi
afiyet olsun canım....ben geldim ama gidicem yine
ev duruyo daha
gelince tv izlersen böle olur tabe
şincik 55 dk koşu bandında yürüdüm, yoruldum yaf
ama bi yandan dizi izliyorum o yüzden keyifli oluyii :)))
ben kahvaltı yapıcaktım ya, gelince aç hissettim kendimi
1 dilim ekmekle biraz (!) finduk ezmesi yedim ama bu doğal yani, sade fındık, şeker yok içinde
bide 2 tane minnak poğaça yedimm
artık akşam yimaa olmaz
neruş kızacak bana yine ama kociş olmayınca sapııtı iyice düzenim
allahtan öğle yemeklerini düzgün yiyorum :)))
afiyet olsun.......inanmıyorum kisecıkler yokkkkk:85::85::85:
aksam yemegım 4-5 minik kupcuk tavık göğsü
6 yk barbunya
4-5- kasık yogurt
maydonoz bıber y sogan
slm kızlar
öğlen:
1 dilim ekmek
7 yemek kaşığı zeytin yağlı taze fasulye
yeşil salat
ayran
ara:500 ml su
4 kuru kayısı
ara:500 ml su
1 elma
akşam:
1 dilim ekmek
4 ızgara köfte (avuç içinden küçük)
1 közlenmiş biber
1 domates
1 salatalık
yarım söğüş soğan
ayran
böyle kızlar umarım cok yememişimdir ama fazla bile geldi diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?