tamam. ben hemen yazayım o zaman bilgilerimi
22yaşındayım. 5sene boyunca fitness yaptım. ve danscıydım. tango yapıyordum. geçen sene bu vakitlerde 48kiloydum. psikolojik tedavi gördüm. antidepresanlar ve depresyon yüzünden birden bire kilo aldım şuan 66 kiloyum. sporu ve dansı bırakmak zorunda kaldım. hedefim 16 kilo verip 50 kilo olmak. bir türlü motive olamıyorum. evden çıkamıyorum gerçekten kendimi berbat hissediyorum. aynaya bile bakamıyorum. moralim çok bozuk. eski günlerimi çok özledim gerçektenbu yaz sonuna kadar vermeye çalışacağım hepsini.
1hafta boyunca nesfit diyetiyle uğraştım ama içindeki besin değerlerini görünce gözlerim yuvalarından fırladı. 30 gramında 14 gram şeker varmış çünkü. ne gereksiz çok gereksiz.. o kadar emeğime yazık. evimde eliptiğim ve bir sürü dvd var.. onlarla birlikte desteklemeyi düşünüyorum. umarım başarabilirim.
destek istiyom diyen 5 dk durmadan gidiyo ben analamdım gitti,azcık istikrar gösterenlere yazıyom ben artıkın
slm kızlar. kocam bugün geç gelicekmiş. yemek hazırlamaya üşendim kahvaltı hazırladım ben de. biraz ağır olabilir ama bu akşamlık böyle oldu artık...
Eki Görüntüle 176129
osman izlemeyen bi ben mi varım..
bu akşam spor yok çok iş birikti zaten dün de yapmıştım. mutfagı topladım ocaga yeşil mercimek yemegi koydum. bulaşıkları makineden boşaltıp yenileri dizdim şimdi ekmek makineme ekmek atıp sevdigim yabancı dizinin indirdiğim son bölümün keyifle izliycemsonrada saç bakım yagımı saçıma sürüp yatacam ki erken kalkayım yarın iş yerinde önemli bir gün olacak
canım salamı bir dilime ve zeytinleri de max. 4 taneye indirebilrsen çok bişi yok afiyet olsun
evet canım insan ev işi işyeri işi kociş bazı kızlar için çocuk derken kendine çogu zaman zaman kalmıyo.. artık saçlarım tiftik gibi oldu bahar zamanı da geldi dökülüyo zaten zayıf hemen önlem almalıben de izlemiyordum osman ı yeni açtım ama ben de buradayım canım..ooohh işleri bitiriyorsun artık kendinle ilgilenme zamanın gelmiş tabi..
evet canım insan ev işi işyeri işi kociş bazı kızlar için çocuk derken kendine çogu zaman zaman kalmıyo.. artık saçlarım tiftik gibi oldu bahar zamanı da geldi dökülüyo zaten zayıf hemen önlem almalı
evdeyim kızlar çok soguk donuyorum yaa ne zaman ısıncak bu havalar:84::84::84:
akşam 17.30 da roka ve kıvırcıklı salata yarım dilim ekmek üç ince fileto tavuk gogsu ızgara yedim ve ardından yarım elmayı hüplettim.
serviste çuku ikram ettiler bir karenin yarısını yedim ve soda içtim
şimdi canım acayip yumurta çekti bilmiyorum nedendir. bugün bi yazı okudum kansızlık demir eksikliği çekenler kırmızı et yumurta gibi demir içeren yiyecekler yesin diyor . benim canım da hep regl öncesi kırmızı et çeker şimdi de yumurta çekti allah allah.yarım çay kaşıgı tereyagında iki yumurta pişirdim yarım kk peynirle yiyorum isterseniz kızın bana dövün
ama pişman değilim napim canım çekiyo öle böle değil yaa
osman izlemeyen bi ben mi varım..
bu akşam spor yok çok iş birikti zaten dün de yapmıştım. mutfagı topladım ocaga yeşil mercimek yemegi koydum. bulaşıkları makineden boşaltıp yenileri dizdim şimdi ekmek makineme ekmek atıp sevdigim yabancı dizinin indirdiğim son bölümün keyifle izliycemsonrada saç bakım yagımı saçıma sürüp yatacam ki erken kalkayım yarın iş yerinde önemli bir gün olacak
evdeyim kızlar çok soguk donuyorum yaa ne zaman ısıncak bu havalar:84::84::84:
akşam 17.30 da roka ve kıvırcıklı salata yarım dilim ekmek üç ince fileto tavuk gogsu ızgara yedim ve ardından yarım elmayı hüplettim.
serviste çuku ikram ettiler bir karenin yarısını yedim ve soda içtim
şimdi canım acayip yumurta çekti bilmiyorum nedendir. bugün bi yazı okudum kansızlık demir eksikliği çekenler kırmızı et yumurta gibi demir içeren yiyecekler yesin diyor . benim canım da hep regl öncesi kırmızı et çeker şimdi de yumurta çekti allah allah.yarım çay kaşıgı tereyagında iki yumurta pişirdim yarım kk peynirle yiyorum isterseniz kızın bana dövün
ama pişman değilim napim canım çekiyo öle böle değil yaa
benim de yumurtayı çok canım çeker.yazın cogu insan yumurta yiyemez,ağır gelir,ama ben yazkış hergün yiyebilirim yumurta.içinde ne varsa vücut istiyor heralde diye düşünüyorum.hemen hemen hergün yiyorum valla.
osmanı bende izlemiom,pek sarmıo beni o dizi,zaten ertesi gün haberlerden haftasonu da magazın programlarından nolmus ne bitmiş ogrenıoz.ızlemeye gerek kalmıo:)
yabancı dizi ne izliyorsun canım?desperate hausewifes izliyorum ben ama 2-3 haftada bir bölüm ancak atıyolar.güzel bir dizi bulsam izlemek istiyorum
bi sorum daha var,saç bakım yağın nasıl bişi?
ilginç insan
reglinde yumurta et isteyen güzel insan seniii
ne izliyon kız netten, ben de pek severim yabancı dizileri :)))
bende sporumu yaptım
evi süpürdüm
banyomu yaptım
yeşil çay ve leblebi yapıyorum şimdi :))))
arkadslar bugun pazar vs derken cok yoruldum... pazardan aldıklarımı yıkayıp saklam kaplarına koydum hazır hazır yemek iyi oluyoda
maydonozları yıkamak için saplarını kesmiştim pek tazecık geldıler bosa gıtmesın dıye 4 kucuk bağ maydonozun sapını 2 lıtre suda kaynattım kokuus degıssın dıyede bır tarcın bıkacta karnfıl attım gercekten tadı guzel old... şimdi arastırdım ahmet marankı sapını kaynatıp 7-21 gun kür yapın yağların idrarla atıldığını görüceksüniz demiş deniym bakalımm
nerudacık avokadoyu sormussun nasıl yıyosun diye.gazete kagıdına sarıp olgunlaşmasını bekliyorum önce,birkaç gün içinde olgunlasıp yumuşuyor,sonra kaşıkla çıkarıp içini eziyorum,biraz dövülmüş ceviz,limon ve tuz ekleyip karıştırıyorum.bazıları sarımsak da ekliyor buna ama ben genelde sabah yediğim için koymuyorum.başta begenmeyebilirsin ama yedikçe alısıyor insan,ben bayılıyorum şimdi tadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?