60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım aramıza

destek istiyom diyen 5 dk durmadan gidiyo ben analamdım gitti,azcık istikrar gösterenlere yazıyom ben artıkın

evet, ben de destek istiyorum..yazdıklarınızı takip ediyorum şimdilik..nasıl verdiğinizi bilmek istiyorum..zaten önce motive olmam lazım..şşimdilik yediklerimi ve ekmeğimi azalttım..artık homini gırtlak dönemim bitti..hergün çocukları alıp çıkıyorum yani iki gündür henüz..bir yaşında bir kızım var ve onun baskısı altında zoraki yazıyorum şu yazıları..koluma vuruyor..öpüldünüz kızlar...8 kilo sonra eski kiloma dönmüş olacağım..burda sizinle hep birlikte inanıyorummmm...

evdeyim kızlar çok soguk donuyorum yaa ne zaman ısıncak bu havalar:84::84::84:
akşam 17.30 da roka ve kıvırcıklı salata yarım dilim ekmek üç ince fileto tavuk gogsu ızgara yedim ve ardından yarım elmayı hüplettim.
serviste çuku ikram ettiler bir karenin yarısını yedim ve soda içtim
şimdi canım acayip yumurta çekti bilmiyorum nedendir. bugün bi yazı okudum kansızlık demir eksikliği çekenler kırmızı et yumurta gibi demir içeren yiyecekler yesin diyor . benim canım da hep regl öncesi kırmızı et çeker şimdi de yumurta çekti allah allah.yarım çay kaşıgı tereyagında iki yumurta pişirdim yarım kk peynirle yiyorum isterseniz kızın bana dövün
ama pişman değilim napim canım çekiyo öle böle değil yaa

işten çıktım
markete gidip alışverişimi yaptım
eve geldim kociş evdeydii
uyumuş kalmış
yemeğimi yaptım
neler mi yedim
akşam yemeğim;
*bir buçuk kepçe şehriye çorbası
*2 yk bulgur pilavı
*2 yk sebze türlü
*bol bol brokoli salatası
*yarım su bardağı ayran

akşam yemeğimii yedikten sonra 40 dak sporumu yaptım

şimdi de bugünkü son 500 mllik suyumu içiyorum şimdi :126::126::126:

slm kızlar. kocam bugün geç gelicekmiş. yemek hazırlamaya üşendim kahvaltı hazırladım ben de. biraz ağır olabilir ama bu akşamlık böyle oldu artık...

osman izlemeyen bi ben mi varım..
bu akşam spor yok çok iş birikti zaten dün de yapmıştım. mutfagı topladım ocaga yeşil mercimek yemegi koydum. bulaşıkları makineden boşaltıp yenileri dizdim şimdi ekmek makineme ekmek atıp sevdigim yabancı dizinin indirdiğim son bölümün keyifle izliycem sonrada saç bakım yagımı saçıma sürüp yatacam ki erken kalkayım yarın iş yerinde önemli bir gün olacak

ben de izlemiyordum osman ı yeni açtım ama ben de buradayım canım..ooohh işleri bitiriyorsun artık kendinle ilgilenme zamanın gelmiş tabi..

canım salamı bir dilime ve zeytinleri de max. 4 taneye indirebilrsen çok bişi yok afiyet olsun

cnm yedim bile ama bidahakine dediğin gibi yaparım. temizlik felan da yapmıştım çok acıkmıştım. kocacım geç gelicek zaten o gelene kadar da ayaktayım. spor felan da yaparım beklerken. öyle telafi ederim artık...

herkese merhaba
daha önce de 1-2 kere yazmıştım. vermem gereken 3-4 kilo var. amaaslında sistemi biliyorum. diyet değil. düzenli, beslenme. ama ben düzenli beslenmeye başladığımı unutuyorum. nasıl bu kadar istikrarlı yürütebiliyorsunuz. bir tiyo verseniz bana.

ben de izlemiyordum osman ı yeni açtım ama ben de buradayım canım..ooohh işleri bitiriyorsun artık kendinle ilgilenme zamanın gelmiş tabi..
evet canım insan ev işi işyeri işi kociş bazı kızlar için çocuk derken kendine çogu zaman zaman kalmıyo.. artık saçlarım tiftik gibi oldu bahar zamanı da geldi dökülüyo zaten zayıf hemen önlem almalı

benim de yumurtayı çok canım çeker.yazın cogu insan yumurta yiyemez,ağır gelir,ama ben yazkış hergün yiyebilirim yumurta.içinde ne varsa vücut istiyor heralde diye düşünüyorum.hemen hemen hergün yiyorum valla.

osmanı bende izlemiom,pek sarmıo beni o dizi,zaten ertesi gün haberlerden haftasonu da magazın programlarından nolmus ne bitmiş ogrenıoz.ızlemeye gerek kalmıo:)

yabancı dizi ne izliyorsun canım?desperate hausewifes izliyorum ben ama 2-3 haftada bir bölüm ancak atıyolar.güzel bir dizi bulsam izlemek istiyorum

bi sorum daha var,saç bakım yağın nasıl bişi?

ilginç insan

reglinde yumurta et isteyen güzel insan seniii

ne izliyon kız netten, ben de pek severim yabancı dizileri :)))

bende sporumu yaptım
evi süpürdüm
banyomu yaptım
yeşil çay ve leblebi yapıyorum şimdi :))))

Son düzenleme:

yaa böle aşerme gib bişiydi içimden bi ses yolandaaaaa yumurtaaaa yumurtaaaaaaa peyniiiir diye baardı yumurtayı oldum olası severim zaten ama çok yiyince bende isilik döktürüyo özelilkle de yzın o yüzden aşırı yiyemem.

ben türk tvlerini artık hiç izlemiyorum. dizi furyası bayıyo. sadece pazar günleri cazibenin 2. gösterimini izlerim kahvaltı ederken kocişle o kadar. bones diye bir dizi var kemiklerden insanların nasıl öldügünü buluyorlar biraz iç kaldırıcı bi dizi bol bol ceset var ama ben böyle csi tarzı dizileri severim. bide fringe'i izliyorum oda favorim. tvde de discovery word-science-id animal planet izlerim genelde
saç bakım yagı olarak genelde badem yagı zeytinyagı bepanten- e vitamini bemiks b vitamini kompleks kırıyorum içine. ama bugün daha önce alıp kullanmadığım karışım vardı otacının onu bir yumurta sarısı ile sürdüm. keşke haftada 2 -3 gün yapabilsem çok faydasını görüyorm ama işte yag bulaşıyo diye pek tercih edilmiyo.
off saat kaç olmuş sabah 06.30 da kalkıcam iyi geceler tatloşlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadslar bugun pazar vs derken cok yoruldum... pazardan aldıklarımı yıkayıp saklam kaplarına koydum hazır hazır yemek iyi oluyoda
maydonozları yıkamak için saplarını kesmiştim pek tazecık geldıler bosa gıtmesın dıye 4 kucuk bağ maydonozun sapını 2 lıtre suda kaynattım kokuus degıssın dıyede bır tarcın bıkacta karnfıl attım gercekten tadı guzel old... şimdi arastırdım ahmet marankı sapını kaynatıp 7-21 gun kür yapın yağların idrarla atıldığını görüceksüniz demiş deniym bakalımm

anlatsana kürü biraz neyle neyi kaynatıp ne zaman ne kadar içecemişiz
ben de yapayım yarınnnnn

Teşekkür ederim tatlımmm deniyim bakıyım ben de avakadoya karşı biraz ön yargılıyım galibaaa ama deniycemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…