60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım

aiyet olsun cimcime iyi etmişsin sütlacı almamakla bende şekerpareleri almadım

Afiyet olsun canım..

öğle yemeğim
patatesli köfte(minik minik köfte vardı 8 tane)
salata
evden getirdiğim 4 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Afiyet olsun nugişim..

Afiyet olsun hepimize
öğlen yemeğim
5 yk bulgur pilavı
domates
salatalık
maydonuz

şimdide sade türk kahvemi içiyom

Az olmuş ama doyduysan iyidir canım afiyet olsun..

Afiyet olsun canım , gayet güzel olmuş..

afiyet olsunn
yogurdun bir zararı oldugunu sanmıyorum canım,çok sağlıklı,35 yasına kadar kalsiyum depolarını doldurmak lazım(benim pek vaktim kalmadı gerçi),bol bol yiyin süt ,yogurt)

Valla benimde zamanım kalmadı ama zaten ben çok yedim bu zamana kadar.. Kalsiyum fazlam şimdilik, ilerde ne olacak bakalım..
Diyetisyenim o kadar verdi yoğurdu da ondan canım.. 100 ml öğlen , 100 ml akşam...

Afiyet olsun ... Tatlı olayını hepimiz çözdük sanırım ya.. Aferin bize..

canım ya ekmek almayı unutmuşum yanıma :44:
ondan cok yedim akşama ekmek yemicem artık. ara öğünde meyva yerim artık sıvıya yüklenirim. olur mu :44:

canım aslında ekmek hakkın oluyor 5 yk bulgur yani 2.5 dilim ama yanında hani sebze yemeği yoğurt falan olsaydı az olmuş çeşitler akşamda bir dilim yiyebilirsin ekmek yani günde 5 dilim falan ekmek yiyebilirsin

canım akşama yemeğe davetliyiz zaten.o yüzden fazla yüklenmedim. akşama ekmeksiz yicem artık. azcık alcam herşeyden.olur mu

canım gündüz böyle aç kalırsan akşam daha çok saldırırsın yemeklere,tecrübeyle sabittir yaniheleki sen yemeğe davetliymişsin daha da riskli durumun,o tür davetlere yarı yok gitmek daha iyi oluyor,ancak öyle durdurabilirsin kendini.diğer türlü hem açsın,çeşit çeşit yemek var bir de ye diye ısrar edecek ev sahibi,bu kadar çeldiriciye dayanacak güç varsa sende alnından öperim valla

afiyet olsun canım

evet canlarım biz tatlı olayını çözdük.aradaş sütlaçtan zarar gelmez dedi bende benim hakkımı albilirsin dedim oda aldı...afiyet olsun dedim...ben almayayım...emeklerime yazık....

sarı kafaları kullanabiliyorumm yuffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız gombirik davşan seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende öperim valla şapırdanak hemideeee

loxandar sseniii sporun iç.in tebrik ediyorumm anacımmmmmm
kız nuggggggggggggggiiiiiiiiiiiiii 20-30 tanede leb... yemiştim sen anlamışsındır ne olduğunu

Canlarım ya canım çok fena tatlı istioooooo
nescafe içsem 3in1 olurmu en azından yarım fincan falan..

canım aslında ekmek hakkın oluyor 5 yk bulgur yani 2.5 dilim ama yanında hani sebze yemeği yoğurt falan olsaydı az olmuş çeşitler akşamda bir dilim yiyebilirsin ekmek yani günde 5 dilim falan ekmek yiyebilirsin

cok sağolun kıslar ya iyi ki varsın ne kadar düşüncelisiniz
ben kendime söz verdim bu yağlar gidecek eski kg geri dönücem diye. Eğer kendime verdiğim sözü tutamazsam başkasına verdiğim sözün hiçbir önemi olmaz. yemeğe 8 gibi anca gideriz büyük ihtimalle. gitmeden önce ara öğün yapıcam.greyfurt suyumu içicem. Israrlarada çok sinir olurum. diyetteyim dedim mi anlarlar zaten kuzenlere gticez çünkü.
başkası olsa daha temkinli davranırdım

afiyet olsun canım

sağol canım

teşekkür ederim canımm
evet çözdük ama ben bişi yaptım şimdi
o kadar enerjim az hissettimki
çok halsiz kaldım birden
ben de odamda madlen çikolata vardı,kutusuyla duruyo kaç zamandır, hiç yememiştim, misafirlere ikram ediyodum, 2 tane bitterlerinden attım ağzımaa

eve gidip yatmak istiyorum yaaa
ama bi sürü işim var daha

heee ben geldimmmmmmmmmm
sabah sınavım vardı şimdi iş yerindeyim,saat 3te bidaha var yine gitcemmmmm
yok kız odaha küsellll benden,daha zayıfffffffffffff

Fambığımmmm guzummmmm nassınnn gulümmmmm Allah zihin açıklığı versinnnnnn

Öğünler gayet güzelll ohhhh pasta da yenmemişşşş akıllı maşallahhhhhhhha ama lebbb dedini gördüm hemmenn yumrtu geliyooooo

öğle yemeğim
patatesli köfte(minik minik köfte vardı 8 tane)
salata
evden getirdiğim 4 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiimmm

kız fambıkk afiyet olsun bacumda çerezler nerde :18:yerini almamış burda yoksa kökden halledip hepsini yedinmi bize sölemiyon

lebci fambııııııııııııııııııııııııııkkkk:86::86::86::86:

Afiyet olsun canım benimmm gayet güzel 1tk kısır da dahilll o ne allah aşkına yaa kaçamak mı oooo

kızlar oglumun sabıte etmesiyle 2 seansta tamamladım yürüyüşümü,toplamda 30 dk yürüdüm.
ara olarak yarım armut yedim(çok büyüktü)

yarım saat sonra da yemeğimi yerim heralde

süperrsinn herşeye rağmennn sporrrrrrrrrrrr gidecekkk tüm fazla yağlar kilolarrrr hepberabe rkurtulucazz inşallahhh azimlee sabırlaaaa:13::13::13:

kukii evini temizleyip toparlıyıp gelicekti bikaç güne kadarrr hülya da annesine gitti memleketinee ordan foruma giremiyomuş sürekli kapanıyomuş sayfaaaaa herkese selamı varr biraz kaçamklar varmış malum anne yanında oluncaa ama eminim o gelince dengelerrr

yolişte eşim eve gelince beni satar babasına koşar. eşşek sıpası erken düşkünü napsın hayatındaki tek erkek kocam
bende yemekten geldim az önce
iki kepçe tavuk suyuna çorba
yarım kk rulo köfte ( sevmiyorum bunların köftesini ne eti olduu belli değil )
bol salata
odama gelince de 5 tane sarı leblebi yedim

afiyet olsun da hep cimcime dikkatimi çekiyo. patatesten ekmeten çekinmedin de salata niye 3 kaşık kız? ben sınırsız yiyorum salatayı öglen. zaten bişi çıkmıyo ya

neyse ki bitter ve incecik madlennnn ehh napalım afiyet olsunnnnn ama benim sana kızacağım bişey vardı galiba dün akşamla mı ilgiliydiiii bugün sabahla mı unuttummmmm olsun ben peşinen yumrutlıyım seni dee

afiyet olsun guzummmmmmm biraz az olmuş ama sen artık öğleden sonra minnak aralr ve akşam yemeğinle telafi edersin gerçi misafir gelicekkk nasıl ara yapıcaksın kiiiiiii

Kıııııııııııızzz fambıııııkkkkk yazıyorum yazıyorummmm ses yokkkkk yumrutlarıma bile karşılık vermiyosunnnnazcık daha yumrutlıyım bari fırsattan istifade

işte ekim de 17 yıl bitecek..
bunca zaman çok sallandık tabi ama yıkılmadık bu zamanlara kadar geldik..

sarsıntılar herkeste var ama bunlar ilişkinizi yıkmadığında güçlendirir. nice nice 17 yıllara tatlımmm

he valla nasıl ara yapacam onu bende düşünüyorum
neyse misafirler önemli alnımın akı ile çıkayım da şu işin içinden şimdi türk kavemle 6 badem 3 küçük kayısı yiyyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…