Fambığımmmm guzummmmm nassınnn gulümmmmm Allah zihin açıklığı versinnnnnn
Öğünler gayet güzelll ohhhh pasta da yenmemişşşş akıllı maşallahhhhhhhha ama lebbb dedini gördüm hemmenn yumrtu geliyooooo
Afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiimmm
lebci fambııııııııııııııııııııııııııkkkk:86::86::86::86:
Afiyet olsun canım benimmm gayet güzel 1tk kısır da dahilll o ne allah aşkına yaa kaçamak mı oooo
süperrsinn herşeye rağmennn sporrrrrrrrrrrrgidecekkk tüm fazla yağlar kilolarrrr hepberabe rkurtulucazz inşallahhh azimlee sabırlaaaa:13::13::13:
kukii evini temizleyip toparlıyıp gelicekti bikaç güne kadarrr hülya da annesine gitti memleketinee ordan foruma giremiyomuş sürekli kapanıyomuş sayfaaaaa herkese selamı varr biraz kaçamklar varmış malum anne yanında oluncaa ama eminim o gelince dengelerrr
yolişte eşim eve gelince beni satar babasına koşar. eşşek sıpası erken düşkününapsın hayatındaki tek erkek kocam
bende yemekten geldim az önce
iki kepçe tavuk suyuna çorba
yarım kk rulo köfte ( sevmiyorum bunların köftesini ne eti olduu belli değil)
bol salata
odama gelince de 5 tane sarı leblebi yedim
neyse ki bitter ve incecik madlennnnehh napalım afiyet olsunnnnn ama benim sana kızacağım bişey vardı galiba dün akşamla mı ilgiliydiiii bugün sabahla mı unuttummmmm olsun ben peşinen yumrutlıyım seni dee
afiyet olsun guzummmmmmm biraz az olmuş ama sen artık öğleden sonra minnak aralr ve akşam yemeğinle telafi edersin gerçi misafir gelicekkk nasıl ara yapıcaksın kiiiiiii
sarı kafaları kullanabiliyorumm yuffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız gombirik davşan seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende öperim valla şapırdanak hemideeee
loxandar sseniii sporun iç.in tebrik ediyorumm anacımmmmmm
kız nuggggggggggggggiiiiiiiiiiiiii 20-30 tanede leb... yemiştim sen anlamışsındır ne olduğunu
öyle dimi ama ,zaten böyle gündüz az yiyeyim diye cabaladıkça almadıkmı kiloları,akşam yemeği çook büyük tehlike,ben biraz azaltmaya karar verdim akşam yemeğini,normal yeyince,gitmiyor kilo.gerçi bugun sopor yaptım(oğlumun tabiriyle)yarın eccik azalmış olurum diye umuyorummm.inşşşşşalllahhhhhh.:86::86::86::86:
seni de öpeyim alnındanda ugur getirsin sınavda
posta güvercinim benimmm :)))))))))
afiyet olsun tatlımmm
evet canım ya ben de ona güvenerek yedim zati :))
hee ben de yazdıydım hatta neruş bana kızacak ama diye fekat ne yazdığımı hatırlamıyorum şimdi
olsun yumrutu yediğimle kaldım
bidaha yapmam ama neyse o :))))
kızlar ya akşama kabak yapıcam da
bulgurlu mu yapayım bulgursuz mu, ne dersiniz?
he valla nasıl ara yapacam onu bende düşünüyorum
neyse misafirler önemli alnımın akı ile çıkayım da şu işin içindenşimdi türk kavemle 6 badem 3 küçük kayısı yiyyorum
Fambığımmmm guzummmmm nassınnn gulümmmmm Allah zihin açıklığı versinnnnnn
Öğünler gayet güzelll ohhhh pasta da yenmemişşşş akıllı maşallahhhhhhhha ama lebbb dedini gördüm hemmenn yumrtu geliyooooo
Afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiimmm
lebci fambııııııııııııııııııııııııııkkkk:86::86::86::86:
Afiyet olsun canım benimmm gayet güzel 1tk kısır da dahilll o ne allah aşkına yaa kaçamak mı oooo
süperrsinn herşeye rağmennn sporrrrrrrrrrrrgidecekkk tüm fazla yağlar kilolarrrr hepberabe rkurtulucazz inşallahhh azimlee sabırlaaaa:13::13::13:
kukii evini temizleyip toparlıyıp gelicekti bikaç güne kadarrr hülya da annesine gitti memleketinee ordan foruma giremiyomuş sürekli kapanıyomuş sayfaaaaa herkese selamı varr biraz kaçamklar varmış malum anne yanında oluncaa ama eminim o gelince dengelerrr
Ben de yaptım kabakkkbulgursu yaptımmm taze kırmızı biber yeşil biber ve soğan doğradım içine deee
Nyesee çok sert yumrutlamadım zatenfambığa sert vuruyorum accuk acıtıyorummm daaa sana daha yavaş vurdummm
Ben öyle birlik ve beraberlik adına :13::13:haberleri her an iletiyorummmm aldıkçaaaagerçi kuli kuli burda yazmıştı ama hülya ile msnde konuştummm
inşallah başarıyla atlatırsın tatlımmmmm:16 bugün de aracıklar olmasın artıkkkk telafi edersin görüşme güzel geçsin de inşallahhhh
kilo bildirimini perşembe mi yapıyorduk canlarım_
?
sen doğru topikte olduğundan eminmisin canım:26:
kilo bildirimini perşembe mi yapıyorduk canlarım_
?
kızlar ben kendimi çok enerjik hissediyom sabah beri yerimde duramıyom :44:
kurtlandım heralde
yaa ben yeniyim ondan. dogru topik evet:18:
bak işte bunları sallıyoruzahahahahaa güldürdün yaaasüpermiş tamamam çok tesekkurler
osmann süper isim erkek kedi içinanam! cok tatlılar yaanası da mutlu mutlu sallıyolar kıyamam bu arada.. benim de kedim var osman adında
çoooook sıkıldııımmmmm((((((((
kızlar ya bişi sorcam
siz makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünleri olarak ne kullanıyosunuz?
maksat muhabbet olsun dedim de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?