60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çoooook sıkıldııımmmmm ((((((((

kızlar ya bişi sorcam
siz makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünleri olarak ne kullanıyosunuz?

maksat muhabbet olsun dedim de :)))

Makyaj çok yapmıyorum canım ama rimel olarak L’Oreal'in Telescopic Explosionı çok beğeniyorum kalem olarak Max Factor Cild bakımı olarak 'da vichy'yi kullanıyorum ama dr murad'ı denemek istiyorum en kısa zamanda çok iyi olduğunu duydum canım

Son düzenleme:

afiyet olsun da hep cimcime dikkatimi çekiyo. patatesten ekmeten çekinmedin de salata niye 3 kaşık kız? ben sınırsız yiyorum salatayı öglen. zaten bişi çıkmıyo ya

doğru dikkatini çekmiş....patatesi ve ekmeği yedim...bugün diğer salata ve çorbayı çok az verdiler tabaklara yemek azmış...yemeğe gelen sayısı birz fazla olunca...aç kalmamak için yedim güzelim...ama akşama karnı bahar haşlayıp sarımsaklı yoğurt ve de salata yapacağım.inşallah ekmek te yemeyeceğim...

osmann süper isim erkek kedi için katzi kediler demekti değil mi almanca? tekili katze miydi yoksa sallıyor muyum

valla katzi eski ev arkadaşımın kedisinin adıydı. nik için aklıma bişey gelmedi ben de katzi yaptım.

kızlar ya bişi sorcam

tatlım makyaj malzemesi olarak fondoten kapatıcı vs en iyisini secmeye calısıyorum. zaten bi alıyosun uzun süre gidiyor.
fondoten-kapatıcı-allık= estee lauder
ama carmina diye bişey almıştım allık onunki de güzeld ve fiyatı da uygundu.. lancome'un allıkları da cok güzeldir. uzun süre uçmaz ve cildini çok saglıklı gösterir. ama fiyatı baya bi uçuk=/ 90lira mıydı neyydi gecen sene..
rujda genelde loreal ve maybelline kullanıyorum. flormar ve golden rose gibi ürünler çok kurutuyo mahvediyo dudaklarımı
rimelde de yves veya dior harikadır. maybelline de iyi ama gercekten. yalan yok. loreal yeni bir ürün cıkarmış onu da denemek lazım.
göz kaleminde de çok pahalıya kaçmıyorum. alix avien severim.
cilt bakım konusunda da malesef hiç cildime gerçekten uyan bir ürün bulamadım ama lorealin hydrafresh ve purezone serisi diğerlerine göre nazaran biraz daha iyiydi balım
makyaj çıkarma konusunda da bebak acıbadem sütü ve neutrogena dan memnun kaldım ben
bildiklerim bu kadar bebişim. başka bişey olursa paylaşırım.

Cilt bakım için de avon kullanıyordum ama şimdi allerjilerim arttı bu aralar o yüzden bi cilt dr. una gidip öyle bişiler almam lazım..

kızlar ya bişi sorcam
siz makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünleri olarak ne kullanıyosunuz? maksat muhabbet olsun dedim de :)))

Makyaj çok yapmıyorum canım ama rimel olarak L’Oreal'in Telescopic Explosionı çok beğeniyorum kalem olarak Max Factor Cild bakımı olarak 'da vichy'yi kullanıyorum ama dr murad'ı denemek istiyorum en kısa zamanda çok iyi olduğunu duydum canım

Son düzenleme:
canım sen emziriyormuydun. birde yaşını boyunu ve kilonu tam olarak dermisin. fazlalıklar nerde toplanıyo

emziriom hugocuk.kız sende hafıza kaybı mı var,haftasonu yazmıstım ya,bana spor öner diye.diyetisyene git diye tutturmustun hatırldınmı?o gün hastaydın heralde,ona bağlıyorum hafıza kaybını yas 34 boy 167 kilo 84,5 suan. fazlalıklar göbek,sırt ve gögüste toplanmıs:)ince bacaklar,düz bir popo.ıyyyy en sevmedıgım vucut tipi.nasıl toparlıycam ben bunu

vereyim hemşommm istediğin enerji olsun yawwwruuuummm:13::13::13: tut

merhabalaaaar :)

selaaaaaaaaaaaaaaammm:80::80::80::80:

yok yok merak etme hepimizde burda oluruzzz yani kilo fazlası az kalınca yavaş veriliyor başlara göree ayrıca biz burda muhhteşem bir ekibizzz verecek kilo kalmasa da hem destek hem muhabbet için burda oluruzzzzz:13::13: sen de kurtulucaksın hepsinden merak etmeee sporun düzene girince daha da güzel gidicek hepsiiii bu iş sabır işi bak benim de 4,5 ay oldu ve daha 8-10kg var vermem gereken ama sabırla azimle hepberaber devam edicezzzz veee kurtulucazz tüm fazla kilolardan yağlardannnn

Kabak yine yaptımm bugünnn ama değişiklik olsun dedim bulgursuz yaptımmmmya ben zaten çok severim kabak yemeğini bir de süper bağırsak çalıştırıyooo

İkisindende yap bence biraz birazz işten sonra zor oluyordur tabii ama yemek olmayınca hazırda insan garip gerip şeyler yiyio doymuyooo hazır yemek olması iyi bişeyyy

herkesin kilosuna göre yumruttttsana ona vurduğum gibi vursam yıkılırsınnnnhem o bana nasıl vuruyo bilmiyosunnnnn kafama kafamaaaaa:84::84::84::84:

kızlar ya bişi sorcam

valla benim düzenli kullandığım pek bişey yok zaten makyaj malzemesi olarak göz kalemi,kaş kalemi (kaşlarım çok ince ve seyrek accuk rötuşluyorumm ) kullanıyorum arada çok nadir şeftali rengi allık bir de niveanın yüz için nemlendiricisi var ondan kullanıyorum başka pek kullanmama öyle far, rimel falan çokk nadirrr. Sanırım bu sohbetin insanı değilimmmm eee başka ne konuşsaaaaaaaaaaaakkkkk:26::26::26: hem senin dosyaların avrdı haniiii bu sıkıntı 2 madelnle daha neticelenmez inşallahhhh:86::86::86:

kızlar ya bişi sorcam

canım benim benim rümelin markası şimdi aklıma gelmedi ama reklamlarda çıkan şu felaket dolgun gösteren pembe kutulu bir rümel yanımda değil bilemedim.göz kalemlerim flormar,top allık avon,krem biyoderma ,el yüz sabunumda biyoderma,ruzlarım lankom şimdilik aklıma gelenler bunlar...ama bende kendimi iyi hissettiğim zamanlar makyaj yaparım...1 aydır hiç yapmadım...nedense istemiyorum.birde genelde regli dönemlerinde yaparım.çünkü namaz için sürekli abdest alıyorum yıkayınca olmuyor.tekrar yapmak ta istemiyorum...

ayyy makkaş konusu tam benlik en sevdiğim şey
benim gözdelerim ; loreal, pastel, innova, nivea.
bakım kremi olarak olay total effect gece -gündüz ve göz altı olarak kullanıyorum

Hamile kaldığımı öğrendiğmden beri yani yaklaşık 19 aydır hiç bişi kullanmıyorum..
zayıflayayım da o zaman kullanırım tekrar..
şimdi boyasamda bişeye benzemiyo

walla en iyisini yapıyosun da
ne o bişeye benzemez falan öyle deme kızzz

hmm, max factörün kalemleri güzel de bide o kadar pahalı olmasa :))))

bende de fondöten- kapatıcı allık hepsi estee
geçen sene düğün için alınmıştı, farları falan da var bende ama kıyamıyorum kullanmaya
bi dünya para verildiydi, öyle duruyolar
ama allığını falan kullanıyorum, bu hem allık hem far olanı var ya yeni çıkmış sanırım, ondan benimki pembe tonlarında
şeftali tonunda olan da cecileinki
rujda her çeşit var ben de
ama flormarı beğenmedim
calvin kleinın var bitane, krem gibi çok güzel sürülüyo
cilt bakımında da yüz yıkama jelim estee
nemlendiricim skin ceuticals, netten araştırıp almıştım
göz mayaj temizleyicim de neutrogane

çok makyaj yapmam aslında ama kalem ve allık sürekli kullanırım
çünkü çok beyazım
onlarsız iyice renksiz oluyorum

Cilt bakım için de avon kullanıyordum ama şimdi allerjilerim arttı bu aralar o yüzden bi cilt dr. una gidip öyle bişiler almam lazım..

canım avon kötü ya
oriflame için daha iyi diyolar walla

ben sana kaş transferi yapayım canım
ben de bol
kulağıma kadar uzayacaklarmış nerdeyse
ama övünmek gibi olmasın kuaförler hep yay gibi olduklarını söylediler şimdiye kadar

göz kalemi bence çok değiştiriyo insanı
ben kalem çekince sanki daha farklı oluyorum, bana öyle geliyo en azından :)))

ben de ikisindende yapayım bari
ya var, çalışmam lazım ama hiç içimden gelmiyo işteee

yokkk, nein, no, yemem daha çukulataaa

ayyy makkaş konusu tam benlik en sevdiğim şey
benim gözdelerim ; loreal, pastel, innova, nivea.
bakım kremi olarak olay total effect gece -gündüz ve göz altı olarak kullanıyorum

innovayı hep duydum da
hiç denemedim

bide ben eksiklerimi artık çilek diye bi site var ya, türkçesi çilek yani, ordan alıyorum, çok ucuza geliyo
en son parfüm almıştım, 100 ml parfüm 55 liraydı indirimde

aynısı tekin acarda 150 liraydı misal

kızlar merhaba...makyaj konusunda ben de namaz kıldığım için ..göz kalemi ve far tercih ediyorum..yetiyor..ruj niyetine de niveanın dudak bakım kremini kullanıyorum hafiften pembeleşsin ve bakımlı dursun yeter diyorum..çalışırken hergün makyaj yapıyordum..avonun temsilcisi olduğum için de çok sayıda ürün elimin altındaydı..her ay yeni bişeyler alıyordum..şimdi onların yüzüne bile bakmıyorum..kadınlar evde oldukları zaman ne kadar salaş bir hale geliyorlar..ben öncelikle kendi adıma söylemek istiyorum..iki çocuklu işsiz bir kadınım yaklaşık iki senedir..sanki kendime olan özgüvenimi kaybetmiş gibiyim..işten ayrıldıktan sonra bir yaşında bir oğlum vardı bir de kızım oldu..evde hareketsiz pineklemekten kilolar yapıştı yakamı bırakmıyor..sırtımda ve kalçamda bulunan fazla kilolarım beni delirtiyor..emziriyorum ve bu sebepten göğüsler de şişkin vaziyette..boy 160 kilo 66..bir ara bunalıma girdim..kızım sürekli emmek istiyordu..oğlum ilgi bekliyordu..ikisi de henüz çok küçükler ve ben kendimi bir anda kapana kısılmış gibi görüyordum..neyse ki oğlum biraz dah söz dinler hale geldi..kızım ayaklandı ve yakamı bıraktı eskiye nazaran..ama hala emiyor..

öğle yemeğim
2 kepçe tarhana corbası
3 çorba kaşıgı bulgur pilavı
5 çorba kasıgı da barbunya zeytın yaglı
5 kasık falanda yogurt

ara : yy sütle hazırlanmış nescafe cay kasıgının ucunda bal koydumm( süperr oldu tavsıye ederımm)
4 badem
2 kuru kayısı

bırazdan da arkadsa gıtcem ve sadece caayy içicem insallah diğer ikramlara hayır dıycemmmmmm

Son düzenleme:
afiyet olsun canım benim...

ben de odamı süpürdüm kızlar. akşam 19:00-22:00 arası dersim var malesef. birazdan duşa gireceğim. menümü yazayım unutmadan... bu arada.. kullandığım ilaçlardan bi tanesi ciddi anlamda kilo aldırıyormuş ne yapıcam bilmiyorum of moralim bozuldu yaa

sabah: nesfit+süt
öğle: marul-yağı süzülmüş ton balığı- 3kaşık mısır-1tatlı kaşığı zeytin ezmesinden yapılmış salata
ara: yarım armut+süt
akşam: knorr çabuk çorba.

beğenmediğiniz veya yanlış olan bir şey varsa söyleyin değiştireyim canlarım.

ben de minnak elmamı yiyorum
diğerini yemiştim
bari ikisini aynı anda yemeyim dedim, şimdi de kalanını yiyorum

Son düzenleme:

hımm bilmiyorum o siteyi:44:
ama innova yı tavsiye ederim farları mükemmel bide makyaj temizleme köpüğü var. denersen memnun kalırısn. biraz pahalı ama cildine sürüyon sonuçta.

ara öğünümü yedim
1 adet alma ,500 ml su,
şimdide yeşil çayımı içiyorum. suda 2 lt oldu..

ben de minnak elmamı yiyorum
diğerini yemiştim
bari ikisini aynı anda yemeyim dedim, şimdi de kalanını yiyorum

afiyet olsun kızlar...
ben de küçük bir elma yedim...
şimdi de yeşil çay içeyim.. bi açlık hissediyorum çünkü..
su da içeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…