canım hoşgeldin...allah kabul etsin...dualarınıda kabul etsin..yengemde gitmişti dayımın eşi oda geldi ne güzel yaaaa...
hani hurma ve zemzemimiz hııııı
canım benim çok geçmiş olsun.ayrıca kolay gelsin...slm kızlar nasıl sınız bakalım?
ben daha pek toparlanamadım ev işlerim btti sayılır biraz ütüm var birkmiş ama kendimi pek iyi hissetmiorum öksürüğüm devam edio halsizlik var yatıorum hep olmazsa dr.a gtcem artık bikaç gün daha dinleneyimde.
bi kaç gün içinde tam gaz aranızda olucam inş. iyice toparlanayım spora pilatese sağlıklı beslenmeye devam inşallah.
aslında nerde hata yaptığımızı biliyoruz...değilmi.bak sen çikolata diyiyorsun onu azaltsan belki onun bile faydası olacak...emziren annelerden şuan loxdra var oda aramıza katılalı çok olmadı ama kavradı arık nasıl besleneceğini kilo vermeye bile başladı...süt için canım benim ısırgan çayı iç çok güzel süt yapıyor.ve de meyvelerden armut oda gayet süt yapıyor...her şeyden azar azar yesen sütün olur zaten..tabiki sen amziriyoesun bizimkine göre yediklerin biraz daha fazla olmalı.messela biz baklagiller 4-5 kaşık yiyiyorsak sen 7 kaşık yersin...ayarlarısın bir şekilde olmuyor diye birşey yok burda...hoşbuldum cnm.amin cnm hepimizinkileri inşallah.evet malesf tıkandı yollar.zaten öyle yapıyorum fazla yememeye çalışıyorum.ama 2 bebek olunca bu seferde süt yetmiyor az yiyincede.onu napıcam bilemedim.şöyle bişey var ben kahvaltı yaptıktan sonra arada çok fazla yemiyorum yani bişeyler hazırlayıp yiyecek vaktim olmuyor.anca işte sütle nesfit falan yersem öle.tatlı,hamur işide yemiyorum.işte ben çikolataya dayanamıyorum.beyaz ekmek hayatımda zaten yok.kahvaltıda 1 yada 2 dilim yiyorum.sporda yapamıyorum siz spor yapıyormusunuz?emziren annelerin örnek menüsü nedir?:26:
hoşbulduk ebrucummmm.açın özellerinizi bakıyım hepinize paket hurma ve zemzem yolluorum olmazmı?
ayyy keşke yollayabilsem keşke evime gelesenizde ikram etsem ama napalım uzaktayız.amin cnm allah herkesin dualarınız kabul etsin.
bu arada bakıorum da sohbet koyulaşmış makyaj lar allıklar fırçalar eee ben eksik kalırmıyımben de acaip severim makyajı gözlerim kalemsiz rujsuz allıksız asla çıkmam dışarı. cnm bende lancome un farlarını ve allığını kullanıorum çok memnunum ne uçup gidio allık ne bişi oluo nasıl sürdüysen öle kalıo biraz pahalı tabi ama çok güzel farlarıda öle bazıları göz apağında birikir topak topak olur bunda hiç olmuo makyaj malzemesi önemli benm için 5 kuruş fazla olsun ama iyisi olsun derim.
erkekler bakımlı bayanları sever..senin yüzünden iki gram daha fazla makyajlı biri olsun hemen ona bakarlar.benim eşim yapmaz ama var yani öğleleri....lancome ürünleri güzel..bende beğeniyorum..
canım benim çok geçmiş olsun.ayrıca kolay gelsin...
aslında nerde hata yaptığımızı biliyoruz...değilmi.bak sen çikolata diyiyorsun onu azaltsan belki onun bile faydası olacak...emziren annelerden şuan loxdra var oda aramıza katılalı çok olmadı ama kavradı arık nasıl besleneceğini kilo vermeye bile başladı...süt için canım benim ısırgan çayı iç çok güzel süt yapıyor.ve de meyvelerden armut oda gayet süt yapıyor...her şeyden azar azar yesen sütün olur zaten..tabiki sen amziriyoesun bizimkine göre yediklerin biraz daha fazla olmalı.messela biz baklagiller 4-5 kaşık yiyiyorsak sen 7 kaşık yersin...ayarlarısın bir şekilde olmuyor diye birşey yok burda...
ayrıca çok yemek çok süt yapmıyor.ben biliyorum.banada sürekli yedirdiler ama olmadı sonra çarelerini ben kendim buldum...
gerçekten vermek istiyorsan biraz dikkat edip azimli olacaksın.sporuda elimizden geldiği kadar yapıyoruz....
evet biliyoruz cnm.zaten azlttım arada yiyorum.ben rezene içiyorum süt için ama ısırganıda deneyim.ben aslında 70kiloydum şimdi buraya kadar gelebildim.siz banada öğretin ama işte sizin gibi öğün öğün yiyemiyorum onu napcasz?
cnmcııııımmm özeline bakrmısın?afiyet olsun şimdidennnara gibi bişiıyorum aslında ara
yemeğe daha 2 saat var. 7.30 gibi yerim yemeğimi1 fincan leblebi ve 1 büyük bardak demleme yeşil çay içiyorumm
barbunyayı da ocağa koydum haşlaniyiiii
bide kabak yapcam tabe
yanında da yoort olur belki barz da salata yerimm
hazırda salatam da var da :)))))
cnmcııııımmm özeline bakrmısın?afiyet olsun şimdidennn
cnm öncelkle hoşgeldin bebklerine Allah uzun ömürler versin. öncelkle sana şunu söleim nerde hata yaptığımızı bilmemiz lazım.sende benm gibi çikolata düşkünüsün bende ilk başta ben bukadar çikolata tatlı yerken kilo veremem fln diodum ama koydum kafaya koyuncaa her şey oluo sende inanırsan her şey olur. öncelkle internette emziren anne diyetleri var onları alarak onlar üzerinde deişklkler yaparak kendine bi proğram yapablrsn çok uyucam aman uyamadım die de kasma kendini zmanla olur gider.sen emzirdiğin için bizlerden daha fazla kaloriye ihtiyacın var hergün sütünü meyveni salatanı çorbanı ihmal etme.bol su şart.yeşil çay tarçınlı karanfilli karabiberli. tam tahıllı ekmekler var artık onlardan.hiç bişiy yasak deil. çok canın çektiği bişiyden ucundan tadına bakab ilrsn.kızartma hamurişi şimdilk cıs zmanla azar azar istersen yersin .kolay gelsn cnm
emziriom hugocuk.kız sende hafıza kaybı mı var,haftasonu yazmıstım ya,bana spor öner diye.diyetisyene git diye tutturmustun hatırldınmı?o gün hastaydın heralde,ona bağlıyorum hafıza kaybınıyas 34 boy 167 kilo 84,5 suan. fazlalıklar göbek,sırt ve gögüste toplanmıs:)ince bacaklar,düz bir popo.ıyyyy en sevmedıgım vucut tipi.nasıl toparlıycam ben bunu
mükemmel olmuş yaa..
somon balığı tost makinesinde pişiyorsa harika! ben çok üşendiğim için 3yıldır balık yemedim hiç. malum öğrencilik filan. ben de öyle yapıyım madem. balık çok faydalı bişey!
kızlar merhaba...makyaj konusunda ben de namaz kıldığım için ..göz kalemi ve far tercih ediyorum..yetiyor..ruj niyetine de niveanın dudak bakım kremini kullanıyorum hafiften pembeleşsin ve bakımlı dursun yeter diyorum..çalışırken hergün makyaj yapıyordum..avonun temsilcisi olduğum için de çok sayıda ürün elimin altındaydı..her ay yeni bişeyler alıyordum..şimdi onların yüzüne bile bakmıyorum..kadınlar evde oldukları zaman ne kadar salaş bir hale geliyorlar..ben öncelikle kendi adıma söylemek istiyorum..iki çocuklu işsiz bir kadınım yaklaşık iki senedir..sanki kendime olan özgüvenimi kaybetmiş gibiyim..işten ayrıldıktan sonra bir yaşında bir oğlum vardı bir de kızım oldu..evde hareketsiz pineklemekten kilolar yapıştı yakamı bırakmıyor..sırtımda ve kalçamda bulunan fazla kilolarım beni delirtiyor..emziriyorum ve bu sebepten göğüsler de şişkin vaziyette..boy 160 kilo 66..bir ara bunalıma girdim..kızım sürekli emmek istiyordu..oğlum ilgi bekliyordu..ikisi de henüz çok küçükler ve ben kendimi bir anda kapana kısılmış gibi görüyordum..neyse ki oğlum biraz dah söz dinler hale geldi..kızım ayaklandı ve yakamı bıraktı eskiye nazaran..ama hala emiyor..
bebişim msj kutun dolmuşşşş boşalt ta yenisi gelsin:) zmanla alışırsın ya bende çok severim göz makyajı başlarda bende yapamıodum ama alıştım artık.hatrlırım gözüm morarmış gibi makyajlar yapardımbaktım tatlım
makyaj delisi seniii :)))))))
ay ben göz makyajını çok seviyorum ama beceremiyorum fazla
smokey eyes farı da var bende ama beceremiyorum iştee :84::84::84:
hoşbulduk cnm.amin cnm cümlemizinkine.bende koydum kafama ama işte bir yerde patlak veriyor.ben öle proglanmış diyetlere bağlı kalamıyorum bebklerimde olduğundan zamanım olup zamana göre o diyet listelerindeki yemekleri yapamıyorum birini yapsam birini yapamıyorum.benim problemim o.yeşil çay rezene vs.içiyorum.sen uyuyormusun diyet programlarına yoksa kafana göremi bir yemek listesi oluşturdun?bu arada kaç kilodun kaça düştün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?