okeyto bebik buldum irde bu siteye üye olmak şartmıdır. birde kredi kartıyla alışveriş yapamam kociş izin vermez havaleyle veya banka yoluylada olurmuki sevdiğim parfümleri indirime girine alırımbebişim sildim sildimm
ooh maşalalh güle güle kullan tatlımm
geldim nen geldim
yemek yapmaya gittiydim
kabak ve barbunya pilaki koydum ocağa :)))
çok hamaratım dimi :))
canım çileğin ingilizcesini biliyomusun, inglizce o site işte
bilmiyosan özelden yollayayım
hoşbulduk cnm.evt cnm 15 aylık benimkiler.darısı senin başına.işte bende onu bilmiyorum ve beceremiyorum.doğru beslenip sütümünde azalmamasını.nasıl olacak onu öğrenmeye çelışıyorum.sen verdinmi kilo?spor yapıyomusun cnm sen?
antibiyotik grip ilacı c vitamini alıyorum boğazlarım indi çok şükür
okeyto bebik buldum irde bu siteye üye olmak şartmıdır. birde kredi kartıyla alışveriş yapamam kociş izin vermez havaleyle veya banka yoluylada olurmuki sevdiğim parfümleri indirime girine alırım
ben sitede yeniyim canım bebişler ikizmi allah bagışlasıncnm sütü artıran şeyler dere otu, ayva kompostosu şekersiz meyve kompostaları hoşaflar ve bol su. öle sanıldığı gibi hamur işleri börekler çörekler süt yapmıo bol meyve suyu ve sıvı almak gerekli cnm.ben yeni evliyim bebeğim yok henüz ama annelik ve bebek konusunda övünmek gibi olmasın bilgim vardır 2 tane yeğenim yanımda aynı evde büyüler.biri 8 yaşında biri 2 şuan. bunlarıda dr.dan duydum cnm o söledi.
onu duymamıştım cnm çok ilginç.saol bilgilendirdğin için.
canım baktım da şimdi havale ile ödeme yapılabilmesi için bazı özel işlemler gerekiyomuş, bizimle irtibata geçin diye yaziyiii
ben kartla yapıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar canım
ayrıca şimdi parfümlerde indirim var
hoşgeldin cnm benm deil bebkler beril in:)ben sitede yeniyim canım bebişler ikizmi allah bagışlasın
uyuyunca toparlanıyorum bebişim sağol neruşum
ben geçen hafta salı başladım,1,6 kg gitti şimdilik,spora da bu hafta başladım,pztesi 20 dk,bugun 30 dk yürüdüm bantta.hedefim haftada 3 gün 50 dk yuruyuş yapmak.yavaş yavaş arttırıcam inş.
dereotu sütü arttırıyormus duymussundur.tatlı olarak sadece kahvaltıda pekmez yiyorum 1 yemek kaşıgı kadar( şimdi sen y.k. nın ne oldugunu da bilmezsin o yüzden açık açık yazdım, )3 lt kadar su içiyorum,bir azalma olmadı sütümde.zaten çok fazla değil 1 öğün mama veriyorum bebeğe günde,bir değişiklik olmadı yani)
emzirmek çok kalori sarfettiriyor,günde 500 kal yakıyoruz emzirerek,bu zamanları iyi değerlendir,emzirme bitince daha zor olacak kilo vermen benden söylemesi
Napıysınızzzz kızlarcımmmmmmm
ben evi süpürdüm, erkek arkadaşıma mantar sote yaptım tereyağlı makarna üzerine sos gibimsiiiiyavrum ne zamandır benim yüzümden makarna yemiyoo halbu ki canım da istemiyo ama bugün yaptuım yesin afiyetle inşallahhhhh
kendime de çokkk farklı bir yemek yaptımmmm kabakkkkayrıca enginarları pişirdim üzerine sarımsaklı yoortla yeriz
şimdi bi markete falan gidicem bugün sabah maxi plus plates yapmıştım sonra da evi falan süpürdüm bugün artık başka spor yokkk yarın kardiyo günü çılgınca kardiyoooooooooooooo
hugooooooooooom napıyosuuuuuuuuun daha iyi misin bebişimmmmmkuli kulimde alışamadı hala buranın havasına biran önce iyileşirsin inşallah kulimmmmmmmmm
aksam ki menüm
5 yk barbunya
cacık
5-6 minik küp tavuk sote
salata karısık
ekmek yok cünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
:85::85::85::85::85::85::85::84::84::84::84::84::84:
ikindi demiştim ya arkadsa gıtcem sadece cay içcem diye işte ben patetesli bir perce börek yedım ve kusburnu receli yedım 3 cay kasıgı seker cok cok azdı
eveeet yemeğimi yedim geldim
3 tahta kaşık barbunya pilaki ( walla çok güzel yapmışım ekşili ekşili, mmmm )
3 tahta kaşık kabak yimaa
bi kase yoort
yemekten önce komşu sarma getirdi(
geri gönderemedim de
2 tane ondan yedim
bide işten gelince leblebi yediğim için ekmek yemedim
ama doydum
acıkırsam sütlü kahve içerim
oy oyyyy 3er 3er tahta kaşık hem deeeneyyyseeee ekmek yokkkk iyi bence afiyet olsunnn sarmad aminnaktır zaten bişeycik olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?