60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

okeyto bebik buldum irde bu siteye üye olmak şartmıdır. birde kredi kartıyla alışveriş yapamam kociş izin vermez havaleyle veya banka yoluylada olurmuki sevdiğim parfümleri indirime girine alırım

ben geçen hafta salı başladım,1,6 kg gitti şimdilik,spora da bu hafta başladım,pztesi 20 dk,bugun 30 dk yürüdüm bantta.hedefim haftada 3 gün 50 dk yuruyuş yapmak.yavaş yavaş arttırıcam inş.
dereotu sütü arttırıyormus duymussundur.tatlı olarak sadece kahvaltıda pekmez yiyorum 1 yemek kaşıgı kadar( şimdi sen y.k. nın ne oldugunu da bilmezsin o yüzden açık açık yazdım,)3 lt kadar su içiyorum,bir azalma olmadı sütümde.zaten çok fazla değil 1 öğün mama veriyorum bebeğe günde,bir değişiklik olmadı yani)
emzirmek çok kalori sarfettiriyor,günde 500 kal yakıyoruz emzirerek,bu zamanları iyi değerlendir,emzirme bitince daha zor olacak kilo vermen benden söylemesi

okeyto bebik buldum irde bu siteye üye olmak şartmıdır. birde kredi kartıyla alışveriş yapamam kociş izin vermez havaleyle veya banka yoluylada olurmuki sevdiğim parfümleri indirime girine alırım

canım baktım da şimdi havale ile ödeme yapılabilmesi için bazı özel işlemler gerekiyomuş, bizimle irtibata geçin diye yaziyiii

ben kartla yapıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar canım

ayrıca şimdi parfümlerde indirim var

ben sitede yeniyim canım bebişler ikizmi allah bagışlasın

yok benim ya eşim dünyada izin vermez ya off hep böyle oluyo bakalım irtibata geçerim artık

Napıysınızzzz kızlarcımmmmmmm

ben evi süpürdüm, erkek arkadaşıma mantar sote yaptım tereyağlı makarna üzerine sos gibimsiiii yavrum ne zamandır benim yüzümden makarna yemiyoo halbu ki canım da istemiyo ama bugün yaptuım yesin afiyetle inşallahhhhh

kendime de çokkk farklı bir yemek yaptımmmm kabakkkk ayrıca enginarları pişirdim üzerine sarımsaklı yoortla yeriz

şimdi bi markete falan gidicem bugün sabah maxi plus plates yapmıştım sonra da evi falan süpürdüm bugün artık başka spor yokkk yarın kardiyo günü çılgınca kardiyoooooooooooooo

hugooooooooooom napıyosuuuuuuuuun daha iyi misin bebişimmmmmkuli kulimde alışamadı hala buranın havasına biran önce iyileşirsin inşallah kulimmmmmmmmm

aksam ki menüm
5 yk barbunya
cacık
5-6 minik küp tavuk sote
salata karısık
ekmek yok cünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
:85::85::85::85::85::85::85::84::84::84::84::84::84:

ikindi demiştim ya arkadsa gıtcem sadece cay içcem diye işte ben patetesli bir perce börek yedım ve kusburnu receli yedım 3 cay kasıgı seker cok cok azdı

evet bende plates yapmaya çalışıyorum kendi çapımda bakalım artık ne olacak hayırlısı görecez inşallah.

afiyet olsun tatlış.ne şanslı erkek arkadasın daha şimdiden hergün çeşit çeşit yemek yapıyosun ona,işini biliyomuş valla
bu arada mantar soslu makarnaya bayılırım ,üzerine de kaşar rendeledinmi harika olur

eveeet yemeğimi yedim geldim

3 tahta kaşık barbunya pilaki ( walla çok güzel yapmışım ekşili ekşili, mmmm )
3 tahta kaşık kabak yimaa
bi kase yoort

yemekten önce komşu sarma getirdi (
geri gönderemedim de
2 tane ondan yedim
bide işten gelince leblebi yediğim için ekmek yemedim
ama doydum
acıkırsam sütlü kahve içerim

Afiyet olsun canımmm ve çok güzel dengelemişsinnnnn tebriklerrr

hugocum kocan niye izin vermez kızz?

bişi olmuyo ki, ben kaç kez alışveriş yaptım
güvenmiyosa netten alışverişe, internet bankacılığında kredi kartları için sanal kart oluşturma imkanı var, limit belirliyosun, mesela 100 liralık mı alışveriş yapıcan 100 lira limit belirliyosun, alışverişini yaptıktan sonra sanal kartı kapatıyosun
daha güvenli alışveriş için bi yöntem bu da

oy oyyyy 3er 3er tahta kaşık hem deee neyyyseeee ekmek yokkkk iyi bence afiyet olsunnn sarmad aminnaktır zaten bişeycik olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…