60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kızlar eşim bana netten koşu bandı aldı Goodman marka.

Beko mikrodalga fırın

Beurer marka dijital baskül

Arzum dan Türk kahvesi makinası da aldı.

Ayy canım kocam benim ...

anneler günü hediyemi topluca bir seferde alıverdi.

amanda aman kukuletam gelmiş nasılsın nen düzelebildimi ben daha tam düzelemedim hacı kör topal idare ediyoruz işte

aynen yaa bende nefret ediyorum hayatımda hiç diyet etmedim çünkü doğumdan önce çok zayıftım hep.neyse allaha şükürki 2 tane canlarım oldu.şimdi bende sizlerden bişeyler öğrene öğrene bişeyler yapmaya çalışıcam.bende evde cd den plates yapıyodum 1 haftadır baş dönmesinden ayağa kalkamadım doktor ani hareketlerden ve bir süre iyileşinceye kadar plates yapma dedi o yüzden şimdi yapamıyorum paltes.eşimde evde tek yapmak sakıncalı diye kızıyor.sizde bana yardım ederseniz bakalım allahın izniyle nolacak.ben fazla kilo vermekte istemiyorum.

kızlar akşam yemeğimi yedim.bugunkü tam menümü yazıyorum.
sabah:1 yumurta
1 dlm c.t.ekmek
1 dlm t.b. ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin,1 kasık avokado(dünden kalmıstı)
1 y.k. pekmez
ara yarım armut(çok büyüktü)
ögle:2 y.k. patlıcan sote
3 yk. kapuska(bitti çok şükür;çok seviyom kapuskayı ama 3 gündür yemekten sıkıldım)
1 kase yogurt corbası
yarım kase salata
1,5 dlm t.b. ekmeği
ara:1 elma üzerine 5 yk yogurt
akşam:1 fırında levrek
4 yk patates salatası
yarım kase yeşil salata
1,5 dlm t.b. ekmeği

akşama misafir gelcek.üzeri kremalı havuçlu kek yaptım,yemeyi düşümüyorum,umarım fikrimden caymam

amanda aman kukuletam gelmiş nasılsın nen düzelebildimi ben daha tam düzelemedim hacı kör topal idare ediyoruz işte

saol bebeişimmmm.yok canım bende düzelemedim hala öksürüyorum acaip bi uyuşukluk var üzerimde hiç bi iş yapmadım bu gün hala pijamalarım var üstümdeyattım durdum battaniyenin altında olmazsa doktora gtcem artık yaa.eşim gelmeden bi kendime bakıyım giyineyim süsleneyim azıcık
sen nasılsın?ilaç kullanıomuusn? ben ilaçlarıda bıraktım aman yeter dedim artık yaa...

antibiyotik grip ilacı c vitamini alıyorum boğazlarım indi çok şükür

hosgeldin canım.merk etme verirsin yavaş yavaş.bende emziriyorum hem de 4,5 aylık bebeğim.sen büyütmüssün bile tickerında 15 aylık yazıo,dogru besinler yersen sütünde azalma olmaz inş. benim ilk hedefim tatlı ve hamurişi yememek,dengeli bir yemek düzeni oluşturmak,bol su içmek ,ve spor yapmak,bunları düzenli bir şekilde yapınca kilolar zaten gider

hoşbulduk cnm.evt cnm 15 aylık benimkiler.darısı senin başına.işte bende onu bilmiyorum ve beceremiyorum.doğru beslenip sütümünde azalmamasını.nasıl olacak onu öğrenmeye çelışıyorum.sen verdinmi kilo?spor yapıyomusun cnm sen?

söylediklerin çok doğru,yeşil çay hariç.yeşil çay sütü azaltiyor canım.emzirme döneminde içmemek gerekiyor.

cnm zatebn diyet demek de pek doğru deil diyet diyet diyince inmsan daha kasılıo biz burda sağlıklı beslenme dioruz.ömür boyu uygulayacağımız güzel bilgiler edinioruz.
cnm pilatesi özel bir durumun yoksa bel fıtığı boyun fıtığı herhangi bi yerinde bi kırık çıkıktan dolayı bi rahatsızlık yapabilrsn hatta bak benm belimde rahatsızlığım olduğu halde yapıorum dr.a danışarak tabi.insan kendini bilir cnm bakılır kendini zorlayan kendine ters gelen bi yerini acıtan canını yakan bişi varsa yapılmaz. ama eşin öle diosa hani olur ya aksiklk olurda bi yerine bişi olursa pilates ten dolayı olmasa bile bak sana dedim di olur :) benden sölemesi ayrıca pilates kardio gibi yağ yaktırmaz cnm sıkılşatırı daha çok.illa yağ yakmak kilo vermek istersek kardio yapmamız lazım yada tempolu yürüyüyş aerobik yada leslie tarzı sporlar.spor eşliğinde verildiği zman fazlalıklar sarkmalar olmuo daha çok yağ verilio daha sağlıklı oluo.

bebişim sildim sildimm

ooh maşalalh güle güle kullan tatlımm

esw hanki site bu bende gireyim aman kusur kalmayayım parfüm delisiyimdir bende

esw siteyi diyecektin nereye gittin nen

geldim nen geldim
yemek yapmaya gittiydim
kabak ve barbunya pilaki koydum ocağa :)))

çok hamaratım dimi :))
canım çileğin ingilizcesini biliyomusun, inglizce o site işte
bilmiyosan özelden yollayayım

cnm sütü artıran şeyler dere otu, ayva kompostosu şekersiz meyve kompostaları hoşaflar ve bol su. öle sanıldığı gibi hamur işleri börekler çörekler süt yapmıo bol meyve suyu ve sıvı almak gerekli cnm.ben yeni evliyim bebeğim yok henüz ama annelik ve bebek konusunda övünmek gibi olmasın bilgim vardır 2 tane yeğenim yanımda aynı evde büyüler.biri 8 yaşında biri 2 şuan. bunlarıda dr.dan duydum cnm o söledi.

söylediklerin çok doğru,yeşil çay hariç.yeşil çay sütü azaltiyor canım.emzirme döneminde içmemek gerekiyor.

onu duymamıştım cnm çok ilginç.saol bilgilendirdğin için.

meraba canlarım bugün annemi hastaneye göyürdüm filimdi doktara göstermekti gün bitti neler yediyimi bende anlamadım ama yorulmuşum az önce yogurdumu yeyip dinlenmeye çekildim dayanamadım sizler neler yaptınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…