60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin kayınvalidene...Sende dikkat et kendine allah korusun öyle hastanelik falan olma vitaminli şeyler yemeye çalışa.s.

Teşekkür ederim canlarım benim.. Evet sıkıntı geldimi üstüste geliyor gerçekten. Ama fiucuum dediğin gibi buda geçicek.. Zaman herşeye ilaç..
Dediğim gibi iştah yok ama yatmadan multivitamin alıcam. Sağolun canlarım..:1hug:

canım benım ısteyen... ben ben ben...

Canım öncelikle başınsağolsun.Daha önce dileyemedim kusura bakma..

Kayınvaliden için de çok geçmiş olsun.

Vallahi benim de en büyük korkum diyet yapaarken sağlığımdan olmak.Çok dikkatli olmak gerek,havalar da ısınıyor çünki.Yediklerinde gerçekten çok az,sütünü-yoğurdunu eksik etme hayatım...

çok geçmiş olsun canım :teselli:

cicişim sen onu yatana kadar 5 kere eritirsin takma kafana
bende bugun hep lıght şeylerde olsa anormal yedim yav

ayyy sağol canım yaaa inşallah eritirim ama saat 10 oldu midem hala taş gibi gidip bir lipton form çayı yapam bari kendime...
Çokta yorgunum sabah 6.30 kaldırdı benim bıdık hadi öpüyorum hepinizi iyi geceler şekerlera.s.

Vallahi çok moralim bozuk,reçeli daha ocaktan indiremedim,pişiyor,dolayısı ile ocak hala berbat durumda..Neyse...

Senin kullandığın markayı da ben bilmiyorum ama benim markanın üstünde kalorisiz yazıyor.Ben bunu yaklaşık 8 yıldır falan kullanıyorum aslında ama uzun süredir çayı şekersiz içmeye de alıştırdı beni ve sadece kahvelerde kullanıyorum şu an..

Ailede sağlıkcılar var,onlara danışıyorum,dulcaryl konusunda da zararı yok dediler...(Olsa şeker hastalarına verilmez diye de bir savları var)

Çok teşekkürler canım.. Evet sağlığımıza dikkat etmek lazım.. En önemlisi sağlık yani gerçekten... Birde c vitamini almak lazım.

çok geçmiş olsun canım :teselli:

Sağol canımcığım..:1hug:

canım benım ısteyen... ben ben ben...

Canım yarın gönderirim sana.. Canım msn ekle istersen varsa ordan da gönderebilirim..

msne eklemıstın ya cnm.. dalgınsın ya bu ara unuttun heralde -tatlicadiarzu-

Dr Ender Saraç Kabızlık için Diyet Kek Tarifi
Ender Saraçtan hem kabızlığı önleyen, hem sağlıklı, hem de diyet bir kek tarifi; GEREKLı MALZEMELER : 2 adet yumurta sarısı 1 fincan sıvı yağ Tarçın 50 gr keten tohumu (az öğütülmüş) 50 gr yulaf ezmesi Mürdüm eriği (ısteğe bağlı miktarda) 1-1.5 kahve fincanı şeker Tam buğday unu (yeteri miktarda) HAZIRLANIŞI : Yumurtaları akından ayırın ve kek kabında iyice çırpın. Sıvı yağın içine tarçını ekleyip ayrı bir kapta çırpın ve yumurtanın içine katın. Diğer malzemeleri de ekleyerek normal bir kek hamuru elde edin ve 150-160 derecede pişirin. NOT : Keki 2 ince dilimden fala yemeyin.

Benim canım kokoreç istiyo eşimi yolladım almaya
:mymeka: Evet evet biliyorum , protein diyeti için hazırlık bu canııım :tomato:

kızlar bende zayıflamaya çalışıyorum.10 gündür nasılda dikkAT EDİYORUM yediklerime.saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum.hergün düzenli yürüyüş yapıyorum.çayımı şekersiz içiyorum.akşamları nivea body cd si ile hareket yapıyorum.ekmekleri kahvaltıda 1 dilim yiyorum.ama bir gram ible verememişim.bugün tartıldım.kilo veremiyorum sanırım5 i 1 yerde çayı içiyorum hergün en az 4 bardak.2 litreden fazla su içiyorum.yok yok olmuyo.o kadar suya çaya benim tuvaletten çıkmamam gerek ama benim bi yerimde delik var heralde.vücudumdan çıkmıyo.hint yağı içtim.burdaki forumda okumuştum.haftada bir kere suya katıp içiyorlarmış.onuda yaptım banamısın demedi.
ben müsil ilacı içsem kabız olurum.çok moralim bozuldu.160 cm boyundayım 65 kiloyum.veremiyorum bitürlü kilolarımı.basen kalça sağ sola sallanıyo resmen.napacağım ben gelinliğede sığamam bu gidişle.evlilik planları yapıyorum bide.senağlamasenağlama

Teşekkürler.Yalnız mürdüm eriği her mevsim bulunmaz ama alternatiflerle de yapılabilir herhalde..

Sakın ümitsizliğe kapılma.Vallahi yapılması gerekenleri fazlasıyla yapıyorsun bence.Sakın bırakma.Ben de rejime başladıktan 15 gün sonra kilo vermeye başlamıştım.Hala az veriyorum ama veriyorum işte...Bir de burayı düzenli takip et,motivasyonun asla azalmaz...

msne eklemıstın ya cnm.. dalgınsın ya bu ara unuttun heralde -tatlicadiarzu-

Doğru canım haklısın kusura bakma. Ma apek online olmuyosun sanırsam dimi:ecrin_bebek:

fibula hoşgeldin canım
önce duvarına bu fotoğrafı yapıştırmakla başla

Vışşş bu ne yawww.... laelaelaelaelae

Bende callanetics imi yaptım.. Spor dediğin şey piskolojiyede iyi geliyor valla.. Baya bi iyi geldi..

Şimdi bide cencefilli süt hazırliicam kendime sonra cumba yatak..mirmirmirmir

fibula hoşgeldin canım
önce duvarına bu fotoğrafı yapıştırmakla başla

canım erkek kardeşim var yapıştırılırmı böyle fotolardelikafaduldendelikafadulden .hergün okyorum burayı.birsürü başarı öyküsü fialnda okudum.uygulamaya çalışıyorum.mimaro lduğumdan hergün masabaşındayım acaba ondanmı kilolarım gitmiyor.senağlama

Evde normal süt kalmamış yaww... Ama hala çilekli soya sütümden var.. onu içiim bari.. En son tansaştan almıştım. Çok bereketli çıktı valla.. Bitmedi..kaydirigubbakcemile3

İyi geceler canlarım.. Tatlı rüyalar.. Hepinizi çok seviyorumm..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…