hoş geldin canım ve büyük geçmiş olsun...
bazen sıkıntılar üstüste gelir.. işte öyel bir dönemdesin ama metanetli ol geçecektir...
yemene içmene de dikkat et.. bugun yedıklerını cok tutmadım ben. bana az gıbı geldı. zaten biz forumca serdik... yeme komasına giren gireneyiz... -tatlicadiarzu-
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin kayınvalidene...Sende dikkat et kendine allah korusun öyle hastanelik falan olma vitaminli şeyler yemeye çalışa.s.
:roflol::roflol:deşarj oluyoruz şekercimlaelaelaelaelae
Ama olsun saat daha 5 ti:dilcikar:
Evlibarklı, durcheinander, hcr ve attaque herikasınız kızlar resimleriniz gözümden kaçmadı. Taş gibisiniz maşallah..
Callenatics konusuna gelince neden çıkaramıyorsunuz acaba.. Eğer partlardan bir tanesi indirilerken internet koptuysa indirilmiş görünüp açılmadığı oluyo. Ama ne hata veriyor acaba..
Nivea nın cd sini istemişti biri kim olduğunu unuttum
Ben onunda linkini gönderebilirim.. Nette bulmuştum.. Daha hiç bakmadım. Daha doğrusu açamadım vcd dosyası olarak geldi. Açamadım. Sanırım cd ye yakıp öle bakmak gerekiyor.
Merhaba Kızlar,
Destekleriniz için sağolun. Valla çok yazışmışsınız, hepsini okumaya çalıştım valla ama alıntı yapamadım, kafam karıştı:sm_confused:
Ben şu günlerde zor günler geçiriyorum gerçekten, bugünde bütün gün hastanedeydim. Kayınvaldemin kalbinde sorun varmış. Ritim bozukluğu. Dün gece baya kötüymüş.. Bugünde işte acile gittik. Orda siyami herseğe yönlendirdiler. Orda tahliller falan.. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama benim sinirler iyice gevşedi. Ama yinede kaçamak yapmadım.. O konuda şanslımıyım bilmem ama ben siniri bozuk olduğunda iştahı kapananlardanım. Aslında iyi bişey değil, çünkü sıkıntıdan zaten bünye zayıflıyo, bide bişey yemeyince gelsin hastalıklar oluyor. Daha önce bu yüzden çok hastaneye kaldırıldım, ordan bliyorum.
O yüzden zorluyorum kendimi yemeye artık mutlaka.
Bugün yediklerimide yazayım ozaman.
Sabah :yarım muz
Arada:3 galeta
Ara 2: azcık peynir ve kavun..
Akşam: soya soslu tavuk yine salata ve 1 dilim ekmek.
Merhaba Kızlar,
Destekleriniz için sağolun. Valla çok yazışmışsınız, hepsini okumaya çalıştım valla ama alıntı yapamadım, kafam karıştı:sm_confused:
Ben şu günlerde zor günler geçiriyorum gerçekten, bugünde bütün gün hastanedeydim. Kayınvaldemin kalbinde sorun varmış. Ritim bozukluğu. Dün gece baya kötüymüş.. Bugünde işte acile gittik. Orda siyami herseğe yönlendirdiler. Orda tahliller falan.. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama benim sinirler iyice gevşedi. Ama yinede kaçamak yapmadım.. O konuda şanslımıyım bilmem ama ben siniri bozuk olduğunda iştahı kapananlardanım. Aslında iyi bişey değil, çünkü sıkıntıdan zaten bünye zayıflıyo, bide bişey yemeyince gelsin hastalıklar oluyor. Daha önce bu yüzden çok hastaneye kaldırıldım, ordan bliyorum.
O yüzden zorluyorum kendimi yemeye artık mutlaka.
Bugün yediklerimide yazayım ozaman.
Sabah :yarım muz
Arada:3 galeta
Ara 2: azcık peynir ve kavun..
Akşam: soya soslu tavuk yine salata ve 1 dilim ekmek.
cicişim sen onu yatana kadar 5 kere eritirsin takma kafana
bende bugun hep lıght şeylerde olsa anormal yedim yav
Büyük geçmiş olsun...
Yardıma gelelim mi?
Ben de tatlandırıcı kullanıyorum. Splenda markası. Senin kulladığını hiç duymadım ama senı bilinçli görüyorum tıbbi konularda. Benim kullandığım marka hakkında ne düşünüyorsun? Üzerinde yazan kalori değeri doğru mudur ? Sağlığa herhangi bir zararı var mıdır? Bilgin var mı? Zararlıysa seninkinden alayım.
Canım öncelikle başınsağolsun.Daha önce dileyemedim kusura bakma..
Kayınvaliden için de çok geçmiş olsun.
Vallahi benim de en büyük korkum diyet yapaarken sağlığımdan olmak.Çok dikkatli olmak gerek,havalar da ısınıyor çünki.Yediklerinde gerçekten çok az,sütünü-yoğurdunu eksik etme hayatım...
çok geçmiş olsun canım :teselli:
canım benım ısteyen... ben ben ben...
Çok teşekkürler canım.. Evet sağlığımıza dikkat etmek lazım.. En önemlisi sağlık yani gerçekten... Birde c vitamini almak lazım.
Sağol canımcığım..:1hug:
Canım yarın gönderirim sana.. Canım msn ekle istersen varsa ordan da gönderebilirim..
Benim canım kokoreç istiyo eşimi yolladım almaya
:mymeka: Evet evet biliyorum , protein diyeti için hazırlık bu canııım :tomato:
Dr Ender Saraç Kabızlık için Diyet Kek Tarifi
Ender Saraçtan hem kabızlığı önleyen, hem sağlıklı, hem de diyet bir kek tarifi; GEREKLİ MALZEMELER : 2 adet yumurta sarısı 1 fincan sıvı yağ Tarçın 50 gr keten tohumu (az öğütülmüş) 50 gr yulaf ezmesi Mürdüm eriği (İsteğe bağlı miktarda) 1-1.5 kahve fincanı şeker Tam buğday unu (yeteri miktarda) HAZIRLANIŞI : Yumurtaları akından ayırın ve kek kabında iyice çırpın. Sıvı yağın içine tarçını ekleyip ayrı bir kapta çırpın ve yumurtanın içine katın. Diğer malzemeleri de ekleyerek normal bir kek hamuru elde edin ve 150-160 derecede pişirin. NOT : Keki 2 ince dilimden fala yemeyin.
kızlar bende zayıflamaya çalışıyorum.10 gündür nasılda dikkAT EDİYORUM yediklerime.saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum.hergün düzenli yürüyüş yapıyorum.çayımı şekersiz içiyorum.akşamları nivea body cd si ile hareket yapıyorum.ekmekleri kahvaltıda 1 dilim yiyorum.ama bir gram ible verememişim.bugün tartıldım.kilo veremiyorum sanırım5 i 1 yerde çayı içiyorum hergün en az 4 bardak.2 litreden fazla su içiyorum.yok yok olmuyo.o kadar suya çaya benim tuvaletten çıkmamam gerek ama benim bi yerimde delik var heralde.vücudumdan çıkmıyo.hint yağı içtim.burdaki forumda okumuştum.haftada bir kere suya katıp içiyorlarmış.onuda yaptım banamısın demedi.
ben müsil ilacı içsem kabız olurum.çok moralim bozuldu.160 cm boyundayım 65 kiloyum.veremiyorum bitürlü kilolarımı.basen kalça sağ sola sallanıyo resmen.napacağım ben gelinliğede sığamam bu gidişle.evlilik planları yapıyorum bide.senağlamasenağlama
msne eklemıstın ya cnm.. dalgınsın ya bu ara unuttun heralde -tatlicadiarzu-
fibula hoşgeldin canım
önce duvarına bu fotoğrafı yapıştırmakla başla
fibula hoşgeldin canım
önce duvarına bu fotoğrafı yapıştırmakla başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?