60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama spor yapıyorsun anladığım kadarıyla.Sabırlı olllll ve yılllmaaa....kaydirigubbakcemile2

Sana da flyyycım..Ben de seni çok seviyorum..:asigim:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Fibulacım el ele herşeyi başarırız yeter ki isteyelim ,arkandayım canım ben
Bu arada çeyrek yedim kokoreci kızlar kızmayın bana
Eşim süpriz yaptı twist shape imi almış süper bi alet cidden yaw
Tavsiye ediyorum , kipada 50 tl. ye satılıyo şu an indirimde bilginize.

kızlar ya bu ikinci kase dondurmam bende bugün dondurmayla sisdim afedersiniz bugün sekeri cok aldım ya sporda yapmadım sabahtan aksama kadar ev isinden gram gram düsüyoz bakalım geri almazsam iyi geceler kızlar size öpüyorm hepinizi

cnm listene benide ekle

Kızlar selam bugün fazla giremiyorum malesef oğlumun durduk yere ateşi çıktı(Onu düşürmeye çalışıyoruz...
Umarım herkes iyidir..Hepinizi öpüyorum..

canım çok geçmiş olsun. umarım iyidir bebişin.

tamam canım. böylede çok iyi. bakalım kim daha çok verecek:jeyyar:

hoşgeldin canım. öncelikle haftalık tartılmayı bırak. gördüğün rakamlar kesinlikle şevkini kırar. şahsen ben cuma zayıflama yarışmasındaydım. ne güzel veriyordum kiloları, o yarışmaya katıldım her hafta tartıldım ve bende motivasyon falan kalmadı. ayrıldım o gruptan şimdi çok iyiyim valla. sakın sık sık tartılma.

Kızlar ben saat 5 te kocaman bir burger menü yedim(((Gece yatana kadar eritirim inşalllaghhh çok pişmanım valla:a015:

ah bu kocalar, hep yoldan çıkarıyorlar bizi. benimkide sabah ekmek kızartması yapmış yumurtalı ama ben yemedim. insan yanında biri varsa şeytana daha çabuk kanıyor. keşke başka bir şeyle kaçamak yapsaydın da fast food yemeseydin. neyse sen bilirsin işini.

canım çok geçmiş olsun, sende dikkat et kendine diyet nasılsa yaparsın.

sakın bozma moralini ve asla vazgeçme. insan ilk 15 günden sonra kilo vermeye başlıyor. sende sabret bak nasıl gidiyor kilolar.

Benim canım kokoreç istiyo eşimi yolladım almaya
:mymeka: Evet evet biliyorum , protein diyeti için hazırlık bu canııım :tomato:

Ama ben eee şey yanii , zorlamıycam kendimi zaten olan oldu yedim profiterolleri napiim :çok üzgünüm:

arkadaslar bugün 1 kase puding bir kase dondurma yedim heralde verdiğim kilolarıda geri alcam

kızlar siz ne yapıyorsunuz:mymeka:tamam bir kereden bir şey olmaz denir ama sizde iyice kaçırmışsınız. bugünde bir şey var anlamadım. ben size geldim sığındım motive olmak kilo vermek için siz neler yapıyorsunuz aşk olsunkaydirigubbakcemile

canlarıııııım noluyo yaaaa:):)bugün kaçamak yapma günü ilan edildi de benim mi haberim yok?:)oysa ben kocişimin ısrarla götürdüğü yemekte bile sadece köfte yedim ve diyeti bozmadım(((ceza lazım size CADIARZU ama kıyamamkiiiii:) hadi bari yarın dikkat edin emi??:)

FıUMEM aklımdasın bitanecim..dualarım seninle ablasının mahsun prensesi.. :Saruboceq:

acaba şöyle mi yapsak iki haftada bir gün akşam öğünü hariç bir öğünde, bir porsiyonu aşmayacak şekilde canımızın çektiği bir şeyi yiyelim. ama BİR ŞEYİ BİR PORSİYON. iki şeyi birer porsiyon ya da bir şeyi iki porsiyon falan değil. ne dersiniz? sabah cevap verirsiniz artık.

ooo mavibenek hocam merhaba, nasılsınız? ben bugün elma sirkesi olayına başladım:) yeni diyetimede başladım. ve onca şey geldi önüme hiç bozmadım diyetimi:teytey:

bilmem neden şu an dinlediğim şarkının sözlerini sizlerle paylaşmak geldi içimden:)
alev alev yandığımı görüyorsun!..
bir teselli istemedim,istemem de biliyorsun..
her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun?..
o, her gün doğar ama ''BEN'' birkere biliyorsun!..

canımcım elma sirkesi günde iki defa:sabah ve akşam yemekten yarım saat önce............
belki psikolojik ama ama ben enerji verdiğine ve iştah kestiğine inanıyorum...

tamam ablam, öyle yapıyorum.
bu arada ne güzel sözler öyle, bayıldım.

ayşimcim öyle kararlısın ki başaracağına inancım sonsuz..:)yaa ben neden bu kadar çok seviyorum kararlı insanları?!::takipteyim güzelim,hedef kilona ulaşınca ilk tebriğin ve nazar boncuğun benden:)hatta bu kararlılığın için..

bitanemsin, ablam benim:1hug: yüzünü kara çıkarmayacağım

evet yaklaşık bir buçuk ay sonra bir yıllık evli olacağım. albümümde var bak istersen.

aaaabiiii bu zayıflama topiği, güzellik yarışması değil!...
nasıl bu kadar güzel insan bir araya toplandı anlayamadım...anlayamıycaaaammm da !...

bende mi? o senin güzel bakışlarından abla, çok sağ ol. orada 5 kilo fazlam vardı üstüne sekiz kilo daha aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…