Ben Bakırköy'de oturuyorum.Benim salı günleri iki alternatifim oluyor pazar konusunda.Biri İncirli Cad. Kartaltepe'de kurulan pazar,biri de Bakırköy-Osmaniye'de kurulan pazar..İncirli pazarı çok kalabalık oluyor ama kaliteli şeyler geliyor...[/QUOT
Uzakmışım ama üşenmem giderim valla.. Saat 6'dan sonraya da kalıyor mu pazar?
Bugün bu sayfada oluşumun nedeni günah çıkarmak,iki gündür kendimi kaybetmiş bi şekilde yiyorum kafam o kadar dolu ki sanki yemek yersen rahatlayacağım.İrademi kaybettim,gören ve yahut nerde olduğunu bilen varsa ne olur bana ulaşsın.
kızlar simdi cay koycam birazdan elmalı pasta yaptım biraz önce yine tatlı ama olsnbugün tatlı seyleri asırı kacrdım bir iki tane yiyim ne yapayım canım cok istedi HADıııı KIZLARRR CAYAA GELıN BANAAAAsırnaşık şey
Bugün bu sayfada oluşumun nedeni günah çıkarmak,iki gündür kendimi kaybetmiş bi şekilde yiyorum kafam o kadar dolu ki sanki yemek yersen rahatlayacağım.ırademi kaybettim,gören ve yahut nerde olduğunu bilen varsa ne olur bana ulaşsın.
Ben Bakırköy'de oturuyorum.Benim salı günleri iki alternatifim oluyor pazar konusunda.Biri İncirli Cad. Kartaltepe'de kurulan pazar,biri de Bakırköy-Osmaniye'de kurulan pazar..İncirli pazarı çok kalabalık oluyor ama kaliteli şeyler geliyor...[/QUOT
Uzakmışım ama üşenmem giderim valla.. Saat 6'dan sonraya da kalıyor mu pazar?
Bilmem hiç altıdan sonra gitmedim pazara doğrusu..Haftaya gelirsin artık..:CüvCüv:
Anlamadım ben bu işi..evlibarklı hepsini teker teker yükledim.Sonra Örnart 1'in üstüne gelip onu açıyorum daha sonra sağ tık yapıp ''Onay almadan çıkart'' ı tıklıyorum.Olmuyor.Sen nasıl yapıyorsun..
Ahhh ahhh
Bende böle olmak istiyorum..
Ahhh ahhh
Bende böle olmak istiyorum..
Kızlar ben saat 5 te kocaman bir burger menü yedim(((Gece yatana kadar eritirim inşalllaghhh çok pişmanım valla:a015:
Ay birden kendimi papaz efendi gibi hissettim ben kaydirigubbakcemile3
yemek yiyen günah çıkarıyo tövbe yarabbim
canım ben eşime sordum benim indirdiğim part part değilmiş bide çok eski çıktı yapılcak bişey değil yani milattan önceye ait
waaaaaaaaaaaaaaaw :1shok: bende istiyorum öyle olmayı senağlama
Ayyy çıldırıcam yaaa..Çilek reçeli yapayım dedim,ocağa koydum,buraya geldim ve unuttum,bir gittim bembeyaz ocak,pespembe olmuş..Bu saatte bir sürü işçıktı.Vallahi ağlamak geliyor içimden.......Offff Offf...
Merhaba Kızlar,
Destekleriniz için sağolun. Valla çok yazışmışsınız, hepsini okumaya çalıştım valla ama alıntı yapamadım, kafam karıştı:sm_confused:
Ben şu günlerde zor günler geçiriyorum gerçekten, bugünde bütün gün hastanedeydim. Kayınvaldemin kalbinde sorun varmış. Ritim bozukluğu. Dün gece baya kötüymüş.. Bugünde işte acile gittik. Orda siyami herseğe yönlendirdiler. Orda tahliller falan.. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama benim sinirler iyice gevşedi. Ama yinede kaçamak yapmadım.. O konuda şanslımıyım bilmem ama ben siniri bozuk olduğunda iştahı kapananlardanım. Aslında iyi bişey değil, çünkü sıkıntıdan zaten bünye zayıflıyo, bide bişey yemeyince gelsin hastalıklar oluyor. Daha önce bu yüzden çok hastaneye kaldırıldım, ordan bliyorum.
O yüzden zorluyorum kendimi yemeye artık mutlaka.
Bugün yediklerimide yazayım ozaman.
Sabah :yarım muz
Arada:3 galeta
Ara 2: azcık peynir ve kavun..
Akşam: soya soslu tavuk yine salata ve 1 dilim ekmek.
Arkadaşlar anlaşıldı bugün bizim diyete bir ara vermemiz gerekiyordu demekki bozduk
Ne yapalım ahlanıp vahlanmak yok
Yarın protein ağırlıklı beslenirsek , bugün yediğimiz karbonhidratların yağa dönüşmeden bünyemizden atılmasını sağlayabiliriz..
Merhaba Kızlar,
Destekleriniz için sağolun. Valla çok yazışmışsınız, hepsini okumaya çalıştım valla ama alıntı yapamadım, kafam karıştı:sm_confused:
Ben şu günlerde zor günler geçiriyorum gerçekten, bugünde bütün gün hastanedeydim. Kayınvaldemin kalbinde sorun varmış. Ritim bozukluğu. Dün gece baya kötüymüş.. Bugünde işte acile gittik. Orda siyami herseğe yönlendirdiler. Orda tahliller falan.. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama benim sinirler iyice gevşedi. Ama yinede kaçamak yapmadım.. O konuda şanslımıyım bilmem ama ben siniri bozuk olduğunda iştahı kapananlardanım. Aslında iyi bişey değil, çünkü sıkıntıdan zaten bünye zayıflıyo, bide bişey yemeyince gelsin hastalıklar oluyor. Daha önce bu yüzden çok hastaneye kaldırıldım, ordan bliyorum.
O yüzden zorluyorum kendimi yemeye artık mutlaka.
Bugün yediklerimide yazayım ozaman.
Sabah :yarım muz
Arada:3 galeta
Ara 2: azcık peynir ve kavun..
Akşam: soya soslu tavuk yine salata ve 1 dilim ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?