60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bgun yediklerimi,yaptıklarımı yazayım azıcık...

sabah kalkınca bır ceviz,2 kuru kayısı ,1bardak ılık su (fix menümdür)

sardım sarmaladım ne kadar yag varsa sürdüm(portakal,nane,kusburnu yagları falan)1 saat 7km de yürüdüm kosu bandında.. güzel ter attım..

canım dun yedıklerımden ötürü olsa gerek spordan sonra bırsey yemek ıstemedı.. ben de Doğanın ninjin çayından yaptım(gingsengli) .. içinde nane oldugundan mıdır nedır.. iştah kesıyor bu cay..

saat oldu ögleden sonra ben de 3 kasık yulaf(doganın keten tohumlusu),elma,az cevız,kuru uzum,yogurt,tarcın,kayısı beslenmemden yaptım bır kase yedım..

portakallı yesıl cayımı yedıkten sonra... Callanetics e basladım tam 1 saat sürüyor. ardından azıcık ağırlık çalıstım..kolaltlarım ve koltukaltım için ihityac duyuyorum...

aksam yemegını de az önce yedım. simdi kahvemı ıcmekteyım.. 3 adet garnıturlu (biber,sogan) enginar kalbı ve 1 kase yagsız yogurt...
umarım bu gece gene fıttırmam.. kapatmıs olmayı dılıyorum bugunluk yeme olayını...

sen de mi karbonhidrat bagımlısısın yoksam?

Tamam canım ilk uçak ne zaman bi bakayım..

Geçmiş olsun.Bundan sonraki günlerine bak,konsantrasyonunu kaybetme sakın..

Bu arada ben çok acıktığımda ikisi bir arada nescafe içiyorum,şeker yerine de dulcaryl tatlandırıcı koyuyorum.Gerçekten tüm iştahımı kesiyor..kaydirigubbakcemile3

canım ben eşime sordum benim indirdiğim part part değilmiş bide çok eski çıktı yapılcak bişey değil yani milattan önceye ait

Ahhh ahhh
Bende böle olmak istiyorum..

waaaaaaaaaaaaaaaw :1shok: bende istiyorum öyle olmayı senağlama

Kızlar ben saat 5 te kocaman bir burger menü yedim(((Gece yatana kadar eritirim inşalllaghhh çok pişmanım valla:a015:

Ayyy çıldırıcam yaaa..Çilek reçeli yapayım dedim,ocağa koydum,buraya geldim ve unuttum,bir gittim bembeyaz ocak,pespembe olmuş..Bu saatte bir sürü işçıktı.Vallahi ağlamak geliyor içimden.......Offff Offf...

Arkadaşlar anlaşıldı bugün bizim diyete bir ara vermemiz gerekiyordu demekki bozduk
Ne yapalım ahlanıp vahlanmak yok
Yarın protein ağırlıklı beslenirsek , bugün yediğimiz karbonhidratların yağa dönüşmeden bünyemizden atılmasını sağlayabiliriz..

canım ben eşime sordum benim indirdiğim part part değilmiş bide çok eski çıktı yapılcak bişey değil yani milattan önceye ait

waaaaaaaaaaaaaaaw :1shok: bende istiyorum öyle olmayı senağlama

canım video eskı zaten.. 80lerde cekılmıs. göruntu kalıtesı de müthiş deil ama rahatlıkla anlasılıyor...ben yarına kadar nasıl yapıldıgını ögrenır yarın bılgı verırım sıze.

Merhaba Kızlar,

Destekleriniz için sağolun. Valla çok yazışmışsınız, hepsini okumaya çalıştım valla ama alıntı yapamadım, kafam karıştı:sm_confused:

Ben şu günlerde zor günler geçiriyorum gerçekten, bugünde bütün gün hastanedeydim. Kayınvaldemin kalbinde sorun varmış. Ritim bozukluğu. Dün gece baya kötüymüş.. Bugünde işte acile gittik. Orda siyami herseğe yönlendirdiler. Orda tahliller falan.. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama benim sinirler iyice gevşedi. Ama yinede kaçamak yapmadım.. O konuda şanslımıyım bilmem ama ben siniri bozuk olduğunda iştahı kapananlardanım. Aslında iyi bişey değil, çünkü sıkıntıdan zaten bünye zayıflıyo, bide bişey yemeyince gelsin hastalıklar oluyor. Daha önce bu yüzden çok hastaneye kaldırıldım, ordan bliyorum.

O yüzden zorluyorum kendimi yemeye artık mutlaka.

Bugün yediklerimide yazayım ozaman.

Sabah :yarım muz
Arada:3 galeta
Ara 2: azcık peynir ve kavun..
Akşam: soya soslu tavuk yine salata ve 1 dilim ekmek.

Büyük geçmiş olsun...

Yardıma gelelim mi?

Ben de tatlandırıcı kullanıyorum. Splenda markası. Senin kulladığını hiç duymadım ama senı bilinçli görüyorum tıbbi konularda. Benim kullandığım marka hakkında ne düşünüyorsun? Üzerinde yazan kalori değeri doğru mudur ? Sağlığa herhangi bir zararı var mıdır? Bilgin var mı? Zararlıysa seninkinden alayım.

hoş geldin canım ve büyük geçmiş olsun...

bazen sıkıntılar üstüste gelir.. işte öyel bir dönemdesin ama metanetli ol geçecektir...

yemene içmene de dikkat et.. bugun yedıklerını cok tutmadım ben. bana az gıbı geldı. zaten biz forumca serdik... yeme komasına giren gireneyiz... -tatlicadiarzu-

yavaş yavaş ama sağlam veririz böylece dimi ama?

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin kayınvalidene...Sende dikkat et kendine allah korusun öyle hastanelik falan olma vitaminli şeyler yemeye çalışa.s.

Evlibarklı, durcheinander, hcr ve attaque herikasınız kızlar resimleriniz gözümden kaçmadı. Taş gibisiniz maşallah..

Callenatics konusuna gelince neden çıkaramıyorsunuz acaba.. Eğer partlardan bir tanesi indirilerken internet koptuysa indirilmiş görünüp açılmadığı oluyo. Ama ne hata veriyor acaba..

Nivea nın cd sini istemişti biri kim olduğunu unuttum
Ben onunda linkini gönderebilirim.. Nette bulmuştum.. Daha hiç bakmadım. Daha doğrusu açamadım vcd dosyası olarak geldi. Açamadım. Sanırım cd ye yakıp öle bakmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…