herkese günaydın
ben yine dün hiç giremedim ve sabah 9 dan beri okuyorum ne güzel yazışmışsınız kıskandım walla...
yeni gelenler hoşgeldiler....
flyyycım geçmiş olsun kayınvaldene umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur....
bu arada kıslar bişey dikkatimi çekti aranızda an kısa olan benim 1,55 le sonuncuyum hedefime göre boyum kısa galiba o kiloya ulaşsam da çok mu şişko görünürüm ya bi de sanki ne olursa olsun şu sarkmış sezryan göbeğimden kurtulamıcam gibi geliyorrrrrrçok canım sıkılıyoo....
kızlar rosense'n ürünlerini kullanan var mı?
Merhaba kızlarrrr
Benide aranıza alırmısınız?Bende 1 aydır zayıflamaya uğraşıyorum en büyük destekçim kk!70 kg ile başladım şimdi 66,2 kg.ama ben çok uzun çalışıyorum sabah 8 akşam 8 ve hiç iznim yok .Bu 3 hafta daha böyle devam edicek.öğle yemeğimi ve ara larımı evden hergün işe getiriyorum ama sporu bi türlü tutturamadım.Ve acayip üzülüyorum çünkü bu sefer inanılmaz istekli ve azimliyim.Arada nivea ile sporda yapmaya çalışıyorum bide sabah 6 da pilates ama 1 gün oluyosa ikinci gün olmuyor.Tabi her hafta kilo veriyorum ama komik rakamlar geçen hafta 200 gr.vermişim.Ağlamak geldi içimden.Şevkim kırılacak diye korkuyorum.:1no2:
Bugün bu sayfada oluşumun nedeni günah çıkarmak,iki gündür kendimi kaybetmiş bi şekilde yiyorum kafam o kadar dolu ki sanki yemek yersen rahatlayacağım.İrademi kaybettim,gören ve yahut nerde olduğunu bilen varsa ne olur bana ulaşsın.
Tamam canım ilk uçak ne zaman bi bakayım..
lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun.Bundan sonraki günlerine bak,konsantrasyonunu kaybetme sakın..
Bu arada ben çok acıktığımda ikisi bir arada nescafe içiyorum,şeker yerine de dulcaryl tatlandırıcı koyuyorum.Gerçekten tüm iştahımı kesiyor..kaydirigubbakcemile3
Ahhh ahhh
Bende böle olmak istiyorum..
Kızlar ben saat 5 te kocaman bir burger menü yedim(((Gece yatana kadar eritirim inşalllaghhh çok pişmanım valla:a015:
Ayyy çıldırıcam yaaa..Çilek reçeli yapayım dedim,ocağa koydum,buraya geldim ve unuttum,bir gittim bembeyaz ocak,pespembe olmuş..Bu saatte bir sürü işçıktı.Vallahi ağlamak geliyor içimden.......Offff Offf...
Merhaba Kızlar,
Destekleriniz için sağolun. Valla çok yazışmışsınız, hepsini okumaya çalıştım valla ama alıntı yapamadım, kafam karıştı:sm_confused:
Ben şu günlerde zor günler geçiriyorum gerçekten, bugünde bütün gün hastanedeydim. Kayınvaldemin kalbinde sorun varmış. Ritim bozukluğu. Dün gece baya kötüymüş.. Bugünde işte acile gittik. Orda siyami herseğe yönlendirdiler. Orda tahliller falan.. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama benim sinirler iyice gevşedi. Ama yinede kaçamak yapmadım.. O konuda şanslımıyım bilmem ama ben siniri bozuk olduğunda iştahı kapananlardanım. Aslında iyi bişey değil, çünkü sıkıntıdan zaten bünye zayıflıyo, bide bişey yemeyince gelsin hastalıklar oluyor. Daha önce bu yüzden çok hastaneye kaldırıldım, ordan bliyorum.
O yüzden zorluyorum kendimi yemeye artık mutlaka.
Bugün yediklerimide yazayım ozaman.
Sabah :yarım muz
Arada:3 galeta
Ara 2: azcık peynir ve kavun..
Akşam: soya soslu tavuk yine salata ve 1 dilim ekmek.
Benim canım kokoreç istiyo eşimi yolladım almaya
:mymeka: Evet evet biliyorum , protein diyeti için hazırlık bu canııım :tomato:
kızlar bende zayıflamaya çalışıyorum.10 gündür nasılda dikkAT EDİYORUM yediklerime.saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum.hergün düzenli yürüyüş yapıyorum.çayımı şekersiz içiyorum.akşamları nivea body cd si ile hareket yapıyorum.ekmekleri kahvaltıda 1 dilim yiyorum.ama bir gram ible verememişim.bugün tartıldım.kilo veremiyorum sanırım5 i 1 yerde çayı içiyorum hergün en az 4 bardak.2 litreden fazla su içiyorum.yok yok olmuyo.o kadar suya çaya benim tuvaletten çıkmamam gerek ama benim bi yerimde delik var heralde.vücudumdan çıkmıyo.hint yağı içtim.burdaki forumda okumuştum.haftada bir kere suya katıp içiyorlarmış.onuda yaptım banamısın demedi.
ben müsil ilacı içsem kabız olurum.çok moralim bozuldu.160 cm boyundayım 65 kiloyum.veremiyorum bitürlü kilolarımı.basen kalça sağ sola sallanıyo resmen.napacağım ben gelinliğede sığamam bu gidişle.evlilik planları yapıyorum bide.senağlamasenağlama
Evde normal süt kalmamış yaww... Ama hala çilekli soya sütümden var.. onu içiim bari.. En son tansaştan almıştım. Çok bereketli çıktı valla.. Bitmedi..kaydirigubbakcemile3
İyi geceler canlarım.. Tatlı rüyalar.. Hepinizi çok seviyorumm..:asigim:
bilmem neden şu an dinlediğim şarkının sözlerini sizlerle paylaşmak geldi içimden:)
alev alev yandığımı görüyorsun!..
bir teselli istemedim,istemem de biliyorsun..
her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun?..
o, her gün doğar ama ''BEN'' birkere biliyorsun!..
neler yediğimi de yazayım:)
sabah:t(atil ya geç kalktım)yarım dilim ekmek,az peynir,domates,salatalık
ara:şekersiz sütlü kahve
öğlesaat 4 ü buldu)yakışıklı kocişim beni yemeğe götürdü motosikletle, amaaa ben sadece köfte yedimmm
dönüşte çok yakın bi dostuma uğradık,börek yapmıştı amaaa ben yemedim sadece kahve içtim..
akşam:yemek yemedim,ertesi günün de tatil olmasını fırsat bilerek ve uzuuun süredir görmediğim bi arkadışımın da etkisiyle sadece iki kadeh şarap içtim:)
yaaa ben çoook kararlı gördüm kendimiiiii:):):))))))))))))))))))))eeee hani alkışşşş?????????
Günaydın canım kuzucuklarım,
Bugün yine yoğun bir gün olucak, akşama da arkadaşımın kına gecesi var. Süslendim püslendim işe geldim, çünkü kınaya burdan geçicem.. Elbise giydim de... Yaw ben güzel olmuşum zayıflamışım falan..kaydirigubbakcemile3 Ama alt tarafta hala var..
Amma onlarda gidicek.. Artık yağlar barınamaz bende.. Yassah..hihoyyythihoyyyt
Sabah 6 da kalktım callenaticsimi yaptım akşam yapamiicam diye.. Yanlız evde muz kalmamış kahvaltı edemedim. Yoldan da alamadım. Çok açım tost sölicem artık, napalım..
Herkese mis gibi bir gün diliyorum...Umarım bugün herkes çok mutlu olucağı bir şeyle karşılaşır.. Bugün mucizeler günü olsun.. Yeni kapılar açılsın.. Yeni umutlar doğsun...
ya kızlar bu arada benim bağırsaklarım felaket deredcede bozuldu kabızlıktan kurtulayım diye sadece 3 tane kuru kayısı yedim ne hale geldim ya 10 dk da bir wc deyim
herkese günaydın
ben yine dün hiç giremedim ve sabah 9 dan beri okuyorum ne güzel yazışmışsınız kıskandım walla...
yeni gelenler hoşgeldiler....
flyyycım geçmiş olsun kayınvaldene umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur....
bu arada kıslar bişey dikkatimi çekti aranızda an kısa olan benim 1,55 le sonuncuyum hedefime göre boyum kısa galiba o kiloya ulaşsam da çok mu şişko görünürüm ya bi de sanki ne olursa olsun şu sarkmış sezryan göbeğimden kurtulamıcam gibi geliyorrrrrrçok canım sıkılıyoo....
GÜNAYDIN KISÇELERR
BUGÜN YAZDIKLARIMDANDA ANLAŞILACAĞI GİBİ DEPRESYONİK BİR HAVADAYIM.AMA İYİ OLCAM BİLİYORUM BİGÜN BENDE GERÇEKTEN MUTLU OLCAM.BUNA İNANMAK İSTİYORUM...
NEYSE DÜN YEDİKLERİMİ YAZMADIM BEN..
SABAH 2 DİLİM UNO LİGHT,İÇİM LİGHT KREM PEYNİR VE ACI BİBER SOSUMLA KAHVALTI
ARA ÖĞÜN 7 TANE ETİ BURÇAK KEPEKLİ
ÖĞLEN YOĞURTLU VE BAHARATLI BULGUR HAŞLAMASI (ÇOK ŞİŞRDİ BİDAHA YEMEYECEK GİBİYİM)
AKŞAM BİRAZ FAZLA GEZDİM O YÜZDEN YEMEĞİM GEÇ KALDI AMA AZ YEDİM
3 TANE MİSKET KÖFTE VE İÇİNDEN ZORLA MAKARNALARI SEÇİLEN BOLLLCA SEBZELİ BİR MAKARNA SALATASI.
BÜTÜN GÜN BİTKİ ÇAYI ÇAY SU VS VS BİSSÜRÜÜÜ
YA BİDE BİŞEY SORCAM BEN KALORİ HESAPLAMASI YAPARKEN İÇTİKLERİMİ HESAPLAMIYORUM AMA ONLARDANDA KALORİ ALIYORUZ DİMİ???
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Şeniz
bende geldım arkadaslar
aslında mutlu geldım cunku
gecen yıl nısanda dusuk yapmıstım ve en son kılo 69 ıdı
sonra 1 yıl tartılmadım sandımkı 75 ı gecmısımdır kendı kendıme
cok uzgundum
dun dıyete karar verdım ama bı tartılayım dedım bıde ne goreyım 68 de kalmısım 1 senedır hıc kılo almamısım sukurler olsun
ama fazlalıklarım olmazmı cok var
boy 165 kılo 68 60 falan olsam hıc fena olmaz degılmı
hadı basarılar hepımıze
bende geldım arkadaslar
cok uzgundum
dun dıyete karar verdım ama bı tartılayım dedım bıde ne goreyım 68 de kalmısım 1 senedır hıc kılo almamısım sukurler olsun
hadı basarılar hepımıze
bende geldım arkadaslar
cok uzgundum
hadı basarılar hepımıze
bu resimde dün size bahsettiğim dönemde çekilen resim yıl 2002 ben nişanlıyım ve dayımın düğünü
[/URL][/IMG]
wow.. Peri kızı gibisin maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?