60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk arkadaslar sagolun

ben cok cay ıcen bırısı degılım ama kahvaltıda 1 2 bardak ıcerım sekersız ıcemıyorum oyle olunca kahvaltıda edemıyorum ne yapsam acaba?mesela cay bardakları varya hanı buyuk olan ınce bellıler onlara ıkı kup seker atıyorum baska seker kullanmıyorum gun ıcınde tatlı sevmem zaten recel bal vs onlarıda agzıma koymuyorum hal boyle olunca kahvaltıda seker koyabılırmıyım cokacimcoook
sız ne yaptınız tamamen kestınızmı sekerı

canım öyle kendine beddua etme, aşk olsun hepimizin amacı aynı
grissini yeme canım onun yerine meyve ya da sebze ye
ve fırsat buldukca hareket etmeye çalış.
Asla ve katiyen hedefinden vaz geçmeeee kaydirigubbakcemile3
biz muz diyeti yapıoruz istersen sen de dene

çok geçmiş olsun bence bir idrar tahlili yaptırmakta fayda var.

canım o söylediğin küp şekerler direk vücutta depolanıyo.ben zaten hiç şeker sorunu yaşamadım ama tatlandırıcı kullanabilirsin hatta yavaş yavaş alıştır kendini şekersiz içeceklere.bal reçel bile gerekli ama o şekere hiiç bi gereksinimimiz yok :içelim:

aaa ama olmas böle bedduayla cezalarla.lüffen amaaa :1no2: bırak o grisinileri meyve ye salatalık ye aaaa hadi bakalım topla kendini ..
bide ulaşmak istediğin kilonu yaz senide listemize ekleyelim kaydirigubbakcemile5

öncelikle hoşgeldin cnm,
ben şekeri tamamen çıkardım gibi bişi oldu bu hafta 3.hafta bitiyor bnm diyette hemen hemen hiç şeker girmedi vücuduma meywenin şekeri dışında ben zaten çayı senelerdir şekersiz içiyorum sadece nane çayını şekersiz içemem o yüzdende onu içmiyorum ama başka hiç bir çaya seker atmam ben ayrıca reçel sewmem pek ama bal yiyorum hem bal metabolizmayı hızlandırıyor hemen hemen hergün bir tatlı kaşığı yiyorum ben çok faydalı zaten ama onun dışında yanlışlıkla yediğim bir küçücük parça chrunch dışında hiç bir kaçamağım olmadı bugüne kadar we şekerli bişeyi çok sewdiğim halde hiç yemedim we çok faydasını gördüm diyete başladığımda belim 81cm di dün ölçtüm 75 ve bence 6 cm ii bir incelme 3 haftada
en iisi sen kes şekeri yada normal çay içme kahvaltıda meyve çayı yada süt iç

sabahtan beri sadece 1 diyet bisküvü yedim sirkeli su içtim şersiz çay ve bir de form çayı içtim çok mu az
regli oldum dün bu haftayı değerlendirmek istiyorum

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benide ekleyin listeye kızlar.1.60 boyundayım.64 kilo.eğer başarırsam 54 olmayı düşünüyorum.
hoşgeldin canım.

hoşgeldin canım.

canım sende hoşgeldin. kaç kilo vermek istiyorsun bilmiyorum ama herhalde en azından 60 olmak istiyorsun. neyse, bir ayda istediğin kiloya ulaşamazsın, ulaşırsında uzun ömürlü ve sağlıklı olmaz. yani hayrı olmaz. o yüzden düğünündede fit gözükmek istiyorsan hızlı zayıflamaya kalkma, nişanda istediğin kiloda olmayı unut bir kere. ayda 4-6 kilo verebil yeter nişan için. aç kalarak zayıflamayı da unut. kendine bir düzen belirle. şu saatte şunu yiteceğim şu saatte yatarım, spor şart.

çayı hiç içme daha iyi. o kadar faydalı değil zaten kahvaltının bütün faydasını alıyor aslında. ayrıca kesme ve toz şeker kana en çabuk karışan şeker olduğu için iki kesme şeker bir bütün ekmeğe denk. çay içme arkadaşım şekeri kesemiyorsan. ben şekersiz içiyorum, yıllardır.

senağlamaya kızlar günde 2 litreden fazla su içiyorum.wc ye hiç çıkmıyorum neyse.bende mi bir sorun var.oda sıcaklığında hatta ılık içiyorum suyumu.ben obez olcam bu gidişlesenağlama
kuru kayısı falan ye aç karnına. yediklerine de dikkat et. katı şeyler yeme.

canım tekrar geçmiş olsun. bi götür doktora istersen.

Canım oğluşuna çok geçmiş olsun.. Dişten kaynaklanabilir dediğin gibi, ama yinede biran önce bir doktora göstermekte fayda var bencede..

çok geçmiş olsun bence bir idrar tahlili yaptırmakta fayda var.

Çok teşekkür ederim arkadaşlarr...Umarım bugün daha iyi olur kuzum..
Author canım idrar tahlilimi o neden anlamadım??Bizim ateşten başka sorunumuz yok neşesi herşeyi yerinde çok şükür..Tek sorunumuz 37.5 38.0 arası ateş...Diş belitisi gibi kulak kaşıntısı canım...
İdrar tahili yaptırmak için bir sebep değil bunlar..Ancak halsizlik uyku hali uykusuzluk gibi sorunlarla gelirse o zaman olabilir ...
Saracım diş gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun bakalım..
Hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım..

hosbuldum canım
haklısın tamamen
seker atıyoruz ama ıcınde ne olduguda bellı degıl gecenlerde ahmet marankıydı sanırım adam cayına seker atmadı programda sordular neden dedıler heralde katılasmasını saglamak ıcın jelatın kullanıylıyormus onuda yurt dısıdan getırtıyolarmıs ucuz dıye malum domuz jelatınıde cok ucuzmus. bılındık markalar harıcınde kullanmayın dedı hatta hıc kullanmayın dedı. eskıden seker yokmus bal pekmez kuruuzum koyarlarmıs cay bulurlarsa cayda yaygın degılmıs o kadar.velhasıl sekerı cıkarırsak cok seyı cozecegız.
bende once 1 e sonra da hıc katmayacagım ama bırden bıre kesemıyorum. hıc dıyet yapmadım daha once sımdıden kendımı bıktırırsam daha yapmam huyumu bılıyorum cunku.ama cok kararlıyım ıns bu sefer gıdecek kılolar

kızlar merhaba. bugün yine erken kalkamadım. kahvaltı saatimi kaçırdım bende 11:00 ara öğünümden devam ettim, bir adet armut yedim. öğlen 13:00 da haşlanmış tavuklu sandviç yicem. bu arada tartılmayacaktım ama dayanamadım 58.80 olmuşum:teytey:

haklısın saracım kurtulacagım caya seker atmaktanda ıns baska seker sorunum yok cıkolata krızıne falanda gırmıyorum hatta hıc canım cekmez cok sukur
olursa yerım olmazsa aramam ıns kolay olacak benım ıcın

canım benim oğlum doğuştan rahatsız idrar yollarında tıkanıklık vardı hamileyken öğrendik neyse tıkanıklık açıldı falan uzun hikaye....
ama bu arada çok şey öğrendim benim bebeişim tek böbreği çalışmıyo diğerini korumaya çalışıyoruz bunun için de idrar yolları enfeksiyonuna karşı hep tetikteyiz belli aralıklarla tahlil yaptırıyoruz dedğim gibi çok şey öğrendik
idrara yolu enfeksiyonunun en önemli belirtisi ateş ben bu yüzden dedim ama genel durumu iyiyse telaşa gerek olmayabilir
bu yüzden çok hassasım ateş konusunda seni telaşlandırmak istemem

çok geçmiş olsun

yonca gelmiş sabun gelmiş alkisalkisalkis
slm canim

oleyy canlarım benimm...kaydirigubbakcemile3
slm sende bizim canimissin canim kaydirigubbakcemile2

ah ah ah canim gecmis olsun benim cimcimem basardi tek disi cikti biraz rahatladi ates yapmadi ama bayagi bi huysuz

slmmm herkeze citirciklarrrr

giremiyorum ben pek dedim ya cimcime dis cikariyo cimcimenin anneside yolunda azim ve kararlilikla yola devam ediyooo

kizlar geri sayim basladi bende 4 hafta kaldi geliyom CANIMMMM TÜRKIYEEEMMMM

bu arada cccoooooookkkk mutluyummm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 3 seneden fazladir sanirim hic 60 i görmemistim ve basardim bu sabah 60 kilo ciktimmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ohhhhh dünya varmis yaaa
dün beyaz pantolonumuda aldimmm kendime hediye ilk firsatta resmimi cekip koyucam ama öle citi piti beklemeyin unutmayin ki ben en bücürüm burda sanirsam 1.60 la kaydirigubbakcemile3 olsun ben 58 oliyim yeter (simdilik ama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…