kızlar selam
boyum: 1.60
kilom: 69
moralim: sıfır
amacım: zayıflamak
talebim: akıl verin nolur
bu sabah tartıldım 69 çıktım
perişanım
bu kadarcık boya
bu kilo
yuh yani
1 ay sonra nişanlanıyorum
allah cezamı vermesin
nasıl zayıflayacağım bi fikrim yok
sabahtan beri yaklaşık 4 tanı grissini yedim
1 bardak oda sıcaklığında su içtim sabah
bir bardak da sıcak su içtim
bunları yazarken bir grissini daha yemeğe karar verdim
ayy
Selam Kızlar midenizin beyninize değil,beyninizin midenize hakim olduğu sağlıklı birgün diliyorum...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza umarım hep beraber zayıflıcaz:)
Ben dün yediğim burger king in devasal menüsünden sonra üstelik 5 te yememe rağmen,sabah neliklerle verdiğim 500 gramı almış olarak kalktım:mymeka:Bu tokatı kendime attım bileklava:
Bugün sabah 3 dilim kepek ekmeği ile bir kahvaltı yaptım peynir yumurta vb..
Öğlende yani 3 4 gibi hafif birşeyler yiyip günü kapatmayı planlıyorum..Tabiki bol su ve bitki çayı ile...
Saracım çok güzel görünüyorsun..Bebekliğinde çok tatlıymış maşallah...
Bu arada benim oğlumun ateşi hala devam ediyor sebesiz olduğu için dişten şüpheleniyoruz umarım öyledir...Bugünde devam ederse doktora gidicez bakalım...
hosbulduk arkadaslar sagolun
ben cok cay ıcen bırısı degılım ama kahvaltıda 1 2 bardak ıcerım sekersız ıcemıyorum oyle olunca kahvaltıda edemıyorum ne yapsam acaba?mesela cay bardakları varya hanı buyuk olan ınce bellıler onlara ıkı kup seker atıyorum baska seker kullanmıyorum gun ıcınde tatlı sevmem zaten recel bal vs onlarıda agzıma koymuyorum hal boyle olunca kahvaltıda seker koyabılırmıyım cokacimcoook
sız ne yaptınız tamamen kestınızmı sekerı
kızlar selam
perişanım
bu kadarcık boya
bu kilo
yuh yani
allah cezamı vermesin
ayy
hosbulduk arkadaslar sagolun
ben cok cay ıcen bırısı degılım ama kahvaltıda 1 2 bardak ıcerım sekersız ıcemıyorum oyle olunca kahvaltıda edemıyorum ne yapsam acaba?mesela cay bardakları varya hanı buyuk olan ınce bellıler onlara ıkı kup seker atıyorum baska seker kullanmıyorum gun ıcınde tatlı sevmem zaten recel bal vs onlarıda agzıma koymuyorum hal boyle olunca kahvaltıda seker koyabılırmıyım cokacimcoook
yonca gelmiş sabun gelmiş alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisneler yediğimi de yazayım:)
sabah:t(atil ya geç kalktım)yarım dilim ekmek,az peynir,domates,salatalık
ara:şekersiz sütlü kahve
öğlesaat 4 ü buldu)yakışıklı kocişim beni yemeğe götürdü motosikletle, amaaa ben sadece köfte yedimmm
dönüşte çok yakın bi dostuma uğradık,börek yapmıştı amaaa ben yemedim sadece kahve içtim..
akşam:yemek yemedim,ertesi günün de tatil olmasını fırsat bilerek ve uzuuun süredir görmediğim bi arkadışımın da etkisiyle sadece iki kadeh şarap içtim:)
yaaa ben çoook kararlı gördüm kendimiiiii:):):))))))))))))))))))))eeee hani alkışşşş?????????
hoşgeldin canım.benide ekleyin listeye kızlar.1.60 boyundayım.64 kilo.eğer başarırsam 54 olmayı düşünüyorum.
hoşgeldin canım.bende geldım arkadaslar
aslında mutlu geldım cunku
gecen yıl nısanda dusuk yapmıstım ve en son kılo 69 ıdı
sonra 1 yıl tartılmadım sandımkı 75 ı gecmısımdır kendı kendıme
cok uzgundum
dun dıyete karar verdım ama bı tartılayım dedım bıde ne goreyım 68 de kalmısım 1 senedır hıc kılo almamısım sukurler olsun
ama fazlalıklarım olmazmı cok var
boy 165 kılo 68 60 falan olsam hıc fena olmaz degılmı
hadı basarılar hepımıze
canım sende hoşgeldin. kaç kilo vermek istiyorsun bilmiyorum ama herhalde en azından 60 olmak istiyorsun. neyse, bir ayda istediğin kiloya ulaşamazsın, ulaşırsında uzun ömürlü ve sağlıklı olmaz. yani hayrı olmaz. o yüzden düğünündede fit gözükmek istiyorsan hızlı zayıflamaya kalkma, nişanda istediğin kiloda olmayı unut bir kere. ayda 4-6 kilo verebil yeter nişan için. aç kalarak zayıflamayı da unut. kendine bir düzen belirle. şu saatte şunu yiteceğim şu saatte yatarım, spor şart.kızlar selam
perişanım
bu kadarcık boya
bu kilo
yuh yani
allah cezamı vermesin
ayy
çayı hiç içme daha iyi. o kadar faydalı değil zaten kahvaltının bütün faydasını alıyor aslında. ayrıca kesme ve toz şeker kana en çabuk karışan şeker olduğu için iki kesme şeker bir bütün ekmeğe denk. çay içme arkadaşım şekeri kesemiyorsan. ben şekersiz içiyorum, yıllardır.hosbulduk arkadaslar sagolun
kuru kayısı falan ye aç karnına. yediklerine de dikkat et. katı şeyler yeme.senağlamaya kızlar günde 2 litreden fazla su içiyorum.wc ye hiç çıkmıyorum neyse.bende mi bir sorun var.oda sıcaklığında hatta ılık içiyorum suyumu.ben obez olcam bu gidişlesenağlama
canım tekrar geçmiş olsun. bi götür doktora istersen.Selam Kızlar midenizin beyninize değil,beyninizin midenize hakim olduğu sağlıklı birgün diliyorum...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza umarım hep beraber zayıflıcaz:)
Ben dün yediğim burger king in devasal menüsünden sonra üstelik 5 te yememe rağmen,sabah neliklerle verdiğim 500 gramı almış olarak kalktım:mymeka:Bu tokatı kendime attım bileklava:
Bugün sabah 3 dilim kepek ekmeği ile bir kahvaltı yaptım peynir yumurta vb..
Öğlende yani 3 4 gibi hafif birşeyler yiyip günü kapatmayı planlıyorum..Tabiki bol su ve bitki çayı ile...
Saracım çok güzel görünüyorsun..Bebekliğinde çok tatlıymış maşallah...
Bu arada benim oğlumun ateşi hala devam ediyor sebesiz olduğu için dişten şüpheleniyoruz umarım öyledir...Bugünde devam ederse doktora gidicez bakalım...
Canım oğluşuna çok geçmiş olsun.. Dişten kaynaklanabilir dediğin gibi, ama yinede biran önce bir doktora göstermekte fayda var bencede..
canımmm çok saol
ama bu oğluşun ateşi can sıkıcı yaadediğin gibi umarım diştendir.ay bu bebeklerinde diş olayı çok zor yaa.allah kolaylık versin canım.acil şifalar versin rabbim ege bebeğe Şeniz
çok geçmiş olsun bence bir idrar tahlili yaptırmakta fayda var.
öncelikle hoşgeldin cnm,
ben şekeri tamamen çıkardım gibi bişi oldu bu hafta 3.hafta bitiyor bnm diyette hemen hemen hiç şeker girmedi vücuduma meywenin şekeri dışında ben zaten çayı senelerdir şekersiz içiyorum sadece nane çayını şekersiz içemem o yüzdende onu içmiyorum ama başka hiç bir çaya seker atmam ben ayrıca reçel sewmem pek ama bal yiyorum hem bal metabolizmayı hızlandırıyor hemen hemen hergün bir tatlı kaşığı yiyorum ben çok faydalı zaten ama onun dışında yanlışlıkla yediğim bir küçücük parça chrunch dışında hiç bir kaçamağım olmadı bugüne kadar we şekerli bişeyi çok sewdiğim halde hiç yemedim we çok faydasını gördüm diyete başladığımda belim 81cm di dün ölçtüm 75 ve bence 6 cm ii bir incelme 3 haftada
en iisi sen kes şekeri yada normal çay içme kahvaltıda meyve çayı yada süt iç
canım o söylediğin küp şekerler direk vücutta depolanıyo.ben zaten hiç şeker sorunu yaşamadım ama tatlandırıcı kullanabilirsin hatta yavaş yavaş alıştır kendini şekersiz içeceklere.bal reçel bile gerekli ama o şekere hiiç bi gereksinimimiz yok :içelim:
Çok teşekkür ederim arkadaşlarr...Umarım bugün daha iyi olur kuzum..
Author canım idrar tahlilimi o neden anlamadım??Bizim ateşten başka sorunumuz yok neşesi herşeyi yerinde çok şükür..Tek sorunumuz 37.5 38.0 arası ateş...Diş belitisi gibi kulak kaşıntısı canım...
İdrar tahili yaptırmak için bir sebep değil bunlar..Ancak halsizlik uyku hali uykusuzluk gibi sorunlarla gelirse o zaman olabilir ...
Saracım diş gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun bakalım..
Hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım..
slm canimyonca gelmiş sabun gelmiş alkisalkisalkis
slm sende bizim canimissin canim kaydirigubbakcemile2oleyy canlarım benimm...kaydirigubbakcemile3
Çok teşekkür ederim arkadaşlarr...Umarım bugün daha iyi olur kuzum..
Author canım idrar tahlilimi o neden anlamadım??Bizim ateşten başka sorunumuz yok neşesi herşeyi yerinde çok şükür..Tek sorunumuz 37.5 38.0 arası ateş...Diş belitisi gibi kulak kaşıntısı canım...
İdrar tahili yaptırmak için bir sebep değil bunlar..Ancak halsizlik uyku hali uykusuzluk gibi sorunlarla gelirse o zaman olabilir ...
Saracım diş gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun bakalım..
Hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım..
yonca gelmiş sabun gelmiş alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?