Herkese Selamlar,
Bende Zayıflamak istiyorum artık
2 sene önce 78 kilodan 62 kiloya kadar inebildim (bu arada boyum 1.66) fakat bu sene yine 66 kilo oldum
hedefim 55 yaz gelioo ve hala veremedim, hep başlıyorum ve bozuyorum
Burda böyle bi grup halinde olursak bırakmam belki de bende sözümü tutabilir ve kilo verebilirim diye düşündüm, bana yardımcı olabilir misiniz?
Dün başladım ve şuan iştahım yok çok şükür...
Bugün karbonhidrat diyeti yapmaya başladım... Hadi bakalım sonu iyi olur inşallah...
canlarım neruşu merak eden varsa ;
bugün erkek arkadaşı ile beraber check up yaptırmaya gideceklermiş oradan da erkek arkadaşının yeni dogum yapan ablasının bebişine gidiceklermiş akşama kadar giremeyebilirim diyor merak etmesin arkadaşlar dedi
pazar yapamda gelem bari
hoşgeldin canımkızlarrrr bende zayıflamakk istiyorummmmm... esim dediki sabahhh 54 kiloya in bebek yapalımm.. banane benn istemiyorumm artık dedimm. benn istiyorumm artıkk cünkü o kiloya inemiceksin dedii... sonradaa hahahaa dedii..görümcelerim de zayıff hepp.. evlendikten sonra aldımm bende 13 kiloo.. görüntüme alısamadım daha bide dalga geciolarr neyse hırs yaptımm zayıflıcammm... 65 kiloyumm.. hedeff en azz 54
günaydın canım maşşallah iyi yapmışsın valla bide ben başlasaydım spora afiyet olsunGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMUTLU SABAHLAR
Bugün 1 saat 20 dakika tempolu yürüdüm
Biraz ısıma hareketinden sonra plates yaptım
Sabah kahvaltıda
Taze sıkılmış portakal ve greyfurt suyu içtim
Bir dilim kepek ekmek
Maydanozlu krep
Marul,domates,roka
Bir dilim peynir
3 tane zeytin
hoşgeldin canım cıssssmerhaba arkadaşlar :) diyet yapıyorum ama az önce iki tane kekide mideye indirdim. Allah akıl fikir versin bana :26::26::26:
kızlar günaydıınişe başaladım ya dakika bir gol bir bebeler hastalandı.sözüm ona kreşteler ama 15 gündür annaneye yıkılmış durumdayız.iyileşmeyince bide bu arada hastaneye yatıp çıktılar.yani yerdemiyim göktemiyim zaman nasıl geçiyor.nezaman ptsi ne zaman cuma hiç anlamıyorum valla.haftasonu ayrı bir konu onu söylemiyorum bile.. bu arada 64 kilo oldum.hemde hiç dikkat edemedim .ne bulduysam onu yediğim halde.hemen sabah ne yediğimi yazayım
1 tane kepekli ofis ekmeği
1 tane küçük peynirlerden
1 kupa tarçınlı şekersiz çay
abukk kardeş;
çocuklarına geçmiş olsun ama neyseki annen var çok şanslısın o konuda.
verdiğin kilo için de tebrik ederim. ee tıkırını yenilesene. ben olsam anında yenilerdim
ofis ekmegi ne ola ki
aaaaaaaaaaaa ben hiç zorlanmıyorum içerken.tam 1 dakika çekersen tamamen ufalanıyor.şeker..ben çok rahat içiyoeum.son 4 gün kaldı sonra ara vereceğim ve tekrar 15 gün.....ilk birkaç gün dağilde 3. Günden sonra etkisini gösteriyor.günde 2-3 defa büyük wc ye çıkarıyor.çok etkili oldu yaa...
abukk kardeş;
çocuklarına geçmiş olsun ama neyseki annen var çok şanslısın o konuda.
verdiğin kilo için de tebrik ederim. ee tıkırını yenilesene. ben olsam anında yenilerdim
ofis ekmegi ne ola ki
hoşgeldin canım
günaydın canım maşşallah iyi yapmışsın valla bide ben başlasaydım spora afiyet olsun
hoşgeldin canım cıssssolmamış tabi ama bugünlük dengele o zaman
canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim afiyet olsun
Herkese merhabalar
çok uzun süredir bu formu takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum. bende zayıflamaya karar verdim. doğumdan sonra fazlam olan 7 kiloyu bir türlü veremedim. boyum 1.69 kilom 68. çalışan bir bayanım ve işim masa başı üstelik işe arabayla gidip geliyorum, anlayacağınız çok hareketli bir hayatım yok. aslında 1 aydır rejimdeyim ama sadece 1 kilo verebildim. bu kez daha fazla asılmak istiyorum. bazen göbeğimden dolayı insanlar hamilemisin diye soruyorlar. bu bile rejime başlama sebebievet arkadaşl bu kiloları verene kadar desteklerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
canım benim hoş geldin.uzun zamandır takip edip aramıza katıldığına göre en doğru yerde olduğunu da fark etmişsin demektir.hoş geldin.biz hepimiz hiç veremyeceğimizi düşünüyorduk.ama yavaş yavaş gidiyor.bizlerle olma yeterli.göreceksin faydasını.Herkese merhabalar
çok uzun süredir bu formu takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum. bende zayıflamaya karar verdim. doğumdan sonra fazlam olan 7 kiloyu bir türlü veremedim. boyum 1.69 kilom 68. çalışan bir bayanım ve işim masa başı üstelik işe arabayla gidip geliyorum, anlayacağınız çok hareketli bir hayatım yok. aslında 1 aydır rejimdeyim ama sadece 1 kilo verebildim. bu kez daha fazla asılmak istiyorum. bazen göbeğimden dolayı insanlar hamilemisin diye soruyorlar. bu bile rejime başlama sebebievet arkadaşl bu kiloları verene kadar desteklerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Kızlar 30 dk tempolu yürüdüm aralarda 9 km. hızda koştum.
gidip sıcacık duşumu da aldım yoruldum
siz 1 saat iyi dayanıyorsunuz bu aletin üzerinde yürümeye ben o kadar uzun kalamam galiba.
ama akşam yemeğinden sonra yine 30 dk. yürüyeceğim.
yani sabah ve akşam 30 ar dk. iyi değil mi ?
az önce 1 elma ve portakal yedim.
1 lt. suyumu da içtim.
Herkese merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?