60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saat 10 bir elma
1 kuru kayısı

saat 11 yarım salatalık+ 200 ml su( tuvalet arızalıymış bu sebepten y çay içmedim suyuda az içtimmm:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

:97:
merhaba . aramıza hoşgeldiniz.
evet bir arada olunca insan daha da motive oluyor .
ilk haftam zordu ama şimdi kendimi çooook iyi hissediyorum

ya bişey sorucam bu karbonhidrat diyeti de ne oluyor ?
biz burda böyle bişey uygulamıyoruz galiba :97:
burası sayesinde düzenli ve sağlıklı beslanmayi öğrendim..

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim sabah seansı sonra erdi bazı tahlilleri yaptırdık geldik birazdan tekrar gidiciğizzz ordan da bebik görmeye gideriz sanırımmmmm öpüyorum hepiciiiniiizziiiii

hoşgeldin canım
günaydın canım maşşallah iyi yapmışsın valla bide ben başlasaydım spora afiyet olsun
merhaba arkadaşlar :) diyet yapıyorum ama az önce iki tane kekide mideye indirdim. Allah akıl fikir versin bana :26::26::26:
hoşgeldin canım cıssssolmamış tabi ama bugünlük dengele o zaman

canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim afiyet olsun

Kızlar 30 dk tempolu yürüdüm aralarda 9 km. hızda koştum.

gidip sıcacık duşumu da aldım yoruldum

siz 1 saat iyi dayanıyorsunuz bu aletin üzerinde yürümeye ben o kadar uzun kalamam galiba.

ama akşam yemeğinden sonra yine 30 dk. yürüyeceğim.

yani sabah ve akşam 30 ar dk. iyi değil mi ?

az önce 1 elma ve portakal yedim.

1 lt. suyumu da içtim.

Herkese merhabalar
çok uzun süredir bu formu takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum. bende zayıflamaya karar verdim. doğumdan sonra fazlam olan 7 kiloyu bir türlü veremedim. boyum 1.69 kilom 68. çalışan bir bayanım ve işim masa başı üstelik işe arabayla gidip geliyorum, anlayacağınız çok hareketli bir hayatım yok. aslında 1 aydır rejimdeyim ama sadece 1 kilo verebildim. bu kez daha fazla asılmak istiyorum. bazen göbeğimden dolayı insanlar hamilemisin diye soruyorlar. bu bile rejime başlama sebebi evet arkadaşl bu kiloları verene kadar desteklerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

abukk kardeş;
çocuklarına geçmiş olsun ama neyseki annen var çok şanslısın o konuda.
verdiğin kilo için de tebrik ederim. ee tıkırını yenilesene. ben olsam anında yenilerdim
ofis ekmegi ne ola ki

sağol canım.haklısın annemin hakkını ödeyemem.her konuda çok yardımcıdır bana Allah razı olsun ondan ve Babamdan da tabiki.tıkırımı yenilemeyi bilmiyorum. geçen sefer amore eterno arkadaşım yenilemişti sağolsun . iyi oldu hatırlattığın.kız amore nerdesin kız tıkırım ellerinden öper.ofis ekmeğide şey oluyo şekerim poşet içinde küçük avuç içi büyüklüğünde kepekli yuvarlak ekmek oluyo.işte ondan bi tane yedim.

inşallah canım benim

abukk kardeş;
çocuklarına geçmiş olsun ama neyseki annen var çok şanslısın o konuda.
verdiğin kilo için de tebrik ederim. ee tıkırını yenilesene. ben olsam anında yenilerdim
ofis ekmegi ne ola ki

nugişim saol canım.

en sinir oldugum soru hamilemisin sanane diycen morartcan karşındakinin:113::113::113::113::113::113::113:

Selam herkese merhaba bende kilo vermek istiyorum boyum 172 kilom 67-68 arası değişio. 2 sene önce diyetisyenle 72 den 63 kiloya düşmüştüm sonra sınava filan hazırlandım gece gündüz demeden yedim. 2 ay önce filan spora başlamıştım tmm vericem derken şimdide işe başladım gidemiorum spora artık biyerden başlamam ve 59 60 lara düşmem lazım fazlasında gözüm yok:) Haftada iki üç gün yürüyüş yapmaya başlıım diorum bide sağlıklı beslenme lazım. Tatlıya ölüorum resmen ama o diyet zamanında diyetisyen vücudunu çok uzun süre aç bırakırsan tatlıya bu kadar düşersin ara öğünlerini atlamazsan o kadar canın istemez demişti gerçektende o kaar yoğun düşmemiştim o sıralar tatlıya öle yani geveze bi başlangıç yaptım sanırım:) herkesee başarılar banadaaa tabiii

canım benim hoş geldin.uzun zamandır takip edip aramıza katıldığına göre en doğru yerde olduğunu da fark etmişsin demektir.hoş geldin.biz hepimiz hiç veremyeceğimizi düşünüyorduk.ama yavaş yavaş gidiyor.bizlerle olma yeterli.göreceksin faydasını.

tebrik ederim canım benim.afiyet olsun...

hoşgeldin canım bizleri takip et menülerimize bak sende zayıflarsın canım

günaydın kızlarr, nasılsınız.?? birkaç gündür giremiyorum çok yoğunuz yaaa,çalışmaktan yoruldum artık ama yediklerime dikkat ediyorum, kaçamak olrak dün kardeşimin d.günüydü bir dilim yaş pasta yidiimm, bu arada sadece 700GR vermişim ama çizelgeyi yansitmicam işimde çok şuanda zaten,hem biras daha vereyim öylee değiştireyim, ben sizi arada takip ederim artıkın,,öptümm şekerlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…