60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hava buz gibi ve bu havada kaloriferi yakmamışlar kuşlarım üşüyo. sinirlendim çok ya bu havada kalorifer yanmazmı her ay 150 lira aidat ödüyoruz ayıp ya hasta olan olur bişey olur. allah bilir kömürleri bitmiştir. allahım şu eşimin iş durumu olsada gitsek bu evden o kadar para veriyoz yaz kış böyle olmadık zamanlarda iş çıkartıyorlar. limoncuk üşüyo ya ısıtıcıyı çalıştırdım ama küçük ısıtıcı salonda çok büyük off offf gelde delirme

Herkese Selamlar,
Bende Zayıflamak istiyorum artık
2 sene önce 78 kilodan 62 kiloya kadar inebildim (bu arada boyum 1.66) fakat bu sene yine 66 kilo oldum
hedefim 55 yaz gelioo ve hala veremedim, hep başlıyorum ve bozuyorum
Burda böyle bi grup halinde olursak bırakmam belki de bende sözümü tutabilir ve kilo verebilirim diye düşündüm, bana yardımcı olabilir misiniz?
Dün başladım ve şuan iştahım yok çok şükür...
Bugün karbonhidrat diyeti yapmaya başladım... Hadi bakalım sonu iyi olur inşallah...

ayy kıyama limoncuk üşümesin.bizim burdada 1 aydan fazladır yakmıyorlar.güneşi gördükleri an bitiyor yakmak.evdede elektirikli soba kullanıyoruz.aynen seninki gibi odam çok büyük ısınmıyor.benimde fıdık kızım üşüyor.bizde deli gibi ev arıyoruz fakat urfa paris olmuş sanki en kötü ev bile 650 tl den başlıyor.acıyorum valla verilmez o evlere.şimdi okul tatilini bakleyeceğim evler boşalır büuük ihtimalle.çok zor ya ev işi canım benim....

hoşgeldin canım. elbette beraber daha güzzel oluyor. canım biz sağlıklı besleniyoruz aramızda diyetisyen kontrolunde zayıflayanlarda var. sanada tavsiyem normal bir liste yapman. bazı besinlerden uzak durarak veya kısarak yapılan diyetler kas kaybına sebep oluyo sonrasındada iki katı geri alıyorsun. önemli olan dengeli yavaş yavaş kilo verebilmek canım

benim kendi evim var aslında ama işte eşimin işine ters yerde ilde evim biz ilçede oturuyoruz. ev eski zati sıcak oluyo diye burdaydık ilk yıl iyiydi sonradan arıza çıkmaya başladı böyle olmadık zamanlarda yanmıyo filan. hava buz burda soğuk yağışlı. birde aidat ödüyoruz ona yanıyorum madem yanmıyo böyle zamanlarda yakmayacaklar aidat almasınlar bari

böyle zamanlarda çok üzülüyorum kuşlarım hastalanacak diye korkuyorum. allahtan ısıtıcı vvarda azcıkta olsa kırar soğuğu. tonton limonum hastalanmasın off offf

evet yani madem alıyorsunuz yakın yani..

günaydın canlarımmmmmmmm

nasıl keyiflerrrrrr

bugün acele çıkmam lazımdı kahvaltıda bir kase karışık meyvalı nesfit yedimmm

cimcimesude

maydanoz kürünü yaptım

sanki maydanozları da yiyecektim değil suyu ile beraberrr???

Karbonhidrat rejiminde de aç kalınmıyor... Ben önceden vermiş olduğum 16 kiloyu aç kalarak vermiştim...Öğlen 3ten sonra ağzıma bi lokma koymuyodum meyve bile... ama vücudum bu şekilde yağ depolamış :s o yüzden bende aç kalmadan rejim yapmaya karar verdim... Bu rejimde de kahvaltı klasik zaten kepek ekmeği, beyaz peynir çay kahve ne istersen... Bugün öğlen simit ayran var o da iyi tok tutar... Akşam da salata ve tavuk iyi değil mi?

hoş geldin canım.herkese aramızda yer var.burda hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluyoruz.kısa dönemli değil uzun dönemli yatırım yapıyoruz.önemli olan vermek değil.sağlıklı birşekilde vermek ve verdiğimiz kiloyu koruyabilmek değilmi.bizleri takip edersen daha iyi bilgi alabilirsin.herşeyden az öz yiyiyoruz.3 ara 3 ana öğün mutlaka var.okey..

Günaydın cicim.. Afiyet olsun..

günaydın afiyet olsun yolandacım
Sagolun tatlıcanlarım size de günaydın ve afiyet olsun

pepeti senin nikin altında "totişler küçülüyor mu ki" yazıyor ya aklıma geldi. benim totiş minibüste otobüste otururken acıyo. sanki kuyruk sokumundaki kemik batıyo yani öyle çok zayıf değilim 165 boyunda 65 kiloyum ama senelerce kocaman totişle demek ki kemikçik rahat etmiş şimdi alışamadı duruma rahatsız oluyo galiba

hugocum bende yapmak isterim bunu ama her sabah taze yapamayabilirim acaba akşamdan yapıp bütün hafta içsek olur mu ? yada her akşam bir kez yapıp sabah içsek te işe yarar mı ben meto hızlandırıcı içeceği de bunu da henüz yapmadım kilo vermemi hızlandırır mı dersin :44::44::44:

cannım işe yaramasa diyetisyenim vermezdi o konuda güveniyorum kendisine. tavsiyelerine hep uydum ben ve çok yağ verdim muhakkak işe yarar. şöyle yaparsın akşamdan hazırlarsın malzemeleri sabah kaynar suyu dökersin üzerine 3-5 dakika demlenir içersin. ben limonsuyuda koyuyorum içine başka türlü içemiyorum çünkü. ben böyle yapıyorum akşamdan malzemeyi hazırlıyorum sabah demliyorum bikaç dakika sonra içiyorum her sabah taze yapılacak dedi. sende yapabilirsin canım

Hoşbulduk :) Bakalım bende deniycem artık sizin gibi sonuç inşallah iyi olur

canlarım neruşu merak eden varsa ;
bugün erkek arkadaşı ile beraber check up yaptırmaya gideceklermiş oradan da erkek arkadaşının yeni dogum yapan ablasının bebişine gidiceklermiş akşama kadar giremeyebilirim diyor merak etmesin arkadaşlar dedi

canım benimmm tabi ki işe yaramıştır da akşamdan yapsam da işe yarar mı demek istemiştimmm..
tımam bende kalkar kalkmaz ilk iş onu koyarım ocaga ama kahvaltı için fazla ara bırakamam biliyorsun en faza 10-15 dk sonra kahvaltı yapmam gerekir umarım işe yarar önce şu malz. almam lazım rezeneyi bende sevmiyorum

canım hugocukta aç kalmaktan bahsetmedi tek malzeme diyetinden bahsetti sende protein agırlıklı besleneceksin diye dedi. sen bilirsin senin takdirin yoksa protein diyeti ilede zayıflarsın ama süt yogurt sebze de olmalı bizce.

Kızlar merhaba, bende 26 yaşında 1.63 boy kilo 67 zayıflama uğruna yapmadığım kalmadı spor yaptım bıraktım verdiğim kiloların fazlasını aldım, diyet yaptım bıraktım yine aynı bişileri yanlış yaptığımı düşünüp günlerdir araştırmasını yaptım ve çok kararlıyım bu defa lahana suyu içiyorum. Bu sabah itibariyle başladım yediklerimi azaltarak sabah aç karnına lahana suyu içtim bu bir kürmüş uygulayıp sonucu sizlerle paylaşacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…