aaaaaaaaaaaa ben hiç zorlanmıyorum içerken.tam 1 dakika çekersen tamamen ufalanıyor.şeker..ben çok rahat içiyoeum.son 4 gün kaldı sonra ara vereceğim ve tekrar 15 gün.....ilk birkaç gün dağilde 3. günden sonra etkisini gösteriyor.günde 2-3 defa büyük wc ye çıkarıyor.çok etkili oldu yaa...biraz zor oldu ama içtim
15 gün dayanabilirim galiba sonra bir hafta ara
malesef evet barışmadık.bu gidişlede barışmayız.ikimizde çok inatçıyız.ne olacak bakalım...
Sagolun tatlıcanlarım size de günaydın ve afiyet olsun
pepeti senin nikin altında "totişler küçülüyor mu ki" yazıyor ya aklıma geldi. benim totiş minibüste otobüste otururken acıyo. sanki kuyruk sokumundaki kemik batıyo yani öyle çok zayıf değilim 165 boyunda 65 kiloyum ama senelerce kocaman totişle demek ki kemikçik rahat etmiş şimdi alışamadı duruma rahatsız oluyo galiba
hugocum bende yapmak isterim bunu ama her sabah taze yapamayabilirim acaba akşamdan yapıp bütün hafta içsek olur mu ? yada her akşam bir kez yapıp sabah içsek te işe yarar mı ben meto hızlandırıcı içeceği de bunu da henüz yapmadım kilo vermemi hızlandırır mı dersin :44::44::44:
canım benimmm tabi ki işe yaramıştır da akşamdan yapsam da işe yarar mı demek istemiştimmm..
tımam bende kalkar kalkmaz ilk iş onu koyarım ocaga ama kahvaltı için fazla ara bırakamam biliyorsun en faza 10-15 dk sonra kahvaltı yapmam gerekir umarım işe yarar önce şu malz. almam lazım rezeneyi bende sevmiyorum
aaaaaaaaaaaa ben hiç zorlanmıyorum içerken.tam 1 dakika çekersen tamamen ufalanıyor.şeker..ben çok rahat içiyoeum.son 4 gün kaldı sonra ara vereceğim ve tekrar 15 gün.....ilk birkaç gün dağilde 3. günden sonra etkisini gösteriyor.günde 2-3 defa büyük wc ye çıkarıyor.çok etkili oldu yaa...
evet balım gidicem dediğim gibi biraz zaman geçsin bakıcam durumageçmiş olsun nugişim bilmiyordum baş ağrın olduğunu
canım çok sık baş ağrıların var doktor her ne kadar psikolojik desede muhakkak bi tedavisi vardır canım bana kalırsa başka bir doktora daha git canım böyle olmayacak devamlı baş ağrın oluyo
sağol ycl simGünaydın canım.. geçmiş olsun..
ve de Afiyet olsun...
canım bizde çalışıyoruz ve çocuğumuz var yanlış anlama ama zayıflamak istiyorsan bazı şeylerden fedakarlık yapıcaksın.bizde işe gitmesek bizde istediğimiz saate kadar hatta 12 ye kadar bile yatarız yani ama hayat şartları bu canımerken kalkmamın sebebiyetiiiiii işe geliyor olmam yoksa 10 dan aşagıya hıcbı kuvvet uyandıramaz benı
afiyet olsun canımGünaydın cici kızlarr..
Ben de akşam menümü yazayım..
5 yk pantılan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
öyle de kaldı ara öğün falan yapamadım..
Sözde plates de yapacaktım ama oğlum 12 ye kadar mızıl mızıldı..
Sonra da uyudum zaten..
Sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 çarliston biber
1/2 kırmızı biber
1 bardak çay
bende papatya çayı almıştım pazar günü sakinleştiriyomuş birde gerçi bende pek olmuyor ama regliylen içersen ağrı olmuyomuş galibacanım benim afiyet olsun...
canım istemiyordu.aslında sabahta hiç yapasım yoktu .arkadaşımın ısrarı ile ancak bu kadar yiyebildim.başım benimde felaket ağrıyor.kız kardeşim şimdi dediki melisa çayı çok iyi geliyormuş baş ağrısına akşam aktarın yolu göründü..1 çay kaşığı 1 fincan için dedi.5 dak.demleyip içmek gerekiyormuş.çok etkiliymiş şeker.
uyunınca 400ml su
1dilim light kepek
yarım dilimden az buğday ekmeği
1tk tahin pekmez
1kk peynir
maydonoz
dereotu
yarım salatalık
kızlarrrr bende zayıflamakk istiyorummmmm... esim dediki sabahhh 54 kiloya in bebek yapalımm.. banane benn istemiyorumm artık dedimm. benn istiyorumm artıkk cünkü o kiloya inemiceksin dedii... sonradaa hahahaa dedii..görümcelerim de zayıff hepp.. evlendikten sonra aldımm bende 13 kiloo.. görüntüme alısamadım daha bide dalga geciolarr neyse hırs yaptımm zayıflıcammm... 65 kiloyumm.. hedeff en azz 54
merhaba arkadaşlar :) diyet yapıyorum ama az önce iki tane kekide mideye indirdim. Allah akıl fikir versin bana :26::26::26:
günaydın canım gidicem doktora ama antidepresan ilacı bıraktığım için bıraktıktan sonrada ilk içtiğim günlerdeki etkisini yaparmış yani 2 hafta daha beklemem lazım devam ederse gidicem zaten doktora sağol canımgünaydın tekrar yeni gelen kızlar nugiş günaydın ycl günaydın bebişim.
kızlar baş ağrısı diyip geçmeyin devamlı olan yada belli periodlar halinde süren başağrılarınız varsa ihmal etmeyin çünküüüüü
abimin 6-7 yıl boyunca başı ağrıdı gitmediği doktor özel hastane özel muayanehane yapılmadık tahlil boynuna fizik tedaviler aklınıza ne gelrse yapıldı bütün do0ktorlar migren dediler ama migren ataklar halinde ayda yıla hafta da bi kaç kez olur abimn neredeyse hergün başı ağrıodu dayanılmaz bir ağrı yataktan kalkamıodu işe gidemiodu hiç bişi yemidou içmiodu su içse kusuyodu.
meğer hipofiz bezinde tümör varmış en son gttiğimz özel hastanede renkli mr çekildi (dopler)onda çıktı.Allah a şükür şimdi iyi ilaç tedavisi oluo 3 yıldır fln çok iyi şükürler olsun.kötü huylu bir tümör deil.
yani hepsi bunun gibi olacak deil Allah korusun .felaket tellalığı yapmamayım ama baş ağrısı diyip geçmeyin.
afiyet olsun canımgünadın kızlar. sabah kahvaltım
1 brd süt(hiç sevmiyorum sütü,zorla içtim üstüne tarçın serperek)
1 yumurta
1 dlm peynir
1 dlm ç.t.ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
kukilata kahvaltısı yine afiyet olsun canımgelelim kahvaltıcığıma
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 salatalık
1 domates
1 yeşil köy biberi
2 tk şekersiz pekmez
3 yk light yoğurt
dereotu
maydonoz
hoşgeldin canımHerkese Selamlar,
Bende Zayıflamak istiyorum artık
2 sene önce 78 kilodan 62 kiloya kadar inebildim (bu arada boyum 1.66) fakat bu sene yine 66 kilo oldum
hedefim 55 yaz gelioo ve hala veremedim, hep başlıyorum ve bozuyorum
Burda böyle bi grup halinde olursak bırakmam belki de bende sözümü tutabilir ve kilo verebilirim diye düşündüm, bana yardımcı olabilir misiniz?
Dün başladım ve şuan iştahım yok çok şükür...
Bugün karbonhidrat diyeti yapmaya başladım... Hadi bakalım sonu iyi olur inşallah...
afiyet olsun şekergünaydın canlarımmmmmmmm
nasıl keyiflerrrrrr
bugün acele çıkmam lazımdı kahvaltıda bir kase karışık meyvalı nesfit yedimmm
cimcimesude
maydanoz kürünü yaptım
sanki maydanozları da yiyecektim değil suyu ile beraberrr???
sağol yolanda evet canım merak ederdik neruşuda.canlarım neruşu merak eden varsa ;
bugün erkek arkadaşı ile beraber check up yaptırmaya gideceklermiş oradan da erkek arkadaşının yeni dogum yapan ablasının bebişine gidiceklermiş akşama kadar giremeyebilirim diyor merak etmesin arkadaşlar dedi
hoşgeldin canımKızlar merhaba, bende 26 yaşında 1.63 boy kilo 67zayıflama uğruna yapmadığım kalmadı spor yaptım bıraktım verdiğim kiloların fazlasını aldım, diyet yaptım bıraktım yine aynı bişileri yanlış yaptığımı düşünüp günlerdir araştırmasını yaptım ve çok kararlıyım bu defa lahana suyu içiyorum. Bu sabah itibariyle başladım yediklerimi azaltarak sabah aç karnına lahana suyu içtim bu bir kürmüş uygulayıp sonucu sizlerle paylaşacağım..
günaydın kıslarrrrr
akşam yemeğim
önce greyfurt suyumu içtim
4 yk kabak yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 domates
2 yk yoğurt
sabah kahvaltım
greyfurt suyu
nesfit5 yk
200ml süt
ara öğünümüde yaptım şimdi 1 adet yeşil elma
kızı da ben oluyoruummmm
valla ben merak etmeye başlamıştım nie gelmedi bu kız die msn e bakcaktım şimdi ii oldu cnm saol bebişcanlarım neruşu merak eden varsa ;
bugün erkek arkadaşı ile beraber check up yaptırmaya gideceklermiş oradan da erkek arkadaşının yeni dogum yapan ablasının bebişine gidiceklermiş akşama kadar giremeyebilirim diyor merak etmesin arkadaşlar dedi
bebişlerine geçmiş olsun cnm koştrmacadan vermişsndir kilo cnm allah önce sağlık versin gerisi olur inş.kızlar günaydıınişe başaladım ya dakika bir gol bir bebeler hastalandı.sözüm ona kreşteler ama 15 gündür annaneye yıkılmış durumdayız.iyileşmeyince bide bu arada hastaneye yatıp çıktılar.yani yerdemiyim göktemiyim zaman nasıl geçiyor.nezaman ptsi ne zaman cuma hiç anlamıyorum valla.haftasonu ayrı bir konu onu söylemiyorum bile.. bu arada 64 kilo oldum.hemde hiç dikkat edemedim .ne bulduysam onu yediğim halde.hemen sabah ne yediğimi yazayım
1 tane kepekli ofis ekmeği
1 tane küçük peynirlerden
1 kupa tarçınlı şekersiz çay
kızlar günaydıınişe başaladım ya dakika bir gol bir bebeler hastalandı.sözüm ona kreşteler ama 15 gündür annaneye yıkılmış durumdayız.iyileşmeyince bide bu arada hastaneye yatıp çıktılar.yani yerdemiyim göktemiyim zaman nasıl geçiyor.nezaman ptsi ne zaman cuma hiç anlamıyorum valla.haftasonu ayrı bir konu onu söylemiyorum bile.. bu arada 64 kilo oldum.hemde hiç dikkat edemedim .ne bulduysam onu yediğim halde.hemen sabah ne yediğimi yazayım
1 tane kepekli ofis ekmeği
1 tane küçük peynirlerden
1 kupa tarçınlı şekersiz çay
valla ben merak etmeye başlamıştım nie gelmedi bu kız die msn e bakcaktım şimdi ii oldu cnm saol bebiş
rica ederim canlarımmmsağol yolanda evet canım merak ederdik neruşuda.
valla ben merak etmeye başlamıştım nie gelmedi bu kız die msn e bakcaktım şimdi ii oldu cnm saol bebiş
bebişlerine geçmiş olsun cnm koştrmacadan vermişsndir kilo cnm allah önce sağlık versin gerisi olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?