günaydın balım afiyet olsun
hııı tabeeee sabah kavaltısını yazmış hanım akşam gene çerezleri hüplettin heraldebahsetmemişin hiç akşamdan ha hadi hesap ver bakem bi
1 kase nesfit.. 2 bardak suu.. su içemiyorum ben yaa.. hiçç canım istemiyoo. bütün gün içmesem aramamm.. doktorr su içmeden zayıflayamassın demiştii.. onunn içinn zorla içiyorumm..
bu arada elimdeki listeden tüyolar veriyim kızlarr..
* 2 kasık pilav (makarna yada bulgur) 1 dilim ekmek demekmişş.
* 1 kepce corba (mercimek tarhana gibi) 1 dilim ekmekk
-------------------------------------------------------
bir gün içerisinde:
*kaymaksız süt veya yogurt (yarım yaglı tercih sebebi) 2 bardak
*susuzz pişmiş sebze 8 yk
*yagzıs cig sebze serbest
*4 meyve porsiyon
*3 tatlı kasıgı yag
*5_6 zeytin
*yagsız et, balık,tavuk 3 köfte kadarr olcakmıss
* bide her ögün etimek inceliginde3 dilimm kepekli cavdar yada tam tahıl ekmegi veriyo. ama ben yemiyorumm.. 1 dilim kafii
ayrıca ben ekmek hakkımı yemiyim onun yerine 6 kasık pilav makarna yiyeyim demek yok.. o zaman kilo yapıo..
meyvenin porsiyonu genelde 1 taneye gelio. ama günlük 4 porsiyon meyve hakkı için de söyle bir detay var. muz,incir,üzüm,kavun,karpuz,hurma,kuru üzüm,kuru kayısı,kuru erik, kuru üzüm günlük dört porsiyondan sadece birinde tüketilmeliymişş. cünküü kan sekerini cok hızlı yükseltiormuss..
dikkatimi cekenler bunlarr. insallah faydası olurr
Kızlar birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim ..
6 kaşık z.yağlı pırasa yemeği
3 tane avuç içim kadar köfte salçalı limonlu su ile pişirdim
1 dilim tahıllı ekmek
1 kase de yoğurt.
sizlere de afiyet olsun.
Canım inan bende hiç su içmezdim inanırmısın vize haftası tam bir hafta sadece kola tükettiğimi biliyorum suyun tadına bile tahammül edemezdim o derece çok zararlı ama ozamanlar bunun bilincinde değildimAma nezaman suyu sevdim ozaman kurtuldum kilolarımdan ama önce az az başla içmeye inan bir süre sonra tadı da hoşuna gidicek su içtikce içesin geliyorsa doğru yoldasın demektir mesela ben bu saate kadar 1,5 litre su içtim sende yapıcaksın sabret manken gibi olcaz az kaldı
Kızlar birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim ..
6 kaşık z.yağlı pırasa yemeği
3 tane avuç içim kadar köfte salçalı limonlu su ile pişirdim
1 dilim tahıllı ekmek
1 kase de yoğurt.
sizlere de afiyet olsun.
kızlar diyet köfteyi nasıl yapıyorsunuz?
Kızlar 30 dk tempolu yürüdüm aralarda 9 km. hızda koştum.
gidip sıcacık duşumu da aldım yoruldum
siz 1 saat iyi dayanıyorsunuz bu aletin üzerinde yürümeye ben o kadar uzun kalamam galiba.
ama akşam yemeğinden sonra yine 30 dk. yürüyeceğim.
yani sabah ve akşam 30 ar dk. iyi değil mi ?
az önce 1 elma ve portakal yedim.
1 lt. suyumu da içtim.
kız nugi günaaaaaaaaaaaamı alıyon vallaaa
akşam menüm şöle oldu
1/3 denge sandviç ekmeği
200 ml ayran
salata(1,5 tk zeytinyağı ile)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin yidimmm
ara
1 büyük bardak süt
2 kuru kayızı
5 fıstık,3 badem:26:
ama leblebi yok dikkatini çekiveriirim
olalım valla üstüme hiçbir kıyafetim olmuo.. yeni birseyde almak istemiyorumm.. o yüzden bi esofman bi tshirt dolanıom ortalarda.. önümde iki dügün varr.. evdeki kıyafetlerim olmadıgı için mecburen alcamm.. popişim kocaman olduu.. baklım tipime uygun bişi bulabilcek miyimm.. o zaman kadar zayıflayamam cünküü
kızlar diyet köfteyi nasıl yapıyorsunuz?
Canım ben yağını az koyuyorum harcına birde ızgara'da yapmaya çalışıyorum ve kırmızı eti haftada bir kere tüketiyorum..Haftada 1 y
anladım canım.suan emzirdiğim için kırmızı et yemem gerekiyor,ama sonra azaltmalıyım bende,çünkü hamilelikten önce yaptırdıgım kan tahlillerinde triglerisit yüksek çıkıyordu .senin kilo vermeden önce mi sonra mı yüksek çıktı kanındaki yağ oranı?
kız nugi günaaaaaaaaaaaamı alıyon vallaaa
akşam menüm şöle oldu
1/3 denge sandviç ekmeği
200 ml ayran
salata(1,5 tk zeytinyağı ile)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin yidimmm
ara
1 büyük bardak süt
2 kuru kayızı
5 fıstık,3 badem:26:
ama leblebi yok dikkatini çekiveriirim
hıııı ben zaten leblebi dememiştim çerez didiydim bak zaten fıstıkla bedem de çerez sayılmıyomu ha yemişin iştesen bence leblebi gibi bunlarıda sakla sanki yerini bilmicen kocana söylede o bari saklasın çerezleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?