60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 kase nesfit.. 2 bardak suu.. su içemiyorum ben yaa.. hiçç canım istemiyoo. bütün gün içmesem aramamm.. doktorr su içmeden zayıflayamassın demiştii.. onunn içinn zorla içiyorumm..

bu arada elimdeki listeden tüyolar veriyim kızlarr..

* 2 kasık pilav (makarna yada bulgur) 1 dilim ekmek demekmişş.
* 1 kepce corba (mercimek tarhana gibi) 1 dilim ekmekk
-------------------------------------------------------

bir gün içerisinde:
*kaymaksız süt veya yogurt (yarım yaglı tercih sebebi) 2 bardak
*susuzz pişmiş sebze 8 yk
*yagzıs cig sebze serbest
*4 meyve porsiyon
*3 tatlı kasıgı yag
*5_6 zeytin
*yagsız et, balık,tavuk 3 köfte kadarr olcakmıss
* bide her ögün etimek inceliginde3 dilimm kepekli cavdar yada tam tahıl ekmegi veriyo. ama ben yemiyorumm.. 1 dilim kafii

ayrıca ben ekmek hakkımı yemiyim onun yerine 6 kasık pilav makarna yiyeyim demek yok.. o zaman kilo yapıo..

meyvenin porsiyonu genelde 1 taneye gelio. ama günlük 4 porsiyon meyve hakkı için de söyle bir detay var. muz,incir,üzüm,kavun,karpuz,hurma,kuru üzüm,kuru kayısı,kuru erik, kuru üzüm günlük dört porsiyondan sadece birinde tüketilmeliymişş. cünküü kan sekerini cok hızlı yükseltiormuss..
dikkatimi cekenler bunlarr. insallah faydası olurr

günaydın balım afiyet olsun

hııı tabeeee sabah kavaltısını yazmış hanım akşam gene çerezleri hüplettin heralde bahsetmemişin hiç akşamdan ha hadi hesap ver bakem bi

kız nugi günaaaaaaaaaaaamı alıyon vallaaa
akşam menüm şöle oldu
1/3 denge sandviç ekmeği
200 ml ayran
salata(1,5 tk zeytinyağı ile)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin yidimmm

ara
1 büyük bardak süt
2 kuru kayızı
5 fıstık,3 badem:26:
ama leblebi yok dikkatini çekiveriirim

pazar yaptım geldim yöneticiye gittim diş hekimi kendi yoktu sekreter kız vardı dedim soğuk donuyoruz dedim kömür bitmiş almamışlar alacakmısınız diyorum doğru dürüst cevapta yok. bu evden çıkmak farz oldu artık delirdim sinirden hava buz çanakkalede. bildiğin kış günü mayısın ilk haftasıda dahil böyle olcakmış
neyse öğlen yemeğimi yicem şimdi. 1 dilim çok tahıllı ekmek yağı süzülmüş ton balığı ve sirkeli salata yaptım. domates yeşilsoğan marul koca bir tabak salata oldu

Kızlar birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim ..

6 kaşık z.yağlı pırasa yemeği
3 tane avuç içim kadar köfte salçalı limonlu su ile pişirdim
1 dilim tahıllı ekmek
1 kase de yoğurt.

sizlere de afiyet olsun.

Canım inan bende hiç su içmezdim inanırmısın vize haftası tam bir hafta sadece kola tükettiğimi biliyorum suyun tadına bile tahammül edemezdim o derece çok zararlı ama ozamanlar bunun bilincinde değildimAma nezaman suyu sevdim ozaman kurtuldum kilolarımdan ama önce az az başla içmeye inan bir süre sonra tadı da hoşuna gidicek su içtikce içesin geliyorsa doğru yoldasın demektir mesela ben bu saate kadar 1,5 litre su içtim sende yapıcaksın sabret manken gibi olcaz az kaldı

Son düzenleme:
sporumu yaptım,40 dk yürüdüm,son 10 dk süppeeerrr ter attım,harikaydı

yalnız duştan sonra bayılcaktım nerdeyse,hemen 1 armut yedim,kendime geldim

öğle yemeğimi 1 saat kadar sonra yiycem,kahvaltıyı geç yapmıştım çünkü,
su 1,5 lt içildi,şimdilik bu kadar

AFİYET OLSUNGüzel bir seçim olmuş ama salçayı çok az ilave edersen daha iyi olur gerçi biliyorsundur ama genede söylemek istedim

öğlen yemeğim
bezelye yemeği
pilav (almadım)
domates salatası evden getirip malzemeyi işyerimde yaptım
cacık
2 dilim kepek ekmek

olalım valla üstüme hiçbir kıyafetim olmuo.. yeni birseyde almak istemiyorumm.. o yüzden bi esofman bi tshirt dolanıom ortalarda.. önümde iki dügün varr.. evdeki kıyafetlerim olmadıgı için mecburen alcamm.. popişim kocaman olduu.. baklım tipime uygun bişi bulabilcek miyimm.. o zaman kadar zayıflayamam cünküü

kızlar diyet köfteyi nasıl yapıyorsunuz?

Canım ben yağını az koyuyorum harcına birde ızgara'da yapmaya çalışıyorum ve kırmızı eti haftada bir kere tüketiyorum..Haftada 1 yada 2 kerede(beyaz et olarak) balık tüketiyorum oda fırında buda fazlasıyla yeterli oluyor çok fazla et tüketimi yararından çok zarara sebep olur ona dikkat edilmesi şart benim kanımda yağ oranı yüksek çıktığında doktor uzun süre kırmızı et yememi yasakladı.....

canım bu konularda hogocuk uzman aslında,bende bildiklerimi paylaşayım.bu tür tempolu yürüyüşlerde yağ yakımı 20 dk dan sonra başlıyor,sen sabah ve akşam 30 ar dk yürüyünce, 20ser dakikası ısınmaya gitmiş gibi oluyor,yani mantıklı olan tek seferde yürümek 45-60 dk arası.ben şimdilik 40 dk yürüyorum,gecen hafta başladım 30 dk ile ,bu kadar arttırdım,60 a kadar çıkarım inş.,
yürüyüş bandı sıkıcı gercekten,ben tv karsısında zaplayarak vakit geçirmeye calısıyorum.
yanlıs anlama,senin yaptıgın da faydalıdır mutlaka,ama tek sferde uzun süre yürümek yağ yakımı için daha iyi sanırım

hıııı ben zaten leblebi dememiştim çerez didiydim bak zaten fıstıkla bedem de çerez sayılmıyomu ha yemişin işte sen bence leblebi gibi bunlarıda sakla sanki yerini bilmicen kocana söylede o bari saklasın çerezleri

Hiç merak etme istediğin kiloya ulaşıcaksın yeterki kendine güven gerisi çok kolay gelir...Biraz irade biraz moral depola tamamdır...Bu düğünlerde olmassa diğer düğünlere daha önümüzde uzun yıllar var Allah izin verirse...Çok güzel olucaz eminim ki zaten biz bayanlar çok güzeliz

kızlar diyet köfteyi nasıl yapıyorsunuz?

ben hiç diyet köfte yapmadım ama içine bayat ekmek koyma yağsız et kullan ızgarada yap al sana diyet köfte zaten normal az yağlıda olsa ızgarada pişirmen bile diyet gibi olur bizim elektrikli ızgaramız var herşeyi onda yapıyoruz balık et tavuk köfte çok güzel oluyor.

şu fıstıkları bademleri yeme artık famircan

ben emziren anne diyetine tam uymaya karar verdim,sen de kendine uygun bir diyet bul ve tam uy bakalım fayda etcekmi.
birde hugonun göbek eriten çayını yapıyormusun,başladınmı

anladım canım.suan emzirdiğim için kırmızı et yemem gerekiyor,ama sonra azaltmalıyım bende,çünkü hamilelikten önce yaptırdıgım kan tahlillerinde triglerisit yüksek çıkıyordu .senin kilo vermeden önce mi sonra mı yüksek çıktı kanındaki yağ oranı?[/QUOTE]

Kilo vermeden önce yüksek çıkmıştı canım doktor yaşına göre tehlikeli demişti uzun süre yemedim kilo verdim biraz ilaç kullandım sonra dengelendi..Senin durumun farklıymış tabi canım ama nugya nın da dediği gibi yağsız et ile yapabilir ızgarada da pişirdiğinde çok daha iyi olur

Son düzenleme:

eeeeeeeeeeeee kızlar ben ne yapayım eşim çerezçi evle dükkan yanyana bende dükanda duruyorum bazen çok zor çooooook çeşit bak,bak yeme ahhhhhh ahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…