60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen 7-8 yk kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
salata
yoort yarım bardak( çok şiştim aslında uygundu yediklerim ama cok mu olmuş sizce):26::26::26::26:

anladım canım. ne bileyim arkadaş birden öyle yazınca eyvah dedim

hem köftenin suyundan hiç yemedim zaten yağ bile koymadım

4 kaşık pirinç pilavı
salata
yoort yarım bardak( çok şiştim aslında uygundu yediklerim ama cok mu olmuş sizce):26::26::26::26:

tabii ki çok olmuş. canım kuru fasülyeden 4 kaşık
pirinç pilavı zaten uygun değil :97:
bulgur pilavı bile sadece 2 kaşık yiyoruz ..
2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe
4 kaşık fasülye 1 dilim ekmeğe denkmiş..

yine de afiyet olsun benim de ilk başlarda böyle hatalarım oldu

:86: :86:

canımcım şaka maka benim burdan öğrenecek çok şeyim var.

bunu da bilmiyordum ama ben yine de yemiyeyim

dayanamıyorum ve ard arda tabak tabak yiyorum yani ekmekten düşerim lafı hak getirsin

4 kaşık pirinç pilavı
salata
afiyet olsun canım benim.fasulye azıcık fazla ama oda önemli değil.baklagilleri 4-5 kaşık felan yiyiyoruzda ,gayet iyi ekmek yememişsin pilavda o yüzden iyi.
afiyet olsun şeker.
afiyet olsun canım benim.

merhaba hanımlar,
sabah cornflakes+yoğurt, öğlen makarna yedim akşama da fırında tavukla yanında salata yiyeceğim.. nasıl sizce

tatlışım bu daha da iyi . çünkü hergün dayanamaz mışım gibi geliyor yani şu an için.

ama bantdan iniyorum basenlerim pıtır pıtır atıyor nasıl mutlu oluyorum

zaten düşük hızda yürüyemiyorum 5 ve üzeri kullanıyorum.

arada 8-9 km. de koşuyorum sonra tekrar yürüyorum.

zamanla süreyi uzun tutmaya çalışacağım.

merhaba arkadaşlar

burası çok yoğundu

daha yeni girebildim

öğle yemeğimi yedim

*bir kepçe sebze çorbası
*1 kk tavuk sarma (içinde ıspanak vardı)
*2 yk zeytinyağlı bamya
*yoğurt ve salata
*ekmek yok

afiyet olsun cnm miktarlarınıda yazarsan daha çok yardımcı olmaya çalşırız kremalı olmasa çorban olurdu.birde patataese dikkat zira kendileri nişasta deposuuuuuuu.yasak deil ama sınırlı tüketmekte fayda var

4 kaşık pirinç pilavı
salata
afiyet olsun cnm.sebze yemeklerini 7-8 kaşık yiyebilirz ama bakliyat 7-8 kaşık ben normalde de yiyemezdim 4-5 kaşık yeterli bence genelde kızlarda öle yiyo.pilav da ekmek hakkından düşebilrsin öle yapıoruz biz.şimdi 2 dilim yemiş oldun sabah da kaç yediysen topla akşam ona göre yersin yada yemezsin.yani toplamda bu kadar yemeği ben çatlasam yiyemem ama kişiye göre değişebilr.

aynen cnm bitrdiğin zman azıcık bi otur kenera her yerin pıt pıt atıyor özellkle basenler kalçalar bende süper mutlu oluorum :)

afiyet olsun cnm ama bana az geldi 1 kk tavukdan ne olurki.4-5 kaşık yiyebilrdin.yada bamyadan öle 4-5 kaşık yiyebilrdn ekmekde yememişsin .:44:

benim öğle yemeciğim

1.5 kepçe mercimek çorbası

4-5 kaşık kuşbaşı etli pırasa

2 kaşık light yoğurt

1 dilim ruşeymli ekmek

1 tane taze sarımsak

öğle yemeğim
1tane el büyülüğünde tavuk şinitzel yanında 2 yk patates kavurma
mevsim salata(yağsız) yedim.patates olduğu için ekmek yemedim.
yoğurt da vardı.yoğurdumu yemedim yanıma aldım saat 15.00 de ara öğün olarak yiiceem.
şimdiye kadar 1 lt su içtim.yatana kadar 3 lt ye tamamlamaya çalışacağım.

1 kase mercimek çorba
5 yk et kavurma
2 yk çoban salata(okadar koydukları için okadar)
1 dlm kepek ekmeği

yidimmmm

arada
1 elma yicemmmm

okulda
200 ml ayran
3/2 denge sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir olicikkk

az önce karşı komşum geldi bana kahve içmeye gelicelkmiş biraz etrafı toplayım bişiler ayarlıyım görürürşüz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…