canım salça yada başka bişi hiç bişi yasak deil neden yasak olsun
yasak masak dierek kendimizi iiice zor sokuoruz öle düşünme biz diyette deiliz bir süre diyet yapıp bırakacak deiliz biz burda sağlıklı beslenmeyi öğrenirouz
ömür boyu uygulayacağımız şeyleri öğrenioruz salça tuzlu fln olabileceği için demiştir belki arkadaşımız ama bence çok faydalı hele ev salçaları katkı maddesiz domatesten daha faydalı ne olabilr likopen deposu kan yapıcı özelliği yüksek.bence zararlı deil.
unutmayın kızlar burda diyet yok sağlıklı beslenme var güzel alışkanlıklar edinme varkendimizi öle aman diyet yapıorum bana yaklaşmayın moduna sokmayalım kendimizi psikolojimizi bozup yormayalım
öğlen 7-8 yk kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
salata
yoort yarım bardak( çok şiştim aslında uygundu yediklerim ama cok mu olmuş sizce):26::26::26::26:
bu çayı diyetisyenim verdi. kullananlar çok memnun kalmış. sabahları aç karnına demlenip içilecek bir su bardağından biraz büyükçe bir bardak olacak. bir hafta içilecek bir hafta içilmeyecek böyle kullanılacak bir hafta için diğer kafta içmeyin diğer hafta için. kesinlikle tatlı şeker olmayacak hamurişi kızartma sağlıksız şeyler ve kaçamaklar olmayacak. her sabah demlenecek taze olarak içilecek
malzemeler:
1-2 tane avakado yaprağı
1 çay kaşığı yeşilçay
1 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
1 çay kaşığı rezene tohumu
bunları 1-2 dakika kaynat 3-5 dakika demle sabah aç karnına kahvaltıdan önce iç
tarif bu kılzar. aynen dediğim gibi 1 hafta içilecek diğer hafta içilmeyecek. diyet ve sporla işe yarıyormuş kullannalar memnunmuş göbek yağlarına iyi geliyormuş ama tatlı yok. şekerde hiç kullanılmayacak. yapay tatlandırıcı sakarin filanda yok. çay kahve şekersiz içilecek artı gün aşırı tempolu yürüyüş. bir gün yürüyüş diğer gün pilates yapılırsa daha çok işe yarar. ben içmeye başladım bu hafta içeceğim
öğlen 7-8 yk kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
salata
yoort yarım bardak( çok şiştim aslında uygundu yediklerim ama cok mu olmuş sizce):26::26::26::26:
tatlım neden yemiosun kısır çok faydalı bi yiyecek. yağını az koyarsan içine bol yeşillk koyarsan süper olur 2 yk nı bir dilim ekmek olduğuna göre ekmek hakkından düşerek yiyebilriz cnm ben kilo verme dönemlerinde de kilo koruma dönemimde de bu şeklde yedim hep
afiyet olsun canım benim.fasulye azıcık fazla ama oda önemli değil.baklagilleri 4-5 kaşık felan yiyiyoruzda ,öğlen 7-8 yk kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
salata
afiyet olsun şeker.Merhaba kızlar..
nasılsınız.. Gene yoğun bir gün oluyor, buraya çok bakamıyorum..
Öğle yemeğimi şimdi yedim daha..
1 dilim denge ekmek
5 yk barbunya
1 pt salata
bide kaçamak yaptımirmik helvası vardı çatalın ucuyla aldım...
1 çay kaşığı kadardır...
afiyet olsun canım benim.Ara öğünüm
Bir tane yeşil elma
15 dakika sonra yeşil çay
Ve toplam 2 litre su içtim
Öğlen yemeğim
Kremalı Domates Çorbası
Brokoli salatası
Yoğurtlu semizotu
(Bir tane)Fırında patates(kara biber eşliğinde)
konyalımıısn hemşerim bende konyalıyım ama isanbulda yaşıorum
cnm tansiyon düşüklüğün varsa dikkat et sıcak su duş tansiyonu dahada düşürür bayılacak gibi oldum dedin de ondan dedim.benm tansiyonum normalde hep düşüktr duşa girip çıkınca iice düşer bende hep bauılcak gibi olurum hemen tuzlu bişiler yada meyve fln yerim.aklında olsunspor içinde tebrkler
cnm diyet deil yani normal içine koyduğun malzemeler aynı ama ben yağlı kağıtta yada patateslerin üzerinde fırında yapıorum kızartma pek yapmam ama eşim için yaptığımda kendimnkileri 1 tk yağ ile teflonda ypıorum hiç yapışmıo kısık ateşte.
cnm hugocuğun dediğide benm uzmanlardan duyudğumda şöledir.en iyi spor yağ yakmak için haftada 3 gün (1 er gün araile) en az 45 dk.en fazla 1 saat tempolu yürüyüş.bantta yürümek içinse 4.5 -5.5 arası ideal cnm.bhergün veya uzun süreli yapılan sporlar vücudu yoruyor ve insanı bitkin hale getiriyor oysa böylesi çok daha faydalı.bende ilk başlarda hep böle yaptım bu ara ara verdim kardio ya tekrar başlıycm inşallah yürüyüşe.pilatese devam ama herzman
canım teşekkür ederim
afiyet olsun cnm miktarlarınıda yazarsan daha çok yardımcı olmaya çalşırız kremalı olmasa çorban olurdu.birde patataese dikkat zira kendileri nişasta deposuuuuuuu.yasak deil ama sınırlı tüketmekte fayda varAra öğünüm
Bir tane yeşil elma
15 dakika sonra yeşil çay
Ve toplam 2 litre su içtim
Öğlen yemeğim
Kremalı Domates Çorbası
Brokoli salatası
Yoğurtlu semizotu
(Bir tane)Fırında patates(kara biber eşliğinde)
afiyet olsun cnm.sebze yemeklerini 7-8 kaşık yiyebilirz ama bakliyat 7-8 kaşık ben normalde de yiyemezdim 4-5 kaşık yeterli bence genelde kızlarda öle yiyo.pilav da ekmek hakkından düşebilrsin öle yapıoruz biz.şimdi 2 dilim yemiş oldun sabah da kaç yediysen topla akşam ona göre yersin yada yemezsin.yani toplamda bu kadar yemeği ben çatlasam yiyemem ama kişiye göre değişebilr.öğlen 7-8 yk kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
salata
tatlışım bu daha da iyi . çünkü hergün dayanamaz mışım gibi geliyor yani şu an için.
ama bantdan iniyorum basenlerim pıtır pıtır atıyor nasıl mutlu oluyorum
zaten düşük hızda yürüyemiyorum 5 ve üzeri kullanıyorum.
arada 8-9 km. de koşuyorum sonra tekrar yürüyorum.
zamanla süreyi uzun tutmaya çalışacağım.
merhaba arkadaşlar
burası çok yoğundu
daha yeni girebildim
öğle yemeğimi yedim
*bir kepçe sebze çorbası
*1 kk tavuk sarma (içinde ıspanak vardı)
*2 yk zeytinyağlı bamya
*yoğurt ve salata
*ekmek yok
afiyet olsun cnm ama bana az geldi 1 kk tavukdan ne olurki.4-5 kaşık yiyebilrdin.yada bamyadan öle 4-5 kaşık yiyebilrdn ekmekde yememişsin .:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?