60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerden bulim kzızzzzzzz,öfffffffffff bi zevkim şu kuruyemişler yaaaa ne tatlı yiyom ne çikolata yiyommmm,offfffffffff ama yememem lazımmmm,yimicimmmmmmmmmmmmmm

osmanlı tarihinden 85 almışımmmmmmmmm:92:kilo verip don gömlek sallıyamıyom bari notlarıma sallıyım

ara öğünde 1 portakal beş badem beş antep fıstığı ve bir şişe madensuyu
misafir lerim daha gelmedi gelselerde şu ikramlar gözümün önünden gitse hepsi inşallah biter eşime kadar kalsın yoksa halim duman yapmasan aramıyorsun yada ümit yok oluyor elinin altında olunca azazda olsa çöpleniyor insan:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18:

1 kase mercimek çorba
5 yk et kavurma
2 yk çoban salata(okadar koydukları için okadar)
1 dlm kepek ekmeği

yidimmmm

arada
1 elma yicemmmm

okulda
200 ml ayran
3/2 denge sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir olicikkk

:44::26: nugi gene kesin buldu bişey menüme diyosun dimiiiiiii demicem bişey iyi afiyet olsunnn:82:

ayy kabaklı semizotu yemeğim mis gibide koktu
aslında şöyle oldu. evde bir kabak var başka yok tek başına az gelecek bende semizotu aldımdı beraber yapıverdim işte. azcık bulgur konsa veya kabuklu pirinç dahada güzel olur ama ben koymadım karbonhidrat ölçüm karışmasın diye :81:
bu çay karnımı acıktırıyor içim kıyılıyii

kız karnımız acıktırıyosa ben yapmiiimmmm yaa,açlığa dayanamıyorummmm

:44::26: nugi gene kesin buldu bişey menüme diyosun dimiiiiiii demicem bişey iyi afiyet olsunnn:82:

az mı buldun kız geeneee,ya allah Allah o kadar veriyolar ben napim.aslında 4 yk kadar et vardı ama 1 ykda arkadaşın tabağından aldım pek et sevmiyoda,nidem yani nidem de bakem banaaaaa

güzelim doyduysan nemutlu miğdeyi küçülyüyorsun bıravo

eşinin kuruyemiş dükkanımı var. ben bi aktarların kokusuna bayılırıım birde kuruyemişçilere. çok çeşitli rengarenk şeyler oluyo birde taze çekilmiş leblebi kokusu sonra taze çekilmiş kahve kokusu filan bayılıyorum

az mı buldun kız geeneee,ya allah Allah o kadar veriyolar ben napim.aslında 4 yk kadar et vardı ama 1 ykda arkadaşın tabağından aldım pek et sevmiyoda,nidem yani nidem de bakem banaaaaa

nitcen kadına diyecen az daha koy diye. ses edemez söyle sen.

beyazinci demin sordum yine sorayım sen blackandwhitenin annesimisinn

aaaaaaaaaaa öylemiymiş ne güzell,ben,im annemde takılsa keşke pek zevkli olurdu heeeeeeee
bende yakında kızımla beraber katılcam sanırım,göbüşü şişmeye başladı benim kızında

arkadaşlar leblebinin kalorisi düşük demi. niye soruyorum ara öğünlerde yenir diye çok tok tutuyo
eskiden çocukken minnak kutuda altta leblebi tozu üstte kaymak vardı yerdik hep

arkadaşlar leblebinin kalorisi düşük demi. niye soruyorum ara öğünlerde yenir diye çok tok tutuyo
eskiden çocukken minnak kutuda altta leblebi tozu üstte kaymak vardı yerdik hep

düşük ama şişiriyo be hügocum bide bağımlılık yapıyo dermişimmmmmmmmmmm,takılma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…