60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ya çok fena başım dönüyordu.ellerim titriyordu tansiyonumu ölçtürdüm...küçük 4 büyük 7 olmuştu...tuzlu ayran içtim.şimdi 6-8 oldu...evin anahtarı yanımda olmadığı için gidemedim.mecburen mesai bitimini bekleyeceğim.

tatloş sen az yiyosun ama ondan oluyo işte. sporda yapıyorum diyosun olmaz yemen lazım böyle azcık azcık yersen spoda var hem böyle tansiyonun düşer devam edemezsin birde kas kaybedersin. sebze yemeklerin 6-7 kaşık ye et yemeklerin 3 köfte kadar ye. bir köfte bir avuç içi hayasını tam daire şeklinde dolduracak kadar oluyo kkorkma sporda var verirsin biz böyle verdik verilmeseydi bizde veremezdik iştahım yok demiceksin olmasada yiyeceksin

geçmiş olsun tatlım bence az yiyorsun ondan düşük olabilir tansiyonun. biraz daha kuvvetli ye bence kilo yu yavaş ver ama saglıklı ol

Kızlar marketten geldik oğlumla
2 kez gidip geldim bebek arabasının altını doldurduk

şimdi de tarçınlı sütümü içiyorum .
oğlum da tost yiyor.

bu arada hande yener den uzaylı yı dinliyorum dinlediniz mi insanın dans edesi geliyor

geçmiş olsun tatlım bence az yiyorsun ondan düşük olabilir tansiyonun. biraz daha kuvvetli ye bence kilo yu yavaş ver ama saglıklı ol

yok canım ya bence yemekten değil az yemedimki öğlen gayet güzel yedim...artık siresten mi yoğunluktan mı bilemdim.başım halen dönüyor...ben biraz fazla hassasım kafama birşeyleri çok takıyorum.ama bu kilo asla değil.

kızlar şu haftasonu düzenimin bozulması bana haftaiçi iki güne mal oluyor. haftasonları normal düzen yemege dönüyorum.. aslında o eski düzen yemeklerde doyuyorum şişiyorum yine yiyorum
haftaiçi günde mutlaka 3 fincan yeşilçay içiyorum iştahımı kesiyor ama haftasonu içmiyorum
haftaiçi günde en az 2-2,5 litre su içiyorum ama haftasonları içmiyorum
sonrada kilo vereceğim yerde pazartesi salı hatta çarşamba haftasonu şişkinliğimi atmakla geçiyor. yaa kendime bunu nasıl yapıyorum yaa ooof of

hugocuğum yemekten değil bence çünkü aç kalmıyorum.doyuyorum...canım sıkıldı biraz ondan kafaya taktım gene ondan oldu.bence çok kafaya taktım sanırsam...çok çabuk kırılıyorum.çokta üzülüyorum.malesef bu huyumdan nefret ediyorum.kendime kızıyorum ama beceremiyorum azıcık vurdum duymaz olmayı...arkadaşın biride iyice tepemi attırdı.allahm cahillik ne kadar kötü birşey.burda ganiyle var..:84:

üzüntüden tansiyon çıkar pek düşmez
bugün güzel yesen bile bikaç gündür az yediğini görüyodum ben dedimdi sanada o yüzden güçsüz kalmışsındır. geçen bendede olduydu değişik spor uyguladım 2 saat sonra bayılacak gibi oldum

sabah kahvaltıdan sonra aralarda
6 badem iki kayısı yedim
ögle yemegi
bir kepçe mercimek çorba
1 kk balık
bol salata yedim

15:00 te arada 20 sarı leblebi 2 kayısı daha yedim. sanırım 4 porsiyon meyve böle bitiyor dimi sabah ta bir incir yemiştim bir adette hurma

17.30 gibi akşam yemeginde ton balıgı ve ögleden kalan bir miktar esktra balıkla akşam yemegi yapacam ekmek yemicem akşam evde de yogurt yerim ne zamandır yogurt yemiyorum
artık akşam yemeklerinde tavuk balık köfte + salata olacak başka bişi yersem agır oluyor böyle daha doyurucu bence

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhabalar

2 gündür işim çok

giremedim fazla

hugocuk iyiki burdasın canım
az önce annemle konuştum da, zatürre başlangıcı nedeniyle hastaneye yatıracaklarmış, korktum ben de
sen atlatmışsın ya sana bi sorayım dedim

doktro iğne vermiş 20 tane, annem iğneleri olmak istemediği için hastaneye yatmak istemiş, bana böyle söyledi ama inşallah daha kötü bişi yoktur

benim düşük tansiyon var asla çıkmaz herzaman ne olursa olsun düşer.çıktığını görmedim.en yüksek tansiyonum.8-10 dur.şimdi elmamı yiyiyorum....

arkadaşlar leblebinin kalorisi düşük demi. niye soruyorum ara öğünlerde yenir diye çok tok tutuyo
eskiden çocukken minnak kutuda altta leblebi tozu üstte kaymak vardı yerdik hep
yok cnm bende hep yiorum birde geçen bir beslenme uzmanı sölemişti tv de leblebide başka bir besin maddesinde bulunmayan bişi varmış neydi neydi adını unuttumm melonomin mi ne öle bişi:44:vücut için çok faydalı bişiymiş yemek lazım arada abartmadan
man cnm dikkat et kendine yediklerinden deil diosan eşinle olan sorunamı sıkıldın yoksam.sıkma canını düzelir nasıl olsa.ben tansiyon düşüklüğü yaşayan biri olarak bilirim ne dmek olduğunu normalde bile benm tansiyonum 9-5 flndır bazen 10-6 fln olur bende bilirim yaz aylarında 7-4 tansiyonlarda olduğumudikkat et bişiler ye meyve fln yada tuzlu ayran iç yada maden suyu

yok cnm yaa.abartmayalım bence bu kadar ben salça da koyuorum tuz da atıorum gayette güzel kilo verdim bence asıl böle şartlandırdığımız zman kilo veremeyiz ben bunu çok yaşadım aman bu yenirmiki bu yenmezmiki demek yerine herşeyden kararında ölçülü yemek bence en güzeli zararlı şeyleri zaten yem,ioruz yememeye çalışıoruz yerine alternatifler üretioruz (patates kızartması yerine fırında baharatlı patates gibi)ama onun dışında da salçanın tununa kadar takarsak bence çok işimiz var .benm nacizane fikrim bu.
ben kilo verirken ayıptr sölemesi iskender de yedim urfa da adana da hatta 1-2 dilim pizza yedim önemli olan ne yediğini bilmek ve dengelemek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…