hoş geldin canım benim çok geçmiş oldun...çok üzüldüm yaa.kızlar merhabalar
2 gündür işim çok
giremedim fazla
hugocuk iyiki burdasın canım
az önce annemle konuştum da, zatürre başlangıcı nedeniyle hastaneye yatıracaklarmış, korktum ben de
sen atlatmışsın ya sana bi sorayım dedim
doktro iğne vermiş 20 tane, annem iğneleri olmak istemediği için hastaneye yatmak istemiş, bana böyle söyledi ama inşallah daha kötü bişi yoktur
hoş geldin canım benim çok geçmiş oldun...çok üzüldüm yaa.
kızlar merhabalar
2 gündür işim çok
giremedim fazla
az önce annemle konuştum da, zatürre başlangıcı nedeniyle hastaneye yatıracaklarmış, korktum ben de
doktro iğne vermiş 20 tane, annem iğneleri olmak istemediği için hastaneye yatmak istemiş, bana böyle söyledi ama inşallah daha kötü bişi yoktur
yok cnm bende hep yiorum birde geçen bir beslenme uzmanı sölemişti tv de leblebide başka bir besin maddesinde bulunmayan bişi varmış neydi neydi adını unuttumm melonomin mi ne öle bişi:44:vücut için çok faydalı bişiymiş yemek lazım arada abartmadan
man cnm dikkat et kendine yediklerinden deil diosan eşinle olan sorunamı sıkıldın yoksam.sıkma canını düzelir nasıl olsa.ben tansiyon düşüklüğü yaşayan biri olarak bilirim ne dmek olduğunu normalde bile benm tansiyonum 9-5 flndır bazen 10-6 fln olur bende bilirim yaz aylarında 7-4 tansiyonlarda olduğumudikkat et bişiler ye meyve fln yada tuzlu ayran iç yada maden suyu
yok cnm yaa.abartmayalım bence bu kadar ben salça da koyuorum tuz da atıorum gayette güzel kilo verdim bence asıl böle şartlandırdığımız zman kilo veremeyiz ben bunu çok yaşadım aman bu yenirmiki bu yenmezmiki demek yerine herşeyden kararında ölçülü yemek bence en güzeli zararlı şeyleri zaten yem,ioruz yememeye çalışıoruz yerine alternatifler üretioruz (patates kızartması yerine fırında baharatlı patates gibi)ama onun dışında da salçanın tununa kadar takarsak bence çok işimiz var .benm nacizane fikrim bu.
ben kilo verirken ayıptr sölemesi iskender de yedim urfa da adana da hatta 1-2 dilim pizza yedim önemli olan ne yediğini bilmek ve dengelemek bence.
yok cnm bende hep yiorum birde geçen bir beslenme uzmanı sölemişti tv de leblebide başka bir besin maddesinde bulunmayan bişi varmış neydi neydi adını unuttumm melonomin mi ne öle bişi:44:vücut için çok faydalı bişiymiş yemek lazım arada abartmadan
man cnm dikkat et kendine yediklerinden deil diosan eşinle olan sorunamı sıkıldın yoksam.sıkma canını düzelir nasıl olsa.ben tansiyon düşüklüğü yaşayan biri olarak bilirim ne dmek olduğunu normalde bile benm tansiyonum 9-5 flndır bazen 10-6 fln olur bende bilirim yaz aylarında 7-4 tansiyonlarda olduğumudikkat et bişiler ye meyve fln yada tuzlu ayran iç yada maden suyu
yok cnm yaa.abartmayalım bence bu kadar ben salça da koyuorum tuz da atıorum gayette güzel kilo verdim bence asıl böle şartlandırdığımız zman kilo veremeyiz ben bunu çok yaşadım aman bu yenirmiki bu yenmezmiki demek yerine herşeyden kararında ölçülü yemek bence en güzeli zararlı şeyleri zaten yem,ioruz yememeye çalışıoruz yerine alternatifler üretioruz (patates kızartması yerine fırında baharatlı patates gibi)ama onun dışında da salçanın tununa kadar takarsak bence çok işimiz var .benm nacizane fikrim bu.
ben kilo verirken ayıptr sölemesi iskender de yedim urfa da adana da hatta 1-2 dilim pizza yedim önemli olan ne yediğini bilmek ve dengelemek bence.
annen kaç yaşında canım. birde artık sigara içilen ortamda bile kalmasın. birde zaturre geçtikten sonra pnomokok aşısı olsun. tekrarlar durur çünkü çok sinsi bişey güçsüz kaldınmı yakalıyokızlar merhabalar
2 gündür işim çok
giremedim fazla
mrb bebeişim çok geçmiş olsun anneciğine hastane daha iyi olur belkş daha iyi bakılır kontrol altında olur hemde.
sağol canım
ya inşallah kötü bişi yoktur
kardeşimle ikimize saçma geldi iğne olmayım hastaneye yatayım demesi, tamam hemşirelerin nasıl iğne vurduğu da malum, geçen iki tane vurmuşlar hala geçmedi acısı o yüzden istemedim iğneleri diyo ama ne bileyim bize saçma geldi böyle demesi, allah korusun bizden bişi mi saklıyo diye düşündük, ikimiz de farklı yerlerdeyiz çünkü
tarçınlı cevizli bi kek yaptım ayıptr sölemesi çoğunu kepekli un azını normal un koydum.şekeri yağı az.bi de evi topladım süprdüm bide sileyim şöle
aramda mecbur bir dilim kek ve kahve olucak komşumun yanında yemem lazım
annen kaç yaşında canım. birde artık sigara içilen ortamda bile kalmasın. birde zaturre geçtikten sonra pnomokok aşısı olsun. tekrarlar durur çünkü çok sinsi bişey güçsüz kaldınmı yakalıyo
sağol canım
kardeşimle ikimize saçma geldi iğne olmayım hastaneye yatayım demesi, tamam hemşirelerin nasıl iğne vurduğu da malum, geçen iki tane vurmuşlar hala geçmedi acısı o yüzden istemedim iğneleri diyo ama ne bileyim bize saçma geldi böyle demesi, allah korusun bizden bişi mi saklıyo diye düşündük, ikimiz de farklı yerlerdeyiz çünkü
geçmiş olsun canım,allah şifa versin....
ohh canım afiyet olsun benim yerime de ye.
diyete başlamadan önce nescafe yanında keki çok yerdim.
şimdi de yapıp buzluğa atıyorum ama yimiyorum
sağol canım
kızlar merhabalar
2 gündür işim çok
giremedim fazla
Hmm şimdi anladım... yanlız bu ne biçim karbonhidrat dieti bilmiyorum yoğurtta var peynirde sebze de :s İnşallah kilo verebilirimcanım hugocukta aç kalmaktan bahsetmedi tek malzeme diyetinden bahsetti sende protein agırlıklı besleneceksin diye dedi. sen bilirsin senin takdirin yoksa protein diyeti ilede zayıflarsın ama süt yogurt sebze de olmalı bizce.
keki çokmu seviyosun. eğer istersen yiyebilirsin sırrı var. sırrı bende
keki çokmu seviyosun. eğer istersen yiyebilirsin sırrı var. sırrı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?