60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin canım benim çok geçmiş oldun...çok üzüldüm yaa.

tarçınlı cevizli bi kek yaptım ayıptr sölemesi çoğunu kepekli un azını normal un koydum.şekeri yağı az.bi de evi topladım süprdüm bide sileyim şöle
aramda mecbur bir dilim kek ve kahve olucak komşumun yanında yemem lazım

kızlar akşam yemeğinde bol yeşillikli salata yeşil soğanlı beyaz peynirli

1 kase de terbiyeli şehriye çorbası düşünüyorum. Nasıl olur ? :97:

ay kendi başıma olunca canım hiç yemek istemiyor ama mecbur olduğumdan yiyorum. :44:

Giresun normalde hep bulutlu olur ama bu son 3 gündür aşırı kasvetli

akşam olduğunda içime sıkıntı geliyor.

Allah tan bugün Cemile var oturup onu izliceeeem

hoş geldin canım benim çok geçmiş oldun...çok üzüldüm yaa.

sağol canım
ya inşallah kötü bişi yoktur
kardeşimle ikimize saçma geldi iğne olmayım hastaneye yatayım demesi, tamam hemşirelerin nasıl iğne vurduğu da malum, geçen iki tane vurmuşlar hala geçmedi acısı o yüzden istemedim iğneleri diyo ama ne bileyim bize saçma geldi böyle demesi, allah korusun bizden bişi mi saklıyo diye düşündük, ikimiz de farklı yerlerdeyiz çünkü

mrb bebeişim çok geçmiş olsun anneciğine hastane daha iyi olur belkş daha iyi bakılır kontrol altında olur hemde.

kukulime katılıyorum,zayıflıcam diye tatsız tuzsuz şeyler yicek değiliz ya,hem çalışanlar napıcak ozman :26:herşeyi kararındayemek lazımmmmm

haklısın canım eşimden dolayıda üzlüyorum.ama burda işlerden dolayıda canım sıkıldı.insanlara anlat anlat anlamıyorlar.suçlu gene bizi çıkarıyorlar.üff ya bıktım valla.kaldıramıyorum.izin istedim birkaç gün olmaz yerine bakacak kimse yok dediler.delireceğim ya...kendileri sabah bir uğruyorlar artık bulana aşk olsun yani.:18::18:

annen kaç yaşında canım. birde artık sigara içilen ortamda bile kalmasın. birde zaturre geçtikten sonra pnomokok aşısı olsun. tekrarlar durur çünkü çok sinsi bişey güçsüz kaldınmı yakalıyo

mrb bebeişim çok geçmiş olsun anneciğine hastane daha iyi olur belkş daha iyi bakılır kontrol altında olur hemde.

sağol canım ya
böyle durumlarda uzakta olmak çok kötü
sana söylenenle kalıyosun sonra da kafanda kurmaya başlıyosun ((

geçmiş olsun canım,allah şifa versin....

ohh canım afiyet olsun benim yerime de ye.

diyete başlamadan önce nescafe yanında keki çok yerdim.

şimdi de yapıp buzluğa atıyorum ama yimiyorum

canım annem geçen cuma günü 49u bitirdi
kendisi de sigara içer, günde 7-8 tane
aşısını falan olsun da benim korkum daha ciddi bişeyinin olup da bize söylememeleri

az önce konuştum, sesi çok normaldi ama ne bileyim korktum işte ben de

yaaaaa üzmeyin kendinizi inşallah önemli birşey yoktur.kötü şeyler aklına getirme.belki yatması daha iyidir.:26::26:doktoru ile görüşseniz daha iyi olmaz mı...arasanız...

Canım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin annenin. İnşallah korkulacak bişey değildir.

tatlım geçmiş olsun benim eşimde geçirmişti zatürre başlangıcı. tedavi edilmediğinde riskli bir hastalık ama doktorlar kontrol altına alıyorlar demek ki sorun yok o zaman. korkma bişi olmaz cnaım geçmişler olsunnn

Hmm şimdi anladım... yanlız bu ne biçim karbonhidrat dieti bilmiyorum yoğurtta var peynirde sebze de :s İnşallah kilo verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…