60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım emin ol çok daha sağlıklı.bana bi doktor arkadaşım söylemişti çayın şekerle içilmesinin zararını hatta çok güzel bi örnek vermişti.şekersiz çayı beyaz bir örtüye dök ve soğuk suya tut hemen geçer ama şekerli çayı dök aynı beyaz örtüye çamaşır suyuyla bile zor çıkar demişti ki çok doğru... a.s şekerli çay bize yapışıp kalıyo CADIARZU

hayırdır tatlım nen var? bence yeme başka şeylere odaklan...

hayırdır
yapmayın böyle kıslar. Sağlıkla ilgili bir sorun yok dimi:1hug:

ya güzelim neşeli müzikler koy...

neyin var canım?? çok özel bişey değilse anlatmalısın bence... bu günün 2. depresyon vakasıda senmisin senağlama

kızlar valla siz kaşındınız baştan anlatıcam size

en baştan hemde

biz eşimle evlendiğimizde eşim sürekli uzaklara gittiği beni yanlız bıraktığı bi işte çalışıyordu 1 ayın 10 günü evdeydi gerisinde yoktu.gidiyordu 4 ay gelmiyordu.maaşıda çooooooooooook iyidi. bende yanlız kalma korkusu başladı evde yanlızken düşüp bayılıyordum.doktora gittim evham hastası olmuşum yanlız kalma dedi bana eve hayvan al dedi. eve kedi aldım 4 ay onla ilgilendim sonra gene bayılmalarım başladı.bayılıyordum sürekli kediye bakamıyordum kediyi verdim gene bunalıma girdim
sonra eşim o işi bırakmaya karar verdi benim ailem eşimin ailesi çok karşı çıktı o kadar iyi işi bırakırsanız size hiç yardım etmeyiz diye
eşimle ayrılmaya karar verdik yapamadık
ya işi bırakıcaktı yada benim hastalığım daha ilerliycekti
eşim birden işi bıraktı o iş öyle bir işki bırakamıyorsun 15 yıl çalışmak zorundasın eğer bırakırsan kaçman lazım yoksa peşine düşüyorlar
çok sevdiğim gelin olduğum kirada olsa benim gibi sevdiğim o evimden taşınmak zorunda kaldık gelip hesap sormasınlar diye
acele ev bulduk kendimize parasız kalma ihtimaline karşı şimdiki evimizi tuttuk ben bu evimi hiçmi hiç sevmiyorum çok sorunlu bir ev çatı akıyor kuşlar sıçıyor duvarlardan akıyor yeni aldığım gözüm gibi baktığım eşyalarım sığmıyor taşınırken hepsi mahvoldu zateneşim şuan başka bir işte azda alsa ucu ucuna yetiyor bize pek bi lüksümüz olmuyor
şuan bu evden taşınmaya yüzüm yok çünkü ailelerle arayı yeni düzelttik kendi ayaklarımız üzerinde durduk dedik
tek hayalimiz ev almak bunun için benim işe girmem lazım ama yok ben napıyım bu nefret ettiğim evde yaşamak zorundayım ev görünüşte çok güzel ama ya sorunları saymakla bitmez
insan oturduğu evden nefret edermi sevmiyorum bu evi
siz söyleyin napıyım kızlar destek olmuyor aileler ev almamıza

ewlibarklıcım cnm kıyamam sana noldu anlatmak istermisin yoksa şu pilav günüyle ilgili bir durum mu

canım o konuda eşim izin verdi cumartesi gitcem inşallah
facete ekli olan arkadaslara bi video gönderdim izleyinde halinize şükredin kızlarr

çok saol canım

kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın ama çok doluyum az önce annemi arayıp ağladım bana sen kaşındın dedi. benim önceden herşeyim vardı ama sağlığım yoktu dedim bişey demedi kapattı
bu arada eşimin eski işini yazmadım kötü bi iş değildi kimse yanlış anlamasın 15 yıl mecburi hizmeti vardı, bizi bulurlar diye mecburen taşındık

canım benimmm ne güzel yaa gel de hasret gider memeleketimizde :)
bu arada bugünkü tartıda çıkan güzel rakam için alkisalkisalkisa.s.alkisalkisalkis

canım çok üzüldüm valla çok ama çok iyi bilirim insanın nefret ettiği bir evde kalmak zorunda olmasının ne demek olduğunu. benimde başıma gelmişti ve hayat sanki bitmişti. şimdi diyorumki ev iyi olsun ben az harcarım. canım keşke en başta işten ayrılmak gibi değilde sen annenlerle yaşasaydın eşin yokken. idare etseydiniz ama olan olmuş geri dönüşü yok galiba. o zaman şimdi ne yapabilirsin ona bir bakalım. ben 350 tl ye küçücük ama çook iyi rütübetsiz sorunsuz sıcacık bir evde oturuyorum. diyeceğim sende böyle ucuz ama iyi bir ev bulabilirsin. ayrıca bence bir daha ailenden ve eşinin ailesinden kimseyle konuşma bu konuları daha çok üzülüyorsun. seni ve eşini üzecek konulardan uzak dur. senin şuan tek ailen eşin. muhitine göre evlerin fiyatları değişir hayatım. sen nerde oturuyorsun bakmadım keşke baksaydım. neyse mesela lüks bir semtte ucuz ev demek kötü ev demek doğru ama uygun fiyatlı semtlerde bulabilirsin ev. hemen ev değiştirmeye çalış, bulamazsan başka bir çözüm düşünürüz hayatım sen merak etme.

Benim de ailemde doktor var ve dolayısı ile çok da doktor tanıdıklarım var..Vallahi hepsi ayrı bir şey söylüyor ve bazıları da dulcaryl kullanıyor...Ben de artık çok nadir kullanmakla birlikte,gene de tekrar bir araştırayım bakayım...

evlibarlı nerde oturuyorsun hayatım? birde küçük olsun ama sorunsuz olsun bence. eşyalar sığmıyor diye üzülme. birde hayatın boyunca kaçacak mısınız canım ya, olur mu öyle? daha büyük sorunla karşılaşmayın. bence eşin geri dönsün işine olmaz mı? sende ailende kalırsın o yokken. eğer bulurlarsa bir şey olur mu?

Son düzenleme:

canımmm çok zor bi durum aynı şeyleri bende yaşamıştım.çok iyi anlıyorum seni.ama aileler sana iyi bişey yaptığında dönüp dolaşıp önüne getirirler en ufak bi sorunda.sabretmeye çalış emin ol daha iyi olacak herşey.başka şeylerle uğraşmaya çalış kafanı dağıt ve iş konusuna çok fazla kafanı takma.çünkü düşündükçe uzaklaşıyo olacak şeyler bile.evrenin kanunu pozitif düşün pozitif olsun herşey... çok seviyorum ben seni ağlamak yok tamammııı yerimseniben Şeniz

canım bizde 500 tlye oturuyoruz çok ucuz değil ama hayatımda bu kadar sorunlu ev görmedim.taşınmadı çok istiyorum annem diyorki sen o sıkıntıyı çekiceksin eğer o evdende taşınırsan yüzünüze bakmam diyor kendi evinizi alana kadar o evde oturacaksınız diyor.pendikte oturuyoruz canım.eşime olduğunca bu evden nefret ettiğimi belli etmemeye çalışıyorum oda soğumasın diye

canım bende seni inan çok seviyorum. daha yaşım çok genç biliyorsun bu yaşta tam verimli zamanımda çalışmak istiyorum kendimi resmen paralıyorum ama yok yok yok

canım ama annen niye böyle acımasız konuşuyor kızma sakın canım ama senin sağlığın söz konusu.bu devirde ev almak kolaymı yaa.heleki tek maaşla bu krizde.anlamıyorum bu aileleri hiç anlamıyorum hiiççç :1no2: ama sen bu konuyu eşinle konuşmazsan bu sorunlar hep böyle gidecek ve sen sağlığından olacaksın.ne kendi aileni ne eşinin ailesini düşünme canım önemli olan sizsiniz ve zaten siz bi ailesiniz kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz.eminim sorunsuz ve güzel bir ev bulursu.eşya dediğin neki benim eşyalarım evime girmeden yırtıldı zedelendi.ama onları daha sonra alabilirim.sağlığımı asla...a.s.

canım bu ne ya, ben senin kadar annesini babasını evliliğine karıştıran görmedim. valla annemle benim evim arasında 10 metre mesafe var, inanki ne evimin içinde olan biteni bilir ne de evime karışabilir. ona o hakkı vermemki. bana desteği sonsuz ama eğer bana bir konuda destek olmasın valla bilir postayı koyarım. saygım sevgim sonsuz, asla onları bırakmam, temizliği yemeği hala benden sorulur ammaa benim ailem sadece eşim. yardım edeceklerse ederler etmezlerse eyvallah kendileri bilir valla.
canım kusuruma bakma ama sen yanlış yapıyorsun.

canım bende seni inan çok seviyorum. daha yaşım çok genç biliyorsun bu yaşta tam verimli zamanımda çalışmak istiyorum kendimi resmen paralıyorum ama yok yok yok

üzme kendinin cnm bnm sonuçta siz birbirinizi sewiyorsunuz o senin için işini gücünü bırakmış ama seni bırakmamış biraz daha idare etmeye çalış bakalım kredi falan çekip alma olasılığınız yokmu peki bi ew bide şimdi kriz warya ucuz ewler üzülme güzelim iş bulucaksın en kısa zamanda dua etcem senin için cnm

ben biraz fazla ileri gitmişim hayatım özür dilerim hiç böyle yapmazdım, kaptırdım galiba tekrar özür ilerim evlibarklı

kaydirigubbakcemile2 diyet listelerini araştırıyorum uygun gelen birine başlayacağım başlangıç olarak şu anki kilom 62 bu kilodan 55-56 kiloya düşmek istiyorum.Formiksir diye bir karışım da ısmarlamıştım bugün geldi ama maalesef burdaki forumda birçok kişi formiksirden netice alamadığını yazmış bilmiyorum yine de denemek lazım ben onu diyete yardımcı olarak kullanacağım.
Bir diyet buldum uygulaması kolay göründü.İşte benim yarınki menüm :
Sabah :2haşlanmış patates
Öğlen :2 haşlanmış patates
Akşam : Yarım ızgara tavuk göğsü yanında bol az yağlı salata
Gece : 1su bardağı şekersiz çilekli yoğurt yada 1 meyva
Ek olarak da günde en az 30dakika sevdiğiniz bir spor.Ben kültür fizik egzersizleri yapmayı düşünüyorum sabah kalkınca.

annem neden benle böyle konuşuyor ben annesine tapan biriyim zaten kimsem yok ona anlatıyorum oda tersliyor beni aslında her anne gibi oda melek.eşimle evlenmemi eşimin eski işi yüzünden çok istemişti annem eşimin işine bayılmıştı. o iş bittikten sonra tutumları çok değişti bize karşı.haklısın kendi kararlarımızı alırız ama tekrar annemin benle konuşmamasından korkuyorum

canım haklısın belki ama benim annemden istediğim maddiyat değil manevi destek.bu sorunumu kimseye anlatamadığım için bir tek ona anlatıyorum belki anlatmamam lazım ama ona söylemeden taşınsan daha hiç evime gelmez

merhaba bonncuk, bu listeyi bende deneyecektim aslında güzel görünüyor. ama bu harici mücize diye satılan zayıflatıcı haplara karşıyım ben. formiksir nedir bilmiyorum o da o haplardan mı? ben elma sirkesi içiyorum, araştır memnun olmayan yok valla. ayrıca saçımada kullanıyorum harika bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…