üzme kendinin cnm bnm sonuçta siz birbirinizi sewiyorsunuz o senin için işini gücünü bırakmış ama seni bırakmamış biraz daha idare etmeye çalış bakalım kredi falan çekip alma olasılığınız yokmu peki bi ew bide şimdi kriz warya ucuz ewler üzülme güzelim iş bulucaksın en kısa zamanda dua etcem senin için cnm
ben biraz fazla ileri gitmişim hayatım özür dilerim hiç böyle yapmazdım, kaptırdım galiba tekrar özür ilerim evlibarklı
kızlar valla siz kaşındınız baştan anlatıcam size
en baştan hemde
biz eşimle evlendiğimizde eşim sürekli uzaklara gittiği beni yanlız bıraktığı bi işte çalışıyordu 1 ayın 10 günü evdeydi gerisinde yoktu.gidiyordu 4 ay gelmiyordu.maaşıda çooooooooooook iyidi. bende yanlız kalma korkusu başladı evde yanlızken düşüp bayılıyordum.doktora gittim evham hastası olmuşum yanlız kalma dedi bana eve hayvan al dedi. eve kedi aldım 4 ay onla ilgilendim sonra gene bayılmalarım başladı.bayılıyordum sürekli kediye bakamıyordum kediyi verdim gene bunalıma girdim
sonra eşim o işi bırakmaya karar verdi benim ailem eşimin ailesi çok karşı çıktı o kadar iyi işi bırakırsanız size hiç yardım etmeyiz diye
eşimle ayrılmaya karar verdik yapamadık
ya işi bırakıcaktı yada benim hastalığım daha ilerliycekti
eşim birden işi bıraktı o iş öyle bir işki bırakamıyorsun 15 yıl çalışmak zorundasın eğer bırakırsan kaçman lazım yoksa peşine düşüyorlar
çok sevdiğim gelin olduğum kirada olsa benim gibi sevdiğim o evimden taşınmak zorunda kaldık gelip hesap sormasınlar diye
acele ev bulduk kendimize parasız kalma ihtimaline karşı şimdiki evimizi tuttuk ben bu evimi hiçmi hiç sevmiyorum çok sorunlu bir ev çatı akıyor kuşlar sıçıyor duvarlardan akıyor yeni aldığım gözüm gibi baktığım eşyalarım sığmıyor taşınırken hepsi mahvoldu zateneşim şuan başka bir işte azda alsa ucu ucuna yetiyor bize pek bi lüksümüz olmuyor
şuan bu evden taşınmaya yüzüm yok çünkü ailelerle arayı yeni düzelttik kendi ayaklarımız üzerinde durduk dedik
tek hayalimiz ev almak bunun için benim işe girmem lazım ama yok ben napıyım bu nefret ettiğim evde yaşamak zorundayım ev görünüşte çok güzel ama ya sorunları saymakla bitmez
insan oturduğu evden nefret edermi sevmiyorum bu evi
siz söyleyin napıyım kızlar destek olmuyor aileler ev almamıza
canım o konuda eşim izin verdi cumartesi gitcem inşallah
çok saol canım
kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın ama çok doluyum az önce annemi arayıp ağladım bana sen kaşındın dedi. benim önceden herşeyim vardı ama sağlığım yoktu dedim bişey demedi kapattı
bu arada eşimin eski işini yazmadım kötü bi iş değildi kimse yanlış anlamasın 15 yıl mecburi hizmeti vardı, bizi bulurlar diye mecburen taşındık
Canım ya koşullar öyle gerektirmiş senin sağlığın söz konusu olmuş ve eşin ayrılmış işten. Evinin sorununu pek takmamaya çalışsan. Benim yaşadığım evde hiç güzel değil ne muhiti ne mimarisi. Annem babam ben kardeşim zor sığıyoruz ama Allah sağlık versin. Sağlık verdikten sonra ev, eşyalar bunları takmamaya çalış canım ya. İnan erkek arkadaşımın annesiyle tanışmadan önce sağlığın nekadar önemli olduğunun farkında değildim. Ms hastası kendisi evleri çok güzel, arabaları var, eşyaları çok güzel ama kadın oturduğu yerden ağrı çekiyor, ayağa kalkamıyor kalksa oturamıyor öyle durumda. Ben onu tanıdıktan sonra yaşadığım yere şükrettim Allahım sağlık ver gerisi önemli değil diye dua ediyorum. Canım sende böyle kendini telkin etmeye çalış. Sağlığından olmamışsın eşin senin için işini bırakmış başka bir iş bulmuş. Sen şimdi eşinle birliktesin akşamları. Allahın izniylede bir iş bulursun. Böyle düşün ve kendini telkin et bence Merveciğim. Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar.
çok uzun değil canım ya dertler paylaştıkça azalırmış. canım sen kendi kendinin doktoru olmaya çalışıcaksın bu hayatta böyle bence.
kızlar neler yazmızşınız 1,5 saat içinde okuyamadım hepsini
bu arada muz diyetine devam eden var mı? ne kadar devam edeceğiz?
evlibarklıcım; üzme kendini demek kolay bizim için yaşayan sensin, içinde bulunduğun durumu düzeltmek için çaba göstermesi gereken de sensin.
Belki iş aradığın süre içinde cocuk bakabilirsin, ya da vakıflarda öğretmenlik yapabilirsin. Telemarketing ajanslarına yazılabilirsin (oralardan mutlaka bişeyler çıkıyor) parallelinde de iş ararsın.
benim kuzenim öyle yaptı çağrı merkezine girdi, oraya girdikten yaklaşık 8 ay sonra süper bir iş buldu.
Ailelerimizden her zaman destek istemeye hakkımız yok bence. Hele de evlenip kendi evimiz kendi bütcemiz varsa buna hak görmüyorum. Anne babalarımız köklerimizdir, eşimiz ise yol arkadaşımız. bilmiorum hiç reiki ve kauntum enerjisi ile ilgilendin mi, ilgilenmediysen şiddetle tavsiye ederim.
Üzme kendini cicişim, gün gelecek torunlarına bu zor günleri nasıl aştığını, Başarı hikayesi olarak anlatıcaksın. Yeterki güçlü ol
yonca gelmiş sabun gelmiş alkisalkisalkis
oleyy canlarım benimm...kaydirigubbakcemile3
ama ikiside bişey yazmıyo :çok üzgünüm:
aynen öyle canımcım insanın içinde olacak.kocama değil ben hiç bir erkeğe güvenmem.yıllaaar yıllar önce bi nişanlandım ve çok fena aldatıldım(en yakın arkadaşım zannettiğim arkadaşımla yattı) ve şu an her aynaya baktığında beni hatırlıyor kafasında 34 dikiş iziyle :roflol: ve bunu eşimde bildiği için sadece cesaret edemez ona güveniyorum kaydirigubbakcemile3
ohhhhh ellerine sağlık iyi yapmışsın keşke şeyini koparsaydın :roflol:
yok canım şaka yaptım ii olmuş bencede walla böylelerininkini koparmak lazım bişi sanıyolar kendilerini onunla
kızlar rosense'n ürünlerini kullanan var mı?
Benim canım kokoreç istiyo eşimi yolladım almaya
:mymeka: Evet evet biliyorum , protein diyeti için hazırlık bu canııım :tomato:
neler yediğimi de yazayım:)
sabah:t(atil ya geç kalktım)yarım dilim ekmek,az peynir,domates,salatalık
ara:şekersiz sütlü kahve
öğlesaat 4 ü buldu)yakışıklı kocişim beni yemeğe götürdü motosikletle, amaaa ben sadece köfte yedimmm
dönüşte çok yakın bi dostuma uğradık,börek yapmıştı amaaa ben yemedim sadece kahve içtim..
akşam:yemek yemedim,ertesi günün de tatil olmasını fırsat bilerek ve uzuuun süredir görmediğim bi arkadışımın da etkisiyle sadece iki kadeh şarap içtim:)
yaaa ben çoook kararlı gördüm kendimiiiii:):):))))))))))))))))))))eeee hani alkışşşş?????????
Günaydın canım kuzucuklarım,
Bugün yine yoğun bir gün olucak, akşama da arkadaşımın kına gecesi var. Süslendim püslendim işe geldim, çünkü kınaya burdan geçicem.. Elbise giydim de... Yaw ben güzel olmuşum zayıflamışım falan..kaydirigubbakcemile3 Ama alt tarafta hala var..
Amma onlarda gidicek.. Artık yağlar barınamaz bende.. Yassah..hihoyyythihoyyyt
Sabah 6 da kalktım callenaticsimi yaptım akşam yapamiicam diye.. Yanlız evde muz kalmamış kahvaltı edemedim. Yoldan da alamadım. Çok açım tost sölicem artık, napalım..
Herkese mis gibi bir gün diliyorum...Umarım bugün herkes çok mutlu olucağı bir şeyle karşılaşır.. Bugün mucizeler günü olsun.. Yeni kapılar açılsın.. Yeni umutlar doğsun...
kızlar selam
boyum: 1.60
kilom: 69
moralim: sıfır
amacım: zayıflamak
talebim: akıl verin nolur
bu sabah tartıldım 69 çıktım
perişanım
bu kadarcık boya
bu kilo
yuh yani
1 ay sonra nişanlanıyorum
allah cezamı vermesin
nasıl zayıflayacağım bi fikrim yok
sabahtan beri yaklaşık 4 tanı grissini yedim
1 bardak oda sıcaklığında su içtim sabah
bir bardak da sıcak su içtim
bunları yazarken bir grissini daha yemeğe karar verdim
ayy
slmmm herkeze citirciklarrrr
giremiyorum ben pek dedim ya cimcime dis cikariyo cimcimenin anneside yolunda azim ve kararlilikla yola devam ediyooo
kizlar geri sayim basladi bende 4 hafta kaldi geliyom CANIMMMM TÜRKIYEEEMMMM
bu arada cccoooooookkkk mutluyummm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 3 seneden fazladir sanirim hic 60 i görmemistim ve basardim bu sabah 60 kilo ciktimmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ohhhhh dünya varmis yaaa
dün beyaz pantolonumuda aldimmm kendime hediye ilk firsatta resmimi cekip koyucam ama öle citi piti beklemeyin unutmayin ki ben en bücürüm burda sanirsam 1.60 la kaydirigubbakcemile3 olsun ben 58 oliyim yeter (simdilik ama)
canım ben çocukları hiç sevmem o yüzden kendimde çocuk yapmıyorum
inan oyalancak o şeyler bile yetmiyor bana aklım fikrim iş bulmakta
kesinlikle kendi ailemden ve eşimin ailesinden maddi hiçbir isteğim yok
manevi olarak destek istiyorum
desteğin için çoooook saol canım :teselli:
evlibarklıcım canım çok üzüldüm
ama üzülmekle sorunlar çözülmüyor
yapman gereken sirkelenip neler yapabilirim demek
iş mi bulman gerek araştır bakalım ha eğer bulamadıysan da hayata küsme aç değilsin açık değilsin
evini değiştiremiyorsun annen yüzünden küsmesin diye o zaman o evi sevmeye çalış
ya da annenle otur ve ona dök içini ben böyle daha mutlu olucam de gene de anlamazsa çok takılma sonuçta bu hayat senin önemli olan eşinin de taşınmak istemesi gerisi boş
biz de yeni evlendiğimizde kötü karanlık bir evde oturuyorduk bahçe leş gibiydi apartman pisti alt katımızda sürekli kavga eden ne dediği anlaşılmayan birileri vardı deli gibiydiler düşünkü ben onların kapıdan geçerken koşarak geçiyordum ödüm kopuyordu üst katımda ne olduğu belirsiz bir aile oturuyordu ve ben onlardan da korkuyordum bahçe kedi ve artık yemekler doluydu yazın pire doluyordu ve ben NEFRET ediyordum çok şükür kurtuldum ama 2 sene oturdum eşimin başının etini yiyordum yaz gelipte pire basınca bahçeyi ama şimdi çok özlüyorum o evi çünkü evi ev yapan duvarlar değil SİZsiniz bence nerde olursanız olun mutluluğunuzla ve tabiki senin çabanla o ev saraya dönüşebilir İKİ GÖNÜL BİR OLUNCA SAMANLIK SEYRAN OLUR.....
hiç sıkma canını Allah sağlık huzur versin gerisi boş annene de bu kadar hayatına karışmasına izin verme olmadı eşinin taşınmak istediğini söyle belki o zaman kabul eder
bu arada UĞUR MUMCU MH. var yakacıkta evler hem bakımlı hem ucuz bir bak istersen
rica ederim,
ben aileden destek derken maddi olarak okumuşum canım aceleden, sorry
çok karıştım biliorum ama mesleğin ne? benim IK cı arkadaşlarım var belki yardımcı olabilirler. biri cok büyük bir çağrı merkezi şirketinin IK direktörü diğer de Hipermarketler zincirinde
latin ateşim hiç bahsetmedin aya dan yaaaa . . .
ne yaptın ?
bizim içinde dilekte bulundun mu ?
haklısın saracım kurtulacagım caya seker atmaktanda ıns baska seker sorunum yok cıkolata krızıne falanda gırmıyorum hatta hıc canım cekmez cok sukur
olursa yerım olmazsa aramam ıns kolay olacak benım ıcın
canım ben cv mi gönderebilirim çok iyi olur
pazar günü gittim canım aya yorgiye. flyy, sabun, saraciraci, fiume, durcheinander, evlibarklı (bir nick daha vardı ama şu an da aklıma gelmior kusura bakmayın) adına dilek kağıdına dilek yazdım kutunun içine attım.
Kiliseden inererken yanlız kahkahalarla güldüm, onu okuyan rahip bu resmen deli demiştir :lepi:
herkese huzurlu bir yuva ve bereketli bol kazançlar diledim bu arada kızlar
hiiiiç konuşmadan çıktım valla.
Dileklerimizin kabul olacağından eminim şeker :1hug:
pazar günü gittim canım aya yorgiye. flyy, sabun, saraciraci, fiume, durcheinander, evlibarklı (bir nick daha vardı ama şu an da aklıma gelmior kusura bakmayın) adına dilek kağıdına dilek yazdım kutunun içine attım.
Kiliseden inererken yanlız kahkahalarla güldüm, onu okuyan rahip bu resmen deli demiştir :lepi:
herkese huzurlu bir yuva ve bereketli bol kazançlar diledim bu arada kızlar
hiiiiç konuşmadan çıktım valla.
Dileklerimizin kabul olacağından eminim şeker :1hug:
EVLİ BARKLI
ben de cok kötü bir gece gecirdim,,kabuslar,karabasanlar,butun vucudum kasılmıs.. sabah ezanıyla uyandım bır ara .. kalktım bır ara duamı ettım. Sana da tavsiye ederim. sabah ezanına dua etmeni canım. Melekler yeryune iner derler o saatte.. manevi huzur doldu ıcım.. bır an ıcınde olsa sorunlarımı unutur gıbı oldum.
tekrar uyudum ve uyandgımda gene aynı ben.. maalesef.. bir ben daha yokki değiştireyim.. maalesef kaderin ipleri elimizde değilki canım ya...
bu krızde cok zor maalesef iş bulmak.. ne sirketler battı.. ne yalılar satıldı.. ne plazalar bos kaldı... sana umut vermeyı cok ısterdım ama kendıme yok hayrım bu ara.. cok mutusuzum..
ben de sen gıbı telefona sarılıp annemı arıyorum hep..babam memlekette iş bulurum ama İstanbul diye tutturuyor demıs.. zavallı anneciğimse arada kaldı.. ama sevdiğim burda,canım burda... nasıl bırakır giderim..canım bence bıraz daha metanetli ol.. en azından sevdıgınle bır ömru garantılemıssın.. Allah uzun ömurler versın ıkınıze de.. evmiş,esyaymıs,rutubetmıs bos işler bunlar...herseyın olacak zamanı gelınce daha cok gencsın.. sadece bıraz guç ve bıraz sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?