60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok mersi canım iyi dileklerin için...zahmete girdin bizim için.Umarım Allah hepimizin gönlune göre verir.

Herşeyin gönlüne göre olacağına inanırsan olur:)
Şimdi diceksiniz ki bu kız da polyanna sen inanırsan olur sen istersen yaparsın diyo herşeye ama inan öyle. bire bir yaşadım ve öğrendim bunu.

zahmete gelince hiç zahmet olmadı hatta seve seve gittim ki zaten gidecektim.
ÖSS ye girecek olan kuzenim var hem onun için dua ettim hem de geçen sefer dileğim kabul olduğu için sirke bıraktım
bir taşla bir sürü kuş vurmuşum :dance:

cok güzel böyle mesajlar okumaya cok ihtiyacı var bazılarımızın..
gercekten ayakta durmaya gayret ediyorum..gülmeye,gezmeye,kendıme vakıt ayırmaya ve pozitif düsünmeye..kendime hala az da olsa deger verebıldıgımı görup mutlu oluyorum.. züğürt tesellisi midir nedir benimki...

Latinateşi çok çok çok teşekkürler . . .

Bu arada hanımlar dün sanırım herkesin kaçamak günüydü . . .
Bu gün toparlanıyoruzdur umuyorum . . .
Bende bi miktar kaçırdım akşam fakat akşam kaçıracağımı bildiğim için gündüz çok çok çok hafif geçiştirmiştim lakin bu günde dikkat ediyorum . . .
Bu pazara yonciciğim gibi 60lı bi rakamla karşılaşmak istiyorum !

Sabah 1 mus 2 ılık kupa su 2saat sonra 2 rissini 2 saat sonra 2 salatalık beyaz peynir 2 dilim etiform 2 grissini . . .
Akşamada derinimin çorbasından yapacağım inş. :Saruboceq:

latin ateşim hiç bahsetmedin aya dan yaaaa . . .
ne yaptın ?
bizim içinde dilekte bulundun mu ?

sabuncum, anneme sordum su z.yagı meselesını.. küple mi alıyolarmıs arkadasın dedı..bızde 250-300lıtrelık küpler olur da.. ancak onların ıcınde uzun bekleyen yagların dıbınde tortulanma olurmus.. öyle 2litrelık cam şişede olmaz diyorkı ben de 5 senedir ailemden ayrı yasıyorum. yagım memleketten 5litrelık sıselerde gelır. hiç rastlamadım.bir de bilirsin belkı zeytın zamanı 2 senede bır olur..bır kıs boş..bır kıs dolu gecer..bız cıkan yagı ıkı sene tüketiriz ..yenıden zeytın zamanı geldıgınde eskı yag tukenmıs olması iyi olur dedı annem.. cok bekleyen yaglarda tortulanma oluyor yanı.. mesela bu kıs zeytın zamanıydı.. yemyesıl,taptaze ve tortusuz su an yaglar biligine..

canım eger tatmın olmadıysan daha da üst bir otorite olan anneanneme sorayım bir..

bu arada ben de rosense'n seti var..göz bakım,gunluk bakım,gulsuyu,tonık,maske,peeling,temızleme köpüğü.. 15-25 yas grubuna uygun . benımkı almıs ama kullanmadım henuz.. eskıden gül recelı ve lokum getırırdı ..onlardan istemem diyetteyım deyınce böyle bir jest yapmıs .. madem sabunum memnun. kullanayım gönul rahatlıgıyla ..bugun baslıyorum...

canim cimcime dis cikario huzursuz bayagi bitaraftan emeklemeye calisio birakiom dönüyom yokkkk :1shok: yuvarlanip gidio bebegim olursa kiklo alirim diyenlere sesleniyorum emin olun kostururken bisiy kalmasss, bitaraftan alisveriss malum türkiye izini icin cok mesgulüm cokkk

sen muz diyetinden memnunmusun

kizlar biraz önce disardaydim bi magzanin önünden gecerken daldim iceriye 29 beden kot giyidim oldu senağlama sevincten aglayasim geldi yaww
tabi hemen aldim alirkende icimden söyle gecti eger olurda yine sisko olursam bakar bakar aglarim artik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senağlama

amin amin amin amin aminnnn :Saruboceq:

valla canım bu ara iyi olan kimse yok daha çevremde hayırlısı bakalım.hayat bizlere daha neler gösterecek...:uhm:

muz diyetini ben de bıraktım sabahları geçiştirmeyi tercih ediyorum çünkü aç hissetmiyorum.

kızlar bişey sorucam regl döneminde tartılmayın çünkü vücut su depoluyor diye okudum regl bittikten 48 saat sonra tartılmak gerekiyormuş doğru mu bilgisi olan var mı?

Canım kıyamam sana.. Ne diicemi bilemiyorum.. Ama arkadaşların dediği gibi umudunu yitirme ve olumlu düşünmeye çalış. Bu gibi durumlarda gerçekten çağrı merkezini tavsiye ederim.. Ben 1 seneye yakın çalışmıştım. Biraz zor vardiyadan dolayı ama geçici bir iş olarak gayet iyi. Maaşıda fena olmuyor. Ve hep açıkları oluyor. Bence denemelisin canım..

tesekkürler canim cok özledim ruhum susamis memleketime 2 sene oldu yaaa

Canımm.. Tahmin edebiliyorum ama az kalmış. Türkiye toprakları seni bekliyor...a.s.

Katılıyorum Pırlanta arkadaşıma..

Canımsın yaa... Çok teşekkürler.. Çok tatlısın.. Allah dualarını kabul etsin canım..

Sana da kıyamam ben ya.. Su sıralar hepimizde var bir mutsuzluk ama.. Hayırlısı.. Ama geçicek bu günler...laelaelaelaelae

anlaşılan kimse muz diyetine devam etmiyor
kimseden ses çıkmadı

Ben ediyorum ama bu sabah evde muz kalmamış.. Yoldanda alamadım.. Bu sabah tost yedim o yüzden.. Sabunumda devam ediyo galba..

benim muzlarım bugün bitti ama ben kabızlık sorununu çözdüğümü düşünmüştüm düne kadar.
Ama dün ve bugün yine şişim ve tıka basa tok hissediorum
Öğlen biraz domates çorbası, 4 haşlanmış tavuk köfte ve boool naneli cacık yedim
sonra sanki hiç uykum yokmuş gibi yoğurt yedim
Inanın uyumak üzereyim. o yüzden iş adına bişey yapmıorum
öyle tek tük oyalamiyacak şeyler yapıyorum

callanetics videosunu acamamıs olanlar. sunu indrmek gerekıyormus.. K-lite codec pack 4.8.0 (full)

media playerın bir sürümü bu kızlar.. hadı kolay gelsın.. ücretsiz yazılımdır.

Canım evet doğrudur. Vücut regl öncesi şişiyor, regl süresince bu şişlik iniyor. Regl öncesi ve sonrası arasında aşağı yukarı 1 kilo fark eder o yüzden canım..

kizlar biraz önce disardaydim bi magzanin önünden gecerken daldim iceriye 29 beden kot giyidim oldu senağlama sevincten aglayasim geldi yaww
tabi hemen aldim alirkende icimden söyle gecti eger olurda yine sisko olursam bakar bakar aglarim artik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senağlama

Ya açlıktan ölücektim.. Yine işler bi anda biriktiki yemeğe gidemedim.. Baktım saat 3buçuk olmuş. Müsli vardı ketentohumlu light sütle ondan yedim.. sonu kalmış o yüzden hepsini koydum baya şiştim..
İyi oldu akşam kına muhabbeti var ya, orda yememek için tok gitmem lazım.. Mado da yapılıyormuş. Nasıl olcekse artık..

canım cağrı merkezlerinede başvurdum ama tık yok senağlama

ben de gecen gunki krızımden bır tartıldım 65.8 cıkmısım.. amanın dedım.. dun karbonhidratı kıstım artık.. bugun tartıldım 64.6 ..daha da vermısım. sevindirik oldum öyle bir an ıste...

şekerim bişi sorcam şu ender saraçın tarifi olan zencefilli çay tarifini sen mi vermiştin

tebrikler walla inşallah bir daha hiç kilo almazsın hep böle incecik kalırsına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…