60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün yediklerimi yazayımmı size sabah 1 dilimden küçük ekmek sekersiz cay cok az sucuk öğleden sonra 1 tane boğaca 5 6 tane erik 2 3 tane tatlı pasta aksama da yesem heralde bir sürü olcak cokmu ya sizce birazdan 1 tanede elma yerim

bende birazdan çıkıcam canım kapalı gözüküyor hiç bakmadım bende

canım şuan açıköğretim kamu yönetimi okuyorum
lise mezunuyum :1hug:

canım ben ilanlar göruyorum ofis masa bası işler word excel bılıyorsun dımı musteri temsilcisi,telefonlara bakmak ıcın falan yada dıs tıcaret veya oprasyon elemanı gbı...

güzel seyler gördukce sana link atarım özelden

.Kilo Veremiyorsanız Beslenme Alışkanlıklarınızı Değiştirin: Sağlıklı yaşam için yemek yeme ve pişirme alışkanlıklarında yapılması gereken değişikler ile dikkat edilmesi gerekenleri şöyle sıraladı:
-Yüksek kalori içeren hazır besinlerden sakınılmalı.
-Aynı gruptaki besinlerin düşük kalorili olanları tercih edilmeli.
-Az ve sık yenmeli, öğün atlanmamalı.
-Mutlaka kahvaltı yapılmalı, akşamları aşırı yemek yenmemeli.
-Açlığı bastırmak için salatalık, havuç, elma, şeftali gibi düşük kalorili yiyecekler tercih edilmeli.
-Her gün sebze ve meyve yenmeye çalışılmalı. Böylece vücudun ihtiyaç duyduğu posa alınmış olunur.
-Beta keroten, C ve E vitamini gibi antioksidanları içeren yiyeceklerden almaya özen gösterilmeli.
-Yemekler için küçük tabak, salatalar için büyük tabak kullanılmalı.
-Yemek küçük lokmalar halinde yenmeli, iyi çiğnenmeli, acele yemek yenmemeli.
-Yemek yerken, TV izleme, gazete, kitap okuma gibi, başka şeylerle meşgul olunmamalı.
-Yemek öncesi ve yemekle birlikte su içilmeli. Günde 8-10 bardak su içmeye özen gösterilmeli.
-Yemekten sonra dişler fırçalanmalı.
-Yalnızlık duygusu varsa, bunu yiyerek bastırmaya çalışılmamalı.
-Etli, kıymalı yemeklere yağ konmamalı.
-Diyette doymuş yağ ve kolesterol miktarı azaltılmalı. Yemeklerde zeytinyağı ve diğer sıvı yağların her ikisi de kullanılmalı.
-Zeytinyağlı sebze yemeklerine az yağ konulmalı. (1 kilogram sebze için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı)
-Her türlü kızartmadan uzak durulmalı.
-Kömür ateşinde aşırı pişmiş etler ve tütsülenmiş yiyeceklerden kaçınılmalı.
-Evde tatlı yapmamaya çalışılmalı. Çok arzu edilirse tatlandırıcı ile yapılmış sütlü tatlılar tercih edilmeli. Tatlı yerine meyve tüketilmeli.
-Böreklerde kıyma yerine sebze kullanılmalı. Fırında pişirilmiş börekler tercih edilmeli.
-Özel diyet yemekleri yapılıp, aileyle birlikte sofraya oturmaktan soyutlanmamalı. Sağlıklı pişirilen yemekler tüm aileyle paylaşılmalı.
-Haftada bir gün, serbest gün ilan edilip istenen şeyler yenebilir. Ancak takip eden öğünde, salata, yoğurt, sebze, meyve gibi düşük kalorili yiyeceklerle önceki öğün dengelenmeli.

saol cnm verdiğin bilgiler için dikkat etmeye calıscam :1hug:

güzeller bu günlük benden bu kadar çıkma vakti geldi belki akşam girerim yine ama giremezsemde sabah görüşmek üzere hepinizi seviyorumm Şeniz

canım o diyeti ben duydumda nasıl bir şey o, kilo tablosuna mı ihtiyaç oluyor kendimiz yapsak olmaz mı? bizi aydınlatır mısın bacım ya? nasıl yapılıyor? ne kadar zaman alıyor?

Merhabalar, bugün 1 saat yürüdüm pek bişey yemedim ve şimdi de ballı elma sirkeli suyumu içiyorum. Bir de yürürken strech filmi göbeğime sardım sıkı sıkı 2-3 tur, yürüyüşten sonra baktım suyu çıktı sıkınca iyi sanırım bu en azından iyi terlettim o kısmı :) Ayrıca yatarken otururken göbeğinize küçük küçük çimdikler atın faydası oluyormuş. Herkese sağlıklı zayıflamalar, inşallah hepimiz sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşırız. a.s.

kızlar merhaba kendimi tanıtıyım 1,68 boyunda elma modelinde fiziki olan ve ne yazıkkki tartıda geçen hafta 68,5 evet buçuk kısmını özelikle yazıyorum tam kısmını duyarsam hepten keçileri kaçırıcam herşey eşimin suçu 3 hafat durmadan bana köy ekmeği aldı hemde ekşi kokan sevdiklerimden gece demedim gündüz demedim yedim yedikçe şiştim yasakladım almıyo geçen cumatrtesiden beri şimdi gelelim gevezeliğin sonu nereye varacağa evet bende aranıza katılmak istiyorum ama şunu söyliyim aşırı hareketliyim ayaklarımda problemim olmasına rağmen biliyorum hareket spor değildir bütün kuralları biliyorum sadece gaza ihtiyacım var beni gazlayın streç film olayına gelince 9 sene önce keşfettiğim bir yoldu epey etkili bu pazar onunla bol bol su içerek başladım bol su devam akşam yemeğini kıstım ama kesmedim devam biraz daha az yiyorum öğünlerimi birden kesemem doğama aykırı şimdi tarih şu 20 mayıs saat 19:09 tartı hala 68,5 göstertiyo şaka gibi ama size söz beni gazlayın 1 ay içinde 3 kilo vericem yada 4 =)benide aranıza alırmısınız?

:çok üzgünüm:

Buzdolabında artık profiterol yok çünkü kalmadı

Diyet kadını çizgimden kaydım nazarlara geldim :1no2:

Acilen kendime gelmem lazım nasıl olucak bilmiyorum
Neyse profiterolu bitirdim artık yiyebileceğim bi profiterol yok evde.

Üzgünüm kıslar hem de çok cuma günü tartının bana atacağı tokadı düşündükçe uykularım kaçıyor.

Son düzenleme:
Casmin canım hoşgeldin ..
Seni motive etmeyi çok isterdim ama bugünlük ben yapmıyım zira kötüden örnek olmaz.
Şimdi streç film sarıp göbeğime stepper de spora başlıcam
Sonra görüşürüz olur mu..
Hani takvimin nerde senin bakim hemen takvim yap kendine..

ataque güzelim ya steper bende de var 3 yıl önce onun çok faydasını görmştüm ama yapmıyorum şimdi nedense nedeni belli aslında neden yemek yiyorsam ondan=O cetvele gelince ya ben daha önce onu yapmaya çalıştım başka bişey için beceremedim ya=(

ana esra ballı elma sirkeli sumu ya ben elma sirkesinin faydasını duymuştum ama mideye zararı yoktur dimi zira benim mide biraz hassas he birde kızlar yeşil çaya mutlaka için hatta her türlü çay için çayların çok önemi var zayıflarken=)

cnm göbeğe cimdikler atmakta ne gibi faydalar varki ayrıca birde sürekli günde yaklasık 1000 kere nefesini tutup göbeği icine cekip cekip bırakın karındaki yağları eritmek için azda olsa faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…