60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım cağrı merkezlerinede başvurdum ama tık yok senağlama

cagrı merkezlerı bıle deneyım ıstıyor o alanda.. ananın karnındaniş deneyimi ile doğcaksın güzelim yok baska caresı..

egitimini bılmıyorum ama sigorta satıcılıgı,finansal danısmalık dusundun mu?

yaaaaaa zencefil diyince kizlar zencefili icenler adet döneminde icmesin adeti kesiyo

tarafimdan denendi onaylandi adet döneminden sonra tabi devam

flycım, 4 seans aralıksız yaptım Call-ı bugun canım istemıyor. yapasım yok . 1 gun yapmasam olur mu?şu popoyu kaldırabılırsem 20dk aerobık 10dk agırlık calısıvereyım diyorum.
bu arada kayınvalıden nasıl oldu?

anlaşılan kimse muz diyetine devam etmiyor
kimseden ses çıkmadı

latinateşim devam devammmm aaaa olur mu devam etmemek hiç . . .

ben devam ediyorum ve bu pazara kadarda devam edeceğim . . . yediklerimi yazdığıma dikkat edersen rastlarsın latinateşimmmm sabah 1 mus ve ılık su ikilisine . . .

eğer bu pazar tartıda olumlu bir netice ile karşılaşırsam hedefim olan 58 i görene kadarda asla terk etmeyeceğim . . .
sebeplerinden birinin musun 0 kan grubuna şifa besin olarak önerilmesidir ayrıca . . .
yoncicimmmm süper tok tutuyoooo . . . :CüvCüv:

canım ben bir çeşit sızma z.yağı bağımlısı hatta hayranıyım . . . :asigim:

benim için berraklığı nefaseti ve lezzeti çok mühim . . . bu nedenle verdiğin bilgiler benim için oldukça değerli fiucuğum çok çok çok teşekkür ediyorum . . .

netten eriştiğim her bilgiye güvenemiyorum fakat bu biçimde birebir deneyimlenmiş bilgiler beni çok memnun ediyor . . .

o zaman bizim şu butik dükkandaki satıcının tezi çürüyor . o iyi yağın oda ısısının hemen altında kristalize yani tortulaşacağını savunuyor . . .
demek ki bunun ısı ile ilgisi yok, yağın üretim tarihi ile ilgili . . .
bu bilgi benim için çok değerli . . .
:asigim:

canım cildin anladığım kadarı ile oldukça hassas ben rozun cillt ürünlerini kullanmadım ( fakat kozmetiğini tek geçerim ) lakin hassas cildin için ben dermokozmetik ürünler tavsiye edebilirim ve yaşınıda göz önünde bulundurarak marka önerisi olarak URİAGE derim . . .

bunların dışında tabi ki denemekten zarar gelmez sevdiğin çok güzel bir jest yapmış bence dene yani deneme suratına sürme diyebileceğim bir marka değil ve biliyorsun memnun olduğum bir alanıda var bu markanın dene ve bizide bilgilendir canım . . .

Yoncam bitanem süper ya.. Nasıl bir mutluluk bu gerçekten. Süper..hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım ya uzun zamandır aranıza katılamıyorum çok yoğunum bu hafta geçmişi şöle bi okuyum dedim yazını görünce üzüldüm senağlama eşin en doğrusunu yapmış seni ne kadar çok seviyomuş. çoğu erkek güzel bi işi varken vazgeçmezdi a.s zamanla herşey düzelir evlenmek kolaymı yeni yuva kurmaya çalışan biri olarak söylüyorum çok zor.benimde evim çok küçük eşyalar tıkış tıkış oldu. ama biz birbirimizi çok seviyoruz gerçi benim annemde nişanlımın ailesinden hiç hoşlanmadı desem yeri var aileler sorun yaptımı çok zor oluyo özellikle anneler. canım eşinle birbirinize kenetlenin herşey halolur. iş konusundada ücretli öğretmenliğe falan başvursana canım çok para vermiyolar ama canın sıkılmaz harçlığın çıkar en azından :1hug: üzme sen o tatlı canını :1hug:

kızlar bişey sorcam, kuru fasuyle yapmıştım dün, kardeşimin canı cok istemişti
dün 4 yemek kaşığı yemiştim bugün de yesem sorun olur mu
1 muz, 4 tavuk köfte cacık ve yoğurt sonrası
Ne dersiniz?
ben erkek kardeşimle beraber yaşıyorum inanın her gün hem ona hem kendime yemek hazırlamak çok zor gelior.
beyefendi tabii gayet rahat, istediğini yiyo içio

canım tabi arada 1 gün ara verebilirsin. Benimde oluyor bazen. Ama eğer 2 gün üstüste olucaksa ben genelde biraz kısaltarak yapıyorum. Ya işte 50 - 50 yapıyorum. yada bazı hareketleri yapmıyorum.

Kayınvalidem cuma günü cerrahpaşaya götürcez bakalım.. Orda çok iyi bir profesör var. O bakıcak.. Hayırlısı. Umarım kötü bişey çıkmaz. Sağol canım yaa..

Canımcıım demek bende o yüzden memnun kaldım. Bende 0 kangurubuyum. Hatta 0Rh+

kanlarımız bilem aynı. hihikaydirigubbakcemile3

canım ben zencefilleri 6 dakika boyunca 2 su bardağı suda kaynatıorum sonra içine 4-5 diş sarımsak koyuuyorum 2-3 dakika daha kaynatıorum. Sarımsakları doğramıorum kesinlikle ve benim sarımsaklarım da tazecik pazardan aldım. Koku falan bırakmadı. Ilıyınca da içine bir tatlı kaşığı limon ve bal koyuyorum. Rahat içtim ama ben zaten acımsı şeyleri seviorum belki ondan olabilir
bizim buradaki kızlar içiorlar gerçi bir şikayetlerini duymadım ama herkesde değişir canım

baklıyat da almak lazım ara sıra hem 4 yemek kasıgı nedırkı.. mesela ben bugun barbunya pilakı yiycem bir tabak dolu dolu hem de..hemde kuru barbunyadan yaptım..içine 3 tane kesme seker ve patates koydum utanmadan ama koca bır tencere oldu.. hepsını yemıcem kaydirigubbakcemile2

hem beyfendıye sulee azıcık kendı yapsın yemeklerını bakayım... calısan ınsana yuklenılırmıymıs oyle.. millet kocasına yapmıyor.. ne yapıyorsa ondan yiyor mılletın kocası bıle.. :1hug:

canım ben 1.5 yıl çalıştım çağrı merkezinde deneyimimde var

bugun evden cıkmayısımın 6. gunu.. aksam dısarı cıkcam kızlar.. hava soguk mu ne evın ıcıne üsüyorum.. hasta mı oluyorum acaba.. nasıl gıyındnız bugun?

o zaman bugün de yiyeyim bari kuru dan cokacimcoook
kocam olsa yapmam ki, kardeşime de herzaman hazırlamıorum ama ben hazırlamazsam ve o hazırlarsa acayip canım çekio onun yaptığı şeyleri
anlamıorum ya o da ofisde oturarak çalışıor bende o atletik ben balık senağlama

erkek bunyesı ne sinir dğil mi?

ben de yemek yapıyorum .. yapmadıgımda dısarda yıyoruz ama aksam yemeklerını hep erkek arkadsımla yıyorum.. benım yedıgımın 3 katını ekmekle yıyor ama saglıklı besınler ya.. o da masa bası ısınde.. beyfendı ben dıyete grdı gırelı 8kılocuk verıvermıs.. benım diyet yemeklerle..
su içsem yarıyor dıyorum ınanmıyorlar senağlama

bu akşam tekrar deneyeceğim bakalım zencefil toz dimi acaba annem yanlış bişi mi aldı
gerçekten işe yarıyor mu sence?

bugun evden cıkmayısımın 6. gunu.. aksam dısarı cıkcam kızlar.. hava soguk mu ne evın ıcıne üsüyorum.. hasta mı oluyorum acaba.. nasıl gıyındnız bugun?

ben anadolu yakasındayım bugün kısa kollu çıktım ve titredim..... üzerine uzun kollu ama ince birşeyler al bence arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…