canım cağrı merkezlerinede başvurdum ama tık yok senağlama
Ya açlıktan ölücektim.. Yine işler bi anda biriktiki yemeğe gidemedim.. Baktım saat 3buçuk olmuş. Müsli vardı ketentohumlu light sütle ondan yedim.. sonu kalmış o yüzden hepsini koydum baya şiştim..
İyi oldu akşam kına muhabbeti var ya, orda yememek için tok gitmem lazım.. Mado da yapılıyormuş. Nasıl olcekse artık..
anlaşılan kimse muz diyetine devam etmiyor
kimseden ses çıkmadı
canim cimcime dis cikario huzursuz bayagi bitaraftan emeklemeye calisio birakiom dönüyom yokkkk :1shok: yuvarlanip gidio bebegim olursa kiklo alirim diyenlere sesleniyorum emin olun kostururken bisiy kalmasss, bitaraftan alisveriss malum türkiye izini icin cok mesgulüm cokkk
sen muz diyetinden memnunmusun
sabuncum, anneme sordum su z.yagı meselesını.. küple mi alıyolarmıs arkadasın dedı..bızde 250-300lıtrelık küpler olur da.. ancak onların ıcınde uzun bekleyen yagların dıbınde tortulanma olurmus.. öyle 2litrelık cam şişede olmaz diyorkı ben de 5 senedir ailemden ayrı yasıyorum. yagım memleketten 5litrelık sıselerde gelır. hiç rastlamadım.bir de bilirsin belkı zeytın zamanı 2 senede bır olur..bır kıs boş..bır kıs dolu gecer..bız cıkan yagı ıkı sene tüketiriz ..yenıden zeytın zamanı geldıgınde eskı yag tukenmıs olması iyi olur dedı annem.. cok bekleyen yaglarda tortulanma oluyor yanı.. mesela bu kıs zeytın zamanıydı.. yemyesıl,taptaze ve tortusuz su an yaglar biligine..
canım eger tatmın olmadıysan daha da üst bir otorite olan anneanneme sorayım bir..
bu arada ben de rosense'n seti var..göz bakım,gunluk bakım,gulsuyu,tonık,maske,peeling,temızleme köpüğü.. 15-25 yas grubuna uygun . benımkı almıs ama kullanmadım henuz.. eskıden gül recelı ve lokum getırırdı ..onlardan istemem diyetteyım deyınce böyle bir jest yapmıs .. madem sabunum memnun. kullanayım gönul rahatlıgıyla ..bugun baslıyorum...
şekerim bişi sorcam şu ender saraçın tarifi olan zencefilli çay tarifini sen mi vermiştin
kızlar valla siz kaşındınız baştan anlatıcam size
en baştan hemde
biz eşimle evlendiğimizde eşim sürekli uzaklara gittiği beni yanlız bıraktığı bi işte çalışıyordu 1 ayın 10 günü evdeydi gerisinde yoktu.gidiyordu 4 ay gelmiyordu.maaşıda çooooooooooook iyidi. bende yanlız kalma korkusu başladı evde yanlızken düşüp bayılıyordum.doktora gittim evham hastası olmuşum yanlız kalma dedi bana eve hayvan al dedi. eve kedi aldım 4 ay onla ilgilendim sonra gene bayılmalarım başladı.bayılıyordum sürekli kediye bakamıyordum kediyi verdim gene bunalıma girdim
sonra eşim o işi bırakmaya karar verdi benim ailem eşimin ailesi çok karşı çıktı o kadar iyi işi bırakırsanız size hiç yardım etmeyiz diye
eşimle ayrılmaya karar verdik yapamadık
ya işi bırakıcaktı yada benim hastalığım daha ilerliycekti
eşim birden işi bıraktı o iş öyle bir işki bırakamıyorsun 15 yıl çalışmak zorundasın eğer bırakırsan kaçman lazım yoksa peşine düşüyorlar
çok sevdiğim gelin olduğum kirada olsa benim gibi sevdiğim o evimden taşınmak zorunda kaldık gelip hesap sormasınlar diye
acele ev bulduk kendimize parasız kalma ihtimaline karşı şimdiki evimizi tuttuk ben bu evimi hiçmi hiç sevmiyorum çok sorunlu bir ev çatı akıyor kuşlar sıçıyor duvarlardan akıyor yeni aldığım gözüm gibi baktığım eşyalarım sığmıyor taşınırken hepsi mahvoldu zateneşim şuan başka bir işte azda alsa ucu ucuna yetiyor bize pek bi lüksümüz olmuyor
şuan bu evden taşınmaya yüzüm yok çünkü ailelerle arayı yeni düzelttik kendi ayaklarımız üzerinde durduk dedik
tek hayalimiz ev almak bunun için benim işe girmem lazım ama yok ben napıyım bu nefret ettiğim evde yaşamak zorundayım ev görünüşte çok güzel ama ya sorunları saymakla bitmez
insan oturduğu evden nefret edermi sevmiyorum bu evi
siz söyleyin napıyım kızlar destek olmuyor aileler ev almamıza
çok saol canım
evet canım
flycım, 4 seans aralıksız yaptım Call-ı bugun canım istemıyor. yapasım yok . 1 gun yapmasam olur mu?şu popoyu kaldırabılırsem 20dk aerobık 10dk agırlık calısıvereyım diyorum.
bu arada kayınvalıden nasıl oldu?
latinateşim devam devammmm aaaa olur mu devam etmemek hiç . . .
ben devam ediyorum ve bu pazara kadarda devam edeceğim . . . yediklerimi yazdığıma dikkat edersen rastlarsın latinateşimmmm sabah 1 mus ve ılık su ikilisine . . .
eğer bu pazar tartıda olumlu bir netice ile karşılaşırsam hedefim olan 58 i görene kadarda asla terk etmeyeceğim . . .
sebeplerinden birinin musun 0 kan grubuna şifa besin olarak önerilmesidir ayrıca . . .
yoncicimmmm süper tok tutuyoooo . . . :CüvCüv:
peki canım içmeyi denemiştin dimi sen ben pişirdim ve sadece bir yudum alabildim onu da zor yuttum acayip keskin bir sarımsak tadı vardı hatta acı bile diyebilirm kokuda cabası acaba benim sarımsaktan mıydı çünkü tazeydiler
kızlar bişey sorcam, kuru fasuyle yapmıştım dün, kardeşimin canı cok istemişti
dün 4 yemek kaşığı yemiştim bugün de yesem sorun olur mu
1 muz, 4 tavuk köfte cacık ve yoğurt sonrası
Ne dersiniz?
ben erkek kardeşimle beraber yaşıyorum inanın her gün hem ona hem kendime yemek hazırlamak çok zor gelior.
beyefendi tabii gayet rahat, istediğini yiyo içio
cagrı merkezlerı bıle deneyım ıstıyor o alanda.. ananın karnındaniş deneyimi ile doğcaksın güzelim yok baska caresı..
egitimini bılmıyorum ama sigorta satıcılıgı,finansal danısmalık dusundun mu?
baklıyat da almak lazım ara sıra hem 4 yemek kasıgı nedırkı.. mesela ben bugun barbunya pilakı yiycem bir tabak dolu dolu hem de..hemde kuru barbunyadan yaptım..içine 3 tane kesme seker ve patates koydum utanmadan ama koca bır tencere oldu.. hepsını yemıcem kaydirigubbakcemile2
hem beyfendıye sulee azıcık kendı yapsın yemeklerını bakayım... calısan ınsana yuklenılırmıymıs oyle.. millet kocasına yapmıyor.. ne yapıyorsa ondan yiyor mılletın kocası bıle.. :1hug:
canım ben 1.5 yıl çalıştım çağrı merkezinde deneyimimde var
o zaman bugün de yiyeyim bari kuru dan cokacimcoook
kocam olsa yapmam ki, kardeşime de herzaman hazırlamıorum ama ben hazırlamazsam ve o hazırlarsa acayip canım çekio onun yaptığı şeyleri
anlamıorum ya o da ofisde oturarak çalışıor bende o atletik ben balık senağlama
canım ben zencefilleri 6 dakika boyunca 2 su bardağı suda kaynatıorum sonra içine 4-5 diş sarımsak koyuuyorum 2-3 dakika daha kaynatıorum. Sarımsakları doğramıorum kesinlikle ve benim sarımsaklarım da tazecik pazardan aldım. Koku falan bırakmadı. Ilıyınca da içine bir tatlı kaşığı limon ve bal koyuyorum. Rahat içtim ama ben zaten acımsı şeyleri seviorum belki ondan olabilir
bizim buradaki kızlar içiorlar gerçi bir şikayetlerini duymadım ama herkesde değişir canım
bugun evden cıkmayısımın 6. gunu.. aksam dısarı cıkcam kızlar.. hava soguk mu ne evın ıcıne üsüyorum.. hasta mı oluyorum acaba.. nasıl gıyındnız bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?