60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canımcığım . . .

anam sabun sende zayıflamaya çalışıyorsan ağzımı bile açmıycam artık ahanda sustum=(

ABBA kıs 2. fotoya ii bakın bacılar böbreklerin üzerinde bıngıl bıngıl . . .

Sabuncum simit falan kalmamış galeta gibi bayansın sen artık
Çok hoş tebrikler canım

Q teşekkürler birtaneciğim sen özellikle istemiştin aklımdaydı canımcığım bu arada dax markası sormuşsun markası dax canım . . . dax . . .
:1rolleyes:
renk renk değişiyor lakin saçının yumuşak olmasını istiyorsan mor renkli olanı almalısın . . .​

spor mu yapıyorsun sabuncum lakin sen ne kadar zayıflarsan zayıfla yanlar aynı oranda inceliyor sporsuz nayır=)bence çok iyisin ve hatta süpersin nerdeeeeee benim simit can simidi gibi oldu=(seninki simitmi beyav =)bu arada hoşbuldum açımmm=)normalde bu saatlerde tıkınırımda =)

Çok teşekkür ederim , gözlerimiz bayram etti yahu , mor dax da en yakın zamanda kullanım alanımda olucak
Saçlarının rengi de çok hoş bu arada , yüzünü gizlemişsin ama güzel bir bayan olduğun belli oluyor maşşalah..

Bacılar toplaşınnnn Sabın simidi ile geldi . . .
delikafadulden
Simidi ve sabın fotoğraflandı . . . :1ninca:
İsteyen arkadaşlar için çektim 2 kare .

Sabun bak şimdi uyuz oldum ya (( sen şakamı yapıyosun simit diye. ben bişey göremiyorum vallahide billahide. simit mimit yok anacım. taş gibi taş.

kızlar birisi bana bu cetvel olayını sitesini yollasa=)

Casmin Diyet gurupları bölümünde en baştaki topikten bakarak yapabilirsin.

ya kızlar son olaya kadar geldim en son imza ayarları kısmında takılı kaldım kontrol panelinin neresinde o ya profili düzenlenenin altında değilmmi?

merhaba arkadaşlar bu saatte kalabalık oluyor demekkaydirigubbakcemile2 ben de iki sayfa öncesine yazmıştımgamyoncuiremsu
sabuncum bu arada gerçekten zayıflamaya ihtiyacın yokhihoyyyt
gerçi herkesin vucüt yapısı farklı..benim üstüm süper ama basen kalça delirtiyo:1ninca:tam bir armutumkafamçokkarıştı

evet ordan andım ama olmadı yapamadım beceriksizliğim için ayrıca kızdım kendime şimdi he karnım gurulduyo benim kociş mutfakta deli gibi limonata hazırlıyo zaten ben ne zaman zayıflamaya kalksam inadına adam evde bişeye yardım etmez mutfağa girip bişeyler hazırlayacağı tutuyo daha çok sinirlendim şimdi banada getirir hatat ısrar eder kimbilir kaç kaşık şeker koyucak içine inanmıyorum yaaa=(

:uhm::uhm:

callanetics videosunu acamamıs olanlar. sunu indrmek gerekıyormus.. K-lite codec pack 4.8.0 (full)

media playerın bir sürümü bu kızlar.. hadı kolay gelsın.. ücretsiz yazılımdır.

Çok mersi canım.Yarın uğraşırım artık onunla..a.s.

kızlar nefsit alıp yiyen varmı nası bise acaba

Off offf bence harika birşey..Hele meyvelisi...

Elma sirkesi mideye dokunmuyor.Diğer sirkeler mideye zararlı.Benim de ilerlemiş bir ülserim var.Dokunsa bana kesin dokunurdu herhalde...

Bacılar toplaşınnnn Sabın simidi ile geldi . . .
delikafadulden
Simidi ve sabın fotoğraflandı . . . :1ninca:
İsteyen arkadaşlar için çektim 2 kare .

Canımcımmm,ben seni nedense hep kahverengli saçlı hayal ediyordum..Kilona gelince SEN BİZİMLE ALAY MI EDİYORSUN...kaydirigubbakcemile3

alıp deniycem nefsiti gecen markete gittiğimde vazgectim almadım belki yiyemem diye sanırım oda bağımlılık yapıyo

Çizelge isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim
Gerekli olan bilgiler
*Diyete başladığınız kilo
*Hedeflediğiniz Kilo
*Şu an olduğunuz kilo
*Birde çizelge altına 25 karakteri geçmeyecek bir yazı ekleyebiliyorsunuz isterseniz onu da belirtin..

Sonra nereye kopyalamanız gerektiğini anlatırım yaparsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…