kızlar merhaba kendimi tanıtıyım 1,68 boyunda elma modelinde fiziki olan ve ne yazıkkki tartıda geçen hafta 68,5 evet buçuk kısmını özelikle yazıyorum tam kısmını duyarsam hepten keçileri kaçırıcam herşey eşimin suçu 3 hafat durmadan bana köy ekmeği aldı hemde ekşi kokan sevdiklerimden gece demedim gündüz demedim yedim yedikçe şiştim yasakladım almıyo geçen cumatrtesiden beri şimdi gelelim gevezeliğin sonu nereye varacağa evet bende aranıza katılmak istiyorum ama şunu söyliyim aşırı hareketliyim ayaklarımda problemim olmasına rağmen biliyorum hareket spor değildir bütün kuralları biliyorum sadece gaza ihtiyacım var beni gazlayın streç film olayına gelince 9 sene önce keşfettiğim bir yoldu epey etkili bu pazar onunla bol bol su içerek başladım bol su devam akşam yemeğini kıstım ama kesmedim devam biraz daha az yiyorum öğünlerimi birden kesemem doğama aykırı şimdi tarih şu 20 mayıs saat 19:09 tartı hala 68,5 göstertiyo şaka gibi ama size söz beni gazlayın 1 ay içinde 3 kilo vericem yada 4 =)benide aranıza alırmısınız?
anam sabun sende zayıflamaya çalışıyorsan ağzımı bile açmıycam artık ahanda sustum=(
Sabuncum simit falan kalmamış galeta gibi bayansın sen artık
Çok hoş tebrikler canım
kızlar birisi bana bu cetvel olayını sitesini yollasa=)
kızlar birisi bana bu cetvel olayını sitesini yollasa=)
ya kızlar son olaya kadar geldim en son imza ayarları kısmında takılı kaldım kontrol panelinin neresinde o ya profili düzenlenenin altında değilmmi?
muz diyetini ben de bıraktım sabahları geçiştirmeyi tercih ediyorum çünkü aç hissetmiyorum.
kızlar bişey sorucam regl döneminde tartılmayın çünkü vücut su depoluyor diye okudum regl bittikten 48 saat sonra tartılmak gerekiyormuş doğru mu bilgisi olan var mı?
callanetics videosunu acamamıs olanlar. sunu indrmek gerekıyormus.. K-lite codec pack 4.8.0 (full)
media playerın bir sürümü bu kızlar.. hadı kolay gelsın.. ücretsiz yazılımdır.
kızlar nefsit alıp yiyen varmı nası bise acaba
ana esra ballı elma sirkeli sumu ya ben elma sirkesinin faydasını duymuştum ama mideye zararı yoktur dimi zira benim mide biraz hassas he birde kızlar yeşil çaya mutlaka için hatta her türlü çay için çayların çok önemi var zayıflarken=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?