60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm göbeğe cimdikler atmakta ne gibi faydalar varki ayrıca birde sürekli günde yaklasık 1000 kere nefesini tutup göbeği icine cekip cekip bırakın karındaki yağları eritmek için azda olsa faydası var

hımm bak şimdi ben saftirik bişey düşündüm hani pasif cimnastik dedikleri karına takılan titreşimli aletler varya tamam onlar elektrik dalgası bilmem ne yayıyo ama belkide cimdiklemekte sinir uçlarını filan uyarıyordur ve ne bilim o bölgede uyarılınca ufakta olsa bir hareketlenme yağ yakamaya yardımcı oluyordur gibi bişey saçmaladım oldu mu bilmiyorum sanırım cevap için esrayı beklesek daha iyi olucak=)neyse:uhm:

bugün yediklerimi yazayım bende.hhergün benzer şeyler yiyorum.sabah 8 gibi bir dilim kepekli ekmekle nane roka tere domates yedim.ılık su yanında.ardından bir bardak 5i 1 yerde çayı.öğlen 13 gibi bir tabak patates yemeği.akşam üstü 4 tane kepekli form bisküvisi yedim.arada habire su içip durdum.7 de eve gelince ocakta pilav vardı.annem pilav yapmış dayanamadım 3 kaşık da ondan yedim.bu akşamki yemek faslını kapattım.benim diğer günlerki öğünlerimde hep böyle.yanlışmı besleniyorum acaba.yatana kadarda susadıkça sürekli ılık su ve bitki çayları içiyorum.şeker hiç kullanmam zaten.ama kilo veremiyorum.

yok ya sacmalamamısındır olabilir belkide valla azda olsa yağları yakıyodur onlara para verene kadar elleri calıstıralım bencesırnaşık şey

cokda az yiyosun ama neden veremiyosn ben senden daha fazlayiyirom üstelikde abur cubur hiç bırakamıyorm azda olsa yiyorm bende gram gram düsüyorm bakalım nereye kadar

merhaba arkadaşlar epey oldu yazmayalı..misafirlerim vardı..evde misafir olunca mecburen bol kalorili şeyler yaptım ve tabi ev sahibi yemeden olmaz hesabı yedikçe yedim...ama çok şükür bu sabah tartıldım ve sadece 100gr aldığımı gördüm çok sevindim..diyetime devam etmesem de kilo almamışım demek ki onları yemeseydim.......... senağlama..
neyse bugün yediklerim
sabah 1 bardak ballı sirkeli limonlu su(ebru şallıdan duydum metabolizmayı hızlandırıyomuş) ve bir kase meyveli müsli yoğurt ile.
öğle az yağlı tavada 1 yumurta, kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin 1domates 2dilim kepekli ekmek ve çay
öğleden sonra bir kase erik
akşam bol sebzeli makarna salatası
buraya kadar hepsi iyi ama az önce çayla 5 tane tutku bisküvi yedim-tatlicadiarzu-ama ben böyle kaçamaklar yapmazsam üç dört günde psikolojim bozulur :1ninca yüzden diyet gibi görmeyip yeme alışkanlıklarımı değiştirerek hep böyle besleneceğim bundan sonra

kızlar bir de gün içinde tartılıyor musunuz? benim bildiğim sabah aç karnımıza wc ye gittikten sonra çıplak olarak çıktığımız kilo gerçek kilomuz değil mi?gün içinde hiç çıkmam tartıya yoksa moralim bozulur:jeyyar:

bir de listeye beni de ekleyiniz boyum 1.73 kilom 64.1 hedefim 59
görüşmek üzerea.s.

anam fibula benim artan iştahım için bunlar pek doyurucu gelmedi bana ama bende mecburen uyucam size=(bu arada fibulacım hergün benzer şeyler yiyorum dedin ya yediklerine baktım karbonhidrat ağırlıklı sanırım karbonhidratın yanına mutlaka süt yoğurt peynir gibi şeyler yiyin diyordu sanırım diyetisyenler dur şunu öğreniyim tam öyle söyliyim meyveye ihtiyacın var şeker kullanmıyorum yazmışsın bence şekeri meyveden al ve de bu yediklerinin yanına mutlaka kayısıyı ilave et derim faydasını görürsün=)=)

cnm ben günde tartılıyorm galiba alıskanlık oldu birazda gerci birazda iyi oluyo biraz fazla cıksam hemen az yemeye calısıyorm en doğrusu sabah ac karnına tartılınca cıkan kiloyms

günde 2 elma mutlaka yerim.haftada iki veya 3 gün kahvaltı yerine greyfurt yiyip gidiyorum işe.iki tanede küçük su şişesine 5 i 1 yerde çayını sabahtan yapıp götürüyorum.çay kahve yerine bu sudan içiyorum.burda okumuştum kayısıyı .hatta bir arkadaşımda önerdi sabah a. karnına iki üç tane kuru kayısı yiyip ılık bir bardak su içince gayet iyi olurmuş kabızlık ifalnda kalmazmış öyle deid.kenidisi böyle yapınca wc den çıkamaz oluyomuş.ama ben denedim hiç birşey olmadı.etkilemiyo beni.yine burda gördüğüm hint yağı var.arkadaşlar hadftada bir günde yhint yağındani ki kaşık bir bardak suya kaıştırıp içince karınları çok iyi çalışıyomuş.iki pazardır onuda deniyorum.yok ya normalde nek adar gidiyosam wcye ozamanda öyle gidiyorum.benim biyerlerimde depo var kesin.şakkıdışakkıdı içtiğim tüm sular yediklerim oralarda saklanıyo.iyice moralim bozuldu artık.dikkat etsemde aynı etmesemde.senağlamasenağlama yiyip yiyip obez olayım daha iyi.

cnmya ben icemiyorm sirkeli suyu bal koyuyorm yine icemiyorm zaten mideye zarar vermemesi icin icine mutlaka az bisede olsa bal koycakmısın yoksa mide delebilirmis

evt arkadasım kayısı kabızlığa iyi geliyo ben bazen kayısı kompostosu yapıyorm az sekerli cok iyi oluyo valla

kızlar birde sizede oluyormu bilmiyorum benim canım sürekli su istiyor.ağzım kuruyor hep.içtikçe içiyorum suyu.ama kuruluk yinede gitmiyor.sudan yapılmış gibi oldum nerdeyse.

canım hergün tüm gazetelere bakıyorum arıyorum.ya yeri uymuyor ya muhasebe istiyorlar ya para çok az veriyorlar insanda şans olmayınca senağlama
düşündüğün için çok saol canım Şeniz

evet bendede bir ara o su hastalığı vardı sonra kesildi gece uyku arasında birle sabaha kadar kalkıp kalkıp bir sürahiyi bitirdiğim oluyordu bu cumartesi bol su olayına başladım şimdi yine yavaş yvaaş başladı diyebilirim içtikçe içöesim geliyor aşırıyada kaçmamak lazım su sarhoşluğu diye birşey duydunu mu kızlar gazetede öyle birşey okumuşsum aşırı su tüketmek kandaki sodyum seviyesini düşürebilir ve insanı zehirleyebilirmiş kalbe ve böbreklere zararıda varmış=(blam blam sadece paylaşmak istedim eminim oooo derece su içen yoktur aramızda=)

ofiste19 litrelik damacanayı nerdeyse yarıya indirmişim bugün:)sabah istemiştik suyu.akşam çıkarken bir baktım yarıya inmiş.patron işten çıkarır suyu bitiriyorum diye.nerden ibliyosunuz derseniz.iki çeşit su alıyolar biri çok sert geliyomuş.ben seviyorum diye onu benim için alıyolar.ama hiç çay kahve iflan içmiyorum.sadece su.

oyyyyyy güzelim nediyon sen bence çok ya yani epey çok hayır işten atılacağına değilde sağlığını bozacağına korkarım ben senin yerinde olsam bir doktora ffilan sorarım çoook gibi geldi bana ağız kuruluğunda varsa şekerini bir ölçtür=(

Bacılar toplaşınnnn Sabın simidi ile geldi . . .
delikafadulden
Simidi ve sabın fotoğraflandı . . . :1ninca:
İsteyen arkadaşlar için çektim 2 kare .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…