cnm göbeğe cimdikler atmakta ne gibi faydalar varki ayrıca birde sürekli günde yaklasık 1000 kere nefesini tutup göbeği icine cekip cekip bırakın karındaki yağları eritmek için azda olsa faydası var
hımm bak şimdi ben saftirik bişey düşündüm hani pasif cimnastik dedikleri karına takılan titreşimli aletler varya tamam onlar elektrik dalgası bilmem ne yayıyo ama belkide cimdiklemekte sinir uçlarını filan uyarıyordur ve ne bilim o bölgede uyarılınca ufakta olsa bir hareketlenme yağ yakamaya yardımcı oluyordur gibi bişey saçmaladım oldu mu bilmiyorum sanırım cevap için esrayı beklesek daha iyi olucak=)neyse:uhm:
anam fibula benim artan iştahım için bunlar pek doyurucu gelmedi bana ama bende mecburen uyucam size=(bu arada fibulacım hergün benzer şeyler yiyorum dedin ya yediklerine baktım karbonhidrat ağırlıklı sanırım karbonhidratın yanına mutlaka süt yoğurt peynir gibi şeyler yiyin diyordu sanırım diyetisyenler dur şunu öğreniyim tam öyle söyliyim meyveye ihtiyacın var şeker kullanmıyorum yazmışsın bence şekeri meyveden al ve de bu yediklerinin yanına mutlaka kayısıyı ilave et derim faydasını görürsün=)=)
canım ben ilanlar göruyorum ofis masa bası işler word excel bılıyorsun dımı musteri temsilcisi,telefonlara bakmak ıcın falan yada dıs tıcaret veya oprasyon elemanı gbı...
güzel seyler gördukce sana link atarım özelden
evet bendede bir ara o su hastalığı vardı sonra kesildi gece uyku arasında birle sabaha kadar kalkıp kalkıp bir sürahiyi bitirdiğim oluyordu bu cumartesi bol su olayına başladım şimdi yine yavaş yvaaş başladı diyebilirim içtikçe içöesim geliyor aşırıyada kaçmamak lazım su sarhoşluğu diye birşey duydunu mu kızlar gazetede öyle birşey okumuşsum aşırı su tüketmek kandaki sodyum seviyesini düşürebilir ve insanı zehirleyebilirmiş kalbe ve böbreklere zararıda varmış=(blam blam sadece paylaşmak istedim eminim oooo derece su içen yoktur aramızda=)
ofiste19 litrelik damacanayı nerdeyse yarıya indirmişim bugün:)sabah istemiştik suyu.akşam çıkarken bir baktım yarıya inmiş.patron işten çıkarır suyu bitiriyorum diye.nerden ibliyosunuz derseniz.iki çeşit su alıyolar biri çok sert geliyomuş.ben seviyorum diye onu benim için alıyolar.ama hiç çay kahve iflan içmiyorum.sadece su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?