60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ataköy=)veriyorum bilgileri

68.5 şu anki vediyete başladığım kilom
hedef şimdilik 62
bende hepsi oldu ama yapıtırdığımda olmuyor ?

Kullanıcı paneli - Profil düzenle - resimdeki gibi en aşağıda kişisel bilgiler bölümündeki yere yapıştır , kaydet..

hihihihihi saolasın ataköyüm civanım hihihihi zati ben seni depresif ev hanımları kulübündede sevmiştim başaklar yardımı sever ve de öğretmeyi=)bu arada limonata içmedim içmiycimmmm=)benim eşim pazarcı limon sirke mirke satıyor elma sirkesi getirdi bana bu gece bir denicem hadi hayırlısı=)herkese iyi geceelr=)

Rica ederim..
Aslanım ben aslında yükselen Başak
ıki uyuz burç bir arada..
Hadi iyi geceler
Kilo verdikçe çizelgeni değiştircez..

Bacılar toplaşınnnn Sabın simidi ile geldi . . .
delikafadulden
Simidi ve sabın fotoğraflandı . . . :1ninca:
İsteyen arkadaşlar için çektim 2 kare .

hehh hele sükür sabinida gördük kiz sabin ben de seni hep esmer sandimdi şutarafagitti
kilo milo simit filan yog yog öle bisi alkisalkisalkis bence sen 60 ol yeter artik vermesende olur canim ya cok güzel olmusun tebrikler kaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar şimdi step yaptım terden ölüyorum sandm bide yoruldumm ama değdi bayılorum step yapmayaaaaa

Merhaba bayanlar kaydirigubbakcemile5
sabah itibariyle 60 ı gördüm kaydirigubbakcemile2
hatta tartı 59,9 dedi sonra 60 dedi delikafadulden

uzun zamandır yazamıyorum işler yoğun , birde yaptıklarım hep aynı olduğu için yazıcak pek bişey bulamadım :1closedeyes:

Sabunu gördüm az once vala fıstık hatun olmuş maşallah maşallah hihoyyyt

Geçen gün yürümek yerine koşmaya çalıştım ama öldüm diye billirim
yürümek alt bolgeyi , koşmak ise üst bolgeyi eritiyomuş bilginiz olsun a.s.

Weight Watchers Diyet (Amerikan Diyeti)

1. GÜN
* Kahvaltı: 250 ml. Yağsız süt. 2 etimek. Çay veya kahve.

* Hafif öğün: 4 dilim yağsız füme et (60 gr.). 2 dilim kavun. 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 2 çay kaşığı rendelenmiş peynirle tatlandırılan haşlanmış kuşkonmaz. Yarım sandviç ekmeği. (30gr.)

* Esas öğün: Ton balıklı makarna (40 gr. makarnayı haşlayın. 120 gr. ton balığı, 100 gr. haşlanmış bezelye, 1 kasık domates salçası, 2 çay kaşığı zeytinyağı ile hazırladığınız sosu makarnaya karıştırın.) Izgara sebze (patlıcan, biber, kabak). 1 küçük kase çilek.

* Arada: 1 küçük kase yağsız yoğurt (125 ml)

2. GÜN

* Kahvaltı: 1 küçük kase yağsız yoğurt. Çay veya kahve.

* Hafif öğün: Sebzeli omlet (l yumurta, 30 gr. peynir, 100 gr. haşlanmış ıspanakla hazırlanır). 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılmış salata. 1 kivi.

* Esas öğün: Pilav (1 çay kaşığı margarinle pişirdiğiniz pilavı haşlanmış sebze ile karıştırın). 2 dilim rosto. 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılmış haşlanmış fasulye. Şekersiz meyve salatası (1 küçük kase).

* Arada: 1 fincan yağsız süt. 1 dilim kek.

3. GÜN

* Kahvaltı: 1 fincan yağsız süt. 1/2 sandviç ekmeği. 2 tatlı kaşığı marmelat. Çay veya kahve.

* Hafif öğün: 2 dilim peynir, 2 dilim füme et ile hazırlanmış tost. 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılmış patlıcan salatası. 1 bardak portakal suyu.

* Esas öğün: 60 gr. ekmek (ekmek dilimlerini kızarttıktan sonra üzerlerine 2 çay kaşığı zeytinyağı gezdirin). 2 küçük tavuk kanadı (ızgara). Limonlu havuç salatası. 1/2 muz veya 1 küçük şeftali.

* Arada: 1 küçük kase yağsız yoğurt.

Mönüyü değiştirebilirsiniz

* Makarna, pilav ve hububatlar eş değerdedir. Biri yerine bir diğerini yiyebilirsiniz.

* Et dana, tavuk veya hindi eti olabilir. Yeter ki yağsız olsun.

* Füme etler arasında yağsız olanları seçebilirsiniz.

* Et yerine balık yiyebilirsiniz. Ama yağlı balıklardan uzak durmaya çalışın.

* Patates sebze değildir; patatesi ekmek yerine yiyebilirsiniz.

* Çiğ ve pişmiş sebzeleri dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Karnınız çok açsa mönüde öngörülen salata porsiyonunu artırabilirsiniz.

!!4 ana kural !!

1. Ölçüleri asla göz kararı yapmayın. Zeytinyağı, şeker ve peynir ölçülerindeki en ufak bir sapma günün kalori hesabını alt üst eder.

2. Yemekleri tatlandırmak için bir çay kaşığı sirke, limon, hardal, soya sosu ve ketçap kullanabilirsiniz. Fesleğen, maydanoz, nane gibi otlar da şişmanlatmadan tat verir.

3. Asla ayakta veya hareket halindeyken yemek yemeyin. Sofrayı kurup, rahatça oturup ve acele etmeden yemeklerinizi bitirin.

4. Aniden canınız yemek mi çekti? Hemen tuzağa düşmeyin. Önce gerçekten karnınızın acıkıp acıkmadığını kendinize sorun. Eğer yeme isteğinin stresten, sinirden kaynaklandığını fark ederseniz gevşemeye çalışın. Sevdiğiniz birine telefon edin, yürüyüşe çıkın, ya da iş yerindeyseniz bir arkadaşınızla sohbet edin

canım o diyeti ben duydumda nasıl bir şey o, kilo tablosuna mı ihtiyaç oluyor kendimiz yapsak olmaz mı? bizi aydınlatır mısın bacım ya? nasıl yapılıyor? ne kadar zaman alıyor?

canım kilo tablosu değil de puan tablosu var. Mesela dio ki: 1 tatlı kaşığı reçel 1,5 puan (atıorum) bir tatlı kaşığı bal 0,5 puan. Sen günlük yemek ve kahvaltını ona göre ayarlıyorsun.
Kilonu ve yaşını hesaplıyorsun günlük kaç puan yiyebileceğin çıkıyor sen de onları yiyorsun. Hatta 0 puanlı yiyecekler bile var. Çok güzel keyifli ve eğlenceliydi ama puan tablomu bende yonca gibi bir arkadaşıma verdim senağlama

Bacılar toplaşınnnn Sabın simidi ile geldi . . .
delikafadulden
Simidi ve sabın fotoğraflandı . . . :1ninca:
İsteyen arkadaşlar için çektim 2 kare .

sabun kız valla sen kaşınıyorsun ne simidi yaw senin topicten ayrılma vaktin gelmiş bence sen erimişsin zaten eriyceğin kadar.sen gene gel ama muhabbete gel kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın...

günaydın ciciş a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…