60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yaramazlarada bak.eşya bırakmayacak evde.

Anladım zaten cok az 100 gr kadar almıstım denemek ıcın, oyleyse senın dedıgın gıbı yapayım en azından tecrube etmıs olurum bende

katzicim her 10 dakikada bir mesaj hakkımız var sürem dolsun yazıcam sana
meraaaaabaaaaaaaa hugocuk kız kuşlarınmı var onların işlride cok olur ama çokseverim tüm hayvanları seviyorum bazılarını tabi korkarak kilolardanda korkuyoruz ama hiç sevmiyorum 5,gün sonra kızıma gidiyorum birlikte dikkat ederiz gerçi ozaten4gün sulu şeyler yiyecek sanırım inşallah çabuk gecek hadi siporaaaa

günaydın cicişler
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve menemen 1 kaşık yağda pişmiş kuru soğanlı menemen
kahvaltıdan önce bitki çayı içtim

günaydın canımcım afiyet olaaa

geçmiş olsun nuğicmmm afiyet olsun sekerimm

Günaydın kızlar....
Gene uykusuzum, gene uykum var...
Gene... gene... gene...
Şimdi bi geçmişe bakim...

ylccim çocuk varsa böle yaa bende o uykuszlktan bıktım 2 senedir ya ne zaman bi uyp sabah kalkcam merak edıyrm eski günlerdeki gibi yanee

kaçamakkk afiyet olsun iy gitmistir ama dimi

bitki çayını aksamdamı içiyosun ben sadece sabah iciyorum aç kenn

bitki cayı büyük kupa
kahvaltı
1 kk peynir
1dlm bğdy ekmeği
1 zeytin
3 badem
3finduk
1köy bber
1çarliston (közlemiştim)
1kırmızı bber (közlemiştim)
1 kivi
1 tutum maydonozz

mikemmel kahvaltımın üzerine okula geldim ve ve bir minnak hoby yedim niye anlamıyorum her şeyi berbattt yerle yeksan etttim:84::84::84::84::84::84::84:

evet canım hemde 4 tane muhabbet kuşum var işleri çok oluyo ama çok seviyoruz 2 yıldır bizleler bizi görmeseler özlüyorlar mutsuz oluyorlar. bıcır bıcır tüm gün oyuncaklarıyla oynarlar. yaramazlık yaparlar. kaloriferleri yakmıyorlar kalorifern azcık suyu akmış yere hemen farketmişler gidip ayaklarıyla suyla oynuyorlar şıp şıp ses geliyo noluyo diyorum meğğer suya ayaklarıyla vuruyorlarmış hep haylazlık hep yaramazlık
blackandwhite ameliyat olacakmış konuştuk sen yanında olursan destek olur moral olur hem iyi olur yanına gitmen.
ben dün koştum bugün öğleden sonra pilates videosu açıcam göbek için onu yapıcam bende

günaydınnnnnnn kızlaaaaaarrrr:92::92:hoplaya zıplaya geliorummm:92::92:

nasılsınız bugün?herkes iyi olsun güzel bir gün olsun yağlar gitsin kaslar gelsin sağlıklı bireyler olalım inş.
ben dün öle yorulmuşumkiiiiiii.akşama doğru uyandım yemeği zar zor yetiştrdim
akşam yemeğimi yzmaya giremedim bile.
hemen yazayım.

1 kepçe tel şehriye çorba
5 kaşık etli patlıcan yemeği
salata
2 yk light yooooort
1 dilim ruşeymli ekmek

şimdik ise sabah kahvaltım:

1 kupa şakersiz çay
3 dilim kepekli ekmek
4 zytn
2 kk peynir
1 domates
1 salatalı
1 köy bibieri
maydonoz
2 tk pekmez
2 yk light yoooort

işte böle pilates gelsin bakalım şimdik.
haa bide akşama yemeğe yine misafirim varbugün antremanlıyım yine. evi de silcem süpürcem markete gtcem sonra yemek yapcaminş....sizi gizli gizli takip etcem bideeeeöptüm sizii

akşamda içiyorum.çünkü eşim 8 9 gibi anca geliyor en azından o zamana kadar tok tutuyor.bide kiraz sapı çayı buldum bi markanın dün markette gördüm aldım onuda arada içtim rezene yeşilçay falan varmış içinde

hoşgeldin canım. olsun hepimizde oluyo öyle zamanlar bianda kilo alınmıyo zaten o yüzden kaldığın yerden devam et yeterki battı balık yan gideer olmasın canım. merak etme toparlarsın
hacanım 83,84ü görüp battı balık yan gediri zor söyleriz aman,aman hep firen vermesi 50gr 50gr da olsa almayalım yeter 1hafta sonra yeni yaşvar 45ensonra işdaha zorlaşr adımadım firen
hadi şekersiz biçay içelim

Günaydınnn tatloşlarımmm

canımm benimmm çook tebrik ederim bak ne zamandır 63'e çakıldım diyordun
bak kırdın kız sonunda.. :92::92::92:benim durumlar çok vahim valla şimdilerde hep 65 lerde çıkıyorum kilo vericeme hep şişkinim sorunlarım var imdaaaaaaaaaaaaaakkk

afiyet olsun günaydın tontişim yaa mısır püsküllü çayı bende içiyorum beni hiç bi yere çıkarmıyor çok zor durumdayım ayıptır sölemesi. günde iki tane form çayı içiyorum içinde sinameki olan yok o bile fayda etmiyor offf:26::26:

Gü nay dın dın dın dın fambik..Afiyet olsun...
Ve tebrikler.. Sonunda oldu, sonunda oldu....
çıs tak çıs ta çıs tak çıs tak
salla salla salla salla
:92::92::92::92:
ahahhaytt çıstak mı hahayt
hakikaten çatlaksın he sen
ooooooo Yeeeeee
YEE CEEE LEEE

cimcimoşşş kız o bana da oluyor bazen. akşam yemegimi ofiste yiyorum ya bazen hazırlıyorum bişileri kahvaltıdan sonra atarım çantama diye orada kalıyo haha akşama aç kalıyordum. allahtan artık akıllandım kahvaltıdan önce herşeyi hazırlıyorum unutulma olmuyo

kilo veremiyorum mu
deli kız sen geçen 1 kilo verdim dedin de biz seni tebrik etmedik mi hııı
bir aydır bi kiloyu geçemedim ben eccük şükredin beaaa valla yumrutliycim heee

yolanda da her sabah bi haltlar karıştırmış oluyo. evde ne kadar kilim paspas varsa bi kere hepsi kaymış oraya buraya gitmiş oluyor. üstünde kaydırmacalık oynuyo manyak kedi. kendi kendine kovalamacalık oynuyo. gece tuvalete kalkıyorum zınkkk diye önüme fırlıyo güya benden kaçıyo çatlak yaa. bu sabahta tezgahta buzu çözülsün diye bıraktığım köftelerimden birini yere atıp onunla oynamış hey allahım yaa

günaydın cicişler
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve menemen 1 kaşık yağda pişmiş kuru soğanlı menemen
kahvaltıdan önce bitki çayı içtim
menemenlik domates çıktı mı ki kızz
canım çekti valla, hmm bol kuru soganlı filan böle üstünde de yumurtaaaaa
ama orası çanakkale dimi tassss gibi domatizleri ile ünlüü

ticker'ımda kilo bilgilerini güncellemek için ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim

canım tickerfactory'den yapıyorsun. bi arkadaş linkini vermiş zaten yaptın bitti son sayfada üst kısımda bir link var onu muhakkak sakla ki kilo verdiğinde oradan güncelleme yapacaksın. hep aynı sayfayı kullanırsan sana aylar sonra bir çizelge bile sunuyor. kilo verme çizelgesi. o yüzden her defasında yeni ticker yapmamanızı tavsiye ederim
oohh be hepiciinize laf yetiştirdim şimdi eccük çalışayım badron kovacak heee

afiyet olsun canım.evet yani o küçük höbby olmamış bencede

kukim afiyet olsun kahvaltın çok güzel .bugün yoğun ve hareketli geçecek yani kolay gelsin tatlım

ben dün akşam aç karınla kiraz sapı çayından içtim gece uykumdan uyandım onu dene bide olmazsa canım bide kayısı falan ye

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNNN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Mutlu sabahlarrrrrrrrUmarım herşey istediğiniz gibidir
Bugün 6da kalkıp yürüyüş yaptım
Biraz ısınma hareketi
Güzel bir duşun ardından arkadaşlarıma kahvaltı hazırladım o yüzden biraz diyet menüsü'nü açtım
Kahvaltıda
Yumurtalı ekmek,Kaşarlı Ekmek
Sosis tava
Patatesli krep
Çay
Biliyorum birazcık abartmışım ama cidden az yedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…