- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 60
Günaydın hugocukgünaydın cicişler
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve menemen 1 kaşık yağda pişmiş kuru soğanlı menemen
kahvaltıdan önce bitki çayı içtim
Benim en buyuk sorunum esimin isten donus saatinin belli olmamasi ve onunla birlikte yemezsem kusup ac yatmasi. Dun mesela 22:00 de geldi isten yemek yedik ve yattik bide kahve icmezsem dayanamiyorum benim bu durumada bi care bulsak.. Bu arada 160 boyum 68 kilom
günaydın çılgın zayıf narinnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugünnn ben grip oluyorummm ama başlangıcı daha engellemem lazım biraz limon bitki çayları içeyim bugünn.
akşam menü
bir kepçe tarhana çorbası
bir kepçe etli kuru fasülye
salata
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
roka-madanoz
bir dilim kepek ekmek
yupppiiii 1 haftada 700 gr vermişim
18.04.2011 : 65,5
26.04.2011: 64,8
ah bir de hafta sonu kaçamaklarını yapmasaymışım tam süper olacakmış, olsun onlar da nazarlık
şimdi dün yediklerimi sayayım:
sabah:
1 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
domates
şekersiz çay
ara öğün:
az sütlü tek şekerli neskafe
öğlen:
1 adet kumru
şekersiz çay
ara öğün:
gofret
şekersiz çay
akşam:
4 adet küçük ızgara köfte
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk zeytinyağlı pırasa
ara öğün:
incecik bir dilim pasta (annemin doğum günüydü)
şekersiz çay
günaydın çılgın zayıf narinnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugünnn ben grip oluyorummm ama başlangıcı daha engellemem lazım biraz limon bitki çayları içeyim bugünn.
akşam menü
salata
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
roka-madanoz
bir dilim kepek ekmek
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben çok ama çokkkkkkkkkkkkkkk iyiyimmsabah tartıldımmm 62.4 çıktımmmmmm ,
cuma günü tartıldığımda 62.8dimmmmm
cuma,ctesi ve pazar spor yaptığımmm için spor sonrası şişkinlikten fazla çıkıyoruz diye konuşmuştuk ya bende tartılma günümü salı yada çarşambaya almıştım.bugün bi baktımmmm 62.4 çıktımmmm,hemi de dün hiç wcye gitmediğim haldeeee:92::92::92::92:
sabah menümm
1 dlm tahıllı ekmke
1 hurma
1 kk light beyaz peynirrr
2 gündür acele ile çıkıyorum ancak bu kadar
günaydın balım afiyet olsungünaydın cicişler
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve menemen 1 kaşık yağda pişmiş kuru soğanlı menemen
Benim en buyuk sorunum esimin isten donus saatinin belli olmamasi ve onunla birlikte yemezsem kusup ac yatmasi. Dun mesela 22:00 de geldi isten yemek yedik ve yattik bide kahve icmezsem dayanamiyorum benim bu durumada bi care bulsak.. Bu arada 160 boyum 68 kilom
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr iyi gecelerr herkesciklereeeee
akşam yemeğinde
6yk kabak yemeee (piilgursuzzzz!!!)
1 kaase yoortt
2 tane köy biberi yidimmmmm
yemekten önce 1 saat sporumu yapmıştımmm
45dk koşu bandında yürüdüm sonra da iç bacak çalıştım dambılla ve 12dk lık karın egzersilerini yaptımmm yarın inşallah sabah platesss sonra daaa Allah kerimmmm
geçmiş olsun canım dikkat et kendinegünaydın çılgın zayıf narinnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugünnn ben grip oluyorummm ama başlangıcı daha engellemem lazım biraz limon bitki çayları içeyim bugünn.
akşam menü
salata
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
roka-madanoz
bir dilim kepek ekmek
sallasana sallasana çamaşırlarını akşam oldu göndersene sevdiğiniiiiiinasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cuma,ctesi ve pazar spor yaptığımmm için spor sonrası şişkinlikten fazla çıkıyoruz diye konuşmuştuk ya bende tartılma günümü salı yada çarşambaya almıştım.bugün bi baktımmmm 62.4 çıktımmmm,hemi de dün hiç wcye gitmediğim haldeeee:92::92::92::92:
sabah menümm
1 dlm tahıllı ekmke
1 hurma
kepçeci başı gelmişşşşşşşşşşgötürmüşün kız yine kepçe kepçeee
kız nugi ben leblebileri kestim ya kilo vermeye başladım kız
dünde 9da evdeydimmmm leblebi yiyeceğime yoğurt yiyim bari dedimmmmm 3 yk yoğurt yidimmmmmm,eferim bana dimi
günaydın cicişler
akşam menü
salata
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
roka-madanoz
bir dilim kepek ekmek
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sabah menümm
1 dlm tahıllı ekmke
1 hurma
bu sabah kahvaltımı biraz değiştirdim ama bence iyi olmadı:
evden çıkmadan 1 adet minnak domates,
iş yeri kantininden yarım somun ekmekten daha küçük bir ekmekle kaşarlı tost,:78::78:
1 bardak kara dut çayı.şimdide normal çay içiyorum.çok mu oldu acaba,
günaydın dünyanın en güzel en azimli bayanları
akşam yemeğim
önce hugocumu verdiği çaydan içtim (bağırsaklarım acayip çalışıo içmeye başladığımdan beri)
1 orta boy patlıcan karnıyarık
2 kepçe tarhana
1 dilim tam tah buğ ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
sabah kahvaltım
yine hugocuğun karışımı
1 kase nesfit
200ml light süt
canım benim afiyet olsun...ayrıca çok tebrik ederim senin için sallanıyor:92::92::92:nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sabah menümm
1 dlm tahıllı ekmke
1 hurma
afiyet olsun şeker.günaydın çılgın zayıf narinnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugünnn ben grip oluyorummm ama başlangıcı daha engellemem lazım biraz limon bitki çayları içeyim bugünn.
akşam menü
salata
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
roka-madanoz
bir dilim kepek ekmek
afiyet olsun canım benim.günaydın cicişler
yupppiiii 1 haftada 700 gr vermişim
18.04.2011 : 65,5
26.04.2011: 64,8
ah bir de hafta sonu kaçamaklarını yapmasaymışım tam süper olacakmış, olsun onlar da nazarlık
şimdi dün yediklerimi sayayım:
sabah:
1 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
domates
şekersiz çay
ara öğün:
az sütlü tek şekerli neskafe
öğlen:
1 adet kumru
şekersiz çay
ara öğün:
gofret
şekersiz çay
akşam:
4 adet küçük ızgara köfte
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk zeytinyağlı pırasa
ara öğün:
incecik bir dilim pasta (annemin doğum günüydü)
şekersiz çay
ticker'ımda kilo bilgilerini güncellemek için ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?