60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın cicişler
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve menemen 1 kaşık yağda pişmiş kuru soğanlı menemen
kahvaltıdan önce bitki çayı içtim
Günaydın hugocuk Bende kahvaltıda bir domates bir dilim kepek ekmeği azıcık peynir bir kaşık bal az şekerli çay..

Benim en buyuk sorunum esimin isten donus saatinin belli olmamasi ve onunla birlikte yemezsem kusup ac yatmasi. Dun mesela 22:00 de geldi isten yemek yedik ve yattik bide kahve icmezsem dayanamiyorum benim bu durumada bi care bulsak.. Bu arada 160 boyum 68 kilom

hmm.. sen salata filan yesen nası olur tatlım geç geldiğinde?

günaydın çılgın zayıf narinnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugünnn ben grip oluyorummm ama başlangıcı daha engellemem lazım biraz limon bitki çayları içeyim bugünn.
akşam menü
bir kepçe tarhana çorbası
bir kepçe etli kuru fasülye
salata
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
roka-madanoz
bir dilim kepek ekmek

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben çok ama çokkkkkkkkkkkkkkk iyiyimmsabah tartıldımmm 62.4 çıktımmmmmm,
cuma günü tartıldığımda 62.8dimmmmm
cuma,ctesi ve pazar spor yaptığımmm için spor sonrası şişkinlikten fazla çıkıyoruz diye konuşmuştuk ya bende tartılma günümü salı yada çarşambaya almıştım.bugün bi baktımmmm 62.4 çıktımmmm,hemi de dün hiç wcye gitmediğim haldeeee:92::92::92::92:
sabah menümm
1 dlm tahıllı ekmke
1 hurma
1 kk light beyaz peynirrr

2 gündür acele ile çıkıyorum ancak bu kadar

Günaydın kızlar....
Gene uykusuzum, gene uykum var...
Gene... gene... gene...
Şimdi bi geçmişe bakim...

kepçeci başı gelmişşşşşşşşşşgötürmüşün kız yine kepçe kepçeee

kız nugi ben leblebileri kestim ya kilo vermeye başladım kız

dünde 9da evdeydimmmm leblebi yiyeceğime yoğurt yiyim bari dedimmmmm 3 yk yoğurt yidimmmmmm,eferim bana dimi

tebrik ederim canım evet kaçamakların çok olmuş bencede biraz daha dikkat tatlım

günaydın afiyet olsun canım geçmiş olsun dikkat et ya havalar çok aldatıcı.

:92: tebrikler famircim günaydın afiyet olsun

bu sabah kahvaltımı biraz değiştirdim ama bence iyi olmadı:
evden çıkmadan 1 adet minnak domates,
iş yeri kantininden yarım somun ekmekten daha küçük bir ekmekle kaşarlı tost,:78::78:
1 bardak kara dut çayı.şimdide normal çay içiyorum.çok mu oldu acaba,

günaydın cicişler
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve menemen 1 kaşık yağda pişmiş kuru soğanlı menemen
günaydın balım afiyet olsun

hoşgeldin canım eşin geç geliyosa sende eşin gelmeden ekmek haklarını ye yani geç saate bırakma birde ara öğün yap yani saatlerini sen ayarla eşinde geldiğinde sadece salata ve yemeğini ye az bi miktar.

maşşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh neruşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın dünyanın en güzel en azimli bayanları

akşam yemeğim
önce hugocumu verdiği çaydan içtim (bağırsaklarım acayip çalışıo içmeye başladığımdan beri)
1 orta boy patlıcan karnıyarık
2 kepçe tarhana
1 dilim tam tah buğ ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber

sabah kahvaltım
yine hugocuğun karışımı
1 kase nesfit
200ml light süt

gunaydın ben 2 dilim esmer ekmek üstüne bal kaymak sürdüm yedim. 1 bardak ta süt :) cimcime sude senin ki normal benimki bence abartılı oldu ama evde olunca insan yiyor işte.

canım eşinle konuş. boyuna göre kilon fazla o yüzden eşinle konuş geç saatte yersen kilo olur ve daha fazla kilo alırsın eşine dersen anlayış gösterir bence. sonuçta sağlık için en önemlisi yani.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sallasana sallasana çamaşırlarını akşam oldu göndersene sevdiğiniiiiii :92::92: tebrük ederüm kızzzzz eee işte sabrın sonu selamettir fambımmmm afiyet olsunnn

eeee işte şu kaçamak çerezleri kesince oluyomuş dimek aferin tabi sanada banada dicem emme bende daha bi icraat yokk

günaydın cicişler

Günaydın, afiyet olsun...

Günaydın nugi.. Geçmiş olsun..

Gü nay dın dın dın dın fambik..Afiyet olsun...
Ve tebrikler.. Sonunda oldu, sonunda oldu....
çıs tak çıs ta çıs tak çıs tak
salla salla salla salla
:92::92::92::92:

Tost sanki çok olmuş gibi.. Ekmeği yani.. günlük ekmek hakkını neredeyse kullanmışsın..

Afiyet olsun...

canım benim afiyet olsun...ayrıca çok tebrik ederim senin için sallanıyor:92::92::92::92::92:
afiyet olsun şeker.
günaydın cicişler
afiyet olsun canım benim.

canım benim afiyet olsun biraz kaçamaklı olmuş ama genede çok tebrik ederim.:92::92::92::92::92:

ticker'ımda kilo bilgilerini güncellemek için ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim

katrem Weight Loss - Diet Ticker bu linke tıkla. seçe seçe ilerle :) 3. sayfada unutmayacagın bır password yaz... bbCode da çıkan http ile başlayım .png ile biten linki kopyala kontrol panelinde profil bilgilerinde ticker factory bolumune yapıstır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…