60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dün akşam aç karınla kiraz sapı çayından içtim gece uykumdan uyandım onu dene bide olmazsa canım bide kayısı falan ye

canım kayısıyı daha önce denedim bir süre çok işime yaradı süperdi
ama vüctu alıştı şimdi olmuyo
aç karna kayısı incir
beyaz lahana
aç karna sinameki - form çayı
ayol herşeyi denedim
gözüm yollarda bekliyorum dicem
komik olacak
oldu bile

afiyet olsun:)miktar az olunca bence sorun olmuyor yaaa.
ben de biraz önce 200ml daha su içtim.şu su miktarını artırabilirsem bişeyler yapacam inşallah

hahahahahahahhaah
ayy yo yo yo yolanda...
kahkaha attım

Günaydınnnnnn minnak davşanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Saaağğlıkkk,mutlulukkkk,huzurrrr diliyorummm hepimizeeeeeeee yağlar yasıınnnnnn fazla kilolarr gitsinnnn kaslı kaslı fit fıstıklar olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:92::92::92::92::92::92::92:

kahvaltımmm

1 haşlanmış kayısı yumurta (mmmmmmmmmmmmmmmmmm )

1 dilim çok tahıllı ekmek

1 kk beyaz peynir

domatessss

mayydonosssss

biberrrrrr

şimdi de yeşl çayımı içiyorummm ve yediğim maydonozların saplarını da kaynattım;boşa gtmesin di miii:86::86::86::86: birazdan onu da içicemmmmm inşallahhh

Kızlar gördünüz mü bilmiyorum ÖZELLİKLE HUGOCUKCUUUMMM pazar günkü milleyitn pazar ekinde vücut geliştirme şampiyonu olan kadınla röportaj vardı 11 yılır çalışıyomuş aslında TRT muhabiri yani tabii çok abartıydı ksları ama çok güzel bir yazıydııı netten bulun okuyun tavsiye ederim her anlamda çok güzel motive edici bir yazıydı

Günaydın Neruş....

gördüm tvde gördüm evet abartı biz öyle olmak istemiyoruz ama yani ne güzel bence uğraşmış başarmış bizde başarcaz

Herkeslere günaydın...
Dün akşam yemeğim:
3 yk z.yağlı bamya
1 yk z.yağlı taze fasulye
125 gr light yoğurt
1 dlm denge kpk ekmek

Ara öğün:1 kuru kayısı

Kahvaltı:
1 büyük kase nesfit, sütle
1 kupa limonlu y.çay

neruşum meruşum ceruşum afiyet olsun bebemmmm

günaydın canım afiyet olsun

göööözüüm yoldaaaaaaaa gönlüüüümmm dardaaaa ya kendin geeeel ya da haber yollaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tebrik eden arkadaşlarıma teşekkürrü bir borç bilirimmmmmmmmmmmmmm,sağolun canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oyyy fambığımmm fambığmmmmm minnak fambığııımmmmmmmmmmmm tebrik ediyorummmmm mnnak davşanımmmmmm devamı da böyle güzel gelsin inşallhhhhhhhhh:92::92::92::92::92::92::92::92:gitsiiiiinnn tüm fazla yağlarrr kilolarrrrrr inşallahhh hberbaer kurtulalımmmmmmm

maşşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh neruşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
devammmmmmmmmm devammmmmm spoaa devammmmmmmmmmmmm sağlıklı beslenmye devammmmmm kilolara yağlara elvedaaaaaaaaaaaaaa

tebrik ediyorumm tatlımmm devamı da böyle üzel gelsin inşallahhhhhhhhhh:92::92::92::92::92:

vay be eşinin zayıflamasını istemeyen erkeklerde varmış kendi kilolumu peki

ŞİŞMANLIK GÜZEL Bİ ŞEY DEĞİLKİ BENCE SENCE DEĞİSMEZ kürdan gibi olmaktan bahsetmıyorum tabiki eşlerde zayıf bayanlardan hoşlanır allhaşkına senin kocanın koca bi göbeği olsa hoşuna gidermi benim gitmez az bi göbekle bile çıldırıyz.. karısının kilo vermesni bi erkek niye istemez cünku karısının güzel olmasını istemez dışarda, bak ben 2 kiloyla bile kendimi iy hissedip dışarı çıkmaya başladım eşim çok geziyon oh diyo verıyon kiloları diyo yazın daha da zayıflımm giycem çıkcam diyom .. kilo olunca ne giyceni bilemiyo insan ya özellikle yazın her yer pörtlüyo... valla benim özgüvenim var ama fiziksel görüntüde öz güvenei sarsıyo dimi sekerimm ay bide küsen küssün yemem zayıflıycam ve güzel olcam varmı ötesi arkadaşın adını unuttum da boş ver sekerım küssün aç yatsın sen zayıfla

Son düzenleme:
kız yolandaaaa herkeze yorum yapmışında bana niye yapmıyon sen ha söyle bakem

ne diyem kuuuu meeaaahmut mu diyem
kıyamam oyyy nügüüüüüüüüüü

yolanda mucuk:83::83::83::83::83:

bana mı kedime mi

bugün kaloriferleri yakmamışlar çok üşüdüm hırkamda yoktu. dedim bari klimayı açayım.
açtım ortam ısıncak diye bekliyorum sabahtan beri ama aksine soguyor.
megerse klima soguk ayardaymış nasıl geçtiyse. hep sıcakta çalıştırıyordum oysaki 18 derece soguk ayarda ısınmaya çalışııuyorum.
odam oldu kasap dolabı gibi montumu giydim ayarını düzelttim şimdi sıcak y çayla ısınmayı bekliyorum

tabi ki çatlağım... Boşuna mı yazdım, yalancı mıyım ben...
Uykusuzluk kafama vurdu..
hadi hop.. üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz...:118:

aşkolsun yalancı diyen mi var
delüüü
severim ben delileri benim gibi çatlakkkkkk

ahhh yolanda cannn yolandaaaaa sana mesaj attım özelden gördünmüüü yolannnndaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…