60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım
kaşarlı tost yerine başka bişey olsaymış ama işyerinde başka bişey yoktu demi senin:44:

gunaydın ben 2 dilim esmer ekmek üstüne bal kaymak sürdüm yedim. 1 bardak ta süt :) cimcime sude senin ki normal benimki bence abartılı oldu ama evde olunca insan yiyor işte.

kaymak krema süttozu vs.. tavsiye edilmiyor canım yağların gitmesine olumsuz etki yapıyo kalorisinden z.yade bu etkisi var o yüzden kaymağı sabahları bırak canım. onun yerine bir dilim peynir domates vs.. yersin veya pekmezde olur abartmadan canım

evet canım benim ekmek haklerımı kullandım bencede ama ne bileyim kantinden karadut çayı almaya gitmiştim ama kokusuna dayanamadım küçük birtane yaptırayım dedim.telefi edeceğim gün içinde ben bunu ...

yeniden spor salonuna üye olayım bari ben... evde de kondisyon aletim ve bir sürü dvdm var.. ama en azından evden dışarı çıkmış olurum spor salonuna gidip gelirken. azcık insan yüzü görürürüm.. aylardır çıkmaya çıkmaya yabanileştim resmen.

kuluçka dün bitti yumacık çıktı. hesaplamış valla kuluçka süresini ne zeki hayvanlar yaw dün çıktı. kafesini dezenfekte ettim. şimdi son gaz yaramazlıklarına devam ediyo ilk iş duvardaki saate vurdu düşürdü. o yokken saate diğerleri bişey yapmıyordu. şimdi devamlı aranıyo ne yaramazlık yapsam diye sabah takır takır ses geliyo ne oluyo dedik baktık çıkmış yemliğin üzerine gagasıyla yemliği vurup vurup zıplatıyo. ne yaramaz ya ondan başka böyle şeyler yapan yok eşimde diyor yumak çok tehlikeli diye neyseki yumurtalar boş yavru yok birde yavrru olsaydı işe bak ama yine kemirmeye başladı yakında yine yatacak kuluçkaya off offf kuluçka makinesi gibi oldu hiç durmuyo yine örtülerin altına girmeye başladı. böyle yapınca yakında yine kuluçkaya yatacak demektir şimdi örtünün altında yine debelenip duruyo. hepsinin karakteri farklı yumak gibi yaramazı yok valla

Günaydın kızlar....
Gene uykusuzum, gene uykum var...
Gene... gene... gene...
Şimdi bi geçmişe bakim...
günaydın ycl cim
cimcimecim günaydın canım bence arada değişiklik yapmak lazım tabikide sürekli olursa problem olur afiyet olsun bi defacık kaşarlı tosttan bişey olmaz.
afiyet olsun canım
gunaydın ben 2 dilim esmer ekmek üstüne bal kaymak sürdüm yedim. 1 bardak ta süt :) cimcime sude senin ki normal benimki bence abartılı oldu ama evde olunca insan yiyor işte.
afiyet olsun canım evet bal kaymak güzel olur tabikide ama bizim bu durumumuzda olmamış şimdilik bu afiyet olsun yinede
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sağol balım ycl cim sanada teşekkür ederim canım inşallah ilerlemeden atlatırım

tebrik eden arkadaşlarıma teşekkürrü bir borç bilirimmmmmmmmmmmmmm,sağolun canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Akşam yemeğimi yazayım.
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
2 yk yoğurt
4 yk kabak yemeği

Sonra da yeşil çay
Toplamda 2 litre su

hahah öldüm gülmekten ya canım benim ne zeki hayvanlar yav diyo bi de of yerim

günaydın canım
kaşarlı tost yerine başka bişey olsaymış ama işyerinde başka bişey yoktu demi senin:44:

aslında canım benim evde yapıyorum yada getirip burda yapıyorum ama acle çıkınca unutmuşum kahvaltıyı tezgah üstünde .ama salatalıkları önceden yıkyıp çantama koymuştum amacım onları sadece yemekti.şeytana uydum işte:78::78:

Son düzenleme:

teşekkür ederim.artık tekrarlamam zaten bugünüde hafif geçirmyi düşünüyorum.hatta diyet şeklimide değiştireceğim en azından 1 hafta deneyeceğim akşamları sadece salata ve meyve yiyeceğim.veremiyorum çok uzun zaman oldu diyetteyim çok yavaş veriyorum deneyeceğim en azından ekmek sayımıda günde 3 dilime düşüreceğim ya gitmeli artık bu kilolar.

günaydın kızlar ben 5,6gündür giremedim oğlum vardı onu geçirdim. annemin hastene kontrolü vardı ora derken sıra bana geldi daha kahvaltı bile yapmadım cok özlemişim sizleri:13::13::13::13::13::13::13::13:ayvala kilo almak korkusu tartıya cıkmayı geciktiriyo hadi bir kahvaltı yapayım 5gündür ipin ucu kaçmış olabilir artık çok dikkt

gunaydın kızlar

ben henuz kahvaltımı yapmadım yanlıs hatırlamıyorsan ecrınn yapıyordu maydanoz kurunu onu yapayım dedım ama kızım uyudugu ıcın blendırı calıstıramadım vazgectım yaklasık 1 ay once aktradan kosaraka ladıgım ama mutfak cekmecesıne kaldırdıgım sandolaz sakızı geldı aklıma bende ılık su ıle 1 kasık onu cıgnedım ustunden bıraz zaman gecsın o zaman yapacagım bol salatalık ve domateslı kahvaltımı

gece kızım hıc uyumadı cok agladı sımdı uyuyor o kadar cok agladıkı bır yerıne bır sey oldu sandım soyup yenıden gıydırıdm artık tekrar sallayaraka uyuttum sımdı uyusun dıye ses yapmıyorum evde

sandaloz sakızı beni kabız yapıyodu resmen:26:

sandaloz sakızı beni kabız yapıyodu resmen:26:
benım hıc tecrubem yoksandolaz sakızı ıle, ılk defa kullanacagım bır ara cok yaygındı yıne bahsedıldı merak edıp aldım kullanamadım kullanımı zor ama cıgnemek falan tas gıbı ınsanın agzında zor oluyor maydanoz kuru daha kolay olacak sanırım

hoşgeldin canım. olsun hepimizde oluyo öyle zamanlar bianda kilo alınmıyo zaten o yüzden kaldığın yerden devam et yeterki battı balık yan gideer olmasın canım. merak etme toparlarsın

hahah öldüm gülmekten ya canım benim ne zeki hayvanlar yav diyo bi de of yerim

sorma çok yaramaz hemde çok zeki yüzümden anlar herşeyi. gözleri hep fırdönüyo aranıyo devamlı napsam diye. saati taktım yerine ikinciye düşürdü duvarda saat durmuyo tablolarada gidiyo ama düşüremiyo onları allahtan yoksa ne varsa indirecek yere

canım benim ben sandaloz sakızını bekarken kullanmıştım.ozamanlar 1 tatlı kaşığını 2 kaşık yoğurtla karıştırıp yiyiyordum.yemesi daha kolay oluyordu.ama bir gün ye bir gün yeme bağırsaklarını bozar yoksa.sancı yapıyor bir süreden sonra.kızın içinde üzüldüm inşallah birşeyi yoktur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…