evetyolandacım seninkide az oyuncu değilmiş yani. demek senle oyun oynamak istiyo heeebenim eşimin kedisi varmıştı eskiden o da böyle kapı arkasına filan saklanıp gelenin üzerine atlarmış korkutmak için miyav diye yaramaz şeyler illa oyun olacak. demek köfteyle oynamış sabaha kadar haaa
benimkilerde şimdi herbiri ayrı yerde oynuyo kafalarına göre takılıyorlar birde ayaklarımı kemirmeye çalışmalasalar iyi olaacak gıdıklanıyorum
canııııııııııııııııııııııııım canım canım canım canım canım canıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm(mustafa topalaoglu edasıyla söledim)
yaşasın demekki bu tezzz ,dogru,bak gram gram gidiyor işte,hari+kasınnnnnnnn.:92::92::92::92::92::92::92::92:
oohhhh pilatesimi yaptımmm 35-40 dk.karın kalça günüydü süperdiiiiiii.incecik sımsıkı olcaz inşallaahh.
pilatesten sonra kendimi hep incecik sımsıkı hissediorum niyeyse:44:
şimdi markete gdeyim ekslerimi alayım bakalım sonra bir ara öğümn yaparım gelince.
yaw kızlar ben yoğurt süt almaktan yoruldumm
light yoğurtlarında öle 2-3 kilolukları yoköle. 650gr.lık 2 tane aldım pazar gün birisi btmek üzere 1 kaşık kaldı.siz napıosunuz bu yoğurt süt işini?:44:
ben kaçtımmm markete doğru dışarıda çok güzel güneşli görünüo
Benim erkek arkadaşm beni 78 kiloyken de beğeniodu en azndan o öyle söylüyo... Sonra kilo verdim 62 ye düştüm hoşuna gitti.. şimdi de şişkosun kilo aldın yok gıdın çıktı diyip canımı sıkıo... Dısarıya cıkıoruz cnm hamburger istio sen rejım yapıosun salata yıceksın dıo... Salata yemek ıstedıgımde de hadı hamburger yıyelım dıo... Daha amacını anlamıs deılım o kadar sene gectı yanı boyle gıdıoŞİŞMANLIK GÜZEL Bİ ŞEY DEĞİLKİ BENCE SENCE DEĞİSMEZ kürdan gibi olmaktan bahsetmıyorum tabiki eşlerde zayıf bayanlardan hoşlanır allhaşkına senin kocanın koca bi göbeği olsa hoşuna gidermibenim gitmez az bi göbekle bile çıldırıyz.. karısının kilo vermesni bi erkek niye istemez cünku karısının güzel olmasını istemez dışarda, bak ben 2 kiloyla bile kendimi iy hissedip dışarı çıkmaya başladım eşim çok geziyon oh diyo verıyon kiloları diyo yazın daha da zayıflımm giycem çıkcam diyom .. kilo olunca ne giyceni bilemiyo insan ya özellikle yazın her yer pörtlüyo... valla benim özgüvenim var ama fiziksel görüntüde öz güvenei sarsıyo dimi sekerimm ay bide küsen küssün yemem zayıflıycam ve güzel olcam varmı ötesi arkadaşın adını unuttum da boş ver sekerım küssün aç yatsın sen zayıfla
oohhhh pilatesimi yaptımmm 35-40 dk.karın kalça günüydü süperdiiiiiii.incecik sımsıkı olcaz inşallaahh.
pilatesten sonra kendimi hep incecik sımsıkı hissediorum niyeyse:44:
şimdi markete gdeyim ekslerimi alayım bakalım sonra bir ara öğümn yaparım gelince.
yaw kızlar ben yoğurt süt almaktan yoruldumm
light yoğurtlarında öle 2-3 kilolukları yoköle. 650gr.lık 2 tane aldım pazar gün birisi btmek üzere 1 kaşık kaldı.siz napıosunuz bu yoğurt süt işini?:44:
ben kaçtımmm markete doğru dışarıda çok güzel güneşli görünüo
evet
benimki tam deli
oyundan ziyade o arka odalarda bi halt yiyo oluyo basılcak o yüzden kaçıyo salona
zaten evde yalnızım tedirginim manyakk kedi önümden vınn diye geçiyo. şimdi gülüyorum ama gece hiçte komik olmuyo arkadasından bişiler sölüyorum bende ?+=&(+%/=+%=/(+% böyle
Benim erkek arkadaşm beni 78 kiloyken de beğeniodu en azndan o öyle söylüyo... Sonra kilo verdim 62 ye düştüm hoşuna gitti.. şimdi de şişkosun kilo aldın yok gıdın çıktı diyip canımı sıkıo... Dısarıya cıkıoruz cnm hamburger istio sen rejım yapıosun salata yıceksın dıo... Salata yemek ıstedıgımde de hadı hamburger yıyelım dıo... Daha amacını anlamıs deılım o kadar sene gectı yanı boyle gıdıosen kılo veremezsın kı cok zor o popo erimez yok o göbek gitmez vs. 55 olcam dıorum kahkaha atıo karsımda :78: ondan gızlı basldım smdı bakalım 55 olunca hatta daha da verınce napıcak cok merak edıorum... hıhh
beni kimse görmediiiiiii
Bugün hiç su içemedim üşengeçlikten ya ayıplayın beni de başlıyım şişeleri devirmeye olmuo böyle... :78: Bu arada babacım hastaneden çıktı çok şükür... Sağlığı yerinde
beni kimse görmediiiiiii
hoşgeldin ee öle bir msjla olmiyy sekerimm emek vercen gunlerce sana alısacaz ama hosgeldin emininm herkeş gördüde kalıcı olmazsin deye bişi demediler yane
ahhhhhhhhh canım evet şimdi 5 litre süt istemiştim gelmiş.akşam yoğurdumu yapacağım.birde eve yürüyerek gidiyorum kızı kıreşten alacağım ordanda salı pazarına gideyim diyiyorum ama nasıl olacak bilmem inşallah eşim kızı alırda bende pazar yaparım.meyve alacağım sadece ...hamal gibi taşıyorum valla:)))toptan alıyorum sütü falan 28lik kolide yarımşar kg.
bir kutuyu bir kere açıp bir günde bitiriyorum.
yoğurt işini bazen ev yapımı bazen de marketten alınma şeklinde hallediyorum
sağolllllllllll tatluşşşşşşşşşşşşşşş,haftasonu hep zebze yidimm yaaa,leblebiyide kestim işte vardim çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaa,sağol canımm katkın büyük kızzzzzzzzzzzz
benim kızda hasta loxicimmmmmm,salgın varmışş hem kusuyo hemde ishalll,dünde eşim kusmuşşşşşşşşşumarım bana bulaşmadan atlatırlarrrrrrrrrrr yatak yorgan yatıyolardı dün ikisi,ama bugün iş başı ve okul var tabiiii
şükret haline yani beterin beteri var dostumm,en azından oğluşun yanında takip edebiliyosun ben bi haber akşamaı bekliyorum işte,ne yedirdiler ne yaptılarrrrrrr düşün düşünnnnnnnnnnnnn
diyete devammmmmmm,çok iyi gidiyorsun moralini bozmaaaaa,kaçamakların olsada hepten salma kaldığın yerden devammmmmmmmm
Hoşbuldukk
yok yok kalıcıyım ben artıkhergun burdayım yapışıcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?