60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet
benimki tam deli
oyundan ziyade o arka odalarda bi halt yiyo oluyo basılcak o yüzden kaçıyo salona
zaten evde yalnızım tedirginim manyakk kedi önümden vınn diye geçiyo. şimdi gülüyorum ama gece hiçte komik olmuyo arkadasından bişiler sölüyorum bende ?+=&(+%/=+%=/(+% böyle

sağolllllllllll tatluşşşşşşşşşşşşşşş,haftasonu hep zebze yidimm yaaa,leblebiyide kestim işte vardim çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaa,sağol canımm katkın büyük kızzzzzzzzzzzz
benim kızda hasta loxicimmmmmm,salgın varmışş hem kusuyo hemde ishalll,dünde eşim kusmuşşşşşşşşşumarım bana bulaşmadan atlatırlarrrrrrrrrrr yatak yorgan yatıyolardı dün ikisi,ama bugün iş başı ve okul var tabiiii
şükret haline yani beterin beteri var dostumm,en azından oğluşun yanında takip edebiliyosun ben bi haber akşamaı bekliyorum işte,ne yedirdiler ne yaptılarrrrrrr düşün düşünnnnnnnnnnnnn
diyete devammmmmmm,çok iyi gidiyorsun moralini bozmaaaaa,kaçamakların olsada hepten salma kaldığın yerden devammmmmmmmm

bizde aynı durumdayız canımm,eşim isyanlarda vallaaa

Benim erkek arkadaşm beni 78 kiloyken de beğeniodu en azndan o öyle söylüyo... Sonra kilo verdim 62 ye düştüm hoşuna gitti.. şimdi de şişkosun kilo aldın yok gıdın çıktı diyip canımı sıkıo... Dısarıya cıkıoruz cnm hamburger istio sen rejım yapıosun salata yıceksın dıo... Salata yemek ıstedıgımde de hadı hamburger yıyelım dıo... Daha amacını anlamıs deılım o kadar sene gectı yanı boyle gıdıo sen kılo veremezsın kı cok zor o popo erimez yok o göbek gitmez vs. 55 olcam dıorum kahkaha atıo karsımda :78: ondan gızlı basldım smdı bakalım 55 olunca hatta daha da verınce napıcak cok merak edıorum... hıhh

hamal gibi taşıyorum valla:)))toptan alıyorum sütü falan 28lik kolide yarımşar kg.
bir kutuyu bir kere açıp bir günde bitiriyorum.
yoğurt işini bazen ev yapımı bazen de marketten alınma şeklinde hallediyorum

Alalhım yaaaaaaaaaaaaa,ne gombiriksin gıyzzzzzzzzzzz

Bugün hiç su içemedim üşengeçlikten ya ayıplayın beni de başlıyım şişeleri devirmeye olmuo böyle... :78: Bu arada babacım hastaneden çıktı çok şükür... Sağlığı yerinde

başarmalıyız cicimmmmmmm,başarıcaz.
benim eşimde ilk defa istikrarlı bir diyet yaptığımı ve kilo verdiğimi gördüğünü söylüyobeni bildi bileli diyet yaptığım ve veremediğim için bu sefer baya şaşırdı valla

Bugün hiç su içemedim üşengeçlikten ya ayıplayın beni de başlıyım şişeleri devirmeye olmuo böyle... :78: Bu arada babacım hastaneden çıktı çok şükür... Sağlığı yerinde

babana cok geçmiş olsun canım

öğle menüüüüümm
tas kebabı
pilav
salata tatluuuu

öfff bide çorba olaydııııı
nese bakalımm
tas kebaıbını 1 dlm ekmele yicem
salata bide büroda ayran içicim inşallahhhhhhh

şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti

ahhhhhhhhh canım evet şimdi 5 litre süt istemiştim gelmiş.akşam yoğurdumu yapacağım.birde eve yürüyerek gidiyorum kızı kıreşten alacağım ordanda salı pazarına gideyim diyiyorum ama nasıl olacak bilmem inşallah eşim kızı alırda bende pazar yaparım.meyve alacağım sadece ...

canım benim çok geçmiş olsun.

tamam kız bakmaaaaaaaaaaaaaa
msjımı görmedin sandımdı da
2011 ayakkabılarını görüyom şimdi gıyzzzzzzzzzzzzz pek güzelmiş pekkkkkk

Hoşbuldukk
yok yok kalıcıyım ben artık hergun burdayım yapışıcam size

kendini tanıtmakla başla şekerim o zaman kaç kilosu buranın ağası benim ona göre yanlış yapma mapus damı varya onun gibi birazdan ranzanı göstercekler sana :82::82::82::82::82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…