kimler sporunu evde yapıyor yazabilir mi canlarım
kendini tanıtmakla başla şekerim o zaman kaç kilosu buranın ağası benim ona göre yanlış yapmamapus damı varya onun gibi birazdan ranzanı göstercekler sana :82::82::82::82::82::82::82::82:
kendini tanıtmakla başla şekerim o zaman kaç kilosu buranın ağası benim ona göre yanlış yapmamapus damı varya onun gibi birazdan ranzanı göstercekler sana :82::82::82::82::82::82::82::82:
20 mayısa kadar 60 oalbilirmiyim acabaaaa:44:
kızımın doğumgünene küssell bi kıayafet alam diyorummmm
tamam sana saygıda kusur etmem o zaman ablamm :18:
tanıtıyorum hemen kendımı öhöm öhöm :82:
adım gizem 20 yaşındayım Sakarya ünv. okuyorum 2.sınıf
sonracığımaaa kendimi bildim bileli diyetteyım
şuanda 66,3 kiloyum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
şimdilik bu kadar
ben evde yapıyorum canım. koşu bandım var karidyo çlışıyorum sonra pilateste yapıyorum. dumbellerim var onlarla uzun yıllar kol göğüs çalıştım. şimdilik kas oranını artırdığından bıraktım kas oranım fazla o yüzden bıraktım şimdilik. burda yeterli spor salonu yok diye gitmiyorum kendimde epey öğrendim sporu sporcu sitelere çok takılırım araştrırırm öğrenirim kendim hallediyorum sporu
tamam sana saygıda kusur etmem o zaman ablamm :18:
tanıtıyorum hemen kendımı öhöm öhöm :82:
adım gizem 20 yaşındayım Sakarya ünv. okuyorum 2.sınıf
sonracığımaaa kendimi bildim bileli diyetteyım
şuanda 66,3 kiloyum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
şimdilik bu kadar
çok bilindik bir hayat hikayesiiiiöyleyse aramıza hoşgeldin canımmmmmm
:)))hoşgeldiiin
kız evleniyor musun 4 ay sonraaa=???
kız buranın ağası hügo kızzzzzzzzzzzzzzzmapus yatmışlığıda var hem hügomunnnnnn
ben yolanda nugi esw falanda onun yardımcılarıyızzzzz,bizimdde var çünkü mapusss maceramızzzzzzzzz
20 mayısa kadar 60 oalbilirmiyim acabaaaa:44:
kızımın doğumgünene küssell bi kıayafet alam diyorummmm
hoşbuldukkkk canım
eğer eski kiloma yani 54e düşmeyi başarırsam farklı bir hikaye olabilir
mükemmel. benim de var koşu bandım,bisikletim ve eliptiğim ve twistim. ama dambılım yok. alıyım bari ben de..
ah canım benimde 15-20 mayısa kadar 55 e düşmem lazım kaynımın nişanı var.güzel birşeyler almak istiyorum bende.birde ilk diyete başladığımda arkadaşın biriyle iddaya girmiştim 15 mayısta 55 kilo olacağım diye.ama ben bu defa çok yavaş kilo verince olmayacak bence üfffffffffff olurmu ya famir sence...iddea önemli değilde nişan önemli...
ah canım benimde 15-20 mayısa kadar 55 e düşmem lazım kaynımın nişanı var.güzel birşeyler almak istiyorum bende.birde ilk diyete başladığımda arkadaşın biriyle iddaya girmiştim 15 mayısta 55 kilo olacağım diye.ama ben bu defa çok yavaş kilo verince olmayacak bence üfffffffffff olurmu ya famir sence...iddea önemli değilde nişan önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?