60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün benim hugonun ve cimcimenin pazarı var gııı başka kimmm:82::82::82::82::82:

kimler sporunu evde yapıyor yazabilir mi canlarım

ben evde yapıyorum canım. koşu bandım var karidyo çlışıyorum sonra pilateste yapıyorum. dumbellerim var onlarla uzun yıllar kol göğüs çalıştım. şimdilik kas oranını artırdığından bıraktım kas oranım fazla o yüzden bıraktım şimdilik. burda yeterli spor salonu yok diye gitmiyorum kendimde epey öğrendim sporu sporcu sitelere çok takılırım araştrırırm öğrenirim kendim hallediyorum sporu

20 mayısa kadar 60 oalbilirmiyim acabaaaa:44:
kızımın doğumgünene küssell bi kıayafet alam diyorummmm

kendini tanıtmakla başla şekerim o zaman kaç kilosu buranın ağası benim ona göre yanlış yapma mapus damı varya onun gibi birazdan ranzanı göstercekler sana :82::82::82::82::82::82::82::82:

tamam sana saygıda kusur etmem o zaman ablamm :18:
tanıtıyorum hemen kendımı öhöm öhöm :82:
adım gizem 20 yaşındayım Sakarya ünv. okuyorum 2.sınıf
sonracığımaaa kendimi bildim bileli diyetteyım
şuanda 66,3 kiloyum

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
şimdilik bu kadar

kendini tanıtmakla başla şekerim o zaman kaç kilosu buranın ağası benim ona göre yanlış yapma mapus damı varya onun gibi birazdan ranzanı göstercekler sana :82::82::82::82::82::82::82::82:

kız buranın ağası hügo kızzzzzzzzzzzzzzzmapus yatmışlığıda var hem hügomunnnnnn
ben yolanda nugi esw falanda onun yardımcılarıyızzzzz,bizimdde var çünkü mapusss maceramızzzzzzzzz

bence yeteri kadar süre var tatlım.daha bile ince olabilrsin :)))senin kızın pastasında fazladan bir mum koyup üflersin hatta ve afiyetle bir dilim de yersin yaniiiii:))))))))

çok bilindik bir hayat hikayesiiiiöyleyse aramıza hoşgeldin canımmmmmm

mükemmel. benim de var koşu bandım,bisikletim ve eliptiğim ve twistim. ama dambılım yok. alıyım bari ben de..

:)))hoşgeldiiin
kız evleniyor musun 4 ay sonraaa=???

çok bilindik bir hayat hikayesiiiiöyleyse aramıza hoşgeldin canımmmmmm

yaaa bari ben de anlatayım.
27 yaşındayım mühendisim iki senelik evliyim zaten o yüzden hayatım boyunca ilk kez kilo problemim var.eee adam iyi bakıyo bana demek ki dermişimmm :))
61 kilodan döndüm şu an 58 kiloyum hedefim 54 olmak.
inşallahhh inşallahhhh:)))))

ah canım benimde 15-20 mayısa kadar 55 e düşmem lazım kaynımın nişanı var.güzel birşeyler almak istiyorum bende.birde ilk diyete başladığımda arkadaşın biriyle iddaya girmiştim 15 mayısta 55 kilo olacağım diye.ama ben bu defa çok yavaş kilo verince olmayacak bence üfffffffffff olurmu ya famir sence...iddea önemli değilde nişan önemli...

hoşbuldukkkk canım
eğer eski kiloma yani 54e düşmeyi başarırsam farklı bir hikaye olabilir

okuduğun için pek takılamazsın sanırımm,ama nekadar çok takılırsan o kadar başarma şansın artıyorr,her yediğini,yaptığın sporu yaz canımmm

mükemmel. benim de var koşu bandım,bisikletim ve eliptiğim ve twistim. ama dambılım yok. alıyım bari ben de..

uzun zaman spor yaptım 6 aydada çok kilo verdim spora alıştı bünyem o yüzden şimdilik koşu bandında sırt çantama dumbel koyuyorum ağırlıkla koşuyorum o zaman etkili oluyo bende

öğlen yemeğim yağsız tavuk göğsü soteledim yanında 1 dilimde çavdar ekmeği. ev soğuk canım salata istemiyo hiç

kayın ne oluyodu ya :2:

hımmmmmmmmmm:44:25 gün varrr ama 4 kilo vermek biraz zor olabilirr,sporla bekli sıkılaşma sağlayabilirsinnnnn,oda aynı etkiyi yapar ama iddaaya girmişinnne diye girdin kiii yaniii,kısa zamanda çok kilo vermekkkk değil kalıcı olması önemliiiii canımcımm,sporla sıkılaşmaya bak öyleyse ben öle yapicimmm bende çok yavaş veriyorummmm 2,5 kilo bile hayal gibi 25 günde benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…