60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde 20 mayısa kadar 55 kilo olmam gerekiyor..
Arkadaşımın düğünü ver ve elbise almak istemiyorum.. 55 kiloyken giydiğim bi elbisem var, onu giyeyim diyorum..
Bide haziranın 1 inde oğlumun doom günüsü var..
Ben de ona şöyle bir çıtır anne giysisi alsam da giysem çok hoş olardı yani...
Başarır mıyız kızlar sizce..

Hoşgeldin....
Saü ah ne güzel 4 yılımı geçirdim orda süperdi valla...

okuduğun için pek takılamazsın sanırımm,ama nekadar çok takılırsan o kadar başarma şansın artıyorr,her yediğini,yaptığın sporu yaz canımmm

yok ben takılıyorum cok
okul da neymiş

o zaman ben şimdi yazıyım yedıklerımı

kalkınca 2 bardak su

yarım saat sonra 1 bardak maydanoz suyu

1 saat sonra tost ekmeğine tost, 1kk peynir, 1 tane çeri domatesi, 1 bardak şekersiz yeşilçay

bu menüyü bana diyetisyen vermişti o yuzden hala bu şekilde yiyorum

dahada bişi yemedim

onun dışında hergun en az 1,5 saat yürüyüş yapıyorum

uzun zaman spor yaptım 6 aydada çok kilo verdim spora alıştı bünyem o yüzden şimdilik koşu bandında sırt çantama dumbel koyuyorum ağırlıkla koşuyorum o zaman etkili oluyo bende

bu koşu bandının sesini napıyosun peki ya.. ben altına battaniyeyi 4e katlayıp koyuyorum filan. çünkü alt katta ruh hastası bi komsumuz var

kız buranın ağası hügo kızzzzzzzzzzzzzzzmapus yatmışlığıda var hem hügomunnnnnn
ben yolanda nugi esw falanda onun yardımcılarıyızzzzz,bizimdde var çünkü mapusss maceramızzzzzzzzz

billim bilim çok emeğiniz geçmişşşş bırakta biri bare beni ağa bilsin fambıkkcımm nolurrnnn 1 aydır burdayım ve 2 kilomu vedrdim bu topiğeee benim hakkım var benim ne farkım vaarrrrr sizdennn sadece bi kaç kilo mu yanee

hü hü hügo
yo yo yolanda72:
e e esw
nu nu nugi
ne ne neruşş
fa fa fambik
pe pe pepeti
ci ci cimcimee

vay be 20 mayısta ne çok planı olan varmış öyleeee
kız ycl sen verirsinnn,senin diyet çok sıkı ve hiç kaçamak yapma kesin veririsinn canımmm,iananıyorum ben ssaannaaaaaa
20 mayısa kadar motive edek birbirimizi öyleyseeee,spor yapıyomusun bakim sennnnnsuyunu içtin miara yaptım mıhıııııııııııııı hesap ver bakimmmmm

Bunu böyle yazıyırsun da atlak ye ce le..
gidip de ne diye 3ü 1 arada içiyorsun ...
Kızdım kendime şimdi ama canım çekti ya.
Kaç kalori aldım fazadan acaba, dengelesem..
Neyi yemeyeyim bugün..

kız hügoooooo benimde burnummm donduuuuuu soğuktannn,bide su içiyorum ya hepten üşüyorummmmmmm

famirciğim.iddeaya 25 şubatta girdim 2-3 ayda veririm geldi 10 liloyu ama bu defa olmadı eskiden daha çabuk veriyordum.yaşlanıyormuyum ne metebolizmam yavaşladı. 27 yaşındayım 28 olacağım eylülde.üf ya sitrese firdim 20-25 günde asla veremem bende .sporu dediğin gibi ağırlık vermelim galiba.

sağlıklı beslenip spor yapılınca biliypsunki yavaş gidiyo yağ veriliyo kas artıyo kilo aynı kalıyo gibi oluyo oysaki yağlar gidiyo. geçen kontrolde biliyosun 800 gram yağ verdim 1 kilo kas yapmışım kilom 67.200 çıktı 200 gram almış oldum ama kas almışım yağ yine gitmiş aslına bakarsan yine zayıfladım normali bu yani. ama tabi benim gibi uç noktada spor olunca diyette bile kas miktarı artıyor

bende cokk sasırdım duyunca bende 25 mayıs tarıhınde 58 olcaktım herkes bu tarıhi mi almiş kızımın doğum günu 11 hazirada hazır olmalıyımmm famir sen bana hiç bişi demiyon beğenmiyon sana yazdıklrımı bile beğenmedin heççç senle de arkadaş olalımmı

:))))amanın dedim ben de kızcağız 20 yaşında dahaaaaa

evet ama kendimi bildim bileli diyetteyim diyo kilo verme alma filan yaşına göre metabolizmasını yavaşlatmıştır o yüzden aslında diyetisyen listesiyle zayıflamalı ve bidaha kilo almaması lazım ilerde uğraşmamak için
sürekli yapılan bozulan diyetlerin zararı oluyor

hee gebermiim ben
ama ben sana küsüm tempirik sarkıttım sanaaaa kilo verdün deyüüü emmeee oralı olmadın
hüh

he geberme emiiii
kız herkese toptan teprik kabul ettiydim ben amaaaa:26:çoklu alıntı yapamıyomm ki o nedenle toptan teprik kabul ediyomm,kusura bakma şekerimmmmm öpüyorum senii,sizin sayenizde veriyorumm kızzzzzz oralı olmaz olurmuyummmmmmm:13:hadi öpemde barışakkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…