60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben üstünde koşarken tak tuk tak tuk:84::84:

spor yaparken ayakkabı çok önemli kaliteli ortopedik olmalı yoksa ayakta ezilme olabiliyo bende olmuştu ezilme tam bir ay topalladım geçmedide. çok zor oldu o zamandan beri kaliteli spor ayakkabısı alıyorum koşu için çok ses çıkmıyo bende

aslında 3-4 yıl once ben yine bu diyetisyene gitmiştim 72 kilodan 54e düştüm 1-2 yıl falan korudum kilomu
sonra yumurtalıklarımda kist çıktı
4 kutu doğum kontrol hapı kullandım ve bu kiloya çıktım
daha da veremedim

diyetisyene 4 ay önce yine gittim ama bi faydasını görmedim o yüzden bıraktım :44:

:)))benim tarihim de 16 mayıs evlilik yıldönümüm.o tarihe kadar sanmıyorum 4 kilo vereceğimi ama olsun.ne kadar verirsem kardırrrr

canım ben bu arlar özellikle son 4 haftadır çok yoğunummm,1 hafta vizeye hazırlık yoğunluğum,diğer hafta vizelerim nedeniyle yoğundum,diğer hafta ve bu haftada iş yerinde ve okulda yine pek yoğunum onedenle çok giremiyorumm,yeni gelenelri takipde edemiyorummmm,yoksaaaa yoklamalarda fool çekiyodum yaniiibu ay biraz uzak kaldım yoksa kasten bişey yok tabiiii,beğeniyom seni yaniii

slm kızlarrr.çok geç kalktım bugun 9:30 da
kahvaltıda:

1 yumurta
2 kk peynir
1 dlm ekmek
yarım domates,sivri biber
2 hurma yedim.

o kadar çay içtim hala mahmurum.biraz geçmişe bakayımmm:26:
afiyet olsun cicim
merhaba kızlarr
bende size katılabilir miyim :78:
hoşgeldin canım
afiyet olsun canım iyi gezmeler sana
geçmiş olsun fambımm
Bugün hiç su içemedim üşengeçlikten ya ayıplayın beni de başlıyım şişeleri devirmeye olmuo böyle... :78: Bu arada babacım hastaneden çıktı çok şükür... Sağlığı yerinde
geçmiş olsun canım

affiyetttt osssunn bakalımmmm

öğle yemeğim:
3 adet kadınbudu köfte
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
mmmmm acıktıııııım hadi öğle tatili seni bekliyorummmmm:)))))

kimler sporunu evde yapıyor yazabilir mi canlarım

sen salona gitmeye eriniyordun dimiii
demin de iştahım yok diyordun yemege de mi erinyorsun kız
ben evde yapıyorum salon bana göre değil giyin ayrı duşu ayrı en iyisi ev evvv

bugün benim hugonun ve cimcimenin pazarı var gııı başka kimmm:82::82::82::82::82:

bende iş çıkışı salı pazarına gidicem

hoşgeldin tatlım
hani boy boyyy

kız buranın ağası hügo kızzzzzzzzzzzzzzzmapus yatmışlığıda var hem hügomunnnnnn
ben yolanda nugi esw falanda onun yardımcılarıyızzzzz,bizimdde var çünkü mapusss maceramızzzzzzzzz

he walla
hugocumum suratında iki belki de üç faça var
bizim de malum h

mükemmel. benim de var koşu bandım,bisikletim ve eliptiğim ve twistim. ama dambılım yok. alıyım bari ben de..

al canım ben aldım valla carrefourdan 6 liraya birer kiloluk dambıl

boyy boyy

1,67:84::84::84:

hoşbuldukk
ayy hayııırrrr Allah korusun

erkek arkadaşım askerde de 4 ayı kaldı onun şeysi o
kız aşada 4 ay bir gün sonra dgün günümüz yazıooo
o zaman bu neeee yyyy

benim de 25 haziran da ablamın nikahııı
ve de eşimin bi arkadaşının nikahı var artıkın her halde ablam varkene ikincisine gitmem
ben öyle sizin gibi süpersonik metolu deilim o yüzden o zamana kadar 60 eccükte ucundan kenarından 59 görmüş olsam totişim tavan yapardı beee

nugi nugi kepçeci nugim nerelerdesin bu aralar beni ihmal ediyosun hee
amanın aman griple uğraşıyorum sol burnum ve sol gözüm akiiiiii bide uyku bastırdıydı burdayım balım ihmal etmem ben seni merak şey etme sen
sana özel msj attım acil bak
abovvv hemde acilllllll bizde burda meraktan çatlayalım dimi
tamam kız bakmaaaaaaaaaaaaaa
msjımı görmedin sandımdı da
2011 ayakkabılarını görüyom şimdi gıyzzzzzzzzzzzzz pek güzelmiş pekkkkkk
hee çok güsellerrr bende aldım ayakkabıı
20 mayısa kadar 60 oalbilirmiyim acabaaaa:44:
kızımın doğumgünene küssell bi kıayafet alam diyorummmm
ala ala olmasan ne olacak kız dünyanın sonu değilya töbe töbe zaten çıtırız şekerim sadece az ve sık yiyoz

kız buranın ağası hügo kızzzzzzzzzzzzzzzmapus yatmışlığıda var hem hügomunnnnnn
ben yolanda nugi esw falanda onun yardımcılarıyızzzzz,bizimdde var çünkü mapusss maceramızzzzzzzzz

kız 23 nisan geçen cumartartesiydi bu ne delüüü
resmi geçit gibi olmuş

öğlen yemeğim yağsız tavuk göğsü soteledim yanında 1 dilimde çavdar ekmeği. ev soğuk canım salata istemiyo hiç
afiyet olsun balım
hee gebermiim ben
ama ben sana küsüm tempirik sarkıttım sanaaaa kilo verdün deyüüü emmeee oralı olmadın
hüh

kız yolanda peşin peşin dediya sabah tebrik eden arkadaşlara teşekkürü bi borç bilirim didiya

geçmiş olsuuuun

sana özel msj attım acil bak

bende sana attım emme göremedin heraldeeeeeeeeee
açılmıyor o dediğin sayfaaaaaaaaaaaa

ben dişçiye gitcem şimdik,temizletmeye,yemek de yok evde,domates corbası var,ondan içip gitcem artık,yarım saat gidiş yarım saat de dönüş bugünkü yürüyüşümüde yapmış olurum dimiatakulenin ordaymış dişçi

tımam tımama ben kıyamam küü sizeee
:13::13::13::13:
demin de nügüme sarıldım ama küstü müküüüü

yolanda bu üşengeçliğim beni öldürücek yaşamaya üşeniyrum resmen.
çok acıkmışım hazırladım şimdi hafif bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…