ben üstünde koşarken tak tuk tak tuk:84::84:
evet ama kendimi bildim bileli diyetteyim diyo kilo verme alma filan yaşına göre metabolizmasını yavaşlatmıştır o yüzden aslında diyetisyen listesiyle zayıflamalı ve bidaha kilo almaması lazım ilerde uğraşmamak için
sürekli yapılan bozulan diyetlerin zararı oluyor
bende cokk sasırdım duyunca bende 25 mayıs tarıhınde 58 olcaktım herkes bu tarıhi mi almiş kızımın doğum günu 11 hazirada hazır olmalıyımmmfamir sen bana hiç bişi demiyon beğenmiyon sana yazdıklrımı bile beğenmedin heççç senle de arkadaş olalımmı
bende cokk sasırdım duyunca bende 25 mayıs tarıhınde 58 olcaktım herkes bu tarıhi mi almiş kızımın doğum günu 11 hazirada hazır olmalıyımmmfamir sen bana hiç bişi demiyon beğenmiyon sana yazdıklrımı bile beğenmedin heççç senle de arkadaş olalımmı
afiyet olsun cicimslm kızlarrr.çok geç kalktım bugun 9:30 da
kahvaltıda:
1 yumurta
2 kk peynir
1 dlm ekmek
yarım domates,sivri biber
2 hurma yedim.
o kadar çay içtim hala mahmurum.biraz geçmişe bakayımmm:26:
hoşgeldin canımmerhaba kızlarr
bende size katılabilir miyim:78:
afiyet olsun canım iyi gezmeler sanaKızlar herkese merhaba ...
sabah kahvaltı öncesi 2 bardak ılık su ve 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltımda ; 1 tost - 3 minicik salatalık - 3 zeytin - oğlumdan arta kalan azıcık yumurta
biraz beyaz peynir yedim. 2 bardak da çay.
arada ; 1 elma + 1 portakal + yeşil çay ve su
öğle yemeğimde
1 kase mercimek çorbası
6-7 kaşık tavuklu bamya yemeği
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak ayran içeceğim ....
sonra bugün yine çarşıya çıkacağım bir kaç tane ayakkabı beğendim onlara bakıcam
öptüm hepinizi ...
geçmiş olsun fambımmsağolllllllllll tatluşşşşşşşşşşşşşşş,haftasonu hep zebze yidimm yaaa,leblebiyide kestim işte vardim çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaa,sağol canımm katkın büyük kızzzzzzzzzzzz
benim kızda hasta loxicimmmmmm,salgın varmışş hem kusuyo hemde ishalll,dünde eşim kusmuşşşşşşşşşumarım bana bulaşmadan atlatırlarrrrrrrrrrr yatak yorgan yatıyolardı dün ikisi,ama bugün iş başı ve okul var tabiiii
şükret haline yani beterin beteri var dostumm,en azından oğluşun yanında takip edebiliyosun ben bi haber akşamaı bekliyorum işte,ne yedirdiler ne yaptılarrrrrrr düşün düşünnnnnnnnnnnnn
diyete devammmmmmm,çok iyi gidiyorsun moralini bozmaaaaa,kaçamakların olsada hepten salma kaldığın yerden devammmmmmmmm
geçmiş olsun canımBugün hiç su içemedim üşengeçlikten ya ayıplayın beni de başlıyım şişeleri devirmeye olmuo böyle... :78: Bu arada babacım hastaneden çıktı çok şükür... Sağlığı yerinde
öğle menüüüüümm
tas kebabı
pilav
salata tatluuuu
öfff bide çorba olaydııııı
nese bakalımm
tas kebaıbını 1 dlm ekmele yicem
salata bide büroda ayran içicim inşallahhhhhhh
şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti
kimler sporunu evde yapıyor yazabilir mi canlarım
bugün benim hugonun ve cimcimenin pazarı var gııı başka kimmm:82::82::82::82::82:
tamam sana saygıda kusur etmem o zaman ablamm :18:
tanıtıyorum hemen kendımı öhöm öhöm :82:
adım gizem 20 yaşındayım Sakarya ünv. okuyorum 2.sınıf
sonracığımaaa kendimi bildim bileli diyetteyım
şuanda 66,3 kiloyum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
şimdilik bu kadar
kız buranın ağası hügo kızzzzzzzzzzzzzzzmapus yatmışlığıda var hem hügomunnnnnn
ben yolanda nugi esw falanda onun yardımcılarıyızzzzz,bizimdde var çünkü mapusss maceramızzzzzzzzz
mükemmel. benim de var koşu bandım,bisikletim ve eliptiğim ve twistim. ama dambılım yok. alıyım bari ben de..
yaaa bari ben de anlatayım.
27 yaşındayım mühendisim iki senelik evliyim zaten o yüzden hayatım boyunca ilk kez kilo problemim var.eee adam iyi bakıyo bana demek ki dermişimmm :))
61 kilodan döndüm şu an 58 kiloyum hedefim 54 olmak.
inşallahhh inşallahhhh:)))))
sen salona gitmeye eriniyordun dimiii
demin de iştahım yok diyordun yemege de mi erinyorsun kız
ben evde yapıyorum salon bana göre değil giyin ayrı duşu ayrı en iyisi ev evvv
bende iş çıkışı salı pazarına gidicem
hoşgeldin tatlım
hani boy boyyy
he walla
hugocumum suratında iki belki de üç faça var
bizim de malum h
al canım ben aldım valla carrefourdan 6 liraya birer kiloluk dambıl
boyy boyy
kız aşada 4 ay bir gün sonra dgün günümüz yazıooohoşbuldukk
ayy hayııırrrr Allah korusun
erkek arkadaşım askerde de 4 ayı kaldı onun şeysi o
Benimde 20 mayısa kadar 55 kilo olmam gerekiyor..
Arkadaşımın düğünü ver ve elbise almak istemiyorum.. 55 kiloyken giydiğim bi elbisem var, onu giyeyim diyorum..
Bide haziranın 1 inde oğlumun doom günüsü var..
Ben de ona şöyle bir çıtır anne giysisi alsam da giysem çok hoş olardı yani...
Başarır mıyız kızlar sizce..
amanın aman griple uğraşıyorum sol burnum ve sol gözüm akiiiiii bide uyku bastırdıydınugi nugi kepçeci nugim nerelerdesin bu aralar beni ihmal ediyosun hee
abovvvsana özel msj attım acil bak
hee çok güsellerrr bende aldım ayakkabııtamam kız bakmaaaaaaaaaaaaaa
msjımı görmedin sandımdı da
2011 ayakkabılarını görüyom şimdi gıyzzzzzzzzzzzzz pek güzelmiş pekkkkkk
ala ala olmasan ne olacak kız dünyanın sonu değilya töbe töbe zaten çıtırız şekerim sadece az ve sık yiyoz20 mayısa kadar 60 oalbilirmiyim acabaaaa:44:
kızımın doğumgünene küssell bi kıayafet alam diyorummmm
kız buranın ağası hügo kızzzzzzzzzzzzzzzmapus yatmışlığıda var hem hügomunnnnnn
ben yolanda nugi esw falanda onun yardımcılarıyızzzzz,bizimdde var çünkü mapusss maceramızzzzzzzzz
kız 23 nisan geçen cumartartesiydi bu ne delüüü
billim bilim çok emeğiniz geçmişşşş bırakta biri bare beni ağa bilsin fambıkkcımm nolurrnnn1 aydır burdayım ve 2 kilomu vedrdim bu topiğeee benim hakkım var benim ne farkım vaarrrrr sizdennn sadece bi kaç kilo mu yanee
hü hü hügo
yo yo yolanda72:
e e esw
nu nu nugi
ne ne neruşş
fa fa fambik
pe pe pepeti
ci ci cimcimee
kız aşada 4 ay bir gün sonra dgün günümüz yazıooo
o zaman bu neeee yyyy
afiyet olsun balımöğlen yemeğim yağsız tavuk göğsü soteledim yanında 1 dilimde çavdar ekmeği. ev soğuk canım salata istemiyo hiç
hee gebermiim ben
ama ben sana küsüm tempirik sarkıttım sanaaaa kilo verdün deyüüü emmeee oralı olmadın
hüh
amanın aman griple uğraşıyorum sol burnum ve sol gözüm akiiiiii bide uyku bastırdıydıburdayım balım ihmal etmem ben seni merak şey etme sen
abovvvhemde acilllllll bizde burda meraktan çatlayalım dimi
hee çok güsellerrr bende aldım ayakkabıı
ala ala olmasan ne olacak kız dünyanın sonu değilya töbe töbe zaten çıtırız şekerim sadece az ve sık yiyoz
sana özel msj attım acil bak
he geberme emiiii
kız herkese toptan teprik kabul ettiydim ben amaaaa:26:çoklu alıntı yapamıyomm ki o nedenle toptan teprik kabul ediyomm,kusura bakma şekerimmmmm öpüyorum senii,sizin sayenizde veriyorumm kızzzzzz oralı olmaz olurmuyummmmmmm:13:hadi öpemde barışakkkk
ben üstünde koşarken tak tuk tak tuk:84::84:
öğle yemeğim:
3 adet kadınbudu köfte
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
mmmmm acıktıııııım hadi öğle tatili seni bekliyorummmmm:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?