ben 12 gündür diyetteyim 7 gundur en az 1 saat yürüyorum daha 1kilo 400 gram verdım of
gayet güzel bence daha ne olsun yağ verdinse çok güzel önemli olan yağ vermek zaten kas gittikten sonra kıymeti yok
bilmiyorum ki nerden gitti :26:
bi de bişi sorcam kızlar ben şimdi saat 6 gibi yüryüşe gidicem 1 saat falan yürürüm ama akşam yemeğimi geldıkten sonra yesem nolur :26:
sebze ve yoğurt yicem sadece
kızlar eswden haberi olan var mıııııııııııııııııııııı
oana acil bişey sormam lazımmmmm
Kızlar içerde maydonozla uğraşıyorum 3 büyük demet aldım
sirkeli suda bekletip iyice yıkayıp doğrayıp buzluğa atıcam.
bu ara çok maydonoz tüketiyorum yetişmiyor..
Ayıptır söylemesi afdizyak içeriyor maydonoz .....
zıııırrtttttt yanlış cevap. yürüyüş filan tamam ama sadece salata yoğurt olmaz. yanında en azından 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba 5-6 kaşık sebze yemeği veya et olmalı. yemecikler az yağlı olmalı porsiyon başı birer kaşık yağ eklemek yeterli yemeklere. sonrasındada ara öğün yaparsın meyve yersin. böyle kascıkların gider :86:
annesi hastanede yatıyodu belki onun yanındadır canım ben en son pazar günü burda gördüm akşam yazmadanda gitti. sanırım annesiyle ilgileniyo olabilir
kızlar yogaya gidicem birazdan. 2 buçuk saat kadar sürüyor. işten çıkmadan birşey yemem lazım ama ne? sonra orada başım dönmesindışardan ne alsam hayır diyeceksiniz onuda biliyorum. çiğden semizotu getirmiştim onu yiyorum bu beni ayakta tutar mı?
olsun yanında bir iki dilim ekmek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?