60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzz loxandra hiç korkma kız yeterki sabret burdan ayrılma veriliyor kilolar ben 6 ayda bu duruma geldim zor değil yanii. valla artık kilo hesabı değil yağ hesabı yapıyoruz 1 kilo fazla yağım var ama 3 kilo yağ verebilirmişim o yüzden bende yağdan nefret eden biri olaraktan 3 kilo vermek istiyorum.
kilo vermek çok büyütülecek bişey değil yani arada durmalar oluyor filan ama tekrardan harekete geçirebiliyoruz öğrendik artık sporda ufak tefek değişiklikler beslenmede ufak tefek değişiklikler yapıp yine verebliyoz
bak misal timsali fambıka kaç haftadır mızmızlanıp duruyodu veremiyorum diye leblebiyi kesmiş 200 gram vermiş :86: ufak tefek değişiklikler yapıyoruz tamamdır yaniii bak şimdide hurmaya dadandık böyle geliyorlar düzenli olarak bize bişey öğreniyoruz hadeee hurra ona başlıyoruz böyle böyle veriyoruz

bilmiyorum ki nerden gitti :26:

diyette kas kaybıda olur ama sağlıklı beslenerek en az seviyede olmalı. tabee biz tam olarak bilemeyiz ancak işte yediklerini düzenli yazarsın canım tavisyelerimiz filan olur sana o şekilde yardımcı olmaya çalışırız o şekilde az çok anlarız

bi de bişi sorcam kızlar ben şimdi saat 6 gibi yüryüşe gidicem 1 saat falan yürürüm ama akşam yemeğimi geldıkten sonra yesem nolur :26:
sebze ve yoğurt yicem sadece

kızlar eswden haberi olan var mıııııııııııııııııııııı
oana acil bişey sormam lazımmmmm

bi de bişi sorcam kızlar ben şimdi saat 6 gibi yüryüşe gidicem 1 saat falan yürürüm ama akşam yemeğimi geldıkten sonra yesem nolur :26:
sebze ve yoğurt yicem sadece

zıııırrtttttt yanlış cevap. yürüyüş filan tamam ama sadece salata yoğurt olmaz. yanında en azından 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba 5-6 kaşık sebze yemeği veya et olmalı. yemecikler az yağlı olmalı porsiyon başı birer kaşık yağ eklemek yeterli yemeklere. sonrasındada ara öğün yaparsın meyve yersin. böyle kascıkların gider :86:

Kızlar içerde maydonozla uğraşıyorum 3 büyük demet aldım

sirkeli suda bekletip iyice yıkayıp doğrayıp buzluğa atıcam.

bu ara çok maydonoz tüketiyorum yetişmiyor..

Ayıptır söylemesi afdizyak içeriyor maydonoz .....

kızlar eswden haberi olan var mıııııııııııııııııııııı
oana acil bişey sormam lazımmmmm

annesi hastanede yatıyodu belki onun yanındadır canım ben en son pazar günü burda gördüm akşam yazmadanda gitti. sanırım annesiyle ilgileniyo olabilir

kızlar yogaya gidicem birazdan. 2 buçuk saat kadar sürüyor. işten çıkmadan birşey yemem lazım ama ne? sonra orada başım dönmesin dışardan ne alsam hayır diyeceksiniz onuda biliyorum. çiğden semizotu getirmiştim onu yiyorum bu beni ayakta tutar mı?

Son düzenleme:
akşam yemeğinde 4 kaşık nohut yemeği 1 kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği salata yarım bardak yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı olacak. yemeciklerimin hepiciği birer kaşık yağlıdır :86:

sebze derken yemeği kastettim bamya
salata yemem ben zaten hiç sevmem :100: :120:

ızgara bişeyler yesen semizotu ayakta tutmaz 2 buçuk saat uzun zaman heleki o zor yoga egzersizlerini yapmak için semizotu yetmez.ızgara yanında ayran yeşillik salata olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…