60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

değişimli olarak yapabilirsiniz
1. tiyo :her sabah banko iki bardak suyumuz var.
ara öğünlerde yediğiniz meyvanın üzerine toz tarçın serpebilirsiniz.bu şekerinizi de düzenler ve metabolizma hızlandırıcıdır.
2.tiyo: sabah kalkınca yine iki bardak su ama bu sefer bir bardağa özel bir içecek yapalım
malzemeler : 1 demet maydonoz,bir tutam mısır püskülü,bir tutam kiraz sapı
hazırlanışı:bir litre suyu kaynatıyoruz.fokurdayan suya mısır püskülü ve kiraz sapını atıyoruz 3-5 dakika sonrada maydonozu atıp 2-3 dakika daha kaynatıp altını kapatıp demlenmesini ve soğumasını bekliyoruz.cam şişeye (sağlıklı olduğu için)koyuyoruz.sabah içilen iki bardak suyun bir bardağı yerine bunu tüketiyoruz.limon sıkınca da çok hoş oluyor.mümkünse bunu bir süre yapıp bir süre yapmayın.iyi bir idrar söktürücü ve temizleyicidir.
3.tiyo:maydonozdan sıkıldıysan ki bu çok önemli çünkü dönem dönem buhranlara gark oluyorsun.bu yüzden değişiklikte fayda var.
malzemeler:çubuk tarçın(büyükse 1 adet,küçükse 2 adet),yarım limon(kabuklu).
hazırlanışı:geceden büyük bir su bardağına tarçını ve yarım limonu parçalayıp üzerine sıcak su ekleyip sabaha kadar demlenmeye bırakıyoruz.
sabah fiks iki bardak suyun bir bardağını bu şekilde içiyoruz.
canınız sıkıldıkça bunları değiştirin.
mesela bir hafta birini bir hafta birini yapın...

totişi kaldırr
marş marşş
evde spor aleti de yapmıyo sopalık bu yaa
bak bak
kalksana kız daral

ya ben geçen sene kurban bayramından bu yana vere vere 3 kilo verdim:)ama o da yetti valla azimliyim.bu sene ramazana kadar 4 kilo daha verirsem tamamdır.tatile fıstık olarak gidebilirimmm.zaten kiloyu verince de totodan gidiyor bende nasıl oluyorsa.yüzüm falan çökmüyor yani

KALKINCA Yarım kupa kiraz saplı karışım
KAHVALTI SAAT : 07.30
1 bardak ılık süt
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
çeyrek KK peynir
2 yeşilzeytin
1 çay kaşığı zeytin ezmesi

ARA - SAAT: 09.30
1 türk kahvesi 1 adet hurma

ARA - SAAT: 10.45
6 badem iki kuru kayısı

ÖGLE SAAT : 12.35
2 kepçe tavuk çorbası
1 bardak ayran
4 yk nohut
bol domates- salatalık salata

ARA - SAAT: 14.25
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma
ARA - SAAT: 15:30
1 adet küçük muz
4 badem 1 hurma
2 küçük parça keçiboynuzu

AKŞAM SAAT : 17.00
4-5 kaşık haşlanmış az bulgurlu lahana
4 küçük köfte
2 dilim ekmek

ARA : 19.30 büyük ihtimalle meyve

SU: 2,5-3 litre
YEŞİLÇAY 3 fincan
TÜRK KAHVESİ 1 adet şekersiz
FORM ÇAYI yok
SPOR : akşam için planım var yapınca yzıcam

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım benimmmmm

akşama ne yesemmmmm
ızgara köfte yapmayı düşünüyorum.
yanına salata
belki birazcık kepeklisinden makarna
yanına yoğurt veya ayran

canım yaaa menüye bayıldımmm harikasınn

Bennn geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm:86::86::86::86:

yemeklerimi yaptımmm

yayla çorbasııııı

nooltu bulgur pilavııı

terbiyeli göös toook

salataaa

ben bunlardan toook
salata ve belki 1 kepçe de çorba içerim malum biraz geç yiyorum o yüzden pilav hakkımı yarın öğlen kabak yemeemle yiyicemmm

birazdan spor zamanıııııııııı koşu bandım benim beklerrrrrr önce 45dk yürüyüş sonra da karın hareketleriiiiiiiiiiiii gitsin yağlarrr erisinnnnnn ıykkk vıcık vıcık içimizde durdukları lipir lipir sallandıkları heryerden pörtledikleri yeterrrrr

kızlar bu salgın bana da bulaştı sanırım.az önce bayagı bir kustum,yerimden kalkcak halim yokkızım da uyandı,eşim çabuk gelse bari

tatlım işte zaten belkide az yediğin için veremiosun.ben öleymişim mesela buraya gelince anladım şimdi daha çok ve sağlıklı yiorum hem kilo verdim hem saha sağlıklıyım mesela.
az yemek çözüm deil. az yyierek kas kaybıımız olur bizde kilo verdik sanırız

tatlım ayakkabılarını güle güle giy.
sayfalar uçuo adeta misal ben 2-3 saat bakamadım sayfalar uçmuş 45 dkdır geçmiş okuorumbuı yüzden sende arada kaynayanlardansın geçmiş olsun bebişim dikkat et kendine

kızlar yemeciklerimi yaptım akşama mercimek çorbası
pirinç pilavı
tavuk mantar sote
patatesli bezelye
sigara bööööreği
salata yoğurt
birde pudingli tatlı yaptım,bunlar misafir menüm.

ara yaptım bir minnak muz (yarımda denebilir)
2 kurur incir
1 kupa tarçınlı karanfilli karabibierli demleme yeşil çay

akşam yemeyi düşündüklerim

1 kepçe mercimek çorba

4 kaşık tavuk mantar sote

2 kaşık bezelye

1kaşık pilav

2 kaşık yoort

1/2 böörek

salata

bideeee tatlıdan 1-2 kaşık

( yemeklerin hepsini 2 kaşık yağ ile yapıorum)şimdi biraz evi toplayım masayı hazırlıyım inş.

kızlar bu salgın bana da bulaştı sanırım.az önce bayagı bir kustum,yerimden kalkcak halim yokkızım da uyandı,eşim çabuk gelse bari

loxiciiimm dikkat et cnm kendine nane limon kaynat mide bulantına iyi gelir .sonra da meyve fln ye sıcak bitki çayı iç bol. geçmiş olssunn bebişimmm

şu pilates ne kadar nankör ya 2 hafta ihmal ettik hemen zorladı yani. neyse bitti şimdide callanetics karın egzersizlerini yapıyorum

salgın var sanırım. dün akşam eşim karnım ağrıyo diyodu nane limon kaynattım biraz geçmiş ama daha gelmedi bakalım inşallah hasta olmaz valla hiç çekilmiyo hastalığı kaprisi nazı

kalanchoe callanetics yaparken karın egzersizleri varya 100 kere yapıyosun onda boynum ağrıyo benim çok zorlanıyorum 100 e kadar boynu ileri geri yaparak yere koymadan desteksiz valla bi egzersiz yapıyorum dinlendiriyorum boynumu diğerine geçiyorum
sende durum nedir

selammmm kıslarrrrrrrr..... bugün yine elbise aramakla gecti ve 2 servis kasıgı tavuk mantarlı makarna yedim günboyu.. hiç karnımda acıkmadıı.. sanırım 1 lt de su içtim.. istesemde içemiyorum bi türlüü içim almıo aksam yemegim taze fasulye ,yogurt ve cavdar ekmegii.. belki azcık da tarhana corbası.. yarın b fit e baslıyorum tekrarr. aksam heryerim et kescekkk

neruş kukuleta kızlar pilatese başlayalı beri uyluk kemiğimde acıma oluştu bikaç haftadır oluyo özellikle eğilirken kasma yapıyor kesin uyluk kemiğim kaçtı. sizde böyle durum oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…