totişi kaldırrhahahaahah daral sultan dedi yaaaannem de öyle derdi ona söyleseydim nolcak bu tembel ve sıkıntılı halim bilmiyorum eliptiği odanın ortasına çektim duruyo öyle. uykum geldi bastırdı birden ağzımı kırıyım:84::86:
değişimli olarak yapabilirsiniz
1. tiyo :her sabah banko iki bardak suyumuz var.
ara öğünlerde yediğiniz meyvanın üzerine toz tarçın serpebilirsiniz.bu şekerinizi de düzenler ve metabolizma hızlandırıcıdır.
2.tiyo: sabah kalkınca yine iki bardak su ama bu sefer bir bardağa özel bir içecek yapalım
malzemeler : 1 demet maydonoz,bir tutam mısır püskülü,bir tutam kiraz sapı
hazırlanışı:bir litre suyu kaynatıyoruz.fokurdayan suya mısır püskülü ve kiraz sapını atıyoruz 3-5 dakika sonrada maydonozu atıp 2-3 dakika daha kaynatıp altını kapatıp demlenmesini ve soğumasını bekliyoruz.cam şişeye (sağlıklı olduğu için)koyuyoruz.sabah içilen iki bardak suyun bir bardağı yerine bunu tüketiyoruz.limon sıkınca da çok hoş oluyor.mümkünse bunu bir süre yapıp bir süre yapmayın.iyi bir idrar söktürücü ve temizleyicidir.
3.tiyo:maydonozdan sıkıldıysan ki bu çok önemli çünkü dönem dönem buhranlara gark oluyorsun.bu yüzden değişiklikte fayda var.
malzemeler:çubuk tarçın(büyükse 1 adet,küçükse 2 adet),yarım limon(kabuklu).
hazırlanışı:geceden büyük bir su bardağına tarçını ve yarım limonu parçalayıp üzerine sıcak su ekleyip sabaha kadar demlenmeye bırakıyoruz.
sabah fiks iki bardak suyun bir bardağını bu şekilde içiyoruz.
canınız sıkıldıkça bunları değiştirin.
mesela bir hafta birini bir hafta birini yapın...
KALKINCA Yarım kupa kiraz saplı karışım
KAHVALTI SAAT : 07.30
1 bardak ılık süt
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
çeyrek KK peynir
2 yeşilzeytin
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
ARA - SAAT: 09.30
1 türk kahvesi 1 adet hurma
ARA - SAAT: 10.45
6 badem iki kuru kayısı
ÖGLE SAAT : 12.35
2 kepçe tavuk çorbası
1 bardak ayran
4 yk nohut
bol domates- salatalık salata
ARA - SAAT: 14.25
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma
ARA - SAAT: 15:30
1 adet küçük muz
4 badem 1 hurma
2 küçük parça keçiboynuzu
AKŞAM SAAT : 17.00
4-5 kaşık haşlanmış az bulgurlu lahana
4 küçük köfte
2 dilim ekmek
ARA : 19.30
SU: 2,5-3 litre
YEŞİLÇAY 3 fincan
TÜRK KAHVESİ 1 adet şekersiz
FORM ÇAYI yok
SPOR : akşam için planım var yapınca yzıcam
tatlım işte zaten belkide az yediğin için veremiosun.ben öleymişim mesela buraya gelince anladım şimdi daha çok ve sağlıklı yiorum hem kilo verdim hem saha sağlıklıyım mesela.canım benim afiyet olsun.ya ben bu kadar az yediğim halde veremiyorsam yersem hiç veremem aksinde alırım.eskidende çok fazla yemezdim ama alıyordum.bende bir dengesizlik var bence metebolizmama bu yediklerim bile çok geliyor bence..1 hafta azaltıp bakacağım halen gram oynamazsa bu şekilde devam gideceği yere kadar. devam yani.
tatlım ayakkabılarını güle güle giy.Ne yapıyor sunuz kızlar bugün de doğru düzgün hiç bakamadım buraya.
çarşıdan yeni eve geldim ayakkabı aldım kendime .
şimdi kakaolu sütümü içiyorum...
bugün nedense suyumu zor içiyorum içimden içmek gelmiyor..
Yani kızlar dün akşam yazdım rahatsızlandım diye söyledim
kimse bir geçmiş olsun demedi üzüldüm yaniiii
kızlar bu salgın bana da bulaştı sanırım.az önce bayagı bir kustum,yerimden kalkcak halim yokkızım da uyandı,eşim çabuk gelse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?