60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

var anacım olma mı:)
boğazımızı tutuyoruz tek kuralımız buuuutatlı yok hamur işi yok çikolata sadece bitter olandan ve az miktarda.tabii herkesin bünyesine göree en güzeli bu işi doktor kontrolünde yapmak benim fikrim

çok üzüldim,çok büyük bir imtihan bu,Allah yardımcıları olsun.
benim eşimin başına böyle bir şey gelmişti,işyerinde kendinden izin almış kadın hastaneye gitmiş,yarım saat sonra ölüm haberi gelmiş,beyin kanaması geçirmiş kadın hastanede.birkaç gün içinde yine başka bir iş arkadasının 18 yaşındaki kızı vefat etmişti.ikisinin de cenazesine katıldı,hatta mezarlarına indirmiş falan,çok üzülmüştü eşim,panik atak olmuştu bu 2 ölümden sonra.doktora gitti,ilaçlar kullandı,birkaç ayda ancak geçti.uzaktan bir insan bile bu kadar etkileniyorsa llah ailesine sabır versin,çok zor gerçekten

67 kiloya 38 beden çok iyi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ne diyet yapıyon daha,üstüme de s beden oluyo diyon daha ne olsun,62 ye düşsen 36 beden olursun rahat,çünkü 5 kiloda 1 beden farkediyormuş
sanırım dogru
ben 10 kilo verdim 44 bedenden 40 bedene düştüm
aah 38 beden ahhh
sanırım 5 kilo daha vermem gerekecek bunun için offf of

vaayyy süperrr
kocaya bakkk
birer tane de bize lazım dimi kızlar
sende şöyle deseydin ;
ben doydum allah artırsın
sofrayı kuran kaldırsın
muha muha muha

nügüüü
muha muha
benim gülmem
az önce dalga geçtin görrrrrdüm:44:
hıh hıh ta hıh hıh

sen iyi bakmışın adamcağıza bak ne güzellll kaynanan seni başında gezdirmeliiii

teşekkür ederim ilginize.haklısınız evlat acısı çok zor.Allah yardımcısı olsun.zaten bizim elimizden de :85:birşey gelmiyor iyi dileklerden başka.:85:

:)))) 10,8kiloyu nasıl verdin kızzz Allah nazarlardan saklasınnn darısı başıma inşallah kaç ayda oldu bu mucize??

yok canım ısıtmış ben gel,inceye kadar

masayı hazırlamışş
hıııııııııııı onada şükür canım .benim eşimde arada eserdi sen girme ben yapacağım yemeği derdi gayette güzel yapar ayrı mesele.et yemekleri özellikle çünkü kendisinin daha önceden kebap lokantası vardı.
şimdi ise açlıktan ölecek yemek vermiyorum ya.gerçi kendisini yemeğe çağırdım surat yaptı istemem dedi insanlık bende kalsın dedim.hergün 2 defa kıyafet değiştiriyordu.şimdi kıayfet bulamıyor bulsada ütüsüz eriniyor ütülemiyor.aynılarını üzerine geçirip gidiyor.allahtan teri asla kokmaz.yoksa şimdi çoktan kokmuştu.kıymetimi de anlar artık herhalde.

Allah arkadaşına çok sabır versin nasıl teselli edilir ki mümkün değil ....
Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin..

lise çağında bu ölümler kalp rahatsızlığı çok oluyor ama fark edilmiyor..
benim kardeşim 16 yaşında aynen kalp rahatsızlığı yüzünden ölümden döndü.
şok olmuştuk babam bir anda 10 sene birden yaşlandı.

teşekkür ederim ilginize.haklısınız evlat acısı çok zor.Allah yardımcısı olsun.zaten bizim elimizden de :85:birşey gelmiyor iyi dileklerden başka.:85:

Allah rahmet eylesin,evlat acısı başka şeye benzemez.ne dertler var yaaa halimize şükür kızlar

hemen bugün yedilerimi yazıyım.
kahvaltı
1 kupa şekersiz tarçınlı çay
1 tane kepekli yuvarlak(ofis) ekmek
1 kk ligt peynir
1 domates
öğlen
3 tane izmir köfte( yanında patatesle beraber fırında sulu pişmişti)
4 kaşık peynirli makarna
yağsız salata
çilek(8-9 tane)
ara öğün
1 kupa nescafe 2 si bir arada(şekersiz olanından)
4 badem
5 fındık
3 kuru kayısı
9-10 tane sarı leblebi

bu saate kadar 1,5 lt su içtim.

yaaa benim kocam bu haftasonu evde olmayacak rejim bi yandan koca yok diğer yandan ay çok zorlancam yaaaa

:)))) 10,8kiloyu nasıl verdin kızzz Allah nazarlardan saklasınnn darısı başıma inşallah kaç ayda oldu bu mucize??

canımcımm ortada bi mucize yok
miras değil alınteri
deeermişim
ocak nisan arasında gitti bu kilolar ayda maksimum 2 kilo verdim
bu ayda 1.5 oldu çook yavaş gidiyo yani
ben yaptıysam herkes yapar bu hayatımda sonuç aldığım ilk deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…