bir yere gitmesi gerekiyordune hayırlı kocan varmış hazırladığı gibi toplasaydı bari
tam olarak kural demeyelimde aslında,mesela her yediğini yazıyorsun.ayrıca birde sebze ve et yemeklerinden mutlak yiyiyoruz.yoğurt,süt meyve mutlaka,3ana ve 3ara öğün ayrıca spor da yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz.baklagiller 4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yemekleri 6-7 8 kaşık felan.tatlı hamur işleri yok.şimdilik aklıma gelenler bunlar.kural gibi oldu ama..
selam herkese, bugün çok üzgünüm..bugün arkadaşın oğlu vefat etti.Ani bir ölüm oldu.çocuk lise son sınıfta okuyomuş.sabah her zamanki gibi evden okuluna gitmiş.okulda bayılmış.arkadaşa haber geliyo.oğlun bayıldı onu falanca hastaneye götürdük oraya gel demişler.yanında bizim arkadaşlardan biriyle apar topar gitti kızcaaz.bide ne görsün oğlu kalp krizi geçirmiş meğersem.hastanede son müdahaleleri yapıyolarmış.iki dakika içinde bir hemşire gelmiş,oğlunuzu kaybettik demişler buna bir sakinleştirici iğne yapmışlar.işyerine haberi geldi tabi toplaşıp hastaneye gittik.kız bitmiş durumda çok üzüldüm haline .Allah kimseyi evladıyla denemesin kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor çook.salak gibi oldum yaa.
sanırım dogru67 kiloya 38 beden çok iyi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ne diyet yapıyon daha,üstüme de s beden oluyo diyon daha ne olsun,62 ye düşsen 36 beden olursun rahat,çünkü 5 kiloda 1 beden farkediyormuş
eve geldim koçiş yemekleri hazırlamış
*bir kepçe tarhana çorbası
*iki yk pilav
*bir dilim çavdar ekmeği
*3 yk yoğurt
*3 minik köfte ve okdar da patates(fırında yağsız)
mutfağı toplayıp hazırlanıp çıkacağım birazdann
ahh ahhh benimki hayatta yapmaz ğniverrsite yıllarında yemek yapmak zor geliyormuştuda aç yatıyormuştu akşamlarıtevekkeli ondan zayıfmıştı evlendik 10 kilo aldı eli yüzü geldi. hayata yapmaz hazır alır yer yada yatar uyur aç yatar.
sanırım dogru
ben 10 kilo verdim 44 bedenden 40 bedene düştüm
aah 38 beden ahhh
sanırım 5 kilo daha vermem gerekecek bunun için offf of
vaayyy süperrr
kocaya bakkk
birer tane de bize lazım dimi kızlar
sende şöyle deseydin ;
ben doydum allah artırsın
sofrayı kuran kaldırsın
muhamuha muha
nügüüü
muha muha
benim gülmem
az önce dalga geçtin görrrrrdüm:44:
hıh hıh tahıh hıh
bir yere gitmesi gerekiyordu
evden çıktı
yoksa toparlar hiç üşenmez benim bitanem yaaa
ayyy alıngan şeyygörmedim mesajını çok hızlı akıyo sayfalar farketmemişim
hıııııııııııı onada şükür canım .benim eşimde arada eserdi sen girme ben yapacağım yemeği derdi gayette güzel yapar ayrı mesele.et yemekleri özellikle çünkü kendisinin daha önceden kebap lokantası vardı.yok canım ısıtmış ben gel,inceye kadar
masayı hazırlamışş
selam herkese, bugün çok üzgünüm..bugün arkadaşın oğlu vefat etti.Ani bir ölüm oldu.çocuk lise son sınıfta okuyomuş.sabah her zamanki gibi evden okuluna gitmiş.okulda bayılmış.arkadaşa haber geliyo.oğlun bayıldı onu falanca hastaneye götürdük oraya gel demişler.yanında bizim arkadaşlardan biriyle apar topar gitti kızcaaz.bide ne görsün oğlu kalp krizi geçirmiş meğersem.hastanede son müdahaleleri yapıyolarmış.iki dakika içinde bir hemşire gelmiş,oğlunuzu kaybettik demişler buna bir sakinleştirici iğne yapmışlar.işyerine haberi geldi tabi toplaşıp hastaneye gittik.kız bitmiş durumda çok üzüldüm haline .Allah kimseyi evladıyla denemesin kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor çook.salak gibi oldum yaa.
teşekkür ederim ilginize.haklısınız evlat acısı çok zor.Allah yardımcısı olsun.zaten bizim elimizden de :85:birşey gelmiyor iyi dileklerden başka.:85:
activia çilekliyoğurt yiyorum şimdi
alınganlık değil de insan bekliyor yahu
:)))) 10,8kiloyu nasıl verdin kızzz Allah nazarlardan saklasınnn darısı başıma inşallah kaç ayda oldu bu mucize??
canım benim aktivia meyveli yoğurt 126 kalori bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?