katrem Weight Loss - Diet Ticker bu linke tıkla. seçe seçe ilerle :) 3. sayfada unutmayacagın bır password yaz... bbCode da çıkan http ile başlayım .png ile biten linki kopyala kontrol panelinde profil bilgilerinde ticker factory bolumune yapıstır :)
canım benim afiyet olsun...ayrıca çok tebrik ederim senin için sallanıyor:92::92::92::92::92:
afiyet olsun şeker.
afiyet olsun canım benim.
canım benim afiyet olsun biraz kaçamaklı olmuş ama genede çok tebrik ederim.:92::92::92::92::92:
Günaydınnn tatloşlarımmm
canımm benimmm çook tebrik ederim bak ne zamandır 63'e çakıldım diyordun
bak kırdın kız sonunda..:92::92::92:benim durumlar çok vahim valla şimdilerde hep 65 lerde çıkıyorum kilo vericeme hep şişkinim sorunlarım var imdaaaaaaaaaaaaaakkk
afiyet olsun günaydın tontişim yaa mısır püsküllü çayı bende içiyorum beni hiç bi yere çıkarmıyor çok zor durumdayım ayıptır sölemesi. günde iki tane form çayı içiyorum içinde sinameki olan yok o bile fayda etmiyor offf:26::26:
ahahhaytt çıstak mı hahayt
hakikaten çatlaksın he sen
ooooooo Yeeeeee
YEE CEEE LEEE
cimcimoşşş kız o bana da oluyor bazen. akşam yemegimi ofiste yiyorum ya bazen hazırlıyorum bişileri kahvaltıdan sonra atarım çantama diye orada kalıyo haha akşama aç kalıyordum. allahtan artık akıllandım kahvaltıdan önce herşeyi hazırlıyorum unutulma olmuyo
kilo veremiyorum mu
deli kız sen geçen 1 kilo verdim dedin de biz seni tebrik etmedik mi hııı
bir aydır bi kiloyu geçemedim ben eccük şükredin beaaa valla yumrutliycim heee
yolanda da her sabah bi haltlar karıştırmış oluyo. evde ne kadar kilim paspas varsa bi kere hepsi kaymış oraya buraya gitmiş oluyor. üstünde kaydırmacalık oynuyo manyak kedi.kendi kendine kovalamacalık oynuyo. gece tuvalete kalkıyorum zınkkk diye önüme fırlıyo güya benden kaçıyo çatlak yaa. bu sabahta tezgahta buzu çözülsün diye bıraktığım köftelerimden birini yere atıp onunla oynamış hey allahım yaa
menemenlik domates çıktı mı ki kızz
canım çekti valla, hmm bol kuru soganlı filan böle üstünde de yumurtaaaaa
ama orası çanakkale dimi tassss gibi domatizleri ile ünlüü
canım tickerfactory'den yapıyorsun. bi arkadaş linkini vermiş zaten yaptın bitti son sayfada üst kısımda bir link var onu muhakkak sakla ki kilo verdiğinde oradan güncelleme yapacaksın. hep aynı sayfayı kullanırsan sana aylar sonra bir çizelge bile sunuyor. kilo verme çizelgesi. o yüzden her defasında yeni ticker yapmamanızı tavsiye ederim
oohh be hepiciinize laf yetiştirdim şimdi eccük çalışayım badron kovacak heee
göööözüüm yoldaaaaaaaa gönlüüüümmm dardaaaa ya kendin geeeel ya da haber yollaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oyyy fambığımmm fambığmmmmm minnak fambığııımmmmmmmmmmmm tebrik ediyorummmmm mnnak davşanımmmmmm devamı da böyle güzel gelsin inşallhhhhhhhhh:92::92::92::92::92::92::92::92:gitsiiiiinnn tüm fazla yağlarrr kilolarrrrrr inşallahhh hberbaer kurtulalımmmmmmm
devammmmmmmmmm devammmmmm spoaa devammmmmmmmmmmmm sağlıklı beslenmye devammmmmm kilolara yağlara elvedaaaaaaaaaaaaaa
tebrik ediyorumm tatlımmm devamı da böyle üzel gelsin inşallahhhhhhhhhh:92::92::92::92::92:
çok basitmiş çokkkk...
ve hiçde inandırıcı gelmemişti kiiii deneyince kapadım çenemi kıstırdım kuyruğumu
kuru kayısı hatta mümkünse gün kurusu dediklerinden alın... onu kenarından ikiye ayırın içine sade bildiğiniz nescafe'den dökün azıcık..şaka gibi ama çikolata tadı aldım ben...bi deneyin bakalım çok masum bir tatlı buuuu
canım aksilikler olumsuzluklar hep oluyor ancak dayanıyoruz. bak mesela ben koşarım iyi koşarım gerçi şimdi seviyem düşük ancak öncesinde iyiydim 3 yılda iyi seviyeye geldim veee ben düztabanıminş. hugocum ya ,ama bende bir talihsizlik var,diyete basladımmı hastalıktan kurtulamıyom,aha bu çıktı şimdide,mide bulantısı,zar zor 1 muz yedim az önce korkarak,neyse bişey olmadı ,su da içemiyom.aslında biliyom buraya devam etsem kesin veririm,birşeye elimi atmadan önce düsünüyom artık kızlar ne der diye,işte bu olayı otokontole cevirirsem tamamdır.fambık öyle ya, duramıyo cerezsiz ama onun eşi çok fena,aksam cay yapıldımı bisküvileri lokumları istiyor hemen yanında,napsın fambık da göz hakkı atıyor bi tane agzına
hurmaya dadananlardan biri de benim,günde 5-6 tane yedimmi ishal yapıyor ama biraz azaltmam lazım.
2 cocukla zor oturuyom kızlar bilg. basına,cevap veremediklerim olursa darılmayın olur mu,yetişemiyom valla sayfalara,gece mesaisi yapıp otursammı diyom bazenyaw günde rahat 50 sayfa gidiyor,o kadar kitap okusam alim olcam heee
canım o zaman pilates yapmasan nasıl olur,dün paylaştıgım yazıda karın yağları erimeden kasları çalıstırırsanız,alttaki kaslar sıkılasır,yağlar üstten sarkar,çirkin bir görüntü olur diyordu,önce kardiyo yapıp yağları eritmek lazımmış.senin pilates karın agırlıklı değil mi:26:
günaydın hugocuk nasıl hastalıklar nedurumda:81::81::81::81::81::81:günaydın sevgi kelebekleri
günaydın hugocuk nasıl hastalıklar nedurumda:81::81::81::81::81::81:
hügomm benim muah!:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?