60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptım teşekkürler

teşekkürler canım

evet gerçekte çok güzel oluyor

dün neler yedim:

sabah;
1 poğaça
şekersiz çay

ara öğün;
2 ceviz
çok az sütlü neskafe

öğlen;
4 yk kıymalı nohut
1 kase çorba
2 dilim k.ekmek
yoğurt

ara öğün;
4 adet kepekli bisküvi

akşam;
2 enginar
yoğurtlu pancar salata
2 yk makarna
2 küçük parça tavuk

canım aksilikler olumsuzluklar hep oluyor ancak dayanıyoruz. bak mesela ben koşarım iyi koşarım gerçi şimdi seviyem düşük ancak öncesinde iyiydim 3 yılda iyi seviyeye geldim veee ben düztabanım
düşünsene düztabanlar azcık yürüyünce ayakları yorulur demi
ben koşuyorum saatlerce. çok zorlukta çektim acıdıda ayaklarım
biaralar işkence oluyordu resmen.
doktor bile taktir etti beni. ortopedi uzmanı çok şaşırdı ve sevindi. 1 yıldır tabanlık kullanıyorum koşarken silikondan.
yani engeller olsada istiyoruz başarıyoruz. uyluk kemiğim 1 aydır zorluyo yinede pilates yapıyorum. sürekli acımıyo çünkü spor yapınca zorluyo.
bu arada gripte oldum vitamin eksikliğide çıktı
eşim ilk aylar destek oluyodu iyiydi iki aydır kıskançlık yapmaya başladı güzelleştikçe arıza çıkarıyo. dün akşam 2 hafta sonra çocuk yapmaya başlarız artık dedi
gerçi hamileliktede diyet listem olacak verecek diyetisyen sporda olacak burda aranızda olurum yine ayrılmam sizden.
anlayacağın sorunmu istiyosun sorun çokkkk

hem kardiyo hem pilates yapıyorum bende canım
birgün kardiyo diğer gün pilates yapıyorum

günaydın beyazinci ablacım tavsiyelerin için çok sağol önce ortopediye bi gidip baktırıcam biara. dediklerinide kullanırım

loxandracım ayaklarım o kadar acıyoduki bi ara ameliyat olmayı düşündüm. sırf spor yapmama engel oluyo diye. ayak kemiğini kırıp yeniden şekillendiriyorlardı. zor bir ameliyat anlayacağın ayakları yeniden yapıyorlar. ancak iyileşme süreci uzun zamandı sonra silikon tabanlıkları aldım eğer almasaydım ameliyat olmayı düşünüyordum sırf spor yapabilmek için.
nelere göğüs geriyoruz azmediyoruz o yüzden sağlıklı spor yapmasına mani olmayan herkes spor yapsın ben zor şartlarda yaptım çok. ben yaptımsa herkes yapar. bahane yok sporsuz hayat olmaz ama az ama çok muhakkak olmalı. başlarda nefret edilir ama zamanla sevilir ne kadar vakit ayrıulıyorsa o kadar olsun ilerde nasılsa daha fazla vakit ayırmak için pekçok şeyden fedakarlık edeceksiniz benim gibi :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…