canım sedacık göbüşte gider dert etme bebeçik kaç aylık allah analı babalı güzel ömür versin pilateste göbek hareketlerini yapmaya çalış hiçanlamadan giderEvet evet simdi caydanligin altini kapatip kendime kaynayan suyla yesil cay yapicam. Suan 68 kiloyum acaba bi haftada kac kilo veririmbebisim buyudu ama hala gobusum kuculmedi ya
cancazım yorgunsan neleslisi boşver dinlenik olduğunda yaparsın telafisiniçok yorulmuşum yaaaa
oturunca anladımmm
leslie yapsam mı acaba
ne dersiniz????
Selammmm minnak sultanlarrrrrr:87::87::87::87:
Akşam yemeğinden önce 45dk cık sporumu yaptımmmöncesinde de evi süpürmüştüm sonra spor 45dk koşu bandında yürüyüş oldu
Akşam yemeğinde deeee benden bekleniycek bir performans sergiledim ve karbo yidimmmmama normal miktarda
1 kepçe yayla çorbası
2yk nootlu bulgur pilavı (yoliiiiiiiiiiiiii yarın öğleni bekleyemedim yidim kızzzzz)
5-6 adet kuşbaşı took göğüs eti (aslında daha çok yiycektim ama pilavı yiyince şiştim tabeee:86::86:)
1pt yeşil salata
Bu akşam diğer akşamlarıma göre biraz çok oldu ama aslında normal benim performansıma göre çokkk:86::86::86:
Neyyysebu hafta spor daha fazla yapmayı planlıyorum o yüzden belki de iyi olduuu
Ben bu konu üzerine daha çoook cümle kurarımmm daa uzatmıyımmm
afiyet olsun canımmm
her zamnki gibi çok güzel menün
Teşekkür ederim tatlımmmaslında biraz geç yediğimden karbonhidrat yemiyorum akşamları karbpnhidrat hakkımı erken saatte yiyodum ama bugün böyle oldu arada olur değil miii sen yaptın mı bakiiim leslieeee
yapmadım daha kendimi çok yorgun hissediyorum aslında
bilgisayar kursum varya ordan saat 9 da geldim zaten
oturup kaldım
kalkıp en azından 3 mil yapsam çok iyi olcak
beni motive et lütfen
Hımmm kursa giderken yürümüştün sanırım 35dkkursun hergün mü olucak eğer öyleyse hergün 35dk yürümek de gayet iyi ayrıca da mesela kursun olmadığı günler 3 mil leslie yaparsın ekstara olarak yeterli olur bence kaç gün kursun var??
hafta içi hergün üç hafta sürecek canımmm
aslında yolu biraz uzatıp 45 dk çıkarayım onu diyorum
hafta sonları da lessie yapmaya çalışırım
yeterli olur mu acaba????
Olur tabiii:13::13: hem bence 45dk ya çıkartırsan bu haftada 5 gün 45er dk yürümek demektempolu bir yürüyüş olursa bu bile yeterli be baştan beri haftada 3 gün ya da en fazla 4 gün spor yaptım yani haftada zaten 4 gün bile yeterli ki sen 5 gün 45er dk yürümüş olucaksın bu bile gayet güzel hafta sonu da dinlenirsin bence hafta içi epey yorucu olucak ama istersen hafta sonu da yaparsın leslieee
Selammmm minnak sultanlarrrrrr:87::87::87::87:
Akşam yemeğinden önce 45dk cık sporumu yaptımmmöncesinde de evi süpürmüştüm sonra spor 45dk koşu bandında yürüyüş oldu
Akşam yemeğinde deeee benden bekleniycek bir performans sergiledim ve karbo yidimmmmama normal miktarda
1 kepçe yayla çorbası
2yk nootlu bulgur pilavı (yoliiiiiiiiiiiiii yarın öğleni bekleyemedim yidim kızzzzz)
5-6 adet kuşbaşı took göğüs eti (aslında daha çok yiycektim ama pilavı yiyince şiştim tabeee:86::86:)
1pt yeşil salata
Bu akşam diğer akşamlarıma göre biraz çok oldu ama aslında normal benim performansıma göre çokkk:86::86::86:
Neyyysebu hafta spor daha fazla yapmayı planlıyorum o yüzden belki de iyi olduuu
Ben bu konu üzerine daha çoook cümle kurarımmm daa uzatmıyımmm
ay inşallah
yarından itibaren yolu uzatacğım tempolu 45 dk yürüyeceğim kursa giderken
hafta sonu da vakit bulabilirsem leslie yaparım
gitsin şu yağlarrrrrrr
eneeeee
bana yime derkene sen yimişsinn
ossun canım afiyet olsun sporda yapıyorsun karbo lazım zatti
bende sporumu yaptım az önce duştan çıktım
10 dk eliptikle ısınma
100 twist
30 ar adet iç ve dış bacak dambıl çalışma
12 dk karın hareketleri
yaparken zor oluyo hele başlarken daha zor ama kendimi sğper hissediyorum
toplamda 40 dk spor yapmış oldum
akşam aramda çilek ile kalmadım birazda sade çilek ve malta erigi atıştırdım ama canım deli gib karbo çekiyo hani böle ekmek arası bişiler yada bi tabak dolusu makarna filan ama yemiycimm
loxiciiimm dikkat et cnm kendine nane limon kaynat mide bulantına iyi gelir .sonra da meyve fln ye sıcak bitki çayı iç bol. geçmiş olssunn bebişimmm
sagolasın canımm teşekkür ederim
akşam pazara ugradım yine taze sebze meyveyi uygun fiyata buldum ya dayanamadım aldım da aldım. dolayısı ile sırt çantam iki elim doluydu öldüm getirene kadar. pazar ile evim arasında da nereden baksanız 800-900 mt vardır eve geldim sırtım göl gibi terliydi.
hemen kendime bi büyük kase çilek yıkadım üstüne 3 yk yoort 1 çay kaşığı da bal ohh mis oldu valla
mutfakta poşetler duruyo gidiyim yerleştireyim ondan sonra da bugün hafif şiddette bir spor yapmayı planlıyorum
10 dk eliptikle ısınma
dambılla bacak hareketleri
ve karın hareketleri
sonrada duşş veee
yatakk cumbaaaa
çook geçmiş olsuncanım üzüldüm dikkat et kendine nolur
iki çocuk ikiside küçük, bir de hastalandın.. işin zor valla
canım cok gecmiş olsun suyla tarhanayı kaynatıp lapa yap bir bezin üzerine dök üzerine nane bol sıcak dynacak gibi üzerine havlu ıst,ısıt koy çok iyi geliyor
kızzz loxandra hiç korkma kız yeterki sabret burdan ayrılma veriliyor kilolar ben 6 ayda bu duruma geldim zor değil yanii. valla artık kilo hesabı değil yağ hesabı yapıyoruz 1 kilo fazla yağım var ama 3 kilo yağ verebilirmişim o yüzden bende yağdan nefret eden biri olaraktan 3 kilo vermek istiyorum.
kilo vermek çok büyütülecek bişey değil yani arada durmalar oluyor filan ama tekrardan harekete geçirebiliyoruz öğrendik artık sporda ufak tefek değişiklikler beslenmede ufak tefek değişiklikler yapıp yine verebliyoz
bak misal timsali fambıka kaç haftadır mızmızlanıp duruyodu veremiyorum diye leblebiyi kesmiş 200 gram vermiş :86: ufak tefek değişiklikler yapıyoruz tamamdır yaniii bak şimdide hurmaya dadandık böyle geliyorlar düzenli olarak bize bişey öğreniyoruz hadeee hurra ona başlıyoruz böyle böyle veriyoruz
yağım azda ondan yoksa olmaz diyorumya heryanım zayıf artık sadece göbeğim kaldı benim. bedeni önemsemiyorum göbeğim gitsin diye uğraşıyorum başka sorunum yok hepiciği gitti. he işte hamilelik öncesi inilebilecek en az kiloya inmek için çalışıyoruz herşey bebek için anlayacağınama zayıfladıkça insanın zayıflayası geliyoo :86:
tebrik ederim canım evet kaçamakların çok olmuş bencede biraz daha dikkat tatlım
gunaydın ben 2 dilim esmer ekmek üstüne bal kaymak sürdüm yedim. 1 bardak ta süt :) cimcime sude senin ki normal benimki bence abartılı oldu ama evde olunca insan yiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?