60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet evet simdi caydanligin altini kapatip kendime kaynayan suyla yesil cay yapicam. Suan 68 kiloyum acaba bi haftada kac kilo veririm bebisim buyudu ama hala gobusum kuculmedi ya
canım sedacık göbüşte gider dert etme bebeçik kaç aylık allah analı babalı güzel ömür versin pilateste göbek hareketlerini yapmaya çalış hiçanlamadan gider

Selammmm minnak sultanlarrrrrr:87::87::87::87:

Akşam yemeğinden önce 45dk cık sporumu yaptımmmöncesinde de evi süpürmüştüm sonra spor 45dk koşu bandında yürüyüş oldu

Akşam yemeğinde deeee benden bekleniycek bir performans sergiledim ve karbo yidimmmmama normal miktarda

1 kepçe yayla çorbası

2yk nootlu bulgur pilavı (yoliiiiiiiiiiiiii yarın öğleni bekleyemedim yidim kızzzzz )

5-6 adet kuşbaşı took göğüs eti (aslında daha çok yiycektim ama pilavı yiyince şiştim tabeee:86::86:)

1pt yeşil salata

Bu akşam diğer akşamlarıma göre biraz çok oldu ama aslında normal benim performansıma göre çokkk:86::86::86:

Neyyyse bu hafta spor daha fazla yapmayı planlıyorum o yüzden belki de iyi olduuu

Ben bu konu üzerine daha çoook cümle kurarımmm daa uzatmıyımmm

afiyet olsun canımmm

her zamnki gibi çok güzel menün

afiyet olsun canımmm

her zamnki gibi çok güzel menün

Teşekkür ederim tatlımmm aslında biraz geç yediğimden karbonhidrat yemiyorum akşamları karbpnhidrat hakkımı erken saatte yiyodum ama bugün böyle oldu arada olur değil miii sen yaptın mı bakiiim leslieeee

Teşekkür ederim tatlımmm aslında biraz geç yediğimden karbonhidrat yemiyorum akşamları karbpnhidrat hakkımı erken saatte yiyodum ama bugün böyle oldu arada olur değil miii sen yaptın mı bakiiim leslieeee

yapmadım daha kendimi çok yorgun hissediyorum aslında

bilgisayar kursum varya ordan saat 9 da geldim zaten

oturup kaldım

kalkıp en azından 3 mil yapsam çok iyi olcak

beni motive et lütfen

yapmadım daha kendimi çok yorgun hissediyorum aslında

bilgisayar kursum varya ordan saat 9 da geldim zaten

oturup kaldım

kalkıp en azından 3 mil yapsam çok iyi olcak

beni motive et lütfen

Hımmm kursa giderken yürümüştün sanırım 35dk kursun hergün mü olucak eğer öyleyse hergün 35dk yürümek de gayet iyi ayrıca da mesela kursun olmadığı günler 3 mil leslie yaparsın ekstara olarak yeterli olur bence kaç gün kursun var??

hafta içi hergün üç hafta sürecek canımmm

aslında yolu biraz uzatıp 45 dk çıkarayım onu diyorum

hafta sonları da lessie yapmaya çalışırım

yeterli olur mu acaba????

hafta içi hergün üç hafta sürecek canımmm

aslında yolu biraz uzatıp 45 dk çıkarayım onu diyorum

hafta sonları da lessie yapmaya çalışırım

yeterli olur mu acaba????

Olur tabiii:13::13: hem bence 45dk ya çıkartırsan bu haftada 5 gün 45er dk yürümek demek tempolu bir yürüyüş olursa bu bile yeterli be baştan beri haftada 3 gün ya da en fazla 4 gün spor yaptım yani haftada zaten 4 gün bile yeterli ki sen 5 gün 45er dk yürümüş olucaksın bu bile gayet güzel hafta sonu da dinlenirsin bence hafta içi epey yorucu olucak ama istersen hafta sonu da yaparsın leslieee

ay inşallah

yarından itibaren yolu uzatacğım tempolu 45 dk yürüyeceğim kursa giderken

hafta sonu da vakit bulabilirsem leslie yaparım

gitsin şu yağlarrrrrrr

eneeeee
bana yime derkene sen yimişsinn
ossun canım afiyet olsun sporda yapıyorsun karbo lazım zatti
bende sporumu yaptım az önce duştan çıktım
10 dk eliptikle ısınma
100 twist
30 ar adet iç ve dış bacak dambıl çalışma
12 dk karın hareketleri
yaparken zor oluyo hele başlarken daha zor ama kendimi sğper hissediyorum
toplamda 40 dk spor yapmış oldum
akşam aramda çilek ile kalmadım birazda sade çilek ve malta erigi atıştırdım ama canım deli gib karbo çekiyo hani böle ekmek arası bişiler yada bi tabak dolusu makarna filan ama yemiycimm

ay inşallah

yarından itibaren yolu uzatacğım tempolu 45 dk yürüyeceğim kursa giderken

hafta sonu da vakit bulabilirsem leslie yaparım

gitsin şu yağlarrrrrrr

İnşallah tatlımmmmm hepimiz de kurtulalım inşallahhhhhsağlıklı beslenme ve düzenli sporla yağlar kesinlikle gidiyor ama bu iş sabır ve istikrar işi azimliolmamız lazımmmm inşallah kurtulucazzzz:13::13::13::13:

ohhhh süpersinnn cınımmmmm tebrik ediyorummm bu sporlara yağ mı dayanırrr gidecekk hepsi de kurtulucazz inşallah hepberaberrrrr

Neyse ki akşam ekmeğimi yememiştimmmm pülavvv o niyetle olduuu ki bugün yine de az oldu 3 dilim ekmek olmuş oldu toplamdaaa spora da yüklenicem inşallah bu hafta zararlı şeyler yemektense kararında yemiş oldum niyysekiiii spor acıktırıyor sanırım onun da etkisi varrr ama 3 dilimi geçmiycem bu ara pilavla 3 oldu işte bugünnn neyyyse buna da şükürrrr şuan buarada dondurmalarrr çukular havada uçuşuyor ziraaaaaa... ama ben tadına bile bakmadımmmm

loxiciiimm dikkat et cnm kendine nane limon kaynat mide bulantına iyi gelir .sonra da meyve fln ye sıcak bitki çayı iç bol. geçmiş olssunn bebişimmm

canım cok gecmiş olsun suyla tarhanayı kaynatıp lapa yap bir bezin üzerine dök üzerine nane bol sıcak dynacak gibi üzerine havlu ıst,ısıt koy çok iyi geliyor

teşekkür ederim kızlar,mide bulantım yok şimdilik ama halsizlik devam ediyor.yatmaktan da sıkıldım,basım ağrımaya başladı.beyazinci çok ilginc tarifin,hiç duymamıstım,ama yerimden kalkcak halim yok,onu yapcak koca nerde bende,neyseki cocuklara bakıyor,ona da sükür

inş. hugocum ya ,ama bende bir talihsizlik var,diyete basladımmı hastalıktan kurtulamıyom,aha bu çıktı şimdide,mide bulantısı,zar zor 1 muz yedim az önce korkarak,neyse bişey olmadı ,su da içemiyom.aslında biliyom buraya devam etsem kesin veririm,birşeye elimi atmadan önce düsünüyom artık kızlar ne der diye,işte bu olayı otokontole cevirirsem tamamdır.fambık öyle ya, duramıyo cerezsiz ama onun eşi çok fena,aksam cay yapıldımı bisküvileri lokumları istiyor hemen yanında,napsın fambık da göz hakkı atıyor bi tane agzına
hurmaya dadananlardan biri de benim,günde 5-6 tane yedimmi ishal yapıyor ama biraz azaltmam lazım.

2 cocukla zor oturuyom kızlar bilg. basına,cevap veremediklerim olursa darılmayın olur mu,yetişemiyom valla sayfalara,gece mesaisi yapıp otursammı diyom bazenyaw günde rahat 50 sayfa gidiyor,o kadar kitap okusam alim olcam heee

canım o zaman pilates yapmasan nasıl olur,dün paylaştıgım yazıda karın yağları erimeden kasları çalıstırırsanız,alttaki kaslar sıkılasır,yağlar üstten sarkar,çirkin bir görüntü olur diyordu,önce kardiyo yapıp yağları eritmek lazımmış.senin pilates karın agırlıklı değil mi:26:

çok basitmiş çokkkk...
ve hiçde inandırıcı gelmemişti kiiii deneyince kapadım çenemi kıstırdım kuyruğumu
kuru kayısı hatta mümkünse gün kurusu dediklerinden alın... onu kenarından ikiye ayırın içine sade bildiğiniz nescafe'den dökün azıcık..şaka gibi ama çikolata tadı aldım ben...bi deneyin bakalım çok masum bir tatlı buuuu

gunaydın ben 2 dilim esmer ekmek üstüne bal kaymak sürdüm yedim. 1 bardak ta süt :) cimcime sude senin ki normal benimki bence abartılı oldu ama evde olunca insan yiyor işte.

bal kaymak değil de labne sürseydin hiç kaçamak olmayacaktı ama yine de kahvaltı olduğu için affedelim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…