60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet yoga harika bişey gerçekten. burda yoga eğitimi veren bi yer yok sanırım. hiç bulamadım. ama fitness-yüzme-pilates-dans filan var.
bişey sorucam size ya... normalde önce kardio yapılıp vucut ısıtılır sonra da bölgesel calısma egzersizleri yapılır yağ yakımının artışı için. yani 5 sene boyunca antrenörüm hep böyle yaptırdı bana. bunu tersine çevirsem ben nasıl olur ki. önce bölgesel calıssam en son kardioyu yapsam? aynı verimi elde edebilir miyim acep
:26::26::26::26::26::26::26::26:

duruş bozukluğu bendede vardı pilatesle geçti. o tübet egzersizlerini bi ara yaptım. internetten yoga videolarınada baktım yapabilirmiyim diye ancak ingilizce o yüzden anlamadım yogada seviye seviye oluyo basamak basamak zamanla ilerliyosun ancak işte dediğim gibi iyi bir öğretici lazım inşallah burdada açılır zamanla. şimdi pilates çılgınlığıdır gidiyo bakalım

günaydın sevgi kelebekleri

Günaydın Kızlar...

Günaydın.. Afiyet olsun...

Günaydın Fambık... Afiyet olsun..
Kızana ve kocana da geçmiş olsun..
İnşallah bişeyciği yoktur kısçenin....

evet canım benim biraz vermek zor.ama direneceğiz gidecek zorda olsa.ama kaymak çok yağlıdır.bu kaymak işine bir an önce son vermelisin.balada tabi.güzelim birşeyleri kazanmak için birşeylerden fedakarlık etmeliyiz.tatlılardan ,yağlardan,hamurişlerinden mesela.,kıral gibi yaşa fakat kaymakla değil.
canım benim çok geçmiş olsun.sanada afiyet olsun..üzme kendini önemli birşey değildir inşallah. salgın var çünkü...

evet doğru söylüyorsun. vücut kitle endeksim 21 çıktı. normal diyor ama eskiden 19 çıkardı. saçma sapan yerlerim şişiyor. bütün göö.. lerim :))

ben birgün tamamen kardiyo çalışıyorum diğer gün egzersiz pilates filan yapıyorum canım çok memnun kaldım. ancak kardiyoda yenilikler yapıyorum çalışırken bazen ağırlık olmadan yürüyorum bazen 3 kilo ağırlıklla bazen 6 kilo ağırlıkla çalışıyorum değişik olunca vücut alışmıyo seviyeyi düşürüyorum yükseltiyorum filan. yağ oranım şimdi yüzde 23. başlangıçta yani 6 ay önce yüzde 33 filandı canım. 10 kilo yağım gitti. ilk aylar sadece kardiyo çalıştım ben 3 aydır pilates yapıyorum ilave olarak. ama kardiyodada dediğim gibi yenilikler yapıyorum vücudum alıştı benim çünkü.

geçmiş olsun canım hastalık herkese zor ama çocuklar için daha zor acil şifalar

bitsin su kaymak. eşime yediriyorum ama o bende dikkatli formu konusunda. askerden yeni geldi sayılır yaklaşık 8 kilo verdi :)) bunu korumam lazım diyor. 2 aydır korudu maşallah. hemde bana rağmen korudu :) eve normalde böyle şeyler almam ama çoştum ( şimdide son kullanma tarihi gelmeden bitsin diye kendimi feda ediyorum :)))

kızlar günaydınlarrrrrrr inşallah bugününüz güzel geçer hasta olanlar varmış galiba çok çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz
akşam menü
tavuk ızgara (3 köfte büyüklüğünü biraz geçmiş olabilir)
salata
ayran
1-2 çatal domates soslu kızartma
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
4 zeytin
1,5 dilim kepek ekmek
roka,maydanoz,dereotu

evet doğru söylüyorsun. vücut kitle endeksim 21 çıktı. normal diyor ama eskiden 19 çıkardı. saçma sapan yerlerim şişiyor. bütün göö.. lerim :))

yağ oranın herşey,n normal bile olsa bölgesel yağlanma var ise kötü duruyo. o yüzden kardiyo yapmalı ve bölgesel sorunle yerler çalıştırılmalı. mesela bende karın var biraz heryer zayıf karın kaldı bende işte pilatesle callaneticsle karın egzersizleri yapıyorum bi gün diğer günde kardiyo yapıyorum

hoşgeldin minnak davşanım

Günaydın cicişler...
Ben de akşam menümü yazayım..
5 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
1 yt salata

sonra da ara falan yapamadım gene benim canavarla uğraşmaktan..

he bide kayınvaldem acıbadem almış.. ısrar ısrar sonucunda...
Yarım acıbademin 1/8 ini yedim..
Gene kaçamak gene kaçamak..
Bu diyetisyen var ya cuma günü beni dövecek..

Kızlar günaydın herkese . Nasılsınız bu sabah ?

Gününüzün iyi geçmesini diliyorum ..

Nedense bu sabah sinirli uyandım belki duş aldıktan sonra kendime gelirim.

birazdan kahvaltımı yapacağım menümü sonra yazarım .

Öptüm hepinizi ...

Günaydın Nugi..
Afiyet olsun...

mtv pilates diye bir cd var. onu rahat yapabiliyorum. "amanda ne güzel rahat yapıyorum" diyorum ama yerden kalkınca anlıyorum ne olduğumu :) terr :) zaten hundred ı yapmak bile alt karnı ve üst karını çalıştırıyor. hayatımda hiç düz bir karnım olmadı ama istiyorum.

ben birde şu şekilde yapıyorum kardiyo için bisiklet aldık. onda nabzı 130 a getirip 15 dakika o nabızda tutmaya çalışıyorum ama bazen başarılı olamıyorum. çok yorucu kardiyo işi ama muazzam bir etki brakıyor.

canım benim günaydın afiyet olsun..
şekerim zaten arkamızdan ağler.ziyan olmasın, çöpe gitmesin.tarihi geçmesin derken işte bu haldeyiz.illa yemek istiyorsan birşey diyemem ama bence yeme...

günaydın cimcime afiyet olsun canım
fambıkçım canım cicim gulüm dadlum geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz kızının sonuçlarındanda.afiyet olsun ayrıca
hoşgeldin minnak davşanım

günaydın hoşbulduk balımmmmm

günaydın ycl cim afiyet olsun şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…