60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın beyazinci ablacım tavsiyelerin için çok sağol önce ortopediye bi gidip baktırıcam biara. dediklerinide kullanırım
tabiki doktora gideceksinde kıvrılma,çatlak,olmayınca pekbirşey söylemiyorlar inşallah rasgelir güzelim kaçay,yıl,evlilk cocuk istiyormussunuz hayırlı nasipli evlat versinevin neşeleridir

eveeeeeeeeeeet kafasına koydumu insan engeller vız gelir 82,kilodayken belfıtı oldum,ve göbekten amaliyalıyım ama cok dikktle yaptı hareketleri zorlayan yerleri 10.defa yapıyorsa ben 5yaptım yanlız hergün yapıldımı hep istiyor bırakınca hafta bir yapsanız idare ediyor

evdeki kaymak bitmeden bana huzur yok!
kahvaltı sabit hale geldi. 2 ince kepekli ekmek üstüne bal, kaymak + sütlü neskafe :) ara öğünlerde meyve getirdim. öğlen yemeğim yok. mecburen dışarıdan yiyeceğim (sulu bir sebze yemegi varsa onu yerim).

kızlar yogaya başlayın!!! bunu okuyunca inanmayacaksınız ama gerçek. yogaya dolu mideyle gittim. tabi 2 saat öncesinden yedim. hareketler ve rahatlamalar 2 buçuk saat sürüyor eve geldim ve merak edip tartıldım "yok artık" dedim. 600 gram, sabah ki boş mideli halimden azım :)

geçen haftada aynı şey olmuştu. yoga dönüşü 700 gram gitmişti. üstümdeki kıyafetler sırılsıklam olmuş... cok yoruyor ama etkili. haftada bir yapıyorum. sizede tavsiye ederim.

öpüyorum. iş bekler :)

bugün urfda çok güzel bir hava var baharın kokusu çok güzel.birde bu polen ve yeşil alerjim olmasa....
arkadaşlar akşam hiçbirşey yemedim.çünkü eve gittim başım felaket ağrıyordu.bir duş aldım saat 19:30 da uyudum.eşim beni uyandırdığında saat 23:30 du işe gidiyordu o yüzden uyandırdı salonda uyumuştum.birde kalktım süt almıştım onu kaynattım gece 2 ye kadar onu bekledim ki soğusun mayalayayım.bu arada eşim gece çilek getirmiş ti ondan 2 tane yedim.yoğurdu mayalayıp uyudum.

sabah kahvaltım:

1 haşlanmış yumurta,
2 adet yeşil acı biber.
1 tatlı kaşığı kaşar peyniri,
1,5 dilim kepek ekmek,
5 adet zeytin,
1 kaşık yoğurt,

dün kaçamak yapmadım, bugün de yapmayacağım inşallah göreceğiz...

ben dünkü spordan sonra çok motive oldum.. bende kaçamak yapmayacağım. hem netten aldığım elbiselerin olması lazım... elbiseler gelmeden o kalıba girmeyi ümit ediyorum. 1 haftası var :)

cimcime urfalı mısın urfada mı yaşıyorsun? kahvaltıda acı biber yediğini yazmışsında. bir izmirli olarak acı biberi yesem herhalde izmiri boydan boya koşarak turlarım :)))

hügomm benim muah! :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

evet canım herşey o yüzden başladı ancak zayıfladıkça çocuktan ziyade güzeelik için olmaya başladı. aslında diyetisyene gitmeye gerek görmüyordum eskiden herşeyi biliyodum ama ters giden bişeyler vardı. diyetisyene gidince zaten ilk görüşmede çıktı ortaya meğer insülin direnci varmış onun kırılması gerekiyormuş o kırılmadan diyetler devamlı olmaz dedi. seçim yapmam gerekiyordu şekeri tatlıyı tamamen bırakıp doğal beslenmem lazımmış. diyetisyenle görüşünce 1 hafta düşündüm bu süreçte sporda yoktu şeker tatlıda vardı. sonra bir sabah başladım ilkgün su dışında bişey içmedim içecek olarak bikaç gün böyle devam etti ilk gün zorlandım şekersiz tatlısız zordu benim için. 3 gün sonra sabah erkenden uyandım dinç kalktım sanki temizlendiğini hissettim bünyemin o gün şekersiz çay kahve içtim alıştım şimdi şekerli bişey mümkün değil içemem. o gün bugündür böyle. güzel kilo verdim. yağ verdim şimdi sorunum yok sayılır göbek var azcık işte ama korkmuyorum hamilelik girse bile zaten yine listem olacak spor olacak doğumdanyağım artmazmış kiloda 10 kilo dedi ama çoğu doğumda gider bebekte emzirirsem sporla beraber eskisinden çok daha zayıf hale gelirsin dedi doktor aksilik çıkmaz ise. bende korkmuyorum hamilelikten zaten. yiyip yiyip yatacak halim yok. eskisi gibi zaten asla bidaha beslenmem değiştim en güzel yanı zaten bu oldu değişim. değişim kalıcı olmadan zor zaten versende alırsın

tabiki doktora gideceksinde kıvrılma,çatlak,olmayınca pekbirşey söylemiyorlar inşallah rasgelir güzelim kaçay,yıl,evlilk cocuk istiyormussunuz hayırlı nasipli evlat versinevin neşeleridir

mayısta 3 yıl olacak ablacım. eşim 35 ben 27 yaşındayım ağustosta 28 olucam bende

canım benim çok tebrik ederim..:92::92::92::92::92:süpersin yaa...:92:

biliyorum canım yoga çok güzel sadece spor değil kasları gevşetiyo uzatıyo rahatlatıyo ancak benim burda imkanım yok sadece üniversitede akşam saatlerinde yoga yapılıyo eşim izin vermiyo ama ilerleyen zamanlarda yoga kesin en gözde sporlardan olacak heryerde verilecek bende o zaman başlarım artık

nasılsınızzzzzzzzz bende iyiyim çok şükür,evde bi ben iyiyim zati eşim ve kızım çok kötüüüü,hügocum sanada geçmiş olsunnnnnn,loxicimde hastaymışşşşşşşşşşşş offfffffffffffffffff bu ne yaaaa,çok da beter bi hastalık akşam kızım karnım ağrıyo diye kalktı wc bekledik dakikalarca kıvrandı durdu çocuğummmmbugün tahlil sonuçlarını alcaz bakalımmm

akşam menümm şöle oldu
2 dlm denge ekmek
1 kk kaşar peynir
1 hurma yidimm

okul dönüşü evde(saat 20.30)
3 yk light yoğurt yarım muz ve tarçını karıştırdımmm yidimmmmm
1 adette yeşil zeytinn

sabah menüümmm
1,5 dlm tahıllı ekmek,
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
1 hurmaaa

az öncede 1 hurma yidimmmm(umreden gelmişte bir arkadaşın yakını o getirmişşşş)

canım benim çok tebrik ederim..:92::92::92::92::92:süpersin yaa...:92:

:))) 65 olmam lazım nasıl zor bu 4 kiloyu vermek anlatamam :) vücut canı isteyince çok çalışıyor canı isteyince duruyor... eğer bu ballar ve kaymaklarla cumaya kadar 1 kg verirsem Tülin Şahin doğru söylemiş demektir. sabah kral gibi, öğlen prens, akşamda fakir gibi beslenip yıllar önce kilo verdiğini söylemişti :) sabah kahvaltısını yapmak benim için çok kolay da bakalım gerisi önemli hehe :)))

Son düzenleme:
seriindeniz bak akşam ne güzel yoga yapmışsın ancak sabahınan kaymak yemişsin kaymaktan uzak dur olmaz canım ayrıca nescafede pek önerilmiyo yağ atılımını zorlaştırıyormuş onun yerine filtre kahve türk kahvesi ekspresso öneriyorlar. mesela ben türk kahvesi içiyorum sütlü pişiriyorum süte türk kahvesi ekleyip pişiriyorum şekersiz çok güzel oluyo

geçmiş olsun canım salgın var sanırım dün loxandrada hastalandı aniden. kıyamam ya çocuk hasta zor olur inşallah bişeycik çıkmaz canım

cimcime urfalı mısın urfada mı yaşıyorsun? kahvaltıda acı biber yediğini yazmışsında. bir izmirli olarak acı biberi yesem herhalde izmiri boydan boya koşarak turlarım :)))
yok canım urfalı değilim ama urfalı gelini oldum.acısız yemeklerimiz olmaz..pazarda tatlı biber bulmak çok zordur.şimdi benim kızım bile az da olsa yiyiyor acı.

Son düzenleme:

aman ya sen 4 kiloyumu dert ediyosun biz kaç kilolar verdik sende veririsin hiçte zor değil yani ancak eğer yağın fazla ise işte beslenmene çok dikkat etmen lazım kaymaktan uzak durman tatlıyı şekeri bırakman lazım sağlıklı doğal beslenmen lazım çünkü kilo versen bile yağlar kalabiliyor

hugocuk netten parça parça video indirsen... Birde tibetin 5 hareketi, gençlik pınarı diye bilinen hareketleri de yapıyorum hatta kadınlar kulubunde onun sayfası var... benım profılden verdiğim cevaplara bakarsan tibet hareketlerine ulaşabilirsin. onlarda yogada yaptıgımız hareketler. buaralar boyle işlere sardım hadi hayırlısı :) inşallah en kısa zamanda senin bulunduğun yere de gündüz için kurslar açılır. bende birde duruş bozukluğu var. ona inanılmaz iyi geldi. daha dik duruyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…