önceeeee yemekhaneye gidiyorsunn sonra
her zamanki gibi yemişsin ama bugün doymamışsın. bakıyorrum topikimin topişcanlarında bugün bi doymama durumu var.
ben millete menü konusunda laf yetiştiriyorum ama bende öglen epey bi yedim
ohhh valla mutlu oldummm
pşmanda diyelim
ahanda menümKAHVALTI SAAT : 07.30
1 kk peynir bie yumurta 1 çk
zeytinyagı ile omlet
bir salatalık bi domates ve
taze nane ile salata
1 dilim ekmek
ARA - SAAT: 09.45
1 yeşilçay 1 hurma
5 badem
ARA - SAAT: 12:00
2 kk tramisu 1 fincan şekersiz nescafe
ÖGLE SAAT : 12.35
1 haşlama tavuk but derisiz
içinde 4 kk büyüklüğünde patates ve
1 kk havuç haşlaması vardı
5 kaşık makarna
bol salata
oo senin kocadan hep destek tam destek.
cnm çok azl buldum sabah kahvaltını ve öğle yemeğini sabahı biraz renklendir cnm pekmez yumruta zeytn yeşillik yoğurt vs.ile.öğlen sebze veya et yemeği olmalı yoğurt ve sütünü ihmal etme.meyve yemezsen hep canın tatlı ister kuru üzüm kuru erik kayısı incir yersen aralarda tatlı ihtiyacını bastırır birde tarçın cnm tatlı ihtiyacını bastıran mucize sütüne koy kuzun üstüne serp çayına yeşil çaya çubuk tarçın koy afiyet olsun kolay gelsnben de öğlen yemeğimi yedim şimdi ama canım acyip tatlı istiyooo
sabah yediklerim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çac.ekmeği
1 şekerli çay
ara şekersiz neskafe
öğlen
yarım kase çorba
tavuklu sezar salata
şimdiye kadarda anca 1 L su içebildim
suyla aram hiç yok çok zor içiyorum
hee diyo
bende diyorum güzel bi çocuk görünceee o zaman kıskanıyooo
ama ben tvdeki artizlerden neden kıskanmimm ki. ben kıskanmam onnardan. ama bi yerlerde bi kadına filan baksa ki asla o anlamda bakmaz gebertirim oyarım.
şimdi izmirde ya bazen dışarı çıkıyo çok nadirde olsa akşamları o zamanları bi sürü kurarım şimdi bi kadına filan bakar mı oralarda diye
oysaki bilirim onun kalbi hep bende benimki de onda
kilo verdiğimden beri sanki daha bir düşkün oldu inşalla daha da gidicek fistuk olacamm
hepimiz olceyiz
[/B][/COLOR]
yok anam ycl çatlağım dio ya bende manyağım valla aacaip kıskancım ben.tv dekilerdende sokakatakilerdende kıskanırım tabiki beni sevio ama olsun .zayıflayınca benmkide aynen bir düştü sorma zaten düşkündü daha da düşkün oldu olsun zayflayalım fıstık olalım bizz k
kızlar ya ara iki gündür neden doymak bilmiyorum ben iştahımı kapatacak birşey söyleyin regl döneminde değil
neyse öğle menümü yazayım
2 yaprak kıvırcık marul
domates salatalık
4 zeytin
bıraz menemem
2 dilim ekmek (beyaz ekmek) yedim
ama acıkıyorum ben yaa ne güzel hiç acıkmazdım bennnn
muz canım muz çok tok tutuo muzun üstüne tarçın serp ye.birde leblebi tok tutuo aralarda yersen üsütüne bol su tmm dır.afiyet olsun
Yo yo yo yolanda
tiramişuları götürmüş.. ohhh afiyet olsun yavrum...
Kocam hep destek sağolsun , kendisi 45 kilo bir hatun olmamı istiyor çünkü..
Ama akşam çocuğa baksa 1 saat ben spor yapsam mesela o yok...
Sağlıklı zayıflama ve yaşamanın, doğru beslenme ve düzenli egzersizle mümkün olduğunu belirten diyetisyen Gizem Tutar, hızlı kilo verme konusunda mucizevi bitki olmadığını söyledi. 'Zayıflamanın mucize formülü' olarak lanse edilen 'Altın Çilek'in bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir zayıflatıcı ve yağ yakıcı etkisi olmadığının altını çizen Gizem Tutar, şu uyarılarda bulundu: "Altın çileğin olgunlaşmamış meyvesi, Avustralya'da zehirli olarak bilinir. İdrar söktürücü ve bağırsak çalıştırıcı etkileri nedeniyle vücuttan su atımına neden olan altın çilek, kişilerde kilo verildiği yanılgısı yaratıyor. Altın çilekle vücuttan bir miktar su atılsa bile, kaybedilen kilolar yağ kitlesinden olmayacağı için geçicidir."
SABAH gazetesini okurken rastladım, paylaşıyım dedim...
cnm çok azl buldum sabah kahvaltını ve öğle yemeğini sabahı biraz renklendir cnm pekmez yumruta zeytn yeşillik yoğurt vs.ile.öğlen sebze veya et yemeği olmalı yoğurt ve sütünü ihmal etme.meyve yemezsen hep canın tatlı ister kuru üzüm kuru erik kayısı incir yersen aralarda tatlı ihtiyacını bastırır birde tarçın cnm tatlı ihtiyacını bastıran mucize sütüne koy kuzun üstüne serp çayına yeşil çaya çubuk tarçın koy afiyet olsun kolay gelsn
hee diyo
bende diyorum güzel bi çocuk görünceee o zaman kıskanıyooo
ama ben tvdeki artizlerden neden kıskanmimm ki. ben kıskanmam onnardan. ama bi yerlerde bi kadına filan baksa ki asla o anlamda bakmaz gebertirim oyarım.
şimdi izmirde ya bazen dışarı çıkıyo çok nadirde olsa akşamları o zamanları bi sürü kurarım şimdi bi kadına filan bakar mı oralarda diye
oysaki bilirim onun kalbi hep bende benimki de onda
kilo verdiğimden beri sanki daha bir düşkün oldu inşalla daha da gidicek fistuk olacamm
hepimiz olceyiz
[/B][/COLOR]
yok anam ycl çatlağım dio ya bende manyağım valla aacaip kıskancım ben.tv dekilerdende sokakatakilerdende kıskanırım tabiki beni sevio ama olsun .zayıflayınca benmkide aynen bir düştü sorma zaten düşkündü daha da düşkün oldu olsun zayflayalım fıstık olalım bizz k
muz canım muz çok tok tutuo muzun üstüne tarçın serp ye.birde leblebi tok tutuo aralarda yersen üsütüne bol su tmm dır.afiyet olsun
tamam ondan kolay ne var hemen eve gidince muz muz muz
kızlar tarhun otunu bilen varmı?ve nerde bulabileceğimi?ama taze olacakk
öğle yemeğimi yidimmmmmmmmmm,saçıma fön çektirdimmmmmm(su dalgası yaptırdım aslında) geldimmmmmmmmAkşam sunumum var belki,görüntüden yırtarım deyü süslendm azcuk
öğle menüm
1 küçük karnıyarık
1 dlm kepek ekmeği
1 kase ezogelin çorba
200 ml yoğurttttt
Günde 2 kupadan fazla y.çay içmek zararlı mı? Günlük içilmesi gereken max miktar nedir? :26:
Bu ara alıştım tadını seviorum fakat yararlı bişi yapmak isterken bi de kendime zarar vermiyim...
Bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?