60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yo yo yo yolanda
tiramişuları götürmüş.. ohhh afiyet olsun yavrum...
Kocam hep destek sağolsun , kendisi 45 kilo bir hatun olmamı istiyor çünkü..
Ama akşam çocuğa baksa 1 saat ben spor yapsam mesela o yok...

Sağlıklı zayıflama ve yaşamanın, doğru beslenme ve düzenli egzersizle mümkün olduğunu belirten diyetisyen Gizem Tutar, hızlı kilo verme konusunda mucizevi bitki olmadığını söyledi. 'Zayıflamanın mucize formülü' olarak lanse edilen 'Altın Çilek'in bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir zayıflatıcı ve yağ yakıcı etkisi olmadığının altını çizen Gizem Tutar, şu uyarılarda bulundu: "Altın çileğin olgunlaşmamış meyvesi, Avustralya'da zehirli olarak bilinir. İdrar söktürücü ve bağırsak çalıştırıcı etkileri nedeniyle vücuttan su atımına neden olan altın çilek, kişilerde kilo verildiği yanılgısı yaratıyor. Altın çilekle vücuttan bir miktar su atılsa bile, kaybedilen kilolar yağ kitlesinden olmayacağı için geçicidir."

SABAH gazetesini okurken rastladım, paylaşıyım dedim...

öğle menumm

6 kaşık kabak yemeği
yoort
salatalık+domates

ve ve veeeeee 3 adet minnak sigara böeği az yağlısındann(nasıl oluyosaa)

cnm çok azl buldum sabah kahvaltını ve öğle yemeğini sabahı biraz renklendir cnm pekmez yumruta zeytn yeşillik yoğurt vs.ile.öğlen sebze veya et yemeği olmalı yoğurt ve sütünü ihmal etme.meyve yemezsen hep canın tatlı ister kuru üzüm kuru erik kayısı incir yersen aralarda tatlı ihtiyacını bastırır birde tarçın cnm tatlı ihtiyacını bastıran mucize sütüne koy kuzun üstüne serp çayına yeşil çaya çubuk tarçın koy afiyet olsun kolay gelsn

hee götürdüm valla yecale kardeş
biraz bıkkınlık var onu kırmam lazım paso canım bişiler istiyordu dedim madem istiyo akşama kalmasın bunnar gündüzden yiyiverem bugünde tiri tiri tramisu çıkmaz mı zaten çok hafif bi tatlıdır ve bizde ayda bir filan çıkar kaçırmadan yeyiverem didim
hee pişman mıyım haayııırr
hee yediğim makarnalaaar,, patatesler tra tramisular midemi tırmalıyor mu eveeeeeet eccük acıktırıyo erkenden ammaaa su içiyorum şişiyorıum
su içiyorum şişiyorum anacım

eee oturmaya mı geldik ben biraz kalkıp eliptik çevireyim bari... kendimi çiçekli böcekli yollarda ve güneşli günlerde hayal ederek. peh peh peh

öğle yemeğimi yidimmmmmmmmmm,saçıma fön çektirdimmmmmm(su dalgası yaptırdım aslında) geldimmmmmmmmAkşam sunumum var belki,görüntüden yırtarım deyü süslendm azcuk

öğle menüm
1 küçük karnıyarık
1 dlm kepek ekmeği
1 kase ezogelin çorba
200 ml yoğurttttt

hatta ve hatta bu linkte de altın çilekle ilgili bişiler var...

Bakanlk'tan nemli 'altn ilek' aklamas - Hrriyet Ekonomi

ben geldim sporumu yaptım duşumu aldım geldim. 1 saat 3 kilo ağırlıkla kardiyo çalıştım değişik geldi her seferinde farklı ağırlıkla çalışınca yoruyo farkettim :86: niyse geldim bebeciklerim geldim :86: az sonra yarım saat sonra ara öğünüm var 1 şişe madensuyu 5 badem 5 antep fıstığı 1 armutcuk var

Günde 2 kupadan fazla y.çay içmek zararlı mı? Günlük içilmesi gereken max miktar nedir? :26:
Bu ara alıştım tadını seviorum fakat yararlı bişi yapmak isterken bi de kendime zarar vermiyim...
Bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba?

Afiyet olsun Fambıkçım..
Karnını doyurmuş, bi de süslenmiş üstüne..
Akşam sunumun mu var canım.. Hadi başarılar dilerim sana o zaman..

ya kızlar beşibiryerde çayı ile sandaloz sakızı kullanan varmı:44:
kk da bunula ilgili bir topik var bende denemeyi düşünüyorum

Max. miktarı bilmiyorum ama benim diyetisyenim 4 fincan verdi. Ben 4 fincan içiyorum hergün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…