60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de ameliyat olacağım pazartesi günü Hugocuğum annem söyledi çoook geçmiş olsun ama annemin dediği minderi de ihmal etme çooookkk önemli

buyrun benimmmmmmmmmmmm:111::111::111::111::111:

fambıkım kas oranım yüzde 45 olmuş daha az yersem kas veririm ben o yüzden az değil yediklerim aslında ette düşünürsen az değil. ki ben kas verirsem yağ veremezsem o diyetisyeni bırakırım zaten kas verdirecekse ben kendimde veririm yağlarım gitmeli benim o yüzden ölçümlere çok değer veriyorum ben sporada öyle
birazdan 3 kilo ağırlıkla 1 saat tempolu yürücem değişik seviyelerde ardından sadece 5 dakikada callanetics karın egzersizleri yapcam

hoşgeldin kukuleta
geçmişolsun hügo
valla bendaha 1ay oluyopaltese başlayalı olmadı ama inşllah olmaz ya

ben de ameliyat olacağım pazartesi günü Hugocuğum annem söyledi çoook geçmiş olsun ama annemin dediği minderi de ihmal etme çooookkk önemli

doktora gitcem onuda alcam spordan vakit bulayım gitcem burda ortopedi yok çanakkaleye gitmem lazım o zaman diyetisyen kontrolune gidince onada giderim daha tam biyokimya testi yaptırmam lazım

öğlen oldu ben kahvaltımı yazamadım daha hemen yazayım

2 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa şekerisz çay
2kk peynir
1 yumurta
domates
salatalık
roka
3 zyetin
2 tk pekmez
2 yk light yoort
1 tk acı sos
işte böle az sona bi ara yapayım kakolu sütlen sooona pilates yapcam inş.

slm herkeseee
kahvaltım
2 bardak açık çay az şekerli.
2 dilim tam buğday ekmeği
az yağlı omlet
2 kaşık tahin pekmez
1 çay kaşığı bal
vee bol domates salatalık.2 tane acı biber
platesimi yaptım yeşil çayımı içtim
ara
activa.15 tane nohut 1o tane kuru üzüm
yarım lt.su

doktora gitcem onuda alcam spordan vakit bulayım gitcem burda ortopedi yok çanakkaleye gitmem lazım o zaman diyetisyen kontrolune gidince onada giderim daha tam biyokimya testi yaptırmam lazım

hugoooooom yazdıklarımı gördünmüüüüüü?ön sayfada kaldıı arada kaynamasın oku bebişimm

afiyet olsun canım çokgüzel bende sabah ebruyla yaptım platesimi yiygeliyoya

Kızlar evi süpürdüm tozları aldım.

şimdi de çamaşırlarımı asacağım ..

benim ev çok büyük sil - süpür bitiremiyorum.

Oğlum sürekli evde koşuyor

halının tüyleri kabarıyor o koştukça her yan toz oluyor sinir oluyorum

düşünün kocaman salon + bir oda büyüklüğünde bir yer var ve mutfak birleşik

batınca her yer batıyor çok yoruluyorum çok ...

bu arada 2 portakal yedim + yeşil çaylı karışımımı içtim ... :86: :86:

hugoooooom yazdıklarımı gördünmüüüüüü?ön sayfada kaldıı arada kaynamasın oku bebişimm

gördüm canım. ya pilatesi hakkıyla yapayım dedim ebru zorluyo biliyorsun böyle oldum gitcem doktora kasıyo eğilince acıyo bile şimdi azcık dün pilates yaptım bak şimdi acıyo azcık
bebekde yapcaz artık 3 kilo yağ kaldı hemen hamile kalmazsam veririrm hamile kalana dek olmazsada olsun şimdide iyiyim hamileliktede bilinçli olcam çok kilo almam sonrasında bir iki aya şimdiki durumuna gelirsin dedi. şimdiki durumuma gelsem bile yeter zaten bişey yokki
ama hedefim bu değil elbette ama dahada ilerleyen yıllarda daha güzel olcam ama dediğim gibi zaman lazım spor lazım oda zamanla olcek

ben gidemde sporumu yapam koşam gelem malum bebek diyoruz demi spora daha çok konsantre olmam lazım sonra görüşürüz :86:

sadece begensem yetmicekti
bahar çarpııııııııı
delüüüüüü

YOLİİİİİİİİİİİ FAMBIIIIKKKKKKK

:86::86::86::86::86::86::86:

Canımm çok geçmiş olsun dün annene soucaktım çıkmak zorunda kaldım inşallah kolayca atlatırsın tatlımmm

buyrun benimmmmmmmmmmmm:111::111::111::111::111:

öğlen yimeğimi yedim geldim
1 kepçe türlü
4 yk yoğurt(evden getirdim)
salata (evden getirdim)
2 dilim kepek ekmeği
3-4 tane minnak biberiye turşusu

Kolay gelsin tatlımmmmm benim de kedimmm evde tazmanya canavarı gibi döne döne koşturuyooo ve tüm halı tüyleri tozlar da arkasından uçuşuyooo sürekli yerlerde tozlarr ben de deli oluyorum bi de yerler beyazz akşam oldu mu ordan oraya ordan oraya hayalet gibi bi karaltı bişey görürsün sadece okadar hızlı yaniii

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN

Nasılsınız canlaar
Gününüz nasıl geçiyor
Burda havalar gene soğudu bahar'ı yaşamadan yaza giricez galiba:82:

Dün tartıldım gene 58 kilo çıktım bakalım 56'ya nezaman düşücem

Kahvaltıda

Bir dilim kepek ekmek
Bir dilim az yağlı peynir
4 zeytin
Domates,salatalık,marul,maydanoz,roka
Haşlanmış yumurta
çay(Eskiden ufacık bardağa 3 tane küp şeker atıyordum 2'ye indirdim )
Bu saate kadar1,5litre su içtim
Arada bir tane yeşil elma

Afiyet olsun...

Afiyet olsun...

sabah: peynir-2dilim kepek ekmeği-6 light zeytin- kekikli fesleğenli domates
ara: 1 elma
öğle: knorr çabuk çorba- marul salatası-yogurt
az diyeceksiniz biliyorum :44:

Evet az diyorum...

Afiyet olsun...

öğlen yimeğimi yedim geldim
1 kepçe türlü
4 yk yoğurt(evden getirdim)
salata (evden getirdim)
2 dilim kepek ekmeği
3-4 tane minnak biberiye turşusu

Afiyet olsun nugiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…