selamlarrrrrrrrrrrrr minnak yağmurrr bulutlarıııııııııııııııııHepiniziiiiiii öpüyorummmmmm muck muckkk muckkkkk muckkkk muckkkkkkkkkkkkkkk
FAMBIĞIMMMMMM geçmişş olsun kuzummmmmmmm inşallah önemli bişey yokturrrr
HUGOMMMM geçmiş olsun bebemmmbeyaz incinin söylediği tekerlek minderi ben uzun süre kulandım çok da faydasını gördüm tavsiye ederimmm çünkü ilerde daha ciddi sorunlara yol açabiliyorrr o ağrılarrr allah korusunnn
Loxiiiiiiimmm kuzum geçmiş olsunnnnnnn daha iyisin sanırımmmm
Başkaaaa başkaaa kim hastaydıııııı kimse olmasınnnn herkese geçmiş olsuunnn acil şifalarrrrrrr
Ha cimcimeciğimin de başı ağrımış akşamm geçmiş olsun cınımmmm benimmm
Ben iyim çok şükürrrbir bahar sarhoşluğu var ama çokşükürrrr yine deee
Kahvaltımmmmmm
1,5kk beyaz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates, maydonoz, 1tk z.yağı, limon ve tuzla yapılmış bolll salata
şimdi deee yeşil çayımı içiyorummmm ama aynı zamanda 1 yudum süt ve 1çk nescafeyle kahve yaptım onu içicemçok canım istedi sanırım ayda 1 kere falan içiyorummm
çabala mıııııııııııııııııııııııııııııı sana yaptığım serenatları kime yaptım bennnnn nankörrrrr fazla nazzzz aşık usandırırıııııırrr yumrutlıyım accuk aklın başıan gelsinnn
Canım benim biliyorum yaaa ama seni yumrutlamazsammm günüm güzel geçmiyooooosevdiğimden yaniiiiiii
delüüüüüüüüüüüümmm benimmmmmmm
ben de ameliyat olacağım pazartesi günüHugocuğum annem söyledi çoook geçmiş olsun ama annemin dediği minderi de ihmal etme çooookkk önemli
ben olsam üşengeçlikten hiç birine gidemezdimdoktora gitcem onuda alcam spordan vakit bulayım gitcemburda ortopedi yok çanakkaleye gitmem lazım o zaman diyetisyen kontrolune gidince onada giderim daha tam biyokimya testi yaptırmam lazım
doktora gitcem onuda alcam spordan vakit bulayım gitcemburda ortopedi yok çanakkaleye gitmem lazım o zaman diyetisyen kontrolune gidince onada giderim daha tam biyokimya testi yaptırmam lazım
öğlen oldu ben kahvaltımı yazamadım daha hemen yazayım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa şekerisz çay
2kk peynir
1 yumurta
domates
salatalık
roka
3 zyetin
2 tk pekmez
2 yk light yoort
1 tk acı sos
işte böle az sona bi ara yapayım kakolu sütlen sooona pilates yapcam inş.
hugoooooom yazdıklarımı gördünmüüüüüü?ön sayfada kaldıı arada kaynamasın oku bebişimm
sadece begensem yetmicekti
bahar çarpııııııııı
delüüüüüü
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kız nası yapcam ben bunu anacak katmer böreği yamayı biliyorum onuda bol yağ döküp çekiştire çekiştire açıyorum işte incecik,ama oklava ile hiçççç aram yokkkk asla yapamam ben,kayınvalidem gelince ona yaptırayımm bariiiii,atayım buzluğa yiyim canım çektikçe
ben de ameliyat olacağım pazartesi günüHugocuğum annem söyledi çoook geçmiş olsun ama annemin dediği minderi de ihmal etme çooookkk önemli
buyrun benimmmmmmmmmmmm:111::111::111::111::111:
Kızlar evi süpürdüm tozları aldım.
şimdi de çamaşırlarımı asacağım ..
benim ev çok büyük sil - süpür bitiremiyorum.
Oğlum sürekli evde koşuyor
halının tüyleri kabarıyor o koştukça her yan toz oluyor sinir oluyorum
düşünün kocaman salon + bir oda büyüklüğünde bir yer var ve mutfak birleşik
batınca her yer batıyor çok yoruluyorum çok ...
bu arada 2 portakal yedim + yeşil çaylı karışımımı içtim ... :86: :86:
çizelge de yaptım yihuhuhuhu
benimde 1 dilim çavdar ekmeği ton balığı var salata yok ev soğuk canım istemiyo zaten sabah domates yeşilsoğandan salata yedimdi akşamda yicem öğlen canım istemedi. ton balığının yağını iyicene sıktım
tny kızlar
kahvaltım
1domates
birsalatalık,
yumurtta
3zeytin
1dilim salam
şekersizçay
3hjaftadır hiç diaket edemiyorum annemlerde kaçırdım geldim hasta oldum diakketedemedim
şimdide adetim çok düzensiz gitti birde buhafta taşınacam yediklerim hep kaçtı yani 200 gram vermişim bakalım 200 daha nekadar verecem tartılma günüm cumartesi hastaolmama ragmen 200eksik çıktım inşşlah daha çokvermişimdir buakdar yemege
sabah: peynir-2dilim kepek ekmeği-6 light zeytin- kekikli fesleğenli domates
ara: 1 elma
öğle: knorr çabuk çorba- marul salatası-yogurt
az diyeceksiniz biliyorum :44:
öğlen oldu ben kahvaltımı yazamadım daha hemen yazayım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa şekerisz çay
2kk peynir
1 yumurta
domates
salatalık
roka
3 zyetin
2 tk pekmez
2 yk light yoort
1 tk acı sos
işte böle az sona bi ara yapayım kakolu sütlen sooona pilates yapcam inş.
öğlen yimeğimi yedim geldim
1 kepçe türlü
4 yk yoğurt(evden getirdim)
salata (evden getirdim)
2 dilim kepek ekmeği
3-4 tane minnak biberiye turşusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?