60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ikimizinde yemeği karnı yarıkmış..afiyet olsun.

Son düzenleme:

canım benim bildiğim 3-4 bardağı geçmemeliymiş.herşeyin fazlası zarar.değilmi:44:

hugocuk benim için en öemlisi öncelikli olarak anne sütünü artırıyormuş ikinci önemi diğer otlarla karıştırdığında 1 haftada 1,1,5kg veriyomuşun
bugün ebru şallıda selahattin dönmez verdi mucize iksirmiş
1 avuç taze tarhun otu ,
1 avuç taze adaçayı
1 adet limon
8-10 adet taze nane
2 lt.su
bunların hepsini 2 lt suya koyup 20dk.kaynat.daha sonra oda sıcaklığında beklet ,ılıyınca her akşam yatmadan önce 1 su bardağı iç.bu karışım 2,3 günde bitiyormuş.bitince tekrar taze olarak hazırla.

su an itiberiyle 10 gr yani 8 karecik bitteri huplettim 1.5 aydır cekmecemdeydi yaa öğrencilerime hoby dağıttım ondan yımektense bitter yidim ve yedimmm. nerdeyse bozulmuuuuuş odada sobanın yanında duruyodu da galıba ondan hiç çiklo bozmadığım için sasırrdımmmm

15 dakka oldu. her yerimden ter akıyo:S 150 kalori gösteriyo göstergede. cok hızlı cevirdim ama... bi 15 dakka daha hadi gayret:S

aktarda kurusu vardır canım onu heralde toplamak lazım ama sen yinede git bi sor aktara. acaba kurusu işe yaramıyormuymuş belkim yarardı

24 dakika 241 kalori.. daha da çeviremem sanırım bacaklarımda güç kalmadı. ciddi ciddi gercek bisiklete biniyo olsam nerden nereye giderdim bu hızla kimbilir..

bu arada... osman şu şarkıyı çok seviyo bi dinleyin

fizy
sinek kovalıyo bi yandan saftirik

Hıçkırığı anında keser,
Kan yapar.
Tarhun Çayı Hazırlanışı

1-2 tatlı kaşığı kuru tarhun yaprağı üzerine 1 bardak kaynar su dökülüp 10-15 dakika süreyle demlendirilerek bir çay hazırlanır. Hazırlanan çay süzülerek içilir.

Tarhun Otu Nerelerde Yetişir

Ankara, Gaziantep, Urfa ve Erzurum”daki bazı bahçelerde yetiştirilmektedir. 60-120 cm. boylanabilen, keskin ama hoş kokulu, dayanıklı çokyıllık çalımsı bitkidir.

Vücutta biriken fazla tuzu ve suyu atmanıza yardımcı olur,
Sindirim salgılarını arttırarak sindirim sisteminin çalışmasını kolaylaştırır,
Mide ve bağırsaklarda oluşan gazları giderir,
İdrar söktürücü özelliği vardır,
Güçlendirici tonik özelliği bulunmaktadır,
İştahınızı açmaya yardımcı olur,Vücutta biriken fazla tuzu ve suyu atmanıza yardımcı olur,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…