öğle yemeğimi yidimmmmmmmmmm,saçıma fön çektirdimmmmmm(su dalgası yaptırdım aslında) geldimmmmmmmmAkşam sunumum var belki,görüntüden yırtarım deyü süslendm azcuk
öğle menüm
1 küçük karnıyarık
1 dlm kepek ekmeği
1 kase ezogelin çorba
200 ml yoğurttttt
Günde 2 kupadan fazla y.çay içmek zararlı mı? Günlük içilmesi gereken max miktar nedir? :26:
Bu ara alıştım tadını seviorum fakat yararlı bişi yapmak isterken bi de kendime zarar vermiyim...
Bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba?
osman bi garipleşti. çok acaip kokluyo battaniyeleri filan. böyle acaip bi ilgiyle filan.
yok anam ycl çatlağım dio ya bende manyağım valla aacaip kıskancım ben.tv dekilerdende sokakatakilerdende kıskanırım tabiki beni sevio ama olsun .zayıflayınca benmkide aynen bir düştü sorma zaten düşkündü daha da düşkün oldu olsun zayflayalım fıstık olalım bizz k
muz canım muz çok tok tutuo muzun üstüne tarçın serp ye.birde leblebi tok tutuo aralarda yersen üsütüne bol su tmm dır.afiyet olsun
kalançocum valla bende kıskancım neler yapıyorum bir bilsen kocişe
ama bu tvdekileri kıskanmıyorum onlar resim onlar sadece birer figür amaaa ve lakin dışardaaa başkaaa
bende sordum cevap veren olmadı
hugocuk benim için en öemlisi öncelikli olarak anne sütünü artırıyormuş ikinci önemi diğer otlarla karıştırdığında 1 haftada 1,1,5kg veriyomuşun
bugün ebru şallıda selahattin dönmez verdi mucize iksirmiş
1 avuç taze tarhun otu ,
1 avuç taze adaçayı
1 adet limon
8-10 adet taze nane
2 lt.su
bunların hepsini 2 lt suya koyup 20dk.kaynat.daha sonra oda sıcaklığında beklet ,ılıyınca her akşam yatmadan önce 1 su bardağı iç.bu karışım 2,3 günde bitiyormuş.bitince tekrar taze olarak hazırla.
hmm..hiç sevmem bitki mitki ama içiyim bari
Afiyet olsun Fambıkçım..
Karnını doyurmuş, bi de süslenmiş üstüne..
Akşam sunumun mu var canım.. Hadi başarılar dilerim sana o zaman..
kız ikimizinde yemeği karnı yarıkmış..afiyet olsun.
valla çoğumuz zorla içiyoruz.
sevmediğimiz şeyleri yiyoruz sevdiklerimizi yiyemiyoruz
ama sabredicez ki incecik olalım dimi kolay değil olsa idi kilo almazdık başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?