60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl oldun bakeemmmmmm,benim kızla eşimde çok fenalar hala gece wcde nöbet tuttuk erva için karın ağrısı var kuşumunnnn.eşim rapor aldı evde yatıyirleeeerrrr

demee kııızzzzzz,biz ucuz atlattık çok şükür,oğluş da olmadı bi daha,bendede halzzilik ve kas ağrısı vardı akşam ama geçti şimdi galiba ,sanırsampeki neymiş hastalıkları?

kızlar tarhun otunu bilen varmı?ve nerde bulabileceğimi?ama taze olacakk

Valla ben Antepliyim her bişeye tıkıştırırlar tarhunu ben de hiçç sevmem ama bu çayı ben de duydum bugün sanırım deniycemmm annee söyliyim de yollasın Allahımmmmmm bu zayıflama aşkı bana tarhun da yedirirseeeeee ben zayıflamayı hakettim demektirrrr çünkü hiçç sevmem tadınıııı

Osman beni kafadanmışşşşş kömürüm duymasın kıskanırrrrrr gitmiş hurçların sütüne yatmışş tepelerde geziyooo hurçların üstüne çıkma diyorum yok illa oraya yatacakkk ben de çık dedim aferin otur kömür orda çok güzel bulmuşsund edim belki ters teperrrr

slin in 6ya baslıyorum gençlik! var mı katılmak isteyen!?

biz yoliciğimle (yolanda) slım ın 6 nın videolarından biri olan slım ın sıx pack ı yapıyoruz karın egzersizleriii süpperrrrr ama slım ın 6 nın videolarından biri oln burn ıt up var mesela feci zorluyoooo bence işe yarar. Zaten sanırım start ıt upla başlanıyo 1 er hafta sırayla yapılıyo videolar öyle bişeyler okumuştumm:26::26:

kızlar tarhun otunu bilen varmı?ve nerde bulabileceğimi?ama taze olacakk
sende benm tarifi duymuşsun selahattin dönmez in sölediği .bazı büyük marketlerde var demişti bende geçen pazar katıldığı bir programda söledi orda duymuştum
cnm 70-80 kilo olan biri 3-4 bardak içerken 40-50 kilo olan birisi 3-4 bardak içemez demişti bir uzman geçen tv de kiloya göre sanırım ben 1 fincan içiorum günde yeterli bence abartmaya gerek yok yani

bunu bende geçen hafta burda yazdım hatta fambık da dediki tarhun otu neyaaaa evim aktara döndü hergün yeni bişi çıkarıosunuz didiydiiii
bu içeçcek kilo verirken eğer duraklamalar oluosa onu hızlandırıomuş.diosunuzya kilom takıldı 60 a veremeiorum bi kaç haftadır die. bu karışım işte o takılmayı gideriomuş meto yu hızlandıromuş öle demişti.

demee kııızzzzzz,biz ucuz atlattık çok şükür,oğluş da olmadı bi daha,bendede halzzilik ve kas ağrısı vardı akşam ama geçti şimdi galiba ,sanırsampeki neymiş hastalıkları?

kızın sonucunu alamdık daha,eşimede gıda zehirlenmesi demizşler ama en son benim yaptığım yemeği yemişti o nedenle pek üsteleyip tekrar sormadımmmmm:26:

35 dk.pilates yaptım.
12 şer li 2 set halinde kalça hareketi yaptım.
bugün terledim biraz sanki.güzel oldu kalça ve karın ağırlıklı çalıştım.ohhhhh kendimi seviorum pilates yapıorum pilates yapıorum kendimi seviorum.
öle sabah yapamadım die bugün atlamak yok.hemen telafi ettim şimdi yemek yicem menümü yazarım az sooona

kız ne bilimsel bilimsel konuşuyon sen bakimmm,anaaaaa nolmuş bunlara yaaa kız içinize bişey mi kaçtı neeee

kızın sonucunu alamdık daha,eşimede gıda zehirlenmesi demizşler ama en son benim yaptığım yemeği yemişti o nedenle pek üsteleyip tekrar sormadımmmmm:26:

ya gülünmeyecek şeye gülüyorum sayende demek en son senin yaptığın yemeği yediler gıda zehirlenmesi oldular haa doğru diyosun bencede ısrar etme canım

yo yo yoliiiiiciiiiim
her gün diorum sorayım die unutuorum
sen burn it up bide 11 dklık karın hareketi yapıosun ya. onlar ne? nerden geldi ?benm nie haberim yok ? ayıp deilmi bu? bana yapılan büyük bi fenalık bu? değişik bir spor bişiler duyuorum benm haberim yok ama .....nçç nççç nçç kızıdm şimdii
sen bana bunları bi açıkla bebm ben bi yemek yyiiim geliiiim

bu ne herkesin kedi sevdasııı,kedi avatarlarııı,tazmanya canavarları vs vs. noluyoruz yaaaaaaaaaaaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…