ya gülünmeyecek şeye gülüyorum sayende demek en son senin yaptığın yemeği yediler gıda zehirlenmesi oldular haa doğru diyosun bencede ısrar etme canım
kızın sonucunu alamdık daha,eşimede gıda zehirlenmesi demizşler ama en son benim yaptığım yemeği yemişti o nedenle pek üsteleyip tekrar sormadımmmmm:26:
bu ne herkesin kedi sevdasııı,kedi avatarlarııı,tazmanya canavarları vs vs. noluyoruz yaaaaaaaaaaaa,
bu ne herkesin kedi sevdasııı,kedi avatarlarııı,tazmanya canavarları vs vs. noluyoruz yaaaaaaaaaaaa,
hee olabilir o zaman,sen yaptıysan yemeği kesin zehirlenmiştir
peki biz 1 gün arayla neden zehirlendik oğlumla:26::26:sanmam ya başka bir virüstür bu
bende ferhunde yapcam avatarımı,herkes ferhunde sansın beni
kız ne bilimsel bilimsel konuşuyon sen bakimmm,anaaaaa nolmuş bunlara yaaa kız içinize bişey mi kaçtı neeee
sende benm tarifi duymuşsun selahattin dönmez in sölediği .bazı büyük marketlerde var demişti bende geçen pazar katıldığı bir programda söledi orda duymuştum
cnm 70-80 kilo olan biri 3-4 bardak içerken 40-50 kilo olan birisi 3-4 bardak içemez demişti bir uzman geçen tv de kiloya göre sanırım ben 1 fincan içiorum günde yeterli bence abartmaya gerek yok yani
bunu bende geçen hafta burda yazdım hatta fambık da dediki tarhun otu neyaaaa evim aktara döndü hergün yeni bişi çıkarıosunuz didiydiiii
bu içeçcek kilo verirken eğer duraklamalar oluosa onu hızlandırıomuş.diosunuzya kilom takıldı 60 a veremeiorum bi kaç haftadır die. bu karışım işte o takılmayı gideriomuş meto yu hızlandıromuş öle demişti.
hah bi tarhun otu kaldıydı o da çıktı delirecem
ben sabahtan beri daha şimdi yemek yiyorum bamya ve makarna hiç aç değilim ama :44:
güzelim aç olsak ta olmasakta mutlaka birşeyler azda olsa yemeliyiz.metebolizmamız tembelleşiyor.sonra ilk gelen yemeğe saldırıyor ve onu enerjiye değil yağa dönüştürüyor.bilgin olsun aç olmak zayıflatmıyor.yağ biriktiriyor.
ayrıca ara öğünümü yedim 1 adet muz..
ben sabahtan beri daha şimdi yemek yiyorum bamya ve makarna hiç aç değilim ama :44:
vallahaaaa bende otları tarifini tutmaktan katibeye döndüm hangini nezaman içecezzzzz aktarda satılmayanı biri çıkıp söylüyor hadi hücuuuuuuuuuuuuuuum gerçekten bitki zehirlenmeside oluyormuş allah yardımcımız olsunher bulduğumuz duyduğumuz otu yiyip içmekten içimiz attara döndü.otlardan gideceğiz bu dünyadan...
çok kötü bişi yapıosun....
niemi?
bu saate kadar aç durarak...istesede istemesede yicez cnm hemde özellkle saatlerimize dikkat ederek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?