60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya gülünmeyecek şeye gülüyorum sayende demek en son senin yaptığın yemeği yediler gıda zehirlenmesi oldular haa doğru diyosun bencede ısrar etme canım

valla inşallahh kızmımada aynı sonucu vermezlerrrrrr yoksa ben üstelemesemde kabak benim başıma patlacak gibi görünüyorrrr:44:ve ben o yemeği yememiştimm etli butlu deyüü,ve nedense ben turp gibiyimmmmmm

kızın sonucunu alamdık daha,eşimede gıda zehirlenmesi demizşler ama en son benim yaptığım yemeği yemişti o nedenle pek üsteleyip tekrar sormadımmmmm:26:

hee olabilir o zaman,sen yaptıysan yemeği kesin zehirlenmiştir

peki biz 1 gün arayla neden zehirlendik oğlumla:26::26:sanmam ya başka bir virüstür bu

hee olabilir o zaman,sen yaptıysan yemeği kesin zehirlenmiştir

peki biz 1 gün arayla neden zehirlendik oğlumla:26::26:sanmam ya başka bir virüstür bu

5 yıldır yemekleri ben yapmıyom zati ondan yaşıyolar demiiiii,Allahımm yaaaaaaaaaaaaaabir ihtimal olarak dedüydüm yaniiii
bir ihtimal daha varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrro da fambuğunnn yemeklerinden ölmek mi derssiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnsöyle canımmmmmmmmmmmmm ne dersinnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26:

kız ne bilimsel bilimsel konuşuyon sen bakimmm,anaaaaa nolmuş bunlara yaaa kız içinize bişey mi kaçtı neeee

alla allaaaaaaaaaaaa napiiim yaauuuuuuwww videoların adı böyleeeeeeeee slım ın 6 diye bir egzersiz serisi var leslie ye benziyo ama daha çok zorluyo her hafta bir videosunu yapıyosun ısınma-yağ yakma-sıkılaşma falan... bir de 12 dk lık karın egzersizleri videosu var onu yolanda da yapıyooooo ben de yapıyorummmm öyle spor araştırmalarım sırasında keşfetmiştim ben deee ama isimleri böyleee napakkk hacıııııııııııııııııı

hah bi tarhun otu kaldıydı o da çıktı delirecem

her bulduğumuz duyduğumuz otu yiyip içmekten içimiz attara döndü.otlardan gideceğiz bu dünyadan...

meraba famir senin kızınmı var hastalık devam ediyormu:94::94::94::94::94::94:kendinize iyibakın yanlız kadın diyette ise evde olanların hali iyi olmuyor daha cok bize göre oluyor arada sizdende isyan sesleri çıkıyormu bende oluyor:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sizi göründe acaip azimleniyorum ben de canlarım yaaa.. süpersiniz süper! ben de yarın spor salonuna başlıyorum. en azından para verdim diye giderim hiç olmazsa. tembelliğimi atarım üzerimden. az önce tango hocam aradı nerdesin kız aylardır sen bekliyoruz seni artık diye.. 1ay sonra filan da tangoya geri dönüş

ben sabahtan beri daha şimdi yemek yiyorum bamya ve makarna hiç aç değilim ama :44:

güzelim aç olsak ta olmasakta mutlaka birşeyler azda olsa yemeliyiz.metebolizmamız tembelleşiyor.sonra ilk gelen yemeğe saldırıyor ve onu enerjiye değil yağa dönüştürüyor.bilgin olsun aç olmak zayıflatmıyor.yağ biriktiriyor.

ayrıca ara öğünümü yedim 1 adet muz..

afiyet olsun
biliyorum öyle oldugunu ama sabah kahvaltıyı yapmadım oyle oluncada hiç yemek yiyesim gelmıyor. keşke aç kalarak verılseydı kılo
en kolay ben zayıflardım herlade
saat 4 oldu daha yeni bişey girdi mideme

her bulduğumuz duyduğumuz otu yiyip içmekten içimiz attara döndü.otlardan gideceğiz bu dünyadan...
vallahaaaa bende otları tarifini tutmaktan katibeye döndüm hangini nezaman içecezzzzz aktarda satılmayanı biri çıkıp söylüyor hadi hücuuuuuuuuuuuuuuum gerçekten bitki zehirlenmeside oluyormuş allah yardımcımız olsun

çok kötü bişi yapıosun....
niemi?
bu saate kadar aç durarak...istesede istemesede yicez cnm hemde özellkle saatlerimize dikkat ederek

biliyorum kötu bişey olduğunu ama bu yıne iyi günlerim normalde sadece kraker falan yediğim gunler oluyodu :26:
düzene koymaya çalışıyorum ama işte sabah yemeyınce bi dahada yiyemiyorum şimdide mecburiyetten yiyorum yürüyüşe gidicem diye

öğle yemeeaaa

1.5 kepçe tel şehriye çorba( o kadar kalmıştı bitsin dedim)
4-5 kaşık mantar tavuk sote
2 kaşık light yooort
1 dilim tam buğday ekmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…